Najboljša 10e Lotto Loterija v 2024

Rastoči trg iger na srečo v Italiji je vzgojil generacijo navdušenih ljubiteljev spletne loterije, ki uživajo v stavah na številne možnosti, vključno z 10e Lotto. Ena od prodajnih prednosti te igre je njena prilagodljivost, saj imajo hazarderji na voljo tri preproste načine za igranje. Poleg tega se njegov jackpot giblje med 1 milijonom in 5 milijoni evrov, kar je zajeten znesek, ki pritegne mnoge udeležence.

Vendar je treba omeniti, da za mnoge igralce lota 10e ne gre za denarne nagrade, ki jim spremenijo življenje; le žejni so zabave, ki jo obljublja ta spletna igralniška igra. Prav tako si večina igralcev želi biti del velike skupnosti 10e Lotto, ki jo sestavljajo milijoni ljubiteljev loterije, ki komunicirajo na spletu in zunaj njega ter razpravljajo o igri. Včasih si celo izmenjajo najboljše strategije, kako staviti na to in pridobiti plačilo za podvig.

Najboljša 10e Lotto Loterija v 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kje kupiti vstopnice za 10e Lotto?

Kot je pričakovano, mora vsak zainteresiran igralec vedeti, kako kupiti listek za loto 10e, da bi stavil nanj. Na srečo je enostavno! Igralci, ki iščejo vstopnice v papirni obliki, jih lahko dobijo pri pooblaščene stavnice. Nasprotno pa se morajo tisti, ki jih želijo v digitalni obliki, registrirati pri preverjenih stavnih mestih, ki ponujajo to loterijo.

Tiskana srečka 10e Lotto je podobna spletni, zato imata obe enake lastnosti. Od igralcev zahtevajo, da navedejo naslednje:

 • Številke, ki jih želijo igrati
 • Vrsta žrebanja, v katerem sodelujejo
 • Znesek ali vrednost njihove stave (razpon od 1,00 € do 200,00 €)
 • Možnosti igre, ki bi jih radi dodali svoji vstopnici za številne nagrade

Zgodovina lota 10e

10e Lotto je bil lansiran junija 2009 v Italija. Na začetku so morali njeni igralci sodelovati v lotu in plačati dodatne stroške. Vendar se je mnogim ta zahteva zdela zelo neprijetna, saj so morali porabiti več.

Na srečo se je 10e Lotto sčasoma osamosvojil in njegovim igralcem ni bilo treba staviti na Lotto. To je povečalo njegovo priljubljenost in omogočilo, da se je skozi leta razvijal.

Ko se je leto 2009 bližalo koncu, 10e Loto žrebanja naj bi se zgodile vsakih pet minut. Več načinov igre je bilo pozneje prenovljenih, da bi igralcem zagotovili bolj vznemirljive izkušnje in povečali prilagodljivost loterije.

Možnosti 10e Lotto Gold Number in Double Gold sta bili na primer predstavljeni leta 2014 oziroma 2017. Leta 2020 je bila predstavljena možnost Extra, ki igralcem omogoča, da zberejo impresivnih 2.000.000 €!

Omeniti velja, da Lottomatica ponuja 10e Lotto in določa pravila, ki jih morajo igralci upoštevati, da osvojijo glavni dobitek.

Ali je 10e Lotto zakonito igrati?

Italijanska zakonodaja dovoljuje igralcem, da sodelujejo v različnih oblikah iger na srečo, vključno z loterijo. Zato lahko prebivalci stavijo na 10e Lotto, kadar koli želijo, vendar morajo biti stari vsaj 18 let. Predvsem mora vsak kupec spletnih loterijskih listkov predložiti veljaven osebni dokument s fotografijo, da dokaže, da je dosegel zakonsko dovoljeno starost za igranje iger na srečo.

V skladu z italijansko zakonodajo se tistim, ki omogočajo mladoletnim stavam 10e Lotto v oblikah, kot je oglaševanje, grozi zaporna kazen ali visoke denarne kazni. Poleg tega je nezakonita tudi prodaja ponarejenih vstopnic.

Kako igrati 10e Lotto

10e Lotto temelji na žrebanju 20 dobitnih številk, vključno z zlatimi številkami, ki igralcem omogočajo, da svoje dobitke povečajo do 21-krat. Tisti, ki so stavili na to loterijo, lahko potrdijo, da je igrati enostavno. V bistvu morajo igralci preveriti do 10 številk na svojih listkih (njihove izbire morajo biti v razponu od ena do 90) in izbrati znesek vložka, možnosti igre (ekstra, dvojno zlato, zlato število) in žrebanja.

10e Lotto ponuja tri vrste žrebanj, ki so naslednje.

Takoj

Takojšnje žrebanje omogoča igralcem, da takoj primerjajo številke na svoji fizični ali spletni vstopnici z 20 možnostmi, ki jih je določil sistem 10e Lotto. Ta metoda je ekskluzivna za igralce, ki se zanjo odločijo.

