Fastpay

FastPay je platforma za spletna plačila, ki uporabnikom omogoča trgovanje, plačevanje in prejemanje denarja. Je eden najhitrejših in najbolj priročnih načinov plačila, ki ga je leta 2017 uvedlo podjetje Next-Generation Communications s sedežem v Kurdistanu. Ta način plačila se razširi na regije, kot so Bližnji vzhod in arabske države. Je vodilna mobilna denarnica, ki se uporablja za vloge na igralniških mestih v Iraku.

FastPay se uporablja za nakupovanje v fizičnih in spletnih trgovinah ter denarna nakazila in nakup loto listkov. Zaradi različnih prednosti je ta mobilna denarnica dosegla splošno priznanje med iraškimi igralci lota. Edina pomanjkljivost je, da je FastPay trenutno omejen samo na igralce iz Iraka. Glavni razlog je, da postopek registracije zahteva, da ima uporabnik iraško številko mobilnega telefona.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kako narediti depozit s Fastpay
  Kako narediti depozit s Fastpay

  Kako narediti depozit s Fastpay

  Kot taka je uporaba zunaj Iraka zahtevna. Toda podjetje si prizadeva najti rešitev za pomemben vstop na svetovni trg iger na srečo. Igralci običajno naložijo denar v svoje denarnice FastPay prek bankomatov DenizBank, kreditnih kartic ali bančnih nakazil. DenizBank je vodilni ponudnik plačil na bankomatih FastPay, čeprav lahko nebančne stranke storitev uporabljajo tudi prek mobilne aplikacije.

  Trenutno je zelo malo spletnih mest, ki sprejemajo depozite FastPay, vendar se bo v prihodnosti z razvojem industrije spletnih iger na srečo verjetno pojavilo več spletnih platform za loto s FastPay. Igralci se morajo najprej prepričati, ali njihovo priljubljeno spletno mesto za loterijo sprejema FastPay, preden nadaljujejo s plačilom.

  Za potrditev tega se morajo igralci pogovoriti z agentom za pomoč strankam. Pred deponiranjem pri a spletno mesto loterije ki sprejema FastPay, morajo uporabniki prenesti aplikacijo FastPay in se prijaviti za brezplačen račun. Nato se morajo prepričati, da je na računu dovolj sredstev za kritje depozita.

  FastPay je zelo prilagodljivo plačilo in njegovi uporabniki lahko to potrdijo. Lahko se poveže z bančnim računom, zlasti za tiste, ki so člani DenizBank. Ta možnost plačila je hčerinska družba turške DenizBank v Istanbulu. Bančni račun je povezan s FastPay prek kreditne kartice ali prek razdelka »pošlji denar« bančnega nakazila.

  Kako narediti depozit s Fastpay
  Postopek depozita

  Postopek depozita

  Postopek za nakazilo s to metodo se ne razlikuje od drugih e-denarnic depozitne metode na trgu.

  1. Igralec se prijavi na spletno mesto loterije FastPay z uporabniškim imenom in geslom
  2. Obiščejo bančni ali blagajniški oddelek in kot možnost pologa izberejo FastPay
  3. Sledi vnos podatkov FastPay računa (mobilna številka in geslo)
  4. Igralec nato določi znesek depozita
  5. Slediti morajo navodilom spletnega mesta in potrditi nakazilo

  Druga ugodna stran FastPaya je ta, da omogoča nakazovanje prek mobilne aplikacije tudi nečlanom banke. Aplikacija je na voljo tako uporabnikom Android kot iOS. Poleg tega ta metoda nima omejitev depozitov.

  Igralci lahko vplačajo do najvišje meje, ki jo dovoljujejo njihova spletna spletna mesta loterije. Loterijska spletna mesta imajo pogosto prilagodljive omejitve depozitov, ki segajo od npr. 10 $ za priložnostne igralce in do 5.000 $ za visoko igralce. Stranke imajo srečo, da na svojih računih FastPay nastavijo dnevne omejitve depozitov in tako izvajajo odgovorno igranje iger na srečo.

  Postopek depozita
  Kako narediti dvig s FastPay

  Kako narediti dvig s FastPay

  Da bi zagotovili nemoten dvig dobitkov, spletno mesto loterije s FastPay postavlja različne pogoje. Večina loterijskih spletnih mest ima najnižji in najvišji prag za izplačilo.

  Obstaja tudi omejitev, koliko nagrad lahko nekdo prejme v enem dnevu ali tednu. Dober primer je spletna stran loterije, ki štirikrat na teden omogoča izplačila od najmanj 50 $ do 10.000 $. Če želite zahtevati izplačilo, mora imeti igralčev račun vsaj 50 $.

