Najboljša Bingo 5 Loterija v 2023/2024

Bingo 5 je priljubljena zabava med japonskimi igralci. Vendar v nasprotju z najboljšimi spletnimi loterijami v drugih državah pri nas ni preveč priljubljena, saj je bila med oblikami iger na srečo, ki so bile do nedavnega prepovedane. Toda na splošno priljubljenost spletnih loterijskih iger hitro pridobiva na pomenu, pri čemer je Bingo 5 v središču pozornosti.

Kaj je Bingo 5? Bingo 5 je v bistvu loterija z osmimi številkami. Čeprav ime pove, da je "5", to ne pomeni nujno, da lahko igralci izberejo niz petih številk. Namesto tega ima vsak listek devet polj z nizom petih številk v vrstnem redu. Igralci morajo izbrati številko iz vsakega polja, razen tistega na sredini z oznako "Prosto"

Kje kupiti vstopnice za Bingo 5
Kje kupiti vstopnice za Bingo 5

Kje kupiti vstopnice za Bingo 5

Ker zanimanje za igro narašča, ni presenetljivo, da so igralci zaskrbljeni tudi glede možnosti nakupa vstopnic. Kot večina današnjih spletnih loterij Bingo ponuja dve glavni možnosti nakupa vstopnic – spletno in loterijsko števce.

Loterijski števci so za začetek sinonim za igro Bingo 5. Igralci lahko obiščejo samo kopensko loterijsko okenca in kupijo listek ali listek.

Po odmiku od običajnih nakupov vstopnic lahko igralci zdaj kupijo spletne srečke z uradne spletne strani loterije. Za spletne nakupe se morajo igralci registrirati na uradni spletni strani in navesti svoje osebne podatke in podatke o plačilu.

Kje kupiti vstopnice za Bingo 5
Zgodovina igre Bingo 5

Zgodovina igre Bingo 5

Medtem ko je Japonska znana po mnogih stvareh, tehnologiji, starodavnih kulturah in kuhinji, ni veliko o njih igre na srečo. V zakulisju pa Japonci že več stoletij igrajo loterijske igre.

V preteklosti so loterije prirejale verske ustanove, zmagovalci pa so dobivali amulete, ki so predstavljali bogastvo in srečo. Hitro naprej, današnjim igralcem loterije je podeljena široka paleta nagrad. Tukaj je kratka zgodovina loterije Bingo 5(JP).

Bingo 5 je relativno nova igra med Japonci. Ta tedenska loterija, ki prireja svoje loterije vsako sredo, je bila izdana 3. aprila 2017. To loterijo vodi finančna skupina Mizuho, ki prikazuje tudi uradne rezultate loterije.

Vendar glede preteklih zmagovalcev igre in zneskov dobitkov organizatorji ali Mizuho ne ponujajo uradnih evidenc na svoji spletni strani, mizuhobank.co.jp.

Kar zadeva igranje igre Bingo 5, v preteklih letih ni prišlo do bistvenih sprememb – izberite eno številko v osmih poljih vsake igre in počakajte na žreb. Medtem ko so morali igralci v preteklosti kupiti vstopnice v fizičnih trgovinah, so sodobni igralci deležni prilagodljivosti in udobja spletnega igranja.

Zgodovina igre Bingo 5
Ali je Bingo 5 zakonit za igranje?

Ali je Bingo 5 zakonit za igranje?

Zakonitost igre Bingo 5 je običajno pogosta skrb med hazarderji. Ta skrb pogosto izhaja iz dejstva, da je večina oblik iger na srečo na Japonskem že vrsto let prepovedana. Kot rezultat, športne stave in loterije so bile v bistvu glavne možnosti, ki so bile na voljo igralcem v preteklosti.

Bingo 5 je v svoji osnovni obliki kategoriziran kot loterija. Kot tak Bingo 5 popolnoma sodi na seznam zakonsko dovoljenih oblik iger na srečo. Japonski igralci torej ne bi smeli imeti česa skrbeti, ko igrajo to igro. Poleg tega dejstvo, da je povezan s finančno skupino Mizuho, dodatno poudarja njegovo zakonitost.

Ali je Bingo 5 zakonit za igranje?
Kako igrati bingo 5

Kako igrati bingo 5

Igranje Binga 5 bi moralo biti enostavno, tudi za začetnike. Vendar je lahko igranje igre včasih zmedeno. Da bi razumeli, kako igrati to 'enostavno igrano' loterijo, morajo igralci vedeti, kako igra deluje.

Bingo 5 vključuje devet polj, osem s številkami in eno prosto. Devet kvadratov je v treh vrsticah in treh stolpcih, ki tvorijo večji kvadrat, ki zajema manjše oštevilčene kvadratke.

Osrednji kvadratek ni oštevilčen (BREZPLAČNO), ostali kvadratki pa vsebujejo po pet zaporednih številk. Kot tak vsak imetnik spletne loterijske srečke sanja, da bi izbral številke, ki tvorijo čim več vrstic.

