Najboljša Joker Loterija v 2023

Joker je priljubljena in razburljiva loterija, ki je na voljo v različnih državah po vsej Evropi. To je dobro znana in zelo priljubljena igra, ki obstaja že vrsto let. Tri takšne države, ki imajo trenutno loterijo Joker, so Madžarska, Romunija in Danska. Igralci izberejo 5 številk in 6. številko "Jokerja" za igro. Jackpoti so lahko ogromni – nagrada se vrti, dokler ni zmagovalca. Zahvaljujoč razvoju spletnih iger na srečo lahko kupite vstopnice za spletno igranje Jokerja za igre Joker na Madžarskem, v Romuniji in na Danskem iz številnih spletnih virov, kot so multilotto.net, thelotter.com in danskelotto.com.

Če želite igrati Jokerja na spletu in vaša država nima spletnega mesta za spletno igranje Jokerja, najprej preverite, ali lahko igrate na tujem spletnem mestu v skladu z lokalnimi zakoni. To lahko storite tako, da raziščete, kako kupiti vstopnico Joker na spletu v vaši ustrezni državi.

Najboljša Joker Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Zgodovina Jokerja
  Zgodovina Jokerja

  Zgodovina Jokerja

  Igro Joker je v Romuniji mogoče igrati od leta 2000. Marca 2022 je Joker Romunija je imel največji dobitek v višini več kot 6,7 milijona evrov.

  notri Danska, je danski par pred kratkim osvojil 80 milijonov evrov, pri čemer je njuna verjetnost za osvojitev takšne nagrade ena proti 6 724 520 Madžarska, loterija Joker obstaja že od leta 1993 in je ena najbolj priljubljenih iger domače loterije.

  Ali je Joker legalno igrati?

  Da, loterija Joker je vsekakor zakonita loterija in igralci lahko brez težav sodelujejo, saj vedo, da je igra zakonita in ustrezno nadzorovana. Kot rečeno, pri nakupu vstopnice na spletu se prepričajte, da ste jo kupili na uglednem spletnem mestu za loterijo, ki je v skladu z lokalnimi zakoni in predpisi.

  Zgodovina Jokerja
  Kako igrati Joker na spletu

  Kako igrati Joker na spletu

  Joker je preprosta in enostavna igra. Na enem od preverjenih spletnih mest za nakup loterije, ki veljajo za vašo državo, preprosto izberite pet številk od 45 številk, skupaj s šesto številko (ki je Joker) od 20 številk. Joker je v bistvu "Powerball". Kako boste izbrali svoje številke, je odvisno od vas – lahko uporabite svoj rojstni dan, srečne številke ali raziščete vzorce (glejte naše nasvete spodaj).

  Če niste prepričani, katere številke bi izbrali, lahko uporabite funkcijo "Hitra izbira", ki bo samodejno izbrala naključne številke namesto vas. Mnogi ljudje radi igrajo možnost hitre izbire, saj jim tako preprečijo, da bi preveč razmišljali o izbiri številk, in z uporabo hitre izbire številk so osvojili veliko jackpotov.

  Jokerja lahko igrate kateri koli dan v tednu, kar pomeni, da lahko izberete svojo številko in kupite vstopnico kateri koli dan v tednu, žrebanja pa potekajo samo ob izbranih dnevih. Na primer, v Romuniji je žrebanje Jokerja ob četrtkih in nedeljah zvečer, medtem ko je na Madžarskem in Danskem žrebanje samo enkrat na teden ob sobotah zvečer.

  Kako igrati Joker na spletu
  Kakšne so možnosti za zmago na loteriji Joker?

  Kakšne so možnosti za zmago na loteriji Joker?

  Najboljše Joker kvote

  The možnosti za zmago v igri temeljijo na številu številk, ki jih lahko izberete, koliko številk imate na izbiro (v Jokerju izberete 5 številk izmed 45 številk in eno številko med 20 številkami) in dodanem elementu powerball (ali v tem primeru , Joker). Igre Powerball imajo na splošno nižje kvote, ker je statistično težje ugotoviti, da so vse številke in powerball pravilne. Posledica tega je, da so jackpoti pogosto zelo visoki zaradi številnih prevračanj.

