Keno

December 11, 2023

Kako samozavestno igrati spletno Keno

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Keno je tradicionalna kitajska igra, ki je bila uvedena na Zahodu in je zdaj del številnih igralnic po vsem svetu, vključno s spletnimi igralnicami. Keno je igra, podobna loteriji ali tomboli, pri kateri igra naključje zelo pomembno vlogo. Igralec mora izbrati med 1 in 20 številkami na kartici izmed skupno 80 številk. Več tekem, več denarja lahko zaslužite. Tukaj podrobneje razlagamo, kako igrati keno na spletu.

Kako samozavestno igrati spletno Keno

Strategija za uporabo v spletnem Kenu

Strategija v Spletni Keno je sprejeti, da izbira nekaterih ali drugih številk ne vpliva na razvoj igre, ampak da so možnosti za zmago enake. Kljub tej trditvi je treba upoštevati, da število izbranih številk močno vpliva na rezultate, zato je priporočljivo imeti ustrezno strategijo glede števila izbranih številk v posameznem krogu. 

Mnogi ljudje pravijo, da ne bi smeli izbirati številk zaporedoma, ker se te nikoli ne bodo pojavile, vendar je ta ideja napačna, saj so možnosti, da pridejo na dan, enake, kot če bi bile številke brez nič skupnega. Možnosti za zmago v Kenu so praktično pod verjetnostjo, zato je nemogoče, da bi na izid vplivale čudne tavtologije. Pozorno preberite informacije, ki se nanašajo na Keno strategijo, in naj vas ne zavedejo tisti, ki trdijo, da so odkrili način, kako vedno zmagati v tej igri.

Kvote za zmago v spletnem Kenu

V spletnem kenu ni priporočljivo izbrati najmanjšega ali največjega števila številk, saj je prednost hiše običajno veliko večja zaradi majhnih zneskov, ponujenih kot nagrada. Ali pa izjemna težava, ko so bile vse številke na listku zmagovalne.

Obstaja tudi možnost, da nobena od 10 izbranih številk ne bo srečna. Kvote niso zelo visoke, zato nekatere igralnice ponujajo tudi nagrado tistim, ki vtipkajo 10 številk in ne zajamejo nobene.

Če želite osvojiti majhno količino denarja v Kenu, morate imeti nekaj sreče. Če pa želite zadeti velik znesek, morate imeti izjemno srečo, saj so možnosti, da dobite srečko, minimalne. Najboljša keno strategija je sprejeti težave pri zmagovanju in uživati ​​v igri, kot da bi šlo za prostočasno dejavnost. Igranje Kena z edino možnostjo zaslužka je napaka, saj bo to samo povzročilo frustracije.

Najpomembnejša odločitev, ki jo mora sprejeti igralec Kena, je število številk, ki jih mora vključiti na listek, najboljša možnost pa je, da se izognete zelo omejenim ali zelo visokim številkam.

Spletna plačila Keno

Prednost hiše v spletnem Kenu je običajno večja kot pri drugih igralniških igrah na spletne loterije, torej če želite osvojiti denar, morate optimizirati svojo igralno strategijo.

Kopenske igralnice imajo dokaj nizke zneske izplačil, zato so dobitki za igralnico običajno med 20 % in 35 %. Tako v video kenu kot v spletnem kenu, ker imata manj stroškov, so nagrade, ki se lahko ponudijo zmagovalcem, večje, s prednostjo hiše približno 5 %.

Skrivnosti Kena

Za igralce, ki iščejo najboljše skrivnosti za igranje kena, so naslednji najboljši predlogi za to igro.

Vadite, preden začnete zares staviti

Ker keno ni zapletena igra, se mnogi igralci poglobijo in začnejo staviti pravi denar, kar pa ni najboljša možnost. Da bi se navadili na izbrano igro, je ideja nekajkrat vaditi v testnem načinu, ki ne vključuje denarja in nagrad. Tako lahko igralec razume dinamiko igre in se nanjo navadi ter šele nato pridobljeno znanje uporabi v praksi.

Izbirajte od štiri do osem številk na kartico

Ko imate možnost izbrati do 15 številk na eni karti, je najpogostejši trend med začetniki, da mislijo, da je najbolje staviti na čim več številk. Po eni strani je to celo smiselno, saj več kot je doseženih številk, večja je možnost, da jih dobite prave. Vendar morate upoštevati, da se nagrade spreminjajo tudi glede na to, koliko številk je igralec dosegel. Vsakdo, ki lahko dobi pet številk od petih doseženih točk, lahko zmaga z donosom 50:1. Ta enaka stopnja lahko pade na 3:1 z ugibanjem petih številk od desetih izbranih, kar močno zmanjša potencialne dobičke.

Če želite torej imeti uravnoteženo izbiro med tekmovanjem za visoke nagrade in še vedno zmernimi možnostmi za zmago, matematika zagotavlja, da je najbolje doseči med štirimi in osmimi številkami na karto. Če je manj, so možnosti za dobitek zelo majhne, ​​če je več, pa nagrade niso tako dobre.

Stavite na zaporedne številke

Spletna igra keno deluje z generatorjem naključnih števil, ki zagotavlja, da so rezultati naključni in neodvisni dogodki. Vendar pa mnogi izkušeni keno igralci verjamejo, da imajo zaporedne številke kljub naključnosti večje možnosti, da bodo izžrebane. Ta strategija nima jamstev in lahko deluje ali pa tudi ne, vendar je nedvomno ena najbolj priljubljenih med igralci danes.

Dajte prednost igram, ki ponujajo najvišjo oceno RTP

Kot pri igralnih avtomatih se tudi pri kenu razlikuje indeks donosnosti igralcev (RTP) glede na izbrani naslov. Spletne igralnice na splošno ponujajo ugodnejše odstotke za hazarderje kot fizične igralnice, a med neizmerno raznolikostjo spletnih keno iger obstajajo tudi tiste, ki veljajo za privlačnejše. Da bi imeli koristi od tega, je najboljši predlog, da poiščete igre, ki imajo RTP vsaj 94%.

Izberite zaupanja vredne igralnice

Da bi zagotovili, da so igre keno poštene, z resničnimi možnostmi za zmago, in da bi bili še vedno prepričani, da bodo vsi dobitki učinkovito izplačani, je bistvenega pomena, da izberete varno in zanesljivo spletno igralnico, ki je revidirana v skladu z najnaprednejšimi pravili zaščite. te industrije.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!
2024-05-20

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!

Novice