Najboljša 4D Loto Loterija v 2024

Ena izmed najbolj priljubljenih loterijskih iger v Maleziji je 4D Lotto, akronim za štiri števke. Igralec izbere štiri števke med 0 in 9999. Na žrebu je izbranih triindvajset številk. Igralci se lahko odločijo za igranje 4D na več načinov. Te možnosti vključujejo standardni vnos, i-Perm in 4D zvitek. Po zaključku žrebanja lahko igralci preverijo uradna spletna mesta 4D, da potrdijo zmagovalne številke, ali preverijo pri agentu za vstopnice.

Zmagovalci morajo prevzeti nagrade v 181 dneh od dneva žrebanja. Tukaj so koraki za zahtevanje dobitkov.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kako igrati 4D loto

Standardni vnos

Pri standardnem vstopu lahko igralec izbere določeno številko, na primer 2356, in se odloči, ali bo stavil MALE ali VELIKE. Če stavi VELIKO, lahko kupec poleg posebne nagrade osvoji še tretjo, drugo ali prvo nagrado. Če stavi MALE, lahko igralec osvoji samo tretjo, drugo ali prvo nagrado.

Nakup vozovnice v Maleziji stane 1 Ringgit (RM). 4D SMALL stave ponujajo boljše kvote za dobitek velikih vsot denarja kot BIG stava. Vendar pa ima igralec morda boljše možnosti za osvojitev drugih nagrad in tolažilnih nagrad.

4D zvitek

Pri 4D Roll lahko igralec R nadomesti številko zmagovalne številke. Črka R predstavlja števke v razponu od 0 do 9. Če na primer igralec zamenja zgornjo številko z R, 2356 postane R356, kar kupcu vstopnice omogoči 10 vnosov od 0356 do 9356. Igralec se lahko odloči, da R postavi na mesto katere koli števke številke, na primer 2R56 ali 235R. Ker igranje različic Roll predstavlja 10 vnosov, je cena 10 RM.

Zavarovalna permutacija

Nakup zavarovalne permutacije daje imetniku vozovnice številne različice. Igralčev vnos vključuje različice njegove ali njene številke 4D. Na primer, številka 2356 ima lahko 24 različic ali permutacij, kot so 2536, 2653 ali 5326. Z i-Permom igralec izbere, koliko permutacij želi kupiti, vključno s 24, 12, 6 ali 4.

Stroški se razlikujejo glede na število izbranih permutacij. Igralec lahko izbere številke za vsako vrsto vnosa ročno ali s funkcijo Quick Pick, ki omogoča računalniku naključno izbiro številk za igralca. Nobena metoda ne zagotavlja zmage.

Poseben žreb

V Maleziji in druge države, 4D Lotto je priljubljena igra, ki pritegne ogromno udeležencev. Čeprav so prihodki od posebnih žrebanj 4D v zadnjih letih upadli, igralci še vedno kupujejo vstopnice. Leta 2019 je malezijsko ministrstvo za finance zbralo več kot 113 milijonov RM. Do leta 2020 je ta številka padla na skoraj 73 milijonov RM. Kljub temu igra 4D ostaja priljubljena.

Tudi sredi pandemije nekateri igralci kupujejo vstopnice za posebno žrebanje 4D, čeprav ne toliko kot leta 2019. Do septembra 2021 ministrstvo za finance poroča le o 38 milijonih RM prihodkov iz posebnih žrebanj 4D.

Aplikacije, ki vam pomagajo igrati 4D Lotto

Aplikacija Mayago in podobna programska oprema ponujata igralcem način za analizo trendov loterije 4D. Na voljo v različnih jezikih, kot so nemščina, japonščina, angleščina in kitajščina, uporabniki lahko preklapljajo med jeziki, odvisno od loterija po izbiri.

Poleg tega aplikacije podpirajo 4-mestne in 3-mestne loterijske igre, kar uporabnikom omogoča enostavno posodabljanje rezultatov iger, prejemanje priporočil glede številk ter poudarjanje trendov in vzorcev v zaporednih žrebanjih.