  Kot že omenjeno, so lahko možnosti za dobitek Joker jackpota od ena proti 6 724 520.

  Verjetnost za osvojitev naslednjega največjega dobitka za pet ujemajočih se številk je ena proti 200.000, vmesni dobitek 3 številk in jokerja je ena proti 4031, najnižji dobitek ene številke in jokerja pa je ena proti 56.

  Izplačila

  Joker jackpot se začne pri približno 200 000 evrih in, kot je bilo omenjeno, se bo povečal z vsakim prevračanjem in še naprej znatno naraščal vsakič, ko ni zmagovalca. Na voljo je devet zmagovalnih kategorij in igralci lahko osvojijo nagrado že z eno običajno številko in žogico Joker, pri čemer nagradni lonec raste za dodatne številke. Zneski se razlikujejo glede na to, kakšen je skupni jackpot, zato ne pozabite paziti, koliko znaša glavni dobitek, ko vplačate stavo.

  Možnosti izplačil

  Loterija Joker se izplača kot enkratni znesek lumo-sum (v nasprotju s tranšami). Ne glede na velikost vaše nagrade, jo boste zahtevali neposredno na spletnem mestu, na katerem ste oddali stavo, in morda bodo od vas zahtevali določene dokumente za izplačilo vašega dobitka. Odvisno od države, v kateri ste igrali in v kateri ste zmagali, je nagrada morda predmet določenih davkov, zato je pomembno, da pred igranjem razumete te posledice.

  Kakšne so možnosti za zmago na loteriji Joker?
  Nasveti in triki za igranje loterije Joker

  Nasveti in triki za igranje loterije Joker

  Kot vse loterije je tudi Joker zgolj igra na srečo. Obstajajo pa nekateri nasveti in triki, ki jih lahko uporabite na podlagi zgodovinskih rezultatov in vam lahko pomagajo, da se veliko približate veliki zmagi. večina spletna mesta spletne loterije prikažejo zgodovino prejšnjih žrebanj, pa tudi statistiko, kako pogosto so določene številke izžrebane. Imenujejo se vzorci in "vroče številke". S temi vzorci in statističnimi podatki si lahko pomagate (upajmo) pri izbiri zmagovalnih številk.

  Ko gre za številke Joker, je pravilo, da poskusite imeti sodo kombinacijo lihih in sodih števil ter mešanico visokih in nizkih števil, na primer 3 nizke številke in dve veliki številki in obratno. Spremembe, da imajo vse visoke ali vse nizke številke, znašajo le pet odstotkov.

  Trik v zvezi s tem je, da vzamete vse svoje številke in jih seštejete. Morale bi biti enake med 86 in 144. To vam pomaga preveriti, ali imate enakomerno porazdelitev števil, vzorci pa kažejo, da izbrane številke v tem razponu predstavljajo sedemdeset odstotkov loterijskih jackpotov.

  Igre Joker so znane po "ponavljajočih se zadetkih", kar pomeni, da se je številka v žrebu pojavila večkrat zapored. Lahko sledite temu trendu in izberete ponavljajoče se zadetke v upanju, da bodo še enkrat izžrebane.

  Nazadnje je enostavno ugotoviti, katere so "vroče" in "hladne" številke za vašo igro. Trenutno je v romunskem Jokerju 36, 9, 33, 11 in 18 prvih 5 hladnih števil, 21, 44, 37, 10 in 6 pa 5 najboljših vročih števil, pri čemer je 21 najsrečnejša številka v igri.

  Joker je eden od najbolj priljubljene loto igre z razlogom, zato je vsekakor igra, ki jo je vredno preizkusiti, če imate priložnost. Obstaja toliko različnih možnosti, da se preizkusite v tej igri, ne glede na to, kje na svetu ste, in glede na to, da je igra tako priljubljena, je na spletu veliko informacij o paterih in statističnih podatkih, kar zagotavlja, da lahko pravilno raziskujete katere številke izbrati in s tem povečati svoje možnosti za uspeh.

  Nasveti in triki za igranje loterije Joker