Najboljša Lotto 6/49 Loterija v 2023

Lotto 6/49 je ena od 3 nacionalnih loterijskih iger v Kanadi. Je medpokrajinska in je registrirana pri Medprovincialni loteriji. Ko je bil prvič predstavljen, je začel revolucijo loterije v Kanadi; ker je igralcu omogočalo izbiro želenih številk, so vnaprej natisnjene srečke počasi začele izginjati.

Prejšnje nacionalne igre, kot so Olimpijska loterija, Loto Canada in Superloto, ne obstajajo več, ker so bili njihovi koncepti manj privlačni za prebivalstvo.

Najboljša Lotto 6/49 Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za Lotto 6/49?

  ILC ima 5 regionalnih podskupin: Atlantic Lottery Corporation, British Columbia Lottery Corporation, Ontario Lottery and Gaming Corporation, Loto-Québec in Western Canada Lottery Corporation. V teh regijah je nekaj razlik glede nekaterih podrobnosti pravil lota 6/49.

  Zmagovalec jackpota Lotto 6/49 v povprečju osvoji približno 8,8 milijona dolarjev. Na žrebanju ni samo en zmagovalec; število zmagovalcev je neomejeno, saj obstaja približno 8 različnih načinov za zmago pri igranju Loto 6/49.

  Section icon
  Kje kupiti vstopnice za Lotto 6/49?

  Kje kupiti vstopnice za Lotto 6/49?

  Vstopnice Lotto 6/49 je mogoče kupiti prek spleta na uradnih regionalnih spletnih mestih, v različnih regionalnih mobilnih aplikacijah in pri fizičnem prodajalcu, ki ima v lasti računalnik ILC. Sem spadajo trgovine z živili, priročne trgovine in drogerije ter druge lokacije. Loto 6/49 je zelo priljubljena loterija, zato jo je zelo enostavno najti.

  Kje kupiti vstopnice za Lotto 6/49?
  Zgodovina lota 6/49

  Zgodovina lota 6/49

  Lotto 6/49, ki je bila predstavljena 12. junija 1982, je prva nacionalna kanadska loterija, ki igralcu omogoča, da izbere želene številke. Ko je bil uveden, je igralec plačal 1 $ na udeležbo. Za povečanje jackpota so bili stroški sodelovanja povečani na 2 $ v letu 2004 in na 3 $ v letu 2013.

  Danes je na voljo minimalni znesek denarja za zmago v jackpotu: 5 milijonov $. Vsak teden sta 2 risbi. Jackpot ni zagotovljen za zmago pri vsakem žrebanju. Če se ne zahteva, se prodaja naslednjega žrebanja prišteje k 5 milijonom $ in tako naprej. Za vsako žrebanje je zagotovljena tudi nagrada v višini 1 milijona dolarjev.

  V vseh letih je bil največji jackpot, ki ga je osvojil igralec Lotto 6/49, leta 2015 v ontarskem mestu. Zmagovalec jackpota je dobil v roke 64 milijonov $, znesek denarja, ki od takrat ni bil več dosežen. V povprečju je jackpot okoli 8,8 milijona dolarjev, ko ga igralec zahteva.

  Zgodovina lota 6/49
  Ali je Lotto 6/49 zakonit?

  Ali je Lotto 6/49 zakonit?

  Da, Lotto 6/49 je zakonit. Zakonodajo ga ureja uradna organizacija, Medpokrajinska loterija, pa tudi različne regionalne organizacije. Prihodki, ustvarjeni s prodajo Lotto 6/49, se porazdelijo sorazmerno s prodajo pokrajin. Tako kot pri vseh drugih vrstah loterije morate biti za sodelovanje polnoletni. V Kanadi je zakonita starost 18 ali 19 let, odvisno od province.

  Ali je Lotto 6/49 zakonit?
  Kako igrati Lotto 6/49

  Kako igrati Lotto 6/49

  • Loto 6/49 je enostavno razumeti. Kot že ime pove, je Lotto 6/49 izbor 6 števk med 1 in 49, zaradi česar je igralec upravičen do jackpota. Temu pravimo redna izbira. Številke običajnega izbora lahko izbere igralec ali pa jih naključno izbere loterijski računalnik.

  • Obstaja tudi izbor za zajamčeni sklop v višini 1M$, kar je ena številka 10 števk, ki je zagotovljena na eni od vstopnic. Številko zajamčenega lota vedno naključno izbere loterijski računalnik, da se zagotovi, da je vsakič samo en zmagovalec.

  • Za zmago mora igralec imeti dve ali več števk, ki se ujemajo s tistimi, ki so bile naključno izžrebane za redni izbor, ali natančno število zajamčenega lota.

  • Lotto 6/49 je loterija s spremenljivim jackpotom. To pomeni, da je možno, da igralcu niso bile dane številke jackpota. Če se ne osvoji, denar raste, dokler ni zmagan.

