Najboljša German Lotto Loterija v 2023/2024

Nemški Loto je ena največjih evropskih loterij, čeprav ima nizko ceno. Loterija, znana tudi kot German Lotto 6Aus49, se ponaša z ogromnimi jackpoti, desetimi ločenimi nagradnimi stopnjami in tremi dodatnimi bonus igrami, zaradi česar je loterija svetovnega prvaka. Šest od 49 je dobesedni prevod izraza 6 aus 49. SuperŠtevilka se izžreba, potem ko se običajnih šest številk poklopi, ko posamezniki igrajo nemški loto na spletu.

Ta številka se ujema s predhodno dodeljeno serijsko številko. Na voljo so tudi do tri bonus igre, z dvema nagradnima igrama ob sredah in tremi nagradnimi igrami ob sobotah, kar daje igralcem še več možnosti za dobitek.

Najboljša German Lotto Loterija v 2023/2024
Kje kupiti vstopnice za nemški loto?

Kje kupiti vstopnice za nemški loto?

Igralci lahko kupijo nemške loto listke na spletu na https://www.lotto.de/. Za nakup srečk so na spletu na voljo tudi uradni prodajalci loterij. Ena linija stane 1,20 €, linija z dvojnim jackpotom pa 2,40 €. Posamezniki lahko preverijo, katere druge igre želijo igrati, ker tudi te stanejo dodatno. 1,25 € za Super6, 2,50 € za Spiel77 in 5,00 € za GlücksSpirale.

Serijska številka je bistvena sestavina nemške loterije. Ta številka je vnaprej natisnjena na fizično objavljenih vstopnicah, ki se prodajajo v Nemčiji. Vplivajo na glavno igro in tri dodatne igre.

Kje kupiti vstopnice za nemški loto?
Zgodovina nemškega lota

Zgodovina nemškega lota

Piše se leto 1955 in je čas ogromnega tehnološkega razvoja in pomembnih kulturnih revolucij. Nemški loto 6Aus49 se je prav tako rodil letos, ko so štiri nemške države oblikovale sodelovanje za njegovo izvajanje znana loterija.

Prvo žrebanje lota 6Aus49 je bilo v Hamburgu 10. septembra 1955 z bobnom, izdelanim iz lesa in stekla. Igra je vstopila v sodobno dobo 4. septembra 1965, ko so žrebanja v živo prenašali po televiziji. Žrebanje je bilo do leta 2013 predvajano na televiziji, trenutno pa se v živo prenaša iz studia Saarländischer Rundfunk na internetu.

Leta 1974 je Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) začel delovati, ko se je več nemških držav pridružilo igri Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften združuje 16 loterij. DTLB je znan po svojem dobrodelnem delu, saj je v lokalne namene prispeval več kot 23 milijonov evrov.

Današnji dan

Od svoje izdaje se je ta privlačna igra zasidrala v nemški družbi in se opredelila kot ena najbolj znanih iger zaradi svoje cene, preprostega igranja in visokih jackpotov. Loterija 6Aus49 vsako leto razdeli skoraj pet milijard evrov nagrad. Ni presenetljivo, da je ta loterija priljubljena med nemškimi igralci, saj so leta 2007 trije srečneži osvojili rekordnih 45,3 milijona evrov. Leta 2006 je en igralec zadel glavni dobitek v vrednosti 42,6 milijona evrov, kar je bil največji glavni dobitek z eno vstopnico. kdaj.

Nekaj tednov kasneje je Lotto 6Aus49 dosegel svoj drugi najvišji glavni dobitek za eno srečko na spletu, pri čemer je dobitek v višini 37,7 milijona evrov prejel srečni igralec. Lotto 6Aus49 zagotavlja en milijon evrov jackpota med tednom in tri milijone evrov ob koncu tedna.

Zgodovina nemškega lota
Je igranje nemškega lota zakonito?

Je igranje nemškega lota zakonito?

Nemška loterija je zakonita in igralci lahko sodelujejo brez strahu pred pravnimi posledicami. Vendar je treba zagotoviti, da njihova država dovoljuje takšno igranje. Nova državna pogodba o igrah na srečo leta 2021 določa odgovornost zveznih držav za javno varnost in red. Poleg tega novi standardi odpravljajo negotovost glede evropskih predpisov in licenc ter številnih omejitev v nemških zveznih deželah.

