Najboljša Finland Lotto Loterija v 2023

Ena od mnogih priljubljenih iger na srečo na Finskem je Loto. Igranje te loterije stane 1 dolar, žrebanje pa se v živo prenaša na televiziji vsako soboto ob 22.10 po lokalnem času. Ob sobotah zvečer lahko igralci finske loto lističe kupijo na spletu do 21.45. Po žrebanju je možen nakup vstopnic od 22.30 dalje.

Uporaba internetne platforme za nakup srečk je preprosta možnost. Vendar se morajo udeleženci prepričati, da jih kupujejo na zanesljivem trgu vstopnic. Poleg tega je po vsej državi veliko prodajnih mest, kjer lahko stavniki kupijo vstopnice. Finland Lotto ima izjemno ugodne cene, saj vsaka linija stane samo 10 SEK (0,091 USD).

Najboljša Finland Lotto Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kako kupiti srečko Finland Lotto na spletu
  Kako kupiti srečko Finland Lotto na spletu

  Kako kupiti srečko Finland Lotto na spletu

  Uradna spletna stran Veikkaus Lotto, kot tudi kateri koli pooblaščeni trgovec po vsej Finski, lahko prodaja spletne srečke. Finska državna loterija ima nekaj pogojev za igralce. Ponudnik storitve uporabnikom zagotavlja izpolnjevanje vseh pogojev za sodelovanje v spletni loteriji.

  Finski igralci potrebujejo tudi številko socialnega zavarovanja, finski bančni račun in stalni naslov na Finskem ter morajo biti stari najmanj 18 let.

  Predvsem Lotto Finland je odprt za igralce po vsem svetu. Igralci zunaj Finske morajo opraviti le kratek postopek registracije pri uglednem ponudniku loterije. Te storitve kupijo vstopnice v imenu posameznika, jih skenirajo in pošljejo po e-pošti na njihov e-poštni naslov, ko se včlanijo in opravijo svoj začetni depozit.

  Kako kupiti srečko Finland Lotto na spletu
  Zgodovina finskega lota

  Zgodovina finskega lota

  Na Finskem so loterije začeli uvajati v štiridesetih letih prejšnjega stoletja. Od takrat si je finska vlada močno prizadevala za licenciranje vseh iger, hkrati pa uveljavlja pravila o tem, kako lahko igralci načrtujejo in zaslužijo nagrade. Leta 1971 je bil uveden Veikkaus Lotto, drugo ime za Lotto Finland.

  Čeprav je imela več kot 20 možnosti, je ta loterija postala vse bolj priljubljena na Finskem, saj je več ljudi spoznalo, kako odlična je. Oblika te loterije se od začetka ni spremenila, kar je zanimiv vidik. To je posledica razlik v formatu od druge državne loterije.

  Okrog septembra 1940 je bila na Finskem uvedena prva loterija "Constant". Finska vlada je leta 1975 ustanovila podjetje Veikkaus. To podjetje je v lasti vlade in ima pisarne v Veikkausu na Finskem. Finland Veikkaus Lotto je glavna igra, ki jo ponuja podjetje.

  Najnovejši jackpot finske loterije znaša skupaj 14,1 milijona evrov. Neverjeten jackpot je bil zadet 13. februarja 2016. Zanimivo je, da sta dva igralca imela to srečo, da sta domov odnesla to izjemno nagrado. Oktobra 2012 je bil zadetek drugi največji jackpot na tej loteriji.

  Nato je dobitek znašal 12,2 milijona evrov (12 milijonov USD). Januarja 2017 je bil uveljavljen tretji največji jackpot. Stal je 9 milijonov evrov (9 milijonov USD).

  Ali je Finland Lotto zakonit za igranje?

  Finska loto je zakonita. Finska dovoljuje spletne loterije; vendar obstaja več omejitev. Prvič, igralci iger lahko sodelujejo le v loterijah, ki jih ponuja državni Veikkaus, licencirana storitev iger na srečo. To je posledica monopola države nad vsemi igrami na srečo. Vendar finskim igralcem na srečo nobeno posebno pravilo ne prepoveduje sodelovanja v tujih loterijah prek internetnih platform.

  Zgodovina finskega lota
  Kako igrati finski loto na spletu

  Kako igrati finski loto na spletu

  Igralci izberejo sedem številk med 1 in 40, s katerimi igrajo loto, ali pa uporabijo naključno ustvarjene številke. Igralci Lota lahko v igri sodelujejo tudi na več drugih načinov. V "System and Rake" lahko vnesete do 18 številk v različnih kombinacijah, da povečate možnosti zmage.

  Z izjemo jackpota dodatnih 0,50 $ doda lističu "plus", s čimer podvoji dobitke, če se ujema z izbrano številko.

  Poleg tega je izžrebana bonus žoga. Vendar pa ga igralec ne izbere in se uporablja samo, ko igralec dobi glavne številke 6/7 ali 3/7, v tem primeru se podelijo druge najvišje in najnižje nagrade.

