Vse o Članstvo v loteriji v 2023

Na loterijskem področju, tako kot v celotni industriji iger na srečo, so majhne akcije pomembne. Stvari, kot so izkoriščanje bonusov, izbira prave igralnice, kopičenje kvot in igranje v pravem trenutku, so lahko razlika med velikim dobičkom in izgubo celotnega vložka.

Preprosto povedano, ne vemo, kje je sreča. Zato je pomembno raziskati vsak kotiček igre. Ta članek to stori za loterijske modele družinskega članstva.

Kaj so članstva v lotu?Se splača postati član lota?Najboljša članstva v lotu 2023pogosta vprašanja
Kaj so članstva v lotu?

Kaj so članstva v lotu?

To je model, pri katerem se igralec prijavi, da postane član, namesto da samo kupi srečko pri ponudniku loterije. Ob vpisu v članstvo lota so potrebni osebni podatki. Ti se razlikujejo od ene loterije do druge. Članstva ponujajo same loterije, npr. The Lott Australia, ali preprodajalci vstopnic, kot je Netlotto.

Članstva v lotu so razdeljena v različne kategorije. Obstajajo običajna članstva in članstva z ugodnostmi. Različni ponudniki imajo različne nazive kategorij (premium, gold, platinum, silver, bronze itd.). Znesek, ki ga plača igralec, določa kategorije in pričakovano višje kategorije prinašajo več prednosti.

Teh ne smemo zamenjevati s članstvi, ki jih oblikujejo same loterije. Združenje večdržavne loterije (MUSL) je na primer loterijska članica 34 loterij iz različnih držav v Združenih državah. Svetovno združenje loterij (WLA) si prizadeva združiti loterije z vsega sveta kot odgovor na vzpon spletnih iger na srečo.

Še en dober način za sodelovanje z drugimi pri zmagovanju na lotu, ne da bi pri tem porabili celotno premoženje, je pridružite se loterijskim sindikatom.

Kaj so članstva v lotu?
Se splača postati član lota?

Se splača postati član lota?

Na več načinov članstvo v lotu daje igralcu več prednosti kot ležerno igranje. Skratka, vredno je biti član lota. Vendar pa je pomembno predstaviti prednosti in protiargumente, nato pa vsakemu igralcu spletne loterije omogočiti, da izbere na podlagi informacij.

Prednosti, če postanete član loterije

Pri loterijah prednosti pridružitve članstvu vključujejo storitve članom izven njihove jurisdikcije, certificiranje, primerjalno analizo in podporo. Ta članek pa obravnava ugodnosti, ki veljajo za posamezne igralce loterije.

Prednost pri nakupu vstopnic

Čeprav srečk verjetno ne bo zmanjkalo, so včasih spletna mesta za loterije preobremenjena z ogromnim prometom. To je običajno, ko so jackpoti veliki in so žrebanja blizu. Kot član lota ima igralec v takšnih časih prednost. Vstopnice lahko kupijo prek alternativnih kanalov, kot je neposreden stik s podporo strankam loterije.

Članstvo v loteriji omogoča tudi igralca za brezplačne ugodnosti, kot so popusti in darila vstopnic. Višje kot je članstvo, večja je verjetnost in večje so nagrade. Članstvo v lotu dobesedno postavi člane na čelo igralne vrste.

Pomoč pri spremljanju dobitkov

Igranje na spletnem mestu loterije pogosto pusti igralce frustracije, ko zahtevajo dobitke. S članstvom v lotu je igralec dobro zaščiten pred to težavo. Z uporabo podatkov, navedenih med registracijo, loterija avtomatizira večji del nakazil dobitkov.

Vse, kar mora storiti član, je obvestiti loterijo in se lotiti postopka. Članstvo je v zvezi s tem še bolj koristno pri igranju na čezmorski spletni loteriji. Ko veliko ljudi zmaga na loteriji v tujini, niso dobro seznanjeni s postopkom in zakoni uveljavljanja dobitkov. Članska loterija olajša ta postopek.

Informacijska banka

Loterije pošiljajo svojim članom redne posodobitve o prihajajočih dogodkih, ki bi jih morali izkoristiti. Informacije, kot so datumi žrebanja in povečanja jackpota, pridejo do članov, preden so na voljo širši javnosti. Glasila ponujajo informacije strokovnjakov v panogi, ki lahko pomagajo narediti boljše loto poteze.

Sodelujte v žrebanjih

Nekatere loterije povabijo nekaj svojih članov, da so fizično prisotni med žrebanji. Glede na ta en cilj igranje loterije zabavati, je takšno povabilo velika prednost. Člana postavi v središče pozornosti pred vsemi, ki sledijo žrebanju, včasih pa je opremljen z darili.

Igrajte loterijo pasivno

Nekatera članstva omogočajo igralcem, da vnaprej registrirajo vstopnice za prihodnje loterije. Stroški se odštejejo od denarnice člana in se samodejno pošljejo, ko se loterija začne. To pomaga zagotoviti, da sicer angažirani člani ne zamudijo največjih loterij.

Se splača postati član lota?
Najboljša članstva v lotu 2023

Najboljša članstva v lotu 2023

Potrebe igralca določajo 'najboljše' članstvo v lotu. Stvari, kot so predregistracija vstopnic, igranje v tujini in nagrade, določajo primernost. Leta 2021 najboljša članstva v lotu po vsem svetu vključujejo:

  • Klub igralcev Georgia: To članstvo v ameriški loteriji ponuja članom prednosti, kot je ponovni vnos nedobitnih srečk za žrebanje druge priložnosti. Spodbuja spletno loterijo in obljublja takojšnja plačila do 600 $. Člani so povabljeni tudi na ekskluzivne dogodke.
  • Lott: Lott je eno najboljših članstev v Avstraliji, ki igralcem omogoča dostop do loterij po zveznih državah in v tujini. Tudi nerezidenti lahko kupijo članstvo v Lottu.
  • Božični dom in življenjski slog sv. Janeza: To članstvo v Avstraliji poleg običajnega tedenskega žrebanja vključuje tudi žrebanje samo za člane. Zasnovan je za širjenje božičnega veselja med vse člane.
  • Loterija New Jersey: To je brezplačno članstvo, ki članom zagotavlja dnevne posodobitve, opozorila o jackpotih, žrebanja za drugo priložnost, promocije in še veliko več.
  • Loterija za hospic Katharine House: Ta loterija ponuja četrtletno, polletno in letno članstvo. Prireja loterijo z 1 dolarjem na teden, da podpre hospic pri skrbi za skupnost. Odlično članstvo je za ljudi, ki jih zanima dobrodelnost.
  • Loterija DC: To spletno mesto za članstvo v loteriji v Washingtonu je vodilno v svetu, dostopno v več kot petih jezikih (angleščini, kitajščini, amharščini, francoščini, španščini, vietnamščini in korejščini). Igralcem omogoča takojšen dvig do 5000 $ iz njegovih prodajnih mest.
Najboljša članstva v lotu 2023
pogosta vprašanja

pogosta vprašanja

Ali se splača pridružiti članstvu v loteriji?

ja Obstaja veliko prednosti, kot so promocije, vabila, žrebanja za drugo priložnost, žrebanja samo za člane in izboljšanje spletne loterije na čezmorskih loterijah.

Ali se članstvo v loteriji zaračuna?

Nekatera članstva so brezplačna, druga pa plačljiva. Nekatere loterije imajo ravni članstva - bronasto, srebrno, zlato, VIP, VVIP, platinasto itd. - z različnimi prednostmi.

Ali lahko kupim članstvo v lotu zunaj svoje države?

Da, nekatera spletna mesta, kot je loterija DC, so globalna in do njih lahko dostopate od koder koli, pod pogojem, da je loterija na vašem območju dovoljena. Mnogi so na voljo v različnih jezikih.

Kako pridobim članstvo v loteriji?

Članstvo pridobite tako, da se prijavite na želenem mestu loterije ali obiščete njihove fizične prostore. V nekaterih primerih se zaračuna članarina.

Katero je najboljše članstvo v loteriji?

Najprimernejše članstvo v lotu je odvisno od tega, kaj želi igralec z njim pridobiti, npr. igra z drugo priložnostjo, zgodnje vstopnice itd.

Ali lahko prekličem članstvo v loteriji?

Da, večina loterij omogoča članom, da poljubno prekličejo članstvo, pogosto brez kazni. Vendar pa je branje določenih pogojev članstva bistvenega pomena, preden se pridružite.

pogosta vprašanja