Najboljša Irish Lottery Loterija v 2023

Irska, otok v severnem Atlantskem oceanu, je ena izmed evropskih držav z najboljšimi loterijami. Irska nacionalna loterija ima igralcem na voljo več iger na srečo. Ena najbolj neverjetnih stvari pri irski loteriji je, da lahko igralci kupijo številke vstopnic iz Irske ali drugih držav. Irish Lotto 6 žogica in 7 kroglic so med najbolj priljubljenimi loto iger. Človek mora imeti srečko, da lahko zmaga v žrebanju.

V teoriji se zdi nakup vstopnic lahka naloga. Toda pridobitev zmagovalne kombinacije številk ni nikoli preprosta. Igralci naj si ogledajo nekaj od spodaj navedenih mest, da kupijo legitimne vstopnice za irsko loterije.

Najboljša Irish Lottery Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Pooblaščene irske loterije
  Pooblaščene irske loterije

  Pooblaščene irske loterije

  irski Loterijske vstopnice zlahka kupite pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Irski. Igralci morajo obiskati samo pooblaščeno trgovino z vstopnicami in opraviti nakup. Izbira številk vstopnic je odvisna od odločitve igralca. Lahko se odločijo za igranje lastnih številk ali se odločijo za naključni izbor.

  Igralci, ki imajo pogosto srečo izberite njihove številke. Drugi raje poskusijo srečo v naključnem izboru. Po plačilu igralci dobijo fizične vstopnice. Vsem igralcem, ki kupujejo vstopnice pri pooblaščenih prodajalcih, svetujemo, da ne zapustijo trgovine brez fizične vstopnice.

  Spletni trgovci

  Čeprav ima internet nekaj pomanjkljivosti, morajo vsi priznati, da je olajšal in izboljšal stvari. Igralci, ki ne živijo v bližini pooblaščenih maloprodajnih trgovin, lahko kupijo vstopnice Irish Lottery od doma prek mobilnih telefonov ali osebnih računalnikov. Igralci se morajo samo prijaviti v svoje račune Irish Lotto in kupiti vstopnico.

  Ena od prednosti nakup loto vstopnic na spletu je, da se ni treba bati, da bi izgubili svojo vozovnico ali jo poškodovali. To je zato, ker je številka vstopnice na spletu varna. Igralci, ki igrajo na spletu, so po opravljenem žrebanju obveščeni tudi, če so zmagovalci. Osvojene nagrade se izplačajo tudi samodejno.

  Pooblaščene irske loterije
  Zgodovina irske loterije

  Zgodovina irske loterije

  Irska nacionalna loterija je bila ustanovljena leta 1986. Loterija z državno licenco je bila ustanovljena za zbiranje denarja za dobre namene. Prve kartice za praskanje so bile izdane 27. marca 1987. Lotto je bil nato lansiran leta 1988, prvo žrebanje pa je bilo izvedeno 16. aprila 1988. Danes približno 40 odstotkov odraslih na Irskem igra nacionalno loterijo. Doslej so na loteriji zbrali več kot štiri milijarde evrov.

  Zgodovina irske loterije
  Ali je irska loterija zakonita?

  Ali je irska loterija zakonita?

  Igre na srečo so urejene v Irska že vrsto let. Irska zakonodaja razlikuje med igrami na srečo, stavami in loterijami. Loterije na Irskem so zakonite in vsak igralec lahko kupi vstopnice Irish Lottery brez strahu, da bo na napačni strani zakona. Zakon o igrah na srečo in loterijah daje loterijam pooblastilo za poslovanje na celotnem Irskem. Irska nacionalna loterija trenutno spada pod zakon o nacionalni loteriji iz leta 2013, ki je nadomestil določbe zakona o nacionalni loteriji iz leta 1986.

  Ali je irska loterija zakonita?
  Kako igrati irsko loterijo

  Kako igrati irsko loterijo

  Igranje Irish Lotto je zelo enostavno. Za začetek traja manj kot tri minute. Irish Lotto lahko igrajo igralci iz Irske in izven države. Tukaj so preprosti koraki, ki jih lahko igralci uporabijo, da pridejo do naslednjega vnosa. Morda je to nekdo srečen dan.

  Izberite šest številk

  Ne glede na to, ali igralec igra v trgovini ali na spletu, morate najprej izbrati šest številk med eno in 47. Igralci lahko te številke izberejo s pomočjo številčne mreže ali pa s hitrim izborom dobijo šest naključnih številk. Lotto vstopnice se prodajajo za dva evra na linijo. Igralci morajo kupiti dve vrstici. Najnižji strošek za vstop je štiri evre.

  Izberite, katere risbe želite vnesti

  Igralci lahko kupijo vstopnice za oba tedenska žrebanja ali izberejo eno žrebanje, bodisi v sredo ali soboto. Dneve žrebanja izberejo na listku. Spletni igralci morajo izbrati svoje možnosti na platformi.

  Izberite možnost »Plus«

  Dodajanje te možnosti stane dodaten en evro. Ko kdo doda plus, dobi avtomatski vstop v žrebanje Plus nagradne igre, Loto Plus 1 in Loto Plus 2.

