Najboljše spletne loterije v Španija 2023

Loterija je priljubljena oblika zabave v Španiji. Ni tako priljubljen kot nogomet, vendar je v zadnjih nekaj letih vse pogostejši. Vstopnice je mogoče kupiti že od 1 USD in segajo do 20 USD, odvisno od tega, koliko vstopnic kupite naenkrat.

Če zmagajo, bo denarna nagrada odvisna od vrste vstopnice, ki so jo kupili, in katera številka se ujema z zmagovalnimi številkami. Na primer, če je na vozovnici dve enaki številki od petih, bi igralec prejel 4 $.

Najboljše spletne loterije v Španija 2023
Najljubše igre igralcev španske loterije

Najljubše igre igralcev španske loterije

Pet različnih španskih loterij je postavilo rekorde v tej kategoriji z osupljivim skupnim dobitkom v višini skoraj 500 milijonov $! Iz EuroMillones v La Primitivo in El Gordo - Igralci, ki želijo sodelovati, imajo veliko izbire

Sledijo omembe vredni zneski nagrad iz vsake loterijske igre, ki je na voljo v vseh petih regijah: Madrid & Community Royalty Syndicate (1017 USD), Catalunya Prize Guarantee Association Bonoloto Lottery "Catalonia" Company Ltd. (7063 USD) Valencia Super jackpoti Draw Lottery-Monopoly konzorcij mesar v palači .

Španija spletna mesta loto so najboljša možnost za tiste, ki želijo veliko zmagati. Imajo nizke možnosti za zmago, vendar ponujajo enormnejše jackpote, ki jim mnoge igre v drugih državah niso kos. Španski Bonoloto je en tak primer, saj izvede šest žrebanj na teden in ima nepremagljiv odstotek izplačila glavnega dobitka, ki znaša nekaj več kot 1 %.

Najljubše igre igralcev španske loterije
La Primitiva in EuroMillones Španija

La Primitiva in EuroMillones Španija

Najboljša spletna mesta za loterijo z najnižjimi možnostmi za dobitek, ki jih ima večina Špancev rada, so La Primitiva in EuroMillions Španija. Ko igrate enega od obeh, so možnosti 1:139 oziroma 160 za jackpot nagrado in so vredne tega. Tukaj je opisano, kako se vsak spodaj primerja glede na svojo tabelo zmagovalnih kvot za jackpot – skrbno analizirajte, preden se odločite, katere vstopnice boste kupili naslednjič.

Najbolj priljubljena loterija po vsej Evropi je nedvomno italijanski Lotto Mundial, vendar vam ni treba iti drugam, če je tisto, kar si želite, enostavna pot do enega od tistih najboljših dobitkov, ki jih ponujata ti dve prijateljski vladi – vsako leto kupite eno srečko. dan med promocijskimi obdobji.

La Primitiva in EuroMillones Španija
Posebni načini plačila, ki se uporabljajo v Španiji pri loterijah

Posebni načini plačila, ki se uporabljajo v Španiji pri loterijah

Španski sektor loterije podvaja svoja prizadevanja, da bi ponudil več in boljše možnosti plačila. E-denarnice so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene, njihova uporaba pa se je povečala zaradi spletnih iger. Zahvaljujoč tem napredno mislečim podjetjem, ki si z zagotavljanjem te storitve e-trgovine prizadevajo za udobje potrošnikov za vsako ceno.

Igrajte loterijo na spletu na daljavo, ko potujete

Igralcem omogoča dostop do iger tudi, ko so na tisoče kilometrov stran od doma. Še vedno bodo svobodno igrali na srečo ob vseh urah, ne da bi jih skrbelo težave z omrežjem ali daljše izpade električne energije, kot so to počeli prej – zaslužijo si kredit, kjer je kredit zapadel.

Če želite plačati na spletnem mestu loterije, so kreditne kartice pogosto najboljša alternativa. Nekatere največje španske loterije sprejemajo e-denarnice, kot je Neteller, ki igralcem zagotavljajo preprost vmesnik in hiter čas prenosa ter nizke stroške dviga.

Skrill, Visa, MasterCard in Rapid so dodatne priljubljene digitalne denarnice, v katere lahko posamezniki varno položijo denar brez napora ali dolgih čakalnih dob zaradi njihovih zmožnosti hitrega dviga.

Posebni načini plačila, ki se uporabljajo v Španiji pri loterijah
Zgodovina loterij v Španiji

Zgodovina loterij v Španiji

Obstaja veliko napačnih predstav o loterija v Španiji. Mnogi mislijo, da je zelo redko zmagati, vendar to ni res. Nedavno je bilo veliko zmagovalcev, nekateri s precej velikimi dobitki. Vendar pa so možnosti za dobitek izredno nizke kot pri kateri koli drugi igri na srečo. Igralci lahko svoje številke izberejo ročno ali pa jih naključno ustvarijo iz loterije.