  Mobilni telefoni so priročni pri dvigih v sistemih Android in iOS. Nekaj, kar je vredno omeniti, je, da lahko igralci izplačajo svoje dobitke le z možnostjo plačila, ki so jo uporabili pri nakazilu. Na primer, če stranka uporabi drugo metodo za polog, ne bo smela uporabljati FastPay za dvig.

  Kako narediti dvig s FastPay
  Postopek umika

  Postopek umika

  Obdobje obdelave dviga se razlikuje od enega do drugega spletnega mesta loterije. Pomembno je vedeti, da ima vsako mesto loterije edinstven postopek za dvige. Vendar pa so temeljni koraki enaki za skoraj vsa spletna spletna mesta loterije. Osnovni postopek je naslednji.

  1. Po prijavi na mesto loterije, kjer je registriran, se uporabnik odpravi na stran blagajne
  2. Uporabnik nadaljuje z izbiro načina plačila in v tem primeru FastPay, da zahteva dvig
  3. Stranka nato vnese številko mobilnega telefona, povezano z njenim računom FastPay
  4. Nato izpolnijo znesek za dvig
  5. Spletno mesto loterije bo potrebovalo dokazilo, da predstavljene informacije pripadajo zakonitemu lastniku računa
  6. Prenos se izvede takoj, ko spletno mesto preveri igralčevo identiteto

  Najbolj priljubljena loterijska spletna mesta FastPay ponujajo brezplačna izplačila na loteriji. Če pa želi igralec dvigniti več od največjega dovoljenega zneska, bo morda moral plačati dodatno provizijo.

  Postopek umika
  Varnost pri FastPayu

  Varnost pri FastPayu

  Kadar gre za sredstva in zaupne podatke strank, je treba upoštevati varnost. Strankam je treba zagotoviti, da njihova sredstva ne bodo ogrožena ali da osebni podatki ne bodo uhajali. Glede na denarnico FastPay uporablja najstrožje varnostne ukrepe, šifriranja in metode zaščite podatkov.

  S protokolom HTTPS (šifriranje SSL) so vse spletne platforme in mobilne aplikacije FastPay varne. Denarnica je tudi certificirana (PA-DSS), kar povečuje varnost uporabniških podatkov in informacij o transakcijah. Da bi se izognili morebitnim kršitvam podatkov, spletno mesto uporablja požarni zid, kadar koli poteka finančna transakcija. V požarne zidove le redko vdrejo hekerji ali drugi zlonamerni uporabniki, ki želijo zagrešiti goljufijo.

  Za zaščito računa FastPay se uporabljajo močno geslo, prstni odtis in odtis obraza. Takšni podatki se zbirajo od stranke med postopkom registracije. Biometrične komponente so edinstvene med uporabniki in jih goljufi ne morejo ponarediti, še posebej prstni odtis in odtis obraza.

  Goljufi lahko uporabijo tudi lažne telefonske številke in e-poštna sporočila, ki naj bi bili trgovci FastPay. Stranke se morajo zavedati, da so kontakti FastPay prikazani na njihovi uradni spletni strani. Kadarkoli drugačna e-pošta ali telefonska številka doseže stranke, FastPay opozori, da je treba takšne poskuse prezreti in jih takoj prijaviti.

  Varnost pri FastPayu
  Možnosti podpore strankam Fastpay

  Možnosti podpore strankam Fastpay

  Predstavniki strank so obraz podjetja, zato mora biti njihova komunikacija zelo učinkovita. Stranke vedno iščejo najboljšo rešitev za izzive, s katerimi se srečujejo.

  Na srečo strokovnjaki službe za podporo pri FastPay uporabljajo ljudski jezik stranke za poenostavitev tehničnih izrazov. Ponujajo 24-urni dostop do svoje zanesljive pomoči. Za stik s podpornim osebjem lahko uporabite naslednje načine:

  • Lokalna telefonska številka (0662310000)
  • E-naslov (info@fast-pay.cash)
  • Kontaktni obrazec

  Ponudnik plačil mora poudariti odlično storitev za stranke. Kljub temu ima FastPay vljudne predstavnike za pomoč strankam. Zaradi brezhibne storitve za stranke je podjetje raslo z ohranjanjem zvestih strank. Podpora strankam vključuje tudi razdelek s pogostimi vprašanji, ki zajema splošne odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

  Strankam priporočamo, da si ogledajo razdelek s pogostimi vprašanji za navodila o reševanju manjših težav, še preden pokličejo osebje za podporo. Lahko pa uporabniki izpolnijo kontaktni obrazec s svojimi imeni in e-poštnimi naslovi. Tako bodo agenti za pomoč strankam lažje reševali težave v zvezi s plačili in druge tehnične težave.

  Možnosti podpore strankam Fastpay