Najboljša EuroMillones Loterija v 2023

EuroMillions je že nekaj časa na prizorišču spletnih iger na srečo. Ta loto izstopa kot ena najboljših spletnih loterij na svetu glede na ponujene zneske jackpota in število aktivnih igralcev. Španija je med državami, v katerih je ta transnacionalna loterija priljubljena.

Lokalno se ta loto imenuje EuroMillones. Loterija poteka že več kot desetletje in pol, s čimer je razvila neprimerljivo verodostojnost.

Najboljša EuroMillones Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za loterijo EuroMillones?

  Kje kupiti vstopnice za loterijo EuroMillones?

  Spletna stran loterije EuroMillones

  EuroMillones igralcem omogoča spletni nakup vstopnic neposredno na uradni spletni strani loterije. EuroMillions je bila ena prvih loterij, ki je ponujala vstopnice prek spleta brez vključevanja loterijskih agentov. Vstopnice so na voljo vsem igralcem v Španiji, ne glede na njihovo narodnost.

  Vendar pa igralci nakup spletnih loterijskih srečk mora biti ob nakupu fizično prisoten v državi. To pomeni, da lahko igrajo celo turisti, ki obiščejo Španijo. Prav tako morajo biti fizično prisotni v državi, da unovčijo svoje dobitke v vrednosti nad 500 €.

  Ena od glavnih prednosti spletnega nakupa loterijskih srečk EuroMillones je ta, da igralcem ni treba skrbeti za spremljanje žrebanj, da bi preverili, ali so zmagali. Namesto tega se vse njihove številke samodejno preverijo in vsi zmagovalci so obveščeni o svojih dobitkih.

  Poleg tega igralcem ni treba čakati v čakalni vrsti, da bi dobili vstopnice pri lokalnih prodajalcih. Svoje dobitke do 500 € prejmejo tudi neposredno na svoje račune, s čimer se izognejo težavam z unovčenjem.

  Lokalni prodajalci

  Lokalni trgovci na drobno ponujajo še eno možnost, ki jo morate upoštevati, ko raziskujete, kako kupiti vstopnice za EuroMillones. Trgovci so na priročni lokaciji po vsej Španiji in vse druge upravičene države. Igralci, ki kupijo vstopnice pri lokalnih prodajalcih vstopnic, morajo iti v določene poslovalnice loterije EuroMillones, da unovčijo svoje nagrade, če zmagajo, ne glede na dobitek.

  Agenti za srečke

  Posamezniki, ki niso v Španiji ali drugih upravičenih državah, lahko kljub omejitvam še vedno igrajo loterijo EuroMillones. To je mogoče prek posrednikov tretjih oseb. Takšni zastopniki se običajno nahajajo v upravičenih državah. Vstopnice kupijo v imenu svojih strank in izberejo številke, ki jih ti določijo.

  Agenti tudi unovčijo nagrade v imenu svojih strank in jim pošljejo denar neposredno. Vendar pa za svoje storitve zaračunavajo provizijo, ki pogosto vključuje odstotek dobitka za kateri koli zmagovalni listek.

  Kje kupiti vstopnice za loterijo EuroMillones?
  Zgodovina loterije EuroMillones

  Zgodovina loterije EuroMillones

  Loterija EuroMillones je bila uvedena februarja 2004 Loterias del Estado iz Španije, Francaise des Jeux iz Francije, in Camelot iz Združenega kraljestva. Takrat so smeli sodelovati le prebivalci Španije, Francije in Združenega kraljestva. Kljub temu je pozneje istega leta več drugih držav postalo upravičenih. Prvo žrebanje je bilo 13. februarja 2004 v Parizu. Od takrat žrebanja potekajo vsak teden.

  Danes potekajo dvakrat tedensko, ob torkih in petkih. Vsi dobitniki loterije EuroMillones so prejeli enkratne zneske, za razliko od primera za številne druge konkurenčne loterije.

  Ali je loterija EuroMillones zakonita?

  Loterija EuroMillones deluje zakonito v Španiji. Ponudnik ima veljavno licenco in izpolnjuje vse zakonske zahteve za opravljanje loterijskih storitev v državi. Vendar je igra omejena na igralce, stare 18 let ali več.

  Zgodovina loterije EuroMillones
  Kako igrati loterijo EuroMillones

  Kako igrati loterijo EuroMillones

  Igranje te loterije je relativno enostavno. Igralci morajo začeti z razumevanjem, kako kupiti srečko EuroMillones prek spleta in izbrati svoje srečne številke, da imajo možnost za dobitek. Skupaj število naključnih števil zahtevanih na vstopnico je sedem. Pet številk je izbranih iz skupine 50, preostali dve pa sta izbrani iz druge zbirke 12, znanih kot zvezdna števila.

  Nato se izvede žrebanje, da se določijo zmagovalne številke. Igralci morajo ujemati vseh sedem številk, da zadenejo glavni dobitek. Vendar ima EuroMillones več drugih nagradnih stopenj, ki igralcem omogočajo, da zmagajo z manj pravilno napovedanimi številkami.

  Samodejna izbira

  Igralec, ki kupi loterijsko srečko na spletu, se lahko odloči za samodejno izbiro številke in se mu ni treba veliko naučiti o tem, kako igrati EuroMillones na spletu. Ta funkcija avtomatizacije uporablja generator naključnih števil za samodejno izbiro števil. Ta možnost je priročna za igralce, ki kupujejo veliko vstopnice za žreb ali tiste, ki vstopnice kupijo v zadnjem trenutku.

