Najboljša Lotto India Loterija v 2023

Lotto India je "novi otrok v bloku" med nacionalnimi loterijami v Indiji in na svetovni ravni. Ta loterija je zasnovana tako, da poskrbi za določene stranke, vse Indijce po vsem svetu, ne glede na lokacijo, zahvaljujoč spletni platformi Lotto. Eden glavnih razlogov za naraščajočo priljubljenost Lotto India so njegovi privlačni jackpoti, ki se običajno začnejo pri 400 milijonih indijskih rupij.

Tako kot najboljše spletne loterije ima tudi tri dodatne nagradne stopnje in bonuse za brezplačne stave, kar poveča skupne možnosti za dobitek.

Najboljša Lotto India Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za igro Lotto India
  Kje kupiti vstopnice za igro Lotto India

  Kje kupiti vstopnice za igro Lotto India

  Spletna stran Lotto India

  Vstopnice Lotto India lahko kupite prek spleta na uradni spletni strani loterije. Kot tak bi moral biti postopek preprost za igralca, ki raziskuje, kako kupiti listek za Lotto India. Spletni nakup vstopnic Lotto India traja le približno dve minuti. Vendar se morajo igralci najprej prijaviti za račun na spletnem mestu, preden kupijo loto listke.

  Postopek prijave vključuje zagotavljanje kontaktnih podatkov in preverjanje upravičenosti do loterije. Po uspešni prijavi lahko igralci povežejo svoje kreditne ali debetne kartice s svojimi ustvarjenimi računi, ki jih bodo uporabili za plačilo vstopnic, ki jih kupijo.

  Vsaka spletna vstopnica Lotto India stane 40 indijskih rupij. Vstopnice je mogoče kupiti preko računalnikov, pametnih telefonov ali tablic. Vendar lahko uporabniki pametnih telefonov prenesite aplikacijo Lotto India in ga uporabijo za nakup svojih vstopnic.

  Kje kupiti vstopnice za igro Lotto India
  Loterijski sindikati

  Loterijski sindikati

  Spletni loto sindikati predstavlja še eno možnost za nakup vstopnic Lotto India na spletu. Predvsem se članom sindikata običajno ni treba naučiti, kako kupiti loterijsko srečko Lotto India na spletu, saj je ta naloga dodeljena 'nekaj izbranim'

  Prednosti pridružitve loterijskemu sindikatu za igranje igre Lotto India vključujejo izboljšane možnosti za dobitke, zahvaljujoč skupnim tveganjem in dejstvu, da igralcem ni treba samim skozi postopek unovčenja dobitkov. To je poleg tega, da jim ni treba kupiti vstopnic ali skrbeti za izbiro srečnih številk.

  Igralci naj upoštevajo, da lahko plačajo več na vstopnico, ko igrajo prek sindikata ali plačajo pristojbino za pridružitev, odvisno od strukture organizacije. Dobitki se običajno delijo med vse člane sindikata. To pomeni nižji znesek dobitka na osebo, tudi za jackpot.

  Loterijski sindikati
  Zgodovina igre Lotto India

  Zgodovina igre Lotto India

  Kot smo že omenili, je Lotto India ena najnovejših loterij v Indiji. Prvo žrebanje je potekalo junija 2019, dva tedna po lansiranju. Sprva se je začelo z dvema žrebanjima na teden, kar je še vedno. Med lansiranjem je bil Lotto India imenovan za prvo loterijo v Indiji, ki deluje izključno na spletu.

  Loterija se je pojavila tudi v času, ko je bilo okoli indijskih loterij preveč nezanesljivosti in zmede, zlasti glede stanja, v katerem lahko igralci igrajo. Zato je omogočil igranje igralcem iz vseh zveznih držav, kar je prispevalo k njegovi priljubljenosti.

  Zgodovina igre Lotto India
  Ali je igra Lotto India zakonita?

  Ali je igra Lotto India zakonita?

  Lotto India je v celoti licenciran v skladu z indijskimi zakoni. Prav tako ga urejajo ustrezni organi, da zagotovijo, da so vse njegove dejavnosti zakonite. To igralcem zagotavlja, da bo integriteta loterije vedno ohranjena. Poleg tega indijskim igralcem na srečo noben zakon ne prepoveduje igranja igre Lotto India.

  Vendar pa morajo biti igralci stari 18 let ali več, da so upravičeni do legalnega igranja iger na srečo. Igralci iz drugih držav so prav tako upravičeni do igranja loterije, pod pogojem, da zakoni v njihovi pristojnosti to dovoljujejo.

  Ali je igra Lotto India zakonita?
  Kako igrati loto Indija

  Kako igrati loto Indija

  Igranje Lotto India je razmeroma enostavno, tudi za nove igralce. Za začetek morajo igralci najprej registrirati spletni račun pri loteriji in se prijaviti v svoj račun. Nato lahko obiščejo stran 'Play Online' in izberejo svoje srečne številke.

  Za igranje igre Lotto India morajo igralci izbrati sedem srečnih številk. Šest naključnih števil je izbranih med številkami v razponu od 1 do 50. Sedma številka, joker, je izbrana od 1 do 5. Igralci lahko izberejo želene številke ali uporabite generator naključnih števil da bo postopek izbire hitrejši in lažji. Tako kot pri najboljših spletnih loterijah lahko igralci oddajo poljubno število vnosov.

  Naslednji korak je določitev števila žrebanj