Spletna mesta loterije potrebujejo poslovni naslov v Evropskem gospodarskem prostoru (EGP) in nemško licenco za ponujanje svojih storitev v Nemčiji. Prodajalci loterije morajo upoštevati številne standarde v zvezi s pravili odgovornega igranja na srečo in pranja denarja.

Je igranje nemškega lota zakonito?
Kako igrati nemški loto na spletu

Kako igrati nemški loto na spletu

Posamezniki lahko igrajo Nemški loto tako, da izberete šest številk od ena do 49 in eno dodatno številko od nič do devet.

Posamezniki vidijo kopijo loterijskih listkov, ki so jih kupili na spletu pred ustreznim večernim žrebanjem v okviru storitve Lottery's See-Your-Ticket Service. Žrebanja potekajo vsako soboto ob 7.25 po srednjeevropskem času zvečer in v sredo ob 18.25 po srednjeevropskem času.

V nemškem lotu je devet odličnih nagrad, od katerih jih pet vključuje super številko. Super številka, znana tudi kot "Superzahl", je dodatna številka, ki uporablja obseg napovedi od nič do devet za določitev nagrade za glavni dobitek nemškega lota ter tretje, pete, sedme in devete divizije dobitkov.

Jackpot Rollover

V začetku leta 2009 je nemški loto 6aus49 sprejel prilagoditev pravil, ki je omejila dolžino niza prevračanja na trinajst žrebanj. Avgusta 2020 je bila narejena še ena prilagoditev, pri čemer se je nagrada za jackpot spreminjala, dokler ne doseže zgornje meje 45 milijonov evrov.

Ko jackpot doseže zgornjo mejo, je treba osvojiti vsako naslednje žrebanje, ki vsebuje jackpot. Ko se nobena vstopnica ne ujema s celimi šestimi glavnimi številkami poleg bonus Super Številka v tem žrebanju je nagradni sklad razdeljen med naslednje največje prejemnike razdelitve nagrad.

Kako igrati nemški loto na spletu
Kakšne so možnosti za zmago na nemškem lotu?

Kakšne so možnosti za zmago na nemškem lotu?

Možnost dobitka jackpota je ena proti 139.838.160. Dobitki te loterije v Nemčiji niso obdavčeni. Toda prebivalci drugih držav bi morali preveriti, ali morajo plačati davke na svoje dobitke. Nagrada za drugo mesto v šestih tekmah je največja nagrada, ki jo igralci lahko osvojijo brez Super številke.

Uvedba Superzahla in bonus žoge leta 2013 je prinesla še več sprememb. Superzahl je povečal možnosti za dobitek katerega koli jackpota Lotto 6Aus49 za 74 odstotkov. To povečanje je bilo z enega proti 54 na enega proti 6,6. Najbolj vznemirljivo od vsega pa je, da posamezniki, ko ujamejo vseh sedem številk, osvojijo 10 tisoč evrov mesečne nagrade, ki se izplačuje vsak mesec naslednjih dvajset let.

Kakšne so možnosti za zmago na nemškem lotu?
Možnosti izplačil, ko igralci zmagajo na nemškem lotu

Možnosti izplačil, ko igralci zmagajo na nemškem lotu

Igra Spiel77 je povezana z vsemi sedmimi ciframi serijske številke in za zmago se številke ne smejo le ujemati, ampak morajo biti tudi v istem zaporedju kot izbrane številke. Ujemite vseh sedem v pravilnem vrstnem redu, da osvojite tekoči jackpot, ki se začne pri 177.777 € in redno preseže milijon ali dva s prevračanjem.

Na voljo je šest drugih nagradnih razredov z vnaprej določenimi vrednostmi. Druga nagrada znaša 77.777 €, ki jo dobite tako, da združite zadnjih šest številk v pravilnem vrstnem redu.

Super6 deluje podobno kot Spiel77, le da je izžrebanih le šest številk. Zadnjih šest števk serijskih številk udeležencev se nanaša na te številke. Ponovno se mora ujemati s pravilnimi številkami, ki morajo biti v istem vrstnem redu kot izžrebane. Na voljo je šest nagrad s fiksno vrednostjo, ki se začnejo z zajamčenim glavnim dobitkom v vrednosti 100 milijonov evrov.