Metoda/pravila Bingo 5

Od devetih polj je cilj igralca narediti pravilne napovedi, izražene s črtami. Igra ima skupno 8 linij, tri navpične, tri vodoravne in dve diagonali. Če se igralčeva številka prijave ujema s številko žrebanja na loteriji, vključno z brezplačnim poljem na sredini, dobi prvo nagrado. Kljub temu je tukaj oris nekaterih možnih zmagovalnih scenarijev:

 • Osem ujemajočih se vrstic za uvrstitev v prvo nagradno stopnjo (jackpot)
 • Šest ujemajočih se vrstic izpolnjuje pogoje za drugo nagrado
 • Pet vrstic se ujema, da se kvalificirajo za tretjo nagrado
 • Štiri vrstice so se ujemale s četrto nagrado
 • Tri črte, ki se ujemajo vodoravno, izpolnjujejo pogoje za peto nagrado
 • Dve vrstici se ujemata, da se kvalificirata za šesto nagrado
 • Ena vrstica se ujema, da se kvalificira za sedmo nagrado
Kako igrati bingo 5
Kakšne so možnosti za zmago v igri Bingo 5?

Kakšne so možnosti za zmago v igri Bingo 5?

Vsakega igralca, ki želi igrati Bingo 5, bi nedvomno zanimale možnosti za zmago. Večina igralcev je žrebanih v loterije z impresivnimi kvotami, vendar to nikakor ne vpliva na njihove možnosti za dobitek. Zmaga v igri Bingo 5 je predvsem stvar sreče.

Igralci zaposlujejo različne strategije da nagnejo tehtnico v svojo korist. Nekateri lahko izberejo pogosto izbrane številke, medtem ko se drugi odločijo za funkcijo hitre izbire (QP). V vsakem primeru uporaba hitre izbire ali ročno ne spremeni verjetnosti. Kljub temu je tukaj verjetnost dobitka loterijskih nagrad Bingo 5:

 • Prva nagrada (8 vrstic) – 1/390.625
 • Druga nagrada (6 vrstic) – 1/24.414
 • Tretja nagrada (5 vrstic) – 1/8.138
 • Četrta nagrada (4 vrstice) – 1/2.035
 • Peta nagrada (3 vrstice) -1/313
 • Šesta nagrada (2 vrstici) – 1/59
 • Sedma nagrada – (1 vrstica) 1/7

Čeprav so verjetnosti v bistvu konstantne, se denarna nagrada za posamezne stopnje pogosto razlikuje glede na število zmagovalcev. Na primer, manj zmagovalcev bi lahko videlo, da se znesek dobitka prilagodi navzgor, več zmagovalcev pa zmanjša dobitek.

Kakšne so možnosti za zmago v igri Bingo 5?
Možnosti izplačil, če zmagate Bingo 5

Možnosti izplačil, če zmagate Bingo 5

Možnosti izplačil, ki so na voljo za vsakega igralca, ki ima vstopnico Bingo 5, vključujejo:

 • Prva nagrada – 5.556.200 JPY
 • Druga nagrada – 300.000 JPY
 • Tretja nagrada – 45.000 JPY
 • Četrta nagrada – 18.200 JPY
 • Peta nagrada – 2.500 JPY
 • Šesta nagrada – 700 JPY
 • Sedma nagrada – 200 JPY

Kar zadeva izplačila, se Bingo 5 opira na vrstice in ne na uganjene ali izbrane številke. Na primer, pravilen izbor v zgornjem levem, srednjem levem in spodnjem desnem kotu ne izpolnjuje pogojev za zmago, ker ti izbori ne tvorijo črte.

Možnosti izplačil, če zmagate Bingo 5
Nasveti in triki za igranje Binga 5

Nasveti in triki za igranje Binga 5

Dobitek na loteriji Bingo 5 je lahko dolga pot, vendar to ne pomeni, da so igralci nemočni, ko tehtnico nagnejo v svojo korist.

Loterijski igralci nedvomno niso imuni na loterijske nasvete, ki ne delujejo. No, ker ni znanega načina, da bi lahko igralec natančno predvidel številke, izžrebane v tedenskem žrebanju Bingo 5, bi morali igralci vsaj ostati realni, ko lovijo glavni dobitek.

Kljub temu je tukaj nekaj nasvetov za igralce spletne loterije, ki bi lahko izboljšali njihove možnosti za dobitek:

 • Naključno izberite številke in se izognite skušnjavi, da bi izmislili "pameten" vzorec
 • Uporabite funkcijo hitre izbire med izpolnjevanjem spletne loterije na spletu
 • Pogosto izberite "redko izbrane" številke, ne da bi izboljšali možnosti, ampak da bi dobili polno izplačilo

Kar zadeva uporabo trikov in pridobivanje "pred krivuljo", še vedno ni znanih trikov za igranje Bingo 5 na spletu. Vendar pa za razliko od najboljših spletnih loterij in številskih iger obstajajo primeri, ko preprosto ugibanje dveh številk vzpostavi linijo, kar na koncu izboljša njihove možnosti. In zato je najbolj znan trik igrati pogosto in odgovorno.

Nasveti in triki za igranje Binga 5