French Lotto

Francoska vlada vodi to loterijo, ki je bila ustanovljena v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Od leta 2018 pa je bila polovica objavljena zaradi povečanja konkurence. Zmagovalci najboljših nagrad (ujemajoča se 5 + 1 številka) imata zagotovljena najmanj dva milijona evrov. Če zmagovalcev ni, se znesek poveča za milijon evrov, kar ima za posledico jackpot, ki ga je mogoče zbrati za največ 34 žrebanj. Če po teh 34 žrebanjih ni naslednika, se zbrani denar razdeli med nižje kategorije, navedene v naslednjem žrebanju.

Loterijsko vstopnico je mogoče kupiti prek spleta. Vstopnice French Lotto na spletu stanejo 2,20 evra na linijo, igralci pa lahko vstopnice kupijo osebno v pooblaščeni trgovini ali na spletu. Jackpoti za francoski loto se začnejo pri dveh milijonih evrov.

French Lotto
Kje kupiti vstopnice za francoski loto?
Kje kupiti vstopnice za francoski loto?

Kje kupiti vstopnice za francoski loto?

Ko ni zmagovalca za Match 5 plus Številka možnosti, se nagrada vrne v naslednje žrebanje in zraste za milijon evrov. Te nagrade se lahko povišajo za največ 34 žrebov zapored. Po tem, če še vedno ni zmagovalca, se nagrada jackpot zvrne navzdol in se razdeli med udeležence v naslednji zmagovalni ravni nagrad.

Loterijsko vstopnico je mogoče kupiti prek spleta. Vstopnice French Lotto na spletu stanejo 2,20 evra na linijo, igralci pa lahko vstopnice kupijo osebno v pooblaščeni trgovini ali na spletu. Jackpoti za francoski loto se začnejo pri dveh milijonih evrov. Ko ni zmagovalca za Match 5 plus Številka možnosti, se nagrada vrne v naslednje žrebanje in zraste za milijon evrov.

Te nagrade se lahko povišajo za največ 34 žrebov zapored. Po tem, če še vedno ni zmagovalca, se nagrada jackpot zvrne navzdol in se razdeli med udeležence v naslednji zmagovalni ravni nagrad.

S tem je poleg jackpota še osem zmagovalnih kombinacij spletna loterija. S temi igralci zaslužijo nagrade, tako da izberejo številko možnosti, ki se ujema. Večina nagrad je pari-mutuel, kar pomeni, da nihajo od žrebanja do žrebanja, odvisno od števila prodanih vstopnic in zmagovalcev. Za udarec številke priložnosti z eno od glavnih kroglic pa je podeljena nagrada v višini 2,20 €.

Kje kupiti vstopnice za francoski loto?
Zgodovina francoskega lota

Zgodovina francoskega lota

Francoska nacionalna loterija, ki se običajno imenuje preprosto Loto, je začela delovati leta 1976. Žrebanja francoskega lota potekajo vsako soboto, ponedeljek in sredo. Posamezniki morajo izbrati pet števk v razponu od ena do 49 in številko priložnosti med eno in 10. Imetnik vstopnice, ki se ujema z vsemi petimi številkami in številko možnosti, dobi nagrado.

Zgodovina francoskega lota
Ali je francoski loto zakonit?

Ali je francoski loto zakonit?

Francoska loterija je zakonita. Zaradi svoje zgodovine je edino logično, da so igre na srečo v Franciji legalne, tako na spletu kot na kopnem. Nekaj najstarejših igralniških podjetij je mogoče najti na francoski zemlji in so doslej odlično opravili delo pri ohranjanju industrije pri življenju.

Zakoni o igrah na srečo so sčasoma doživeli nekaj sprememb. Igralni avtomati so bili nekaj časa prepovedani, preden so jih ponovno vzpostavili leta 1988. Država je potrebovala veliko časa, da je dovolila internetne igre na srečo, vendar se je to končno zgodilo leta 2010. Francoski igralci imajo v mislih širok nabor možnosti iger na srečo.

V Franciji je bila zakonita starost za igre na srečo 21 let do leta 1987, ko so jo znižali na 18. Ljudje, ki jih je sodnik kazensko kaznoval in jim je sodnik prepovedal dostop do iger na srečo, osebe, katerih vedenje bi lahko motilo igralniške dejavnosti, in tiste, ki so jih prostovoljno prijavili na srečo. sami sodijo med tiste, ki jim je prepovedano sodelovati pri igrah na srečo. Zadnja skupina ima tri leta časa, da se črta s seznama prepovedi.

Ali je francoski loto zakonit?
Kako igrati francoski loto

Kako igrati francoski loto

Posamezniki niso omejeni na samo pet števk in bonus številko; lahko izbere več. Vsaka dodatna številka se zaračuna posebej, vendar vnos več številk v enem žrebanju poveča možnosti osebe za zmago. Sistemska stava je ime za to vrsto stav.