Ekstrakcija vsakih pet minut

Ta vrsta žrebanja pomeni, da se dobitne številke izvlečejo vsakih pet minut dnevno. Vstopnice se prodajajo od 00:00 do 23:59 CET.

Loto

To žrebanje poteka hkrati z igro Loto (med 20:00 in 20:30 CET vsak torek, četrtek in soboto).

Tisti, ki igrajo 10e Lotto na spletu, morajo imeti aktiven stavni račun na spletnih mestih trgovcev na drobno, ki jih je carinska in monopolna agencija sankcionirala. Druga možnost je, da prenesejo aplikacijo My Lotteries za stave na loteriji.

Kakšne so možnosti za zmago na lotu 10e?

Možnosti, da igralec zmaga 10e Lotto, so 1 proti 0 in so običajno odvisne od:

 • Številke, ki jih izberejo
 • Zmagovalne številke
 • Če sta med njihovimi izbirami številki Double Gold in Gold

Možnosti izplačila, če igralec zmaga 10e Lotto

Tako kot pri večini loterij imajo tudi zmagovalci igre 10e Lotto na voljo šestdeset dni, da zahtevajo svoj denar. Toda kako bodo to storili, je odvisno od tega, ali so vstopnice kupili na spletu ali v stavnici, in nagrade, ki so jo osvojili.

Nagrade do 561,80 € lahko zahtevate na primer pri pooblaščenih prodajalcih. Če igralec zadene 2.300 € ali manj, naj gre po denar k istemu prodajalcu, ki mu je prodal vstopnico. V tem primeru morajo predložiti kos papirja, ki potrjuje, da so zadeli 10e Lotto.

Igralcem, ki osvojijo do 10.500 €, ni nujno, da obiščejo certificiranega prodajalca; lahko se dogovorijo, da jim bo denar poslan prek želenega načina plačila.

Postopek zahtevanja nagrad nad 10.500 € je nekoliko drugačen, saj mora uradni predstavnik loterije najprej preveriti dobitek. Igralci lahko tudi obiščejo podružnico Banca Intesa Sanpaolo, da potrdijo in zahtevajo svoj denar.

Kako igralci spletne loterije zahtevajo svoje nagrade

Če spletni hazarder zadene nagrado 10e Lotto v vrednosti do 10.500 €, se njegov denar nakaže na njegov stavni račun. Umaknejo ga lahko, kakor koli želijo, odvisno od pravil spletnega mesta za igre na srečo.

Vendar se koraki za prevzem dobitkov 10e Lotto v vrednosti nad 10.500 € razlikujejo. Zmagovalci se morajo ustaviti v najbližji poslovalnici Banca Intesa Sanpaolo ali glavni pisarni Lottomatice, da prevzamejo svoj denar. Za uspešno izvedbo morajo imeti naslednje:

 • Njihove davčne številke
 • Veljavne osebne izkaznice
 • Edinstvena koda ID za določitev dobitne loterije (običajno na voljo v segmentu igre »Podrobnosti igranja«)

Nasveti in triki za igranje lota 10e

Nekateri ljubitelji spletne loterije so trdno prepričani, da se je nesmiselno pripravljati na stave pri 10e Lotto, saj gre za igralniško možnost, ki temelji na priložnostih. Toda to je zmota, saj obstajajo različni preizkušeni nasveti, ki jih lahko uporabijo za izboljšanje kakovosti svojih stavnih izkušenj.

Najprej bi morali igralci opustiti silno željo po dobitku 10e Lotto, ker resnica je, da si morda ne bodo zagotovili jackpota. Lasersko pridobivanje nagrade pri igranju te igre ne pušča prostora za uživanje, zato je stavljanje nanjo izguba časa.

Poleg tega bi morali igralci iger na srečo, ki igrajo 10e Lotto, narediti domačo nalogo. To jim omogoča, da odgovorijo na pomembna vprašanja, kot so:

 • Kdaj so razglašeni zmagovalci?
 • Morajo biti v Italiji, da igrajo igro?
 • Ali je mogoče kupiti več vstopnic?
 • Ali bo vlada uvedla kakršne koli davke na njihove dobitke 10e Lotto?
 • Ali obstaja razlika med igranjem igre na spletu in brez povezave?
 • Ali je sindikatom dovoljeno staviti na spletno loterijo?
 • Kdaj je najboljši čas za nakup vstopnic?

Posledično stavniki s takšnim znanjem na dosegu roke razumejo, kaj je treba in česa ne smeti sodelovati pri 10e Lotto, ki je zdaj med najboljše spletne loterije v Italiji. Tako jim ni treba skrbeti, da bi delali napake, ki bi jih lahko sčasoma 'diskvalificirale'.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson ali "Lucky Evie", kot jo poznajo pri LottoRankerju, združuje svojo britansko analitično miselnost s strastjo do številk, da bi bralcem ponudila najboljše loterijske strategije. Z očarljivih londonskih ulic brska po podatkih o loteriji in zagotavlja, da imajo igralci vse, kar potrebujejo za sprejemanje premišljenih odločitev.

Send email
More posts by Evelyn Thompson