Najboljša Keno Loterija v 2023

France Keno (10-20-70), ki ga upravlja zasebno podjetje La Francaise des Jeux Group (FDJ), se žreba dvakrat na dan, sedem dni v tednu, z največjim glavnim dobitkom v višini dveh milijonov evrov. Vendar pa lahko to igro igrajo samo igralci, ki prebivajo v državi ali obiskujejo Francijo.

Igralci izbirajo med dvema in 10 številkami iz skupine od ena do 70, se odločijo za višino stave med enim in 10 evri in ali bodo izbrali množitelja ali dodali igro Joker+, če želijo. Vstopnice lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih FDJ, na spletu na spletni strani Francaise des Jeux ali v mobilni aplikaciji.

Najboljša Keno Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za Keno (francoščina)?
  Kje kupiti vstopnice za Keno (francoščina)?

  Kje kupiti vstopnice za Keno (francoščina)?

  Kako kupiti vstopnico za Keno

  Vstopnice lahko kupi katera koli oseba v Franciji na katerem koli od 31.000 prodajnih mest pri pooblaščenih prodajalcih FDJ. Po izpolnitvi listeka bo prodajalec vstopnico registriral in izdal potrdilo, ki ga je treba varno shraniti, saj bo potrebno za prevzem morebitnih dobitkov.

  Kako kupiti srečko Keno na spletu

  Samo francoski igralci se lahko registrirajo na spletni strani FDJ, fdj.fr, in ustvarijo račun. Tudi igralci lahko igrajte prek mobilne aplikacije. Po prenosu aplikacije in registraciji bodo morali igralci za začetek igranja na svoj račun nakazati vsaj pet evrov.

  Kje kupiti vstopnice za Keno (francoščina)?
  Zgodovina francoskega kena

  Zgodovina francoskega kena

  Rečeno je, da Keno, loterije in bingo vsi izvirajo iz Kitajske pred več kot 2000 leti. Prvo loterijo v Franciji je dovolil Franc I. leta 1539 v zameno za letno pristojbino. V naslednjih stoletjih so se loterije spreminjale med legalnim in nezakonitim statusom. Loterija in loterijske igre so bile dokončno legalizirane leta 1933 v Franciji in so dovoljene do danes.

  Keno (FR) se je prvič igral leta 1993 in se je sprva igral le enkrat na teden v četrtek. Dve leti kasneje je bilo dodano še eno žrebanje, ki bo potekalo v torek, tako da bo žrebanje potekalo vsaka dva tedna. Naslednje leto 1996 so ga začeli žrebati vse dni v tednu.

  Leta 2003 je bil dodan Keno Soir, ki omogoča dve žrebanji na dan. Igra je leta 2013 postala znana kot Keno Lifetime Winner. Nekateri prvotni množitelji so bili opuščeni, tako da so ostali trije; x2, x3 in x5. Igralci v Franciji lahko od leta 2009 zakonito igrajo Keno in druge spletne loterije.

  Zgodovina francoskega kena
  Je Keno (FR) zakonit?

  Je Keno (FR) zakonit?

  Loterije, vključno s Kenom, so v Franciji zakonite tako v spletu kot zunaj njega, saj jih licencira in ureja francoska vlada. Za igranje morajo biti igralci stari 18 let ali več, potrebno pa bo tudi dokazilo o starosti. Loterije so v Franciji zakonite od leta 1933, spletne igre na srečo pa so zakonite od leta 2009 zaradi zakona o igrah na srečo (2010-476).

  Vendar pa lahko samo igralci v Franciji igrajo Keno (FR), ne glede na to, ali so francoski državljani ali obiskovalci. Poleg tega lahko samo francoski državljani igrajo na spletu, saj je registracija francoskih operaterjev nezakonita igralcev iz drugih držav, vključno z EU.

  Je Keno (FR) zakonit?
  Kako igrati Keno

  Kako igrati Keno

  Igralci se odločijo, koliko števil med dve in 10 želijo izbrati iz sklada od ena do 70. Nato morajo izbrati višino stave od enega, dveh, treh, petih ali 10 evrov. Obstaja tudi možnost izbire množitelja, ki podvoji izplačani znesek stave (na primer stava en evro + množitelj = dva evra).

  Čeprav je prvotna stava podvojena z množiteljem, se lahko dejanski dobitek pomnoži s tri ali pet, če sta ta izbrana. Več številk se ujema in višja kot je stava, višji bo znesek nagrade.