Nazadnje, žrebanje GlücksSpirale poteka ob sobotah. Za zmago morajo igralci ponoviti števke in vzorec svoje risbe na podlagi svoje serijske številke. Igralci lahko osvojijo 10 evrov samo tako, da se ujemajo z zadnjo številko na GlücksSpirale. Prav tako lahko osvojite 100.000 evrov, če se pravilno ujemajo zadnjih šest števk.

Možnosti izplačil, ko igralci zmagajo na nemškem lotu
Nasveti in triki za igranje nemškega lota

Nasveti in triki za igranje nemškega lota

Igranje v vsakem žrebanju Lotto 6Aus49 je eden najboljših načinov za povečanje možnosti za dobitek jackpota. Enake številke bi lahko uporabili pri naslednjih žrebanjih. Prav tako lahko igralci to možnost uporabijo za povečanje števila prihodnjih žrebanj, ki jih želijo sodelovati.

Kupite več lotov 6Aus49 loterija listki z različnimi številčnimi kombinacijami za povečanje možnosti za dobitek jackpota. Nakup več srečk za isti dogodek je lahko drag. Cenejša možnost je pridružitev ali ustanovitev loterijskega sindikata.

An spletni loto sindikat omogoča igralcem, da si stroške nakupa številnih spletnih loterijskih srečk razdelijo s skupino ljudi, kot so sodelavci, sorodniki ali prijatelji. Pomanjkljivost je, da si morajo posamezniki deliti dobiček, če sindikat zadene jackpot.

Ko nekdo uporabi metodo Quick Pick, dobi številke, na katere drugi igralci morda ne pomislijo. Generator naključnih števil jim lahko priskrbi tudi številke, s katerimi lahko osvojijo glavni dobitek Lotto 6Aus49. Posamezniki lahko izberejo svoje srečne številke tudi glede na to, ali so "vroče" ali "hladne". Te številke temeljijo na redno izžrebanih in manj pogosto izžrebanih številkah ter zapadlih številkah. Držanje teh številk je še ena odlična taktika.

Nasveti in triki za igranje nemškega lota

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kako je znan tudi nemški loto?

Nemški loto je znan tudi kot Lotto 6aus49.

Kako pogosto poteka žrebanje nemškega lota?

Nemški loto ima vsak teden dve žrebanji, in sicer ob sredah in sobotah.

Kaj pomeni "6aus49"?

"6aus49" pomeni "6 od 49", kar predstavlja obliko igre, kjer morajo igralci izbrati šest številk v razponu od 1 do 49.

Kaj je Superzahl v nemškem lotu?

Superzahl ali Super Številka je dodatna bonus številka, ki jo igralci izberejo iz ločenega nabora številk od 0 do 9.

Ali je zakonito igrati nemški loto in ali obstajajo kakšne omejitve?

Da, igranje nemškega lota je zakonito. Vendar morajo imeti spletna mesta spletne loterije, ki ponujajo storitve v Nemčiji, poslovni naslov v Evropskem gospodarskem prostoru (EGP) in morajo imeti nemško licenco.

Koliko nagradnih stopenj ima nemški loto in kakšne so skupne možnosti za dobitek?

Nemški loto ima devet nagradnih stopenj. Skupne možnosti za zmago katere koli nagrade so približno 1 proti 31.

Kako Superzahl vpliva na nagradne stopnje in dobitke v nemškem lotu?

Superzahl je potreben za osvojitev jackpota in vpliva na več drugih nagradnih stopenj, kar daje igralcem več možnosti za osvojitev različnih nagrad.

Kdaj je bil Superzahl predstavljen v nemškem lotu?

Superzahl je bil predstavljen leta 2013.

Kako lahko mednarodni igralci sodelujejo v nemškem lotu?

Mednarodni igralci lahko sodelujejo v igri German Lotto prek uglednih spletnih platform za loterijo.

Kakšni so jackpoti in kvote nemškega Lota v primerjavi z drugimi mednarodnimi loterijami, kot sta ameriški Powerball ali EuroMillions?

Čeprav jackpoti nemškega lota morda ne dosegajo zneskov ameriškega Powerballa ali EuroMillions, so možnosti za dobitek jackpota nemškega lota bistveno boljše in ponuja več nagradnih stopenj, s čimer zagotavlja večje možnosti za osvojitev manjših dobitkov.