  Kako daleč igrati vnaprej

  Igralci nato določijo število žrebov, preden dokončajo igralni listek. Možnosti, ki so na voljo, so eno, dve, štiri ali osem žrebov. Nekatera spletna mesta igralcem omogočajo nakup vstopnic do enega leta vnaprej.

  Plačajte za prijave

  Igralci, ki kupujejo vstopnice v trgovini, morajo plačati zahtevani znesek za prejem vstopnic. Spletni računi se zaračunavajo glede na število njihovih vstopnih stroškov.

  Kako igrati irsko loterijo
  Kakšne so možnosti za zmago na irski loteriji?

  Kakšne so možnosti za zmago na irski loteriji?

  Irska loterija je še vedno ena najbolj priljubljenih loterij po vsem svetu. Dolgoletna dobra volja igralcev, razumne cene in preprostost igre so nekateri od razlogov, zakaj je irska loterija še vedno visoka v industriji iger na srečo. Kljub nekaj spremembam v pravilih igre v preteklih letih, še vedno ponuja nekaj najboljših kvot v loteriji.

  Možnosti za zmago v jackpotu Irish Lotto so trenutno ena proti 10,7 milijona. To so zelo razumne kvote v primerjavi z drugimi loterijami. Irska loterija ima več nagradnih stopenj, ki jih je enostavno osvojiti. Sedma nagrada ima zelo prijateljske kvote. Igralci morajo ujemati le tri številke. Možnosti za osvojitev sedme nagrade so ena proti 54.

  Kvote Irish Lotto Plus 1 ali 2 so še boljše v primerjavi z običajnimi igrami. Čeprav so nagrade, osvojene v Lotto Plus 2, majhne, ima vsaj eden priložnost, da nekaj osvoji. Vsak igralec irske loterije mora izbrati vsaj dve vrstici. To zniža kvoto za zmago z enega proti 10,7 milijona na enega proti 5,3 milijona. Z nakupom vozovnice Plus je zmagovalna kvota ena proti 900.000.

  Kakšne so možnosti za zmago na irski loteriji?
  Možnosti izplačil po zmagi na irski loteriji

  Možnosti izplačil po zmagi na irski loteriji

  Zadnji korak po zmagi na irski loteriji je prejem nagrade. Kako kdo uveljavlja nagrado, je odvisno od zneska osvojenega denarja.

  Spletni igralci

  Igralci, ki kupijo vstopnice Irish Lottery na spletu, prejmejo plačila glede na osvojene nagrade. Nagrade v vrednosti od enega do 99 evrov se samodejno prenesejo v igralčevo spletno denarnico. Za dobitke od 100 do 500 evrov se pošlje ček. Obrazec zahtevka za izpolnitev se pošlje, preden se izvede ček za dobitke v vrednosti od 501 do 9.999 evrov. Igralci z dobitki v višini 10.000 evrov in več naj pokličejo Oddelek za zahtevke nacionalne loterije in se dogovorijo za obdelavo nagrade.

  Maloprodajni igralci

  Igralci, ki imajo kupljene zmagovalne vstopnice, morajo svojo nagrado zahtevati v 90 dneh od datumov žrebanja. Vstopnico je treba predložiti ob prevzemu nagrade. Od enega do 100 evrov je treba zbrati pri katerem koli agentu nacionalne loterije. Od 101 do 2500 evrov je treba prevzeti na kateri koli pošti. Od 2501 do 14.999 evrov, ki jih je treba prevzeti v centru za zahtevke po nagradi.

  Možnosti izplačil po zmagi na irski loteriji
  Nasveti in triki za igranje irske loterije

  Nasveti in triki za igranje irske loterije

  Čeprav igralci v glavnem potrebujejo srečo za zmago na irski loteriji, še vedno potrebujejo nekaj trikov, da jih postavijo v nagradni položaj. Igralci morajo izbrati šest številk in jih primerjati s tistimi, ki so izžrebane iz lonca od ena do 47, da prejmejo prvo nagrado. Vendar pa obstajajo tudi druge nagrade za ujemanje samo dveh številk. Tukaj je nekaj nasvetov, kako povečati svoje možnosti za zmago.

  Stavite dvakrat na teden

  Stavite za oba žreba v tednu, da boste imeli novo priložnost na vsak dan žrebanja. To je zato, ker več stav kot je eden, večje so njihove možnosti za zmago.

  Irish Lotto Plus

  Najpomembnejša značilnost irske loterije sta dva dodatna žrebanja, ki se jima lahko pridružite in staneta en evro. Igralci naj poskusijo staviti na Lotto Plus 1 in 2, da povečajo svoje možnosti za zmago.

  Sistemske stave

  Te stave omogočajo igralcem, da izberejo več kot šest številk od 47. To poveča igralčeve možnosti za zmago, saj ne gre za standardno stavo. Igralci morajo samo klikniti vse številke, za katere želijo, da sklenejo sistemsko stavo. Iz izbranih števk se samodejno izberejo vse možne kombinacije številk. Igralci, ki uporabljajo sistemske stave, imajo možnost osvojiti glavni jackpot ali katero koli nagrado nižje divizije.

  Nasveti in triki za igranje irske loterije