  Ko so žogice izžrebane, bo izbranih 20 žogic, ki jim sledi množitelj, ki je lahko x2, x3 ali x5. Igralci se morajo prepričati, da vstopnice kupijo vsaj eno uro pred žrebanjem, ki je ob 13.00 za opoldansko in ob 20.00 za večerno žrebanje. Igralci s fizičnimi vstopnicami morajo svoje račune hraniti na varnem mestu, saj bodo morali prevzeti morebitne nagrade.

  Joker+

  V sekundarni igri lahko vstopnici za Keno dodate Joker+ za dodaten en ali dva evra glede na izbrano stavo. Igralci številk ne izbirajo sami, saj jih samodejno ustvari sistem Flash, ko igralci potrdijo igro. Za zmago morajo igralci ujemati vseh sedem števk v vrstnem redu, v katerem so izžrebani, da osvojijo 500.000 evrov.

  Kako igrati Keno
  Kakšne so možnosti za zmago v Kenu?

  Kakšne so možnosti za zmago v Kenu?

  Francoski Keno je eden od najboljše spletne loterije zaradi ugodnih kvot. Najvišji jackpot za ujemanje številk 10/10 s stavo 10 evrov brez množitelja je dva milijona evrov. Verjetnost, da se to zgodi, je 1 proti 2.147.181.

  Možnosti za zmago se razlikujejo glede na število številk, ki jih izbere igralec, in glede na to, koliko od teh je zadetkov. Dobitke lahko povečate s stavljanje večjih stav in aktiviranjem množitelja.

  Kvota za ujemanje števil 2/2 je 1 proti 13, medtem ko je kvota za ujemanje števil 4/4 1 proti 189. Pravilno ujemanje števil 8/8 ima kvoto 1 proti 74.941, kar bo dalo nagrado 8.000 evrov za Stava 1 evro.

  Kakšne so možnosti za zmago v Kenu?
  Možnosti izplačil, če osvojite Keno

  Možnosti izplačil, če osvojite Keno

  Vse nagrade je treba prevzeti v dveh mesecih od datuma žrebanja. Za vsako nagrado nad 2.000 evrov bo moral igralec predložiti osebne dokumente, da lahko prevzame nagrado. Če imajo igralci dovolj sreče, da pravilno ujamejo številke 9/9 ali 10/10, imajo možnost prejemati pavšalni znesek ali doživljenjske rente.

  Igralci, ki so igrali pri prodajalcu FDJ, bodo morali iti v plačilni center La Francais des Jeux, tisti, ki so igrali prek spleta, pa bodo prejeli e-poštno sporočilo s podrobnostmi o naslednjih korakih. The možnosti izplačila razlikujejo glede na način igranja igre.

  Če igrate s trgovcem na drobno

  Dobitke v višini 300 evrov ali manj lahko zahtevate pri katerem koli prodajalcu FDJ, za dobitke nad tem zneskom pa mora igralec iti v plačilni center La Francaise des Jeux. Nagrade od 300 do 30.000 evrov lahko vplačate neposredno na igralčev bančni račun z bančnim nakazilom na nekaterih prodajnih mestih.

  Če se igra na spletu ali prek mobilne aplikacije

  Dobitki v višini 2000 evrov ali manj bodo samodejno knjiženi na igralčev račun. Dobitki nad tem zneskom zahtevajo predložitev osebnih dokumentov, preden se nakažejo neposredno na igralčev bančni račun.

  Možnosti izplačil, če osvojite Keno
  Nasveti in triki za igranje francoskega Kena

  Nasveti in triki za igranje francoskega Kena

  Keno, kot druge loterijske igre, je igra na srečo, vendar bodo nekateri igralci morda želeli razviti posebne strategije na podlagi statistike igre. Na primer, velik delež (približno tretjina do polovica) izžrebanih številk se ponovi iz zadnje igre ali igre pred tem.

  Te vroče številke je torej smiselno igrati, vendar verjetno ne, če so bile izžrebane prejšnje tri zaporedne številke. Donosna strategija je lahko tudi določanje časa, kdaj igrati določene številke. Igralci lahko najdejo statistiko Keno (FR) na spletni strani FDJ, ki jim pomaga prepoznati vroče in hladne številke.

  Številčne strategije

  Nekateri igralci se radi odločijo igrati na hladne številke, ki so številke, ki jih ne izberejo prav pogosto. Igranje teh številk je lahko koristno preprosto zato, ker je čas, da jih izžrebate. Prav tako je statistična resnica, da vsa števila ne bodo soda ali vsa liha, ampak mešanica obeh.

  Zmaga je torej bolj verjetna, če igralec izbere ravnovesje sodih in lihih števil. Enako velja tudi za nizke ali visoke številke. To pomeni, da imajo lahko igralci večjo prednost, če igrajo enakomerno kombinacijo nizkih in visokih številk.

  Nasveti in triki za igranje francoskega Kena