  • Žrebanja sta dve na teden, ob sredah in sobotah. Vsakokrat je izžrebanih 7 običajnih izbirnih števk. Prvih 6 številk so zmagovalne številke, zadnja pa bonus številka. Za osvojitev velikega jackpota se morajo vaše številke ujemati s prvimi 6 števkami, vendar vrstni red ni pomemben. V povprečju je jackpot ocenjen na 8,8 milijona dolarjev.

  • Vsako žrebanje se izžreba tudi zajamčena številka lota. To je edinstvena 10-mestna številka, ki daje 1 M$ igralcu, ki ima isto številko na svoji vstopnici.

  • Obstaja 6 drugih načinov za zmago manjših lotov: ujemanje 5 števk (v povprečju okoli 2000 $), ujemanje 4 številk (v povprečju okoli 80 $), ujemanje 3 števk (10 $) in ujemanje 2 številk (brezplačna vstopnica). Bonus številka se upošteva za zadnja 2 načina za zmago. Če ima igralec 2 števki, ki se ujemata in bonus številko, dobi 5 $. Če se ujema 5 števk in bonus številka, igralec v povprečju osvoji okoli 111.000 $.

  Kako igrati Lotto 6/49
  Kakšne so možnosti za zmago na lotu 6/49?

  Kakšne so možnosti za zmago na lotu 6/49?

  Kvote za zmago na lotu 6/49 se razlikujejo glede na število igralcev. Na splošno so možnosti za zmago na kakršen koli način pri igranju lota 6/49 približno 1/6,6. Možnosti za zmago v velikem jackpotu so okoli 1/14 000 000. Najlažje dobite brezplačno vstopnico, najtežje pa veliki jackpot. Za zmago v zajamčenem lotu je 1 na število udeležb.

  Kakšne so možnosti za zmago na lotu 6/49?
  Možnosti izplačila, če zmagate

  Možnosti izplačila, če zmagate

  Če igralec zmaga manj kot 600 $, lahko fizični prodajalec, ki ima v lasti računalnik ILC, izda denar. Igralci morajo biti previdni, saj ko vstopnico potrdi prodajalec, lahko samo oni ali ILC izdajo denar. Če trgovec na drobno nima dovolj denarja, bo moral zmagovalec počakati do 6 tednov, preden bo prejel denar od ILC.

  Če igralec zmaga več kot 600 $, so na voljo 3 možnosti za prejem denarja. Zmagovalec lahko svojo vstopnico pošlje po pošti, jo prinese v center za zahtevke ali prinese v igralnico. Po pošti lahko traja do 6 tednov, da zmagovalec prejme denar. Če je igralec osvojil več kot 1000 $, je treba nekaj dokumentov izpolniti in poslati ali prinesti z zmagovalnim listkom.

  Če je bila vstopnica kupljena na spletu ali v eni od aplikacij in je osvojeni znesek nižji od 25.000 $, bo nakazana na račun zmagovalca. Če znesek denarja presega 25.000 $, bo ILC neposredno kontaktiral zmagovalca, da mu pojasni načine plačila.

  Možnosti izplačila, če zmagate
  Nasveti in triki za igranje Loto 6/4

  Nasveti in triki za igranje Loto 6/4

  Vstopnice Lotto 6/49 je mogoče kupiti kot skupinsko in si denar razdeliti med udeležence. Obstajajo spletne skupine, skupinska formula in skupinska konvencija. Na spletu je lahko od 2 do 100 udeležencev! Formula je od 2 do 20 udeležencev, konvencija pa je za več kot 20 udeležencev.

  Vsaka regija ima dodatno igro, ki stane 1 dolar in jo je mogoče združiti z vstopnico Lotto 6/49. Ta igra ima 3 različna imena, odvisno od regije: Tag, Extra ali Encore. V vozovnici Lotto 6/49 so dodane 4 števke v BC, 6 števka v atlantski regiji ali 7 števk drugje.

  Če se 4 od 4 števk ujemajo, je jackpot 500.000 $. Če se 6 od 6 števk ujema, je jackpot 100.000 $ in če se ujema 7 od 7 števk, je jackpot 250.000 $ (v zahodni regiji) ali 1 M$ (v Ontariu in Québecu). Obstajajo tudi druge majhne cene za manj ujemajočih se številk.

  Poleg glavnega žrebanja Lotto 6/49 so na voljo tudi regionalna žrebanja: Québec 49, Atlantic 49, BC 49, Ontario 6/49 in Western 49. Ta žrebanja se odvijajo hkrati z žrebanjem Lotto 6/49 in ponudbo primerljiva nagrada. Ta lokalna žrebanja dajejo igralcu možnost, da izbere med nakupom vstopnice Lotto 6/49, nakupom regionalne vstopnice ali igranjem obeh z enakimi številkami na eni sami vstopnici.

  Nasveti in triki za igranje Loto 6/4