Španska božična loterija (El Sorteo Extraordinario de Navidad) poteka vsako leto od leta 1812. Od svoje ustanovitve je loterija zrasla v eno največjih svetovnih loterij v smislu izplačil denarnih nagrad. Ljudje gredo za to igro veliko več, kot pa plačujejo davke.

Ta dogodek je zaslužil denar od ljudi, da so se njihovi vojaki lahko borili proti Napoleonovi vojski. Kljub temu so namesto tega postali navdušeni nad nakupom loto listkov kot še nikoli prej. Očarala je celo tiste, ki jih igre na srečo ali stave na stvari, kot je šport, običajno niso privlačile.

Loterija je v Španiji nacionalna obsedenost. Država obožuje stave na žreb in to je postala njihova najbolj priljubljena oblika iger. Običajno je videti vrste, ki se šibijo iz trgovin, kadar koli je treba osvojiti ključni dobitek, pri čemer Španci vsako leto porabijo približno milijardo dolarjev za vstopnice. To je enako skoraj 2 $ na prebivalca (ali 15 %).

Zgodovina loterij v Španiji
Loterija danes v Španiji

Loterija danes v Španiji

Danes je španska loterija še vedno priljubljena in ima vsak teden veliko iger. V božičnem času potekajo tudi posebna žrebanja za tiste, ki želijo dobiti veliko zmago.

Državne vstopnice je mogoče kupiti na uradnih prodajnih mestih, ki jih prodajajo v modri obliki z jasno opaznim znakom zunaj, ki oznanja njihova prodajna mesta, »Lotería y Apuestas del Estado«. Nerezidenti lahko kupijo iste nagrade kot Španci, vendar so bili davki spremenjeni od januarja 2013. Zdaj so vsi obdavčljivi, če jih odpeljejo iz Španije.

Španija je dom številnih loterij, vključno z La Primitivo in La Grossa. Te upravljajo španska vlada in dobrodelne organizacije, kot je ONCE, katerih stojnice za vstopnice zaposlujejo slepe ljudi, da izpolnijo svoj prvotni namen.

Zbiranje sredstev za dobrodelne namene ob izpolnjevanju meril, določenih z zakonodajo, o tem, koliko naj gre nazaj v državno blagajno in kolikšen odstotek je treba razdeliti med zmagovalce.
Igralci, ki želijo sodelovati v tem španskem ritualu, lahko kupijo vstopnico v eni od številnih uličnih kabin ali estancos (trgovin s tobakom).

Loterija danes v Španiji
Prihodnost loterije v Španiji

Prihodnost loterije v Španiji

Španija ima dolgo zgodovino odlično mesto za igranje loterije, a vse to bi se lahko kmalu spremenilo. Prihodnost loterij v Španiji je po spremembah nekaterih pravil igre na srečo siva.

Leta 2013 je španska vlada sprejela zakon, ki bi dovoljeval samo enemu podjetju, da izvaja spletne loterije v državi. S samo enim operaterjem loterije, med katerim lahko igralci izbirajo, bo manj konkurence in večje možnosti za uspeh. Pomeni tudi, da če ima igralec najljubšo blagovno znamko ali loto igro, obstaja velika verjetnost, da ne bo več dolgo prisotna. Mnoga podjetja bodo brez dvoma iskala načine za širitev na druge trge.

Danes se ocenjuje, da 70 % spletne loterije prodajo prek mednarodnih blagovnih znamk, ki še niso odprle podružnic v Španiji. Ni uradnih napovedi o prihodnosti loterije v Španiji, ali se bodo cene verjetno močno zvišale zaradi pomanjkanja konkurence in visokih stroškov operaterja.

To pomeni, da bi morali igralci vstopnice kupovati pri najboljših ponudnikih spletnih loterij v tujini, dokler jih še lahko.

Prihodnost loterije v Španiji
Ali so loterije zakonite v Španiji?

Ali so loterije zakonite v Španiji?

Španski zakon o loteriji je bil prvič uveden leta 1812. Od takrat je bil skoraj dve stoletji vroča tema razprav. Tukaj je nekaj dejstev o španski zakonodaji o loteriji, ki prikazujejo, kako se je razvijala skozi čas in zakaj je danes tako pomembna.

Največji jackpot, ki ga dovoljuje vlada v Španiji, je 90.000 $.

