Najboljša Canada Lotto Loterija v 2023/2024

Za igranje spletnih loterij v Kanadi morajo biti igralci stari vsaj 18 let. Quick Draw pa zahteva, da so igralci stari vsaj 21 let. Tako državni kot zvezni davki veljajo za vstopnice Canada Lotto in spletne dobitke. Ljudje, ki živijo v Kanadi, morajo plačati dodatno plast lokalnih davkov. Lotto Max in Lotto 6/49 sta dve najbolj priljubljeni spletni loteriji v Kanadi. Prvič v Kanadi je Lotto 6/49 igralcem dal možnost izbire številk, ki jih želijo izžrebati.

Dovoliti kanadskim igralcem, da izberejo svoje številke, je dobra ideja, ker imajo mnogi vraževerja. Sistem Smartplay Halogen II družbe Interprovincial Lottery Corporation dvakrat tedensko, ob sredah in sobotah, izžreba zmagovalce za spletno loterijo.

Najboljša Canada Lotto Loterija v 2023/2024
Kje lahko kupim vstopnice za kanadsko loterijo?
Kje lahko kupim vstopnice za kanadsko loterijo?

Kje lahko kupim vstopnice za kanadsko loterijo?

Lotto Max je leta 2009 zamenjal Super 7. Kot rezultat, je Lotto Max po priljubljenosti presegel Lotto 6/49 v Kanada zaradi večje vrednosti svojih nagrad. Manjše kanadske loterije potekajo v vzhodnih in zahodnih provincah Kanade.

Kanadski loteriji lahko zdaj kupijo svoje vstopnice na spletu za jackpote Lotto Max in Lotto 6/49. Vendar so pravila enaka in postopek je preprost. Velja enaka starostna omejitev kot pri nakupu vstopnice za udeležbo. Polaganje denarja na igralčeve spletne loterijske račune je možno po zaključku postopka registracije.

Igralci lahko kupijo vstopnice na spletu in jim po elektronski pošti pošljejo digitalno kopijo. Fizična vozovnica se lahko izgubi, zato je spletni nakup varnejša in učinkovitejša možnost. Igralci so obveščeni po e-pošti, če so kaj osvojili na žrebanju. Druga prednost spletnega igranja kanadske loterije, ki prihrani čas, je preverjanje rezultatov, ne da bi morali zapustiti hišo.

Kje lahko kupim vstopnice za kanadsko loterijo?
Zgodovina kanadskega lota

Zgodovina kanadskega lota

Kanada je v zgodnjih letih ustanovila loterije za pridobivanje sredstev za javna dela. Vlada kot mlada država brez dejanskega dohodka ni imela dovolj sredstev za financiranje stvari, kot so gradnja cest in mostov.

Province bi zaprosile svoj zakonodajalec za dovoljenje za izvajanje loterije, da bi zbrali sredstva za dober namen. Posledično je bila loterija najprej uporabljena za financiranje javnih del. Quebec in Manitoba sta začela loterijske igre leto po tem, ko je bil kazenski zakonik spremenjen leta 1970. Loto-Quebec je bila prva organizacija v Kanadi, ki je upravljala loterijske dejavnosti. Druge province so hitro sledile temu in ustanovile loterije, da bi dopolnile prihodke deželne vlade.

Prva nacionalna loterija v Kanadi je bila izvedena leta 1974, nato pa so province ustanovile lastne loterije in začele izvajati manjše loterije. Kanadska olimpijska loterija je bila ustanovljena za zbiranje sredstev za olimpijske igre v Montrealu leta 1976. Ta loterija se je kasneje preimenovala v Lotto-Canada in se uporabljala za financiranje prihodnjih olimpijskih iger in nacionalnih projektov.

Zgodovina kanadskega lota
Ali je kanadska loto zakonita?

Ali je kanadska loto zakonita?

Loterijske igre so v Kanadi zakonite. Na Atlantic 49 je jackpot 1.000.000 $ (fiksiran). Loterijske vstopnice je mogoče kupiti na spletu v Kanadi, vendar so igre na srečo prepovedane. Ta kategorija vključuje tekmovanja, ki podeljujejo nagrade z naključnim žrebanjem, igralnimi kartami ali svežnji, ki vključujejo obe igri.

Zlasti igranje iger spletne loterije, je sčasoma postalo področje zanimanja kanadske vlade. Leta 1969 je bil kazenski zakonik spremenjen, tako da je bilo mogoče posebne projekte plačevati z denarjem deželnih in zveznih loterij.