Uporabniki aplikacije za loterijo lahko raziščejo vsako možno številko, vključno z natančnimi ujemanji in permutacijami. S preučevanjem števil iz zgodovinskih žrebanj lahko igralec razume sode, lihe, visoke in nizke kombinacije. Te informacije so neprecenljive za ozaveščeno izbiro številke vozovnice in dajejo dragocen vpogled za analizo.

Loterijske aplikacije nudijo tudi funkcionalno podporo pri izvozu statistike in generiranju priporočil glede številk, ki temeljijo na statistični analizi. Za igralca je aplikacija za loterijo cenjen partner pri ustvarjanju verjetnih številk, analizi zgodovinskih podatkov o loteriji in sledenju preteklim žrebanjem.

Kvote 4D loto

VELIKE kvote

Zmagati BIG je lažje, ker BIG 4D ponuja najboljše kvote, tudi če so nagrade nižje. S 23 številkami in 5 ločenimi zmagovalnimi stopnjami. V prvih treh kategorijah bodo zmagovalne tri številke vstopnic. Preostalih 20 številk se razdeli, pri čemer ostane 10 zmagovalnih številk za posebno nagradno kategorijo in preostalih 10 za kategorijo tolažilne nagrade. Naslednje predstavljajo nagrade, podeljene VELIKIM igralcem.

  • 1. nagrada - 2500 RM
  • 2. nagrada - 1000 RM
  • 3. nagrada - 500 RM.
  • Posebna nagrada - 180 RM
  • Tolažilna nagrada - 60 RM

MAJHNA napoved

4D MALI dobitki so višji od VELIKIH dobitkov. Vendar pa je manj zmagovalcev in manj možnosti za dobitek. Od 23 izžrebanih številk so igralcem na voljo le tri nagrade. Dobitki se v Maleziji razdelijo po naslednjem razporedu.

  • 1. nagrada - 3500 RM
  • 2. nagrada - 2000 RM
  • 3. nagrada – 1000 RM

Prevzem nagrad 4D Lotto

Zmagovalci morajo skupaj z vstopnico predložiti potni list ali osebni dokument. notri Malezija, lahko igralec, ki osvoji manj kot 60.000 RM, zbira sredstva na prodajnih mestih 4D. Dobitki nad 60.000 RM, vendar manj kot 2.000.000, lahko igralci prevzamejo denarno nagrado pri regionalni pisarni 4D.

Za dobitke, večje od 2.000.001 RM, morajo igralci prevzeti nagrado na upravnem sedežu 4D. Za Magnum 4D morajo zmagovalci odpotovati v Kuala Lumpur. Za uradno zbiranje denarnih nagrad so potrebni termini.

V Maleziji uradniki loterije izvajajo 4D žrebanja ob nedeljah, sobotah in sredah. Posebna žrebanja potekajo ob nekaterih dnevih, običajno žrebanje ob torkih. Operater mora imeti dovoljenje ministrstva za izvedbo posebnega žrebanja. Igralci lahko slišijo za ta posebna žrebanja na dogodkih, kot so rojstni dnevi vladarjev ali kitajsko novo leto.

Prodajalci vstopnic obvestijo igralce o posebnem žrebanju približno 7 dni pred datumom žrebanja. Izvajalce loterije pooblasti vlada. Igralci lahko izbirajo med pooblaščenimi podjetji, kot so ToTo 4D, Magnum 4D, STC ali Sabah. Pri osvajanju velikih vsot morajo igralci zahtevati zneske nad 2.000.001 RM neposredno na sedežu zadevnega podjetja.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, ki jo pri LottoRanker radi imenujejo 'Lucky Lotti', združuje svoj južnoameriški duh z globokim strokovnim znanjem na področju svetovnih loterij. S soncem obsijanih plaž v Riu Isabella dekodira zapletenost loterije in igralcem prinaša najboljše nasvete in trike.

Send email
More posts by Isabella Garcia