  Na voljo je tudi igra Joker z jackpotom v višini 1 milijona dolarjev z vstopnino 2 dolarja. Ko igrajo Joker, igralci izberejo sedem številk med 0 in 9, glavni dobitek pa se osvoji tako, da se združijo vse izžrebane številke v istem vrstnem redu. Igra Lotto nima jackpota ali omejitve za prevračanje, minimalni jackpot pa je 700.000 $. Z glavnim dobitkom v višini 14,5 milijona dolarjev je bilo leto 2018 najpomembnejši dobitek v lotu.

  Finska loterija je ena redkih pomembnih mednarodnih loterij, ki se od svoje ustanovitve ni spremenila.

  Kako igrati finski loto na spletu
  Kakšne so možnosti za dobitek Finland Lotto?

  Kakšne so možnosti za dobitek Finland Lotto?

  Vstopnina Finland Lotto ostaja na razumni ravni. Vendar v primerjavi z dobro znanimi loto igrami v Evropi ti jackpoti niso posebej izjemni. Kljub temu so možnosti za dobitek zelo ugodne in dajejo prednost finski loteriji.

  Obstajajo 18.643.560 proti 1 možnosti za dobitek Lotto jackpota. Te kvote so boljše od mnogih iger nacionalne loterije, čeprav imajo te loterije pogosto podobne ali boljše kvote, vendar veliko večja izplačila. S kvoto 1 proti 50 lahko igralci osvojijo Loto nagrade na sedmih različnih ravneh.

  Kvota za ujemanje šest plus Bonus žoga so 1 proti 2.663.365, medtem ko so tisti za ujemanje samo šestih številk 1 proti 83.230. Možnosti za ujemanje 5 in 4 so 1 proti 681 oziroma 1 proti 97. Verjetnost, da dobite bonus žogico tri plus, je 1 proti 107, medtem ko je možnost samo plus številka 1 proti 30

  Možnosti izplačila za zmagovalce Finland Lotto

  Igralci morajo ujemati vseh sedem številk, da osvojijo minimalno nagrado, nekaj več kot 7,1 milijona SEK (650.000 $). Vsak delivec bo igralcem dal dobiček do 10.000 švedskih kron (900 USD). Naknadni dogodek je prevračanje, če ni zmagovalcev jackpota, kar pojasnjuje, zakaj ima Lotto Finland nedavno precej visoke jackpote.

  Druga nagrada je 5,1 milijona SEK za igralce, ki ujamejo šest številk, tisti, ki ujamejo pet številk, pa dobijo 20.000 SEK. Vsako soboto poteka žrebanje. V primerjavi z najboljšimi spletnimi loterijami po vsem svetu so možnosti za dobitek jackpota 1 proti 15.380.000, kar je odlično.

  Na Finskem je treba dobitke na loteriji zahtevati v enem letu od datuma žrebanja. V nasprotnem primeru bo nagrada odvzeta in podarjena v dobrodelne namene. V treh tednih od datuma zahtevka bodo izplačane nagrade v vrednosti več kot 20.000 USD. Finska ne uvaja davka na loterijske dobitke, ki se razdelijo le kot enkratna plačila.

  Zahtevki za nagrado se sprejemajo eno leto po risbi. Posamezniki, ki nameravajo igrati loto na spletu iz druge države, morajo preveriti davčne predpise svoje države, da ugotovijo, ali je treba dobitke prijaviti.

  Kakšne so možnosti za dobitek Finland Lotto?
  Nasveti in triki za igranje Finland Lotto

  Nasveti in triki za igranje Finland Lotto

  Nihče nikoli ne bi smel igrati igre na srečo zaradi potrebe po dobitku. Strah pred izgubo težko prisluženega denarja, ki ga uporabljajo za igre na srečo, je pomembnejši za tiste v stiski. Misli imajo energijo predvsem takrat, ko jih motivirajo čustva. Strah rodi natanko tisto, česar se človek boji.

  Pozitiven odziv pritegne močna želja po cilju, prežeta s pozitivno energijo, še posebej, ko se za dosego tega cilja zelo trudimo.

  Kdaj izbiranje loterijskih številk, je pomembno imeti sorazmerno enakomerno mešanico lihih in sodih števil. Manj kot en odstotek časa so izžrebane vse sode številke ali vse lihe številke.

  Dva liha in štiri soda, štiri liha in dva soda ali tri liha in tri soda so najbolj izpopolnjene kombinacije. Na 79% risb se bo pojavil eden od teh treh vzorcev.

  Skupinski skladi posameznika so skupna sreča, ko igralci ustvarijo sklad Lotto. Sreča le enega člana bi lahko prinesla glavni dobitek v bazenu. Zato bi morali igralci pametno izbrati partnerje, da oblikujejo strategijo nakupa srečk za Finland Lotto.

  Nasveti in triki za igranje Finland Lotto