Ali je kanadska loto zakonita?
Kako igrati kanadski loto

Kako igrati kanadski loto

  • Imetniki vstopnic Lotto 6/49 lahko ob nakupu vstopnice izberejo šest številk iz skupine 1-49. Vseh šest izžrebanih številk se mora ujemati s številkami vstopnic, da lahko igralec osvoji jackpot. Za osvojitev sekundarne nagrade se mora igralec ujemati s petimi od šestih glavnih številk, skupaj s številko bonusa.

  • Lotto Max Sedem števk, ki segajo od 1 do 49, je izbranih naključno. Če igralec pravilno ugane vseh sedem izžrebanih številk, osvoji jackpot. Obstajajo tudi nagrade "MaxMillions" v višini 1 milijona dolarjev, ki se vrtijo, dokler jih ne dobite v žrebanju Lotto Max.

Kako igrati kanadski loto
Kakšne so možnosti za zmago na kanadskem lotu?

Kakšne so možnosti za zmago na kanadskem lotu?

Igralci imajo 1 proti 14 milijonom možnosti za zmago na lotu 6/49. Na prvi pogled precej mračno, a veliko bolj pošteno od mnogih drugih loterij. Verjetnost, da dobite jackpot Mega Millions, je na primer 1 proti 176 milijonov. Nekatere loterije, kot je Quebec Banco Special (1 od 4 milijonov), so veliko bolj poštene. Vendar pa je zaradi velike nagrade, ki jo je treba osvojiti v 6/49, privlačnejši.

Ko je bil Lotto 6/49 prvič uveden in pred Lotto Maxom, so jackpoti le redko presegli 10 milijonov dolarjev, a vse se je zdaj spremenilo. Lotto Max je najbolj priljubljena spletna loterija v Kanadi. Ima tedensko prodajo več kot 10 milijonov dolarjev.

Kakšne so možnosti za zmago na kanadskem lotu?
Nagrade na Jackpot

Nagrade na Jackpot

Medtem ko Power Ball v Kanadi Lotto vstopnice prek spleta presega jackpot Lotto Max, je to še vedno velika vsota glede na majhno število prebivalstva, kot se je to zgodilo večkrat v zadnjih nekaj letih. Od leta 2017 ima Lotto Max zgornjo mejo 60 milijonov dolarjev za vsak posamezen jackpot. Ves denar nad to zgornjo mejo postane del nagrad "MaxMillion". Največji zmagovalni list v zgodovini kanadske spletne loterije je leta 2015 znašal 64 milijonov dolarjev.

Kanadska spletna loterija poleg glavne nagrade ponuja številne zanimive stranske nagrade. Ujemanje petih številk in bonusnih številk v lotu 6/49 povzroči izplačilo 6 % celotnega uporabljenega zneska.

5-odstotni delež skupnega pota se dodeli igralcu, ki pravilno ugane vseh pet številk. Igralci dobijo 0,5 % svojega vložka nazaj, če dobijo štiri pravilne številke. Igralci, ki se ujemajo s tremi številkami in bonus številke prejmejo 10 $, medtem ko tisti, ki se ujemajo z dvema številkama in bonus številki, prejmejo 5 $ bonusa. Ko se ujemata dve številki, igralec dobi prosto igro.

Nagrade na Jackpot
Nasveti in triki za igranje Canada Lotto

Nasveti in triki za igranje Canada Lotto

Liho-sodo spletne loterijske številke so dobra stava

Tri lihe številke so pred štirimi sodimi. Izberite sodo/liho mešanico številk za posamezen vnos Lotto Max. Le približno 1 % časa so izžrebana vsa liha ali vsa soda števila.

Igrajte tri visoke-štiri-nizke ali štiri visoke-tri-nizke številke

Spodnjo in zgornjo polovico danega polja številk lahko igralci razdelijo na dve polovici. V igri 49 številk, kot je Lotto Max Canada, števke 1-25 spadajo v spodnjo polovico, medtem ko številke 26-49 gredo v zgornjo polovico. Samo 1 % časa se pojavijo vse visoke ali vse nizke številke. Najboljša kombinacija je 3/4 ali 4/3. To pomeni tri vrhove in štiri doline ali štiri vrhove in tri nizke vrednosti. Približno 56 % vseh risb ima skupine zmagovalnih številk, ki prikazujejo te vzorce.

Spletno združevanje številk loterije

Mnogi igralci bodo opazili, da pri ogledu seznama preteklih zmagovalnih številk Lotto Max ali tistih iz katere koli druge loterije manjkajo nekatere skupine številk. V številskem zaporedju 5-14-17-32-38-42-45 na primer ni 20. Igralcem lahko koristi, če spremljajo in preučujejo število skupin v svojih krovih.

Nasveti in triki za igranje Canada Lotto