  Igra prihodnosti

  Obstaja tudi možnost vnaprejšnjega igranja do osem žrebanj. Z drugimi besedami, isto srečko je mogoče uporabiti za do osem žrebanj za igralce, ki igrajo EuroMillones na spletu, z istimi srečnimi številkami. Če vstopnica zmaga pred zadnjim ustreznim žrebanjem, je ponujena menjalna vstopnica za pokritje preostalih žrebanj v predhodni igri.

  Kako igrati loterijo EuroMillones
  Kakšne so možnosti za dobitek na loteriji EuroMillones?

  Kakšne so možnosti za dobitek na loteriji EuroMillones?

  Možnosti za dobitek katerega koli dobitka na loteriji EuroMillones so razmeroma visoke in znašajo 1 proti 13. Njene ugodne kvote močno prispevajo k utrditvi položaja lota med najboljšimi spletnimi loterijami danes. Vendar pa so posebne kvote za osvojitev posebnih nagrad nižje in se poslabšajo, ko se stopnje nagrad zvišujejo.

  Posebne kvote stopnje

  Najnižja nagradna stopnja zahteva izbiro samo dveh pravilnih številk iz skupine 50, ki ima kvoto 1 proti 22. 12. stopnja zahteva dve številki in eno zvezdico, kar daje kvoto 1 proti 49. Napovedovanje zmage z eno številko in dvema zvezdicama nagrada 11. stopnje, ki ima kvoto 1 proti 188. Če pravilno napoveste tri številke in tri številke plus eno zvezdico, dobite deseto in 9. stopnjo nagrade za kvote 1 proti 314 oziroma 1 proti 706.

  Pravilna napoved dveh števil in dveh zvezdic prinese nagrado 8. stopnje in ima kvoto 1 proti 985. Nagrado 7. stopnje dobi natančna napoved štirih števk, ki ima kvoto 1 proti 13811. Nagrade od 6. do 2. stopnje se podelijo stavci, ki napovedujejo tri številke plus dve zvezdici, štiri številke plus eno zvezdico, štiri številke plus dve zvezdici oziroma pet številk plus eno zvezdico.

  Možnosti so 1 proti 14.125, 1 proti 31.075, 1 proti 621.503, 1 proti 3.107.515 in 1 proti 6.991.908. Dobitek jackpota, za katerega je treba pravilno napovedati vseh sedem številk, ima najnižjo kvoto 1 proti 19.838.160.

  Kakšne so možnosti za dobitek na loteriji EuroMillones?
  Možnosti izplačil, če zmagate na loteriji EuroMillones

  Možnosti izplačil, če zmagate na loteriji EuroMillones

  Možnosti izplačila so odvisne od osvojenega zneska. Vsi dobitki v višini 500 € ali manj se pošljejo neposredno na račun, uporabljen za nakup zmagovalnega listka, če je bil kupljen prek spleta. Za vstopnice, kupljene pri lokalnih prodajalcih, se morajo igralci vrniti v trgovine, kjer so kupili zmagovalne vstopnice, da prevzamejo nagrade.

  Dobitke nad 500 € je mogoče izplačati samo v pisarnah loterije EuroMillones, zmagovalci pa jih morajo prevzeti osebno.

  Možnosti izplačil, če zmagate na loteriji EuroMillones
  Nasveti in triki za igranje loterije EuroMillones

  Nasveti in triki za igranje loterije EuroMillones

  Igralci lahko uporabijo več nasvetov in trikov, da povečajo svoje možnosti za dobitek pri igranju loterije EuroMillones. Vendar je pomembno vedeti, da noben nasvet ali shema ne more zagotoviti dobičkonosne zmage. Igralci bi morali tako igrati odgovorno kljub izboljšanim možnostim za zmago.

  Nakup več vstopnic

  Eden od najboljših nasvetov je, da morajo igralci kupiti veliko srečk EuroMillones na žrebanje v okviru proračuna in zagotoviti, da se izbrane srečne številke na vsaki srečki razlikujejo od ostalih. Če kupite več vstopnic za EuroMillones prek spleta, izboljšate matematične zmagovalne kvote, kar poveča skupne zmagovalne možnosti za katero koli nagradno stopnjo.

  Rešitev za to je pridružitev loterijskemu sindikatu. Vendar pa to vključuje opozorilo glede delitve dobitkov med člani sindikata.

  Urejanje jackpota

  Še en nasvet je, da igrate več, ko je glavni dobitek višji. S tem povečate razmerje med tveganjem in zmago brez sprememb zmagovalnih kvot. Z drugimi besedami, igra, ko je jackpot na vrhuncu, pomeni višji možni dobitek za enako tveganje, saj cene vstopnic ostanejo enake.

  Spremljajte žrebanja loterije

  Igralci, ki kupujejo vstopnice pri lokalnih prodajalcih, naj jih vedno varujejo in dvakrat preverijo žrebane številke proti njim. Bilo je veliko nezahtevanih dobitkov, ker so igralci izgubili svoje vstopnice ali niso vedeli, da so zmagali.

  Nasveti in triki za igranje loterije EuroMillones