Dodatne številke se samodejno ustvarijo kot del te funkcije, da se naredijo vse izvedljive kombinacije. V francoski loteriji morajo posamezniki izbrati šest številk (5 + 1). Ko igralci položijo stavo System 7, sistem Lottoland ustvari vse možne šestmestne kombinacije na podlagi sedmih številk, ki jih posameznik izbere.

Najpogostejša napaka, ki jo naredijo igralci loterije, je osredotočanje samo na veliko nagrado prvega reda. Je tudi med najdražjimi. Zato se morajo igralci v prvi vrsti zavedati, da večja kot je primarna nagrada, večja je verjetnost, da bo tisti, ki jo dobi. Drugič, večja kot je glavna nagrada, večji je hrup in več prodanih vstopnic. Tako, tudi če igralci premagajo kvote in osvojijo glavno nagrado, obstaja veliko več možnosti, da jo delijo.

Kako igrati francoski loto
Kakšne so možnosti za zmago na francoskem lotu?

Kakšne so možnosti za zmago na francoskem lotu?

Iskalci sreče izberejo najprej pet številk iz glavnega nabora od ena do 49 in srečno številko iz ločenega bazena od ena do 10 za igro. Za zmago se mora vsakdo ujemati z vsemi petimi številkami, vključno z bonus žogo. Igralci se morajo ujemati s petimi glavnimi števkami, vključno s srečno številko, da osvojijo jackpot. Možnosti za nagrado so razmeroma visoke, saj francoski loto vključuje osem različnih nagradnih delitev, ki segajo od zadetka samo srečne številke do ujemanja vseh petih številk.

Verjetnost za zmago na francoskem lotu je precej spodobna za loterijo z visokim izplačilom. Verjetnost 19 milijonov proti ena se morda zdi pretirana, a v primerjavi s katero koli drugo spletno srečko je francoski loto več kot pošten. Poleg tega obstaja veliko možnosti, da dobite nagrade nižje stopnje preprosto z ujemanjem ene ali dveh številk.

Ko je nagradna nagrada razpršena na jackpot in nastavljene ravni nagrad, se izračuna odstotek, dodeljen vsaki kategoriji nagrad. Za dodatnih 0,80 € na vrstico lahko igralci sodelujejo v drugem žrebanju lota. Drugo žrebanje je ločen dogodek, ko je izbranih pet števk od ena do 49; številka možnosti ni uporabna v tem žrebanju. Imetniki vstopnic sodelujejo z enakimi številkami, kot so jih uporabili v glavni igri, pri čemer igralci prejmejo nagrade za izbiro dveh do petih števk.

Kakšne so možnosti za zmago na francoskem lotu?
Možnosti izplačil, če igralci zmagajo v igri

Možnosti izplačil, če igralci zmagajo v igri

Jackpot in nagrade Match 2 sta določena zneska. Drugi dve nagradi sta pari-mutuel, kar pomeni, da se njuna vrednost razlikuje od žrebanja do žrebanja. Fiksne nagrade se najprej izplačajo z denarjem iz nagradnega sklada, nato gre 28 odstotkov preostalega sklada igralcem 4. tekme in 72 odstotkov igralcem 3. tekme.

Francoska loto nagradna igra je podružnica klasične igre z zagotavljanjem nagrad. V vsaki vrstici loto številk v igri se izdela ekskluzivna koda za nagradno igro. 10 zmagovalnih kod je izbranih naključno, vsaka dobi dvajset tisoč evrov. Občasno se izvedejo edinstveni žrebanji na loteriji, da se pridobi več zmagovalcev. Leta 2017 je božična tombola podelila sto 20.000 evrov nagrade.

Možnosti izplačil, če igralci zmagajo v igri
Nasveti in triki za igranje francoskega lota

Nasveti in triki za igranje francoskega lota

Čeprav je Francoski loto je igra na srečo, obstajajo tehnike za izboljšanje posameznikovih možnosti za pridobitev denarnih nagrad. V izvirni francoski loteriji "Loto" lahko igralci uporabijo tudi možnost JackpotHunt, da se njihova stava samodejno obnovi po vsakem žrebanju za naslednje žrebanje, dokler ne osvoji jackpot prve stopnje. Igralci lahko svoji stavi dodajo dodatne pogoje za sodelovanje v igri, na primer minimalni jackpot ali poznejši datum žrebanja.

Francoski loto se žreba trikrat na teden, v ponedeljek, sredo in soboto, za 156 možnosti za osvojitev milijona evrov na leto. Igralci lahko povečajo svoje možnosti za osvojitev denarnih nagrad s stavami na več žrebov. Za ta nasvet se morajo posamezniki spomniti, da vsak teden igrajo francoski loto. To nikoli ni problem, saj je na voljo možnost naročnine.

Posamezniki lahko uporabijo naročniško funkcijo, da se stavna igra samodejno obnovi ali izvaja, dokler se ne odloči, da jo prekine. To pomeni, da je oseba do izteka stava na vsako žrebanje za loterijske vstopnice na spletu. Ni dodatnih stroškov, igralci pa lahko izberejo, kako pogosto se jim bo zaračunavala naročnina.

Nasveti in triki za igranje francoskega lota