V skladu s predpisi španske loterije lahko tuje stranke kupijo vstopnice prek spleta v Španiji. Ne morejo pa sodelovati v nobenem žrebanju znotraj same države.

V Španiji je najnižja starost za igranje loterije 18 let.

Vsakdo, ki želi kupiti srečko, mora vnesti svoje podatke in podatke o naslovu, ko se registrira za račun na spletnem mestu katere koli španske nacionalne loterijske družbe, kot sta Loteria de Navidad ali El Gordo de la Primitiva.

V skladu s predpisi španske loterije ni dovoljeno predvajati nobenih oglasov ali promocij iger na srečo med športnimi dogodki v živo ali televizijskimi oddajami, ki jih gledajo mladoletniki.

Španska zakonodaja o loteriji je stroga pri izplačevanju denarne nagrade. Plačali bodo le, če je igralec pred prvo zmago začasno živel v Španiji vsaj šest mesecev.

Ocenjuje se, da španska vlada vsako leto porabi več kot 24 milijonov dolarjev za oglaševanje nacionalnih loterij. Vsak mesec sodeluje na stotine tisoč ljudi, vendar le nekaj srečnežev zmaga. To je zato, ker se za loterijske nagrade uporablja toliko davkov, zaradi česar zmagovalci težko dobijo dobiček.

Loterija deluje v Španiji

Loterije so v Španiji zakonite. Španska vlada je uredila industrijo iger na srečo, ki je ustanovila nacionalno loterijo za urejanje lokalnih loterij, ki se izvajajo nezakonito. Tako kot v drugih državah se španska loterija vrti okoli največjih nagradnih iger, ki potekajo vsako leto.

Španska nacionalna loterija poteka vsak teden ob petkih zvečer in takrat lahko ljudje med drugim kupijo srečke za EuroMillions ali El Gordo (debelega). Vsaka vstopnica stane 200 dolarjev. Dobitki nad 400 $ so predmet davka.

Ali so loterije zakonite v Španiji?
pogosta vprašanja

pogosta vprašanja

Ali je v Španiji dovoljena loterija?

Da, igre na srečo so v Španiji dovoljene. V Španiji obstaja več možnosti za stave na loterijo. Stavne produkte, kot sta blackjack in ruleta, lahko najdete v fizičnih igralnicah ali na spletu prek spletnih mest, kot je Amazon. Če želite še bolj poglobljeno izkušnjo s svojo najljubšo igro pokra, potem se odpravite v eno od teh novih domišljijskih športnih kavarn, ki so se odprle po vsem Madridu.

Ko imajo udeleženci dovoljenje ustreznih organov (Komisija za e-igre na srečo), lahko sklenejo pogodbe o menjalnih storitvah, povezanih z njim; V nasprotnem primeru ni dovoljeno brez predhodnega dovoljenja.

Ali so dobitki na loteriji v Španiji obdavčeni?

Ali so igre na srečo v Španiji neobdavčene, je bilo predmet razprave. Igralci so oproščeni plačila DDV za dohodnino, vendar morajo vse dobitke, ki jih prejmejo, prijaviti kot dohodek v svoji napovedi za dohodnino. Lahko pa se odštejejo tudi pri uveljavljanju nadomestila za izgubo (največja izravnava zneskov).

Ali lahko tujci odprejo stavni račun v Španiji?

Španska vlada gleda na spletne igre na srečo kot na koristno gospodarsko dejavnost in številna spletna mesta jih ponujajo svojim obiskovalcem. Preden lahko igralec začne z računom na kateri koli strani v državi, mora nekatere stvari odobriti Juego Seguro - kar bo enostavno, če že ima licenco zanje. Poleg tega so dobitki na srečkah, kupljenih zunaj države, obdavčeni.

Ali lahko v Španiji stave spremenite v poklic?

Medtem ko po vsem svetu obstajajo poklicni igralci na srečo, se ta praksa v Španiji ne spodbuja. Vlada išče načine za preprečevanje problematičnega igranja iger na srečo. V številnih igrah obstajajo omejitve stav, zaradi katerih je težko staviti kot profesionalec. Poleg tega je zelo težko vzdrževati zmagoviti niz, ki bi nekoga naredil profesionalca.

Kakšna je prihodnost loterije v Španiji?

Dve stvari bosta določili prihodnost španske loterije: zakonodaja in internet. Če se pravna struktura uveljavlja strogo za omejitev števila loterij, bi lahko prišlo do zmanjšanja iger na srečo zaradi monopolnih sil.

Internet bo še naprej povečeval priljubljenost spletne loterije. Ljudje se lahko odločijo za igranje na loterijah v tujini, če menijo, da je španska zakonodaja zatiralska.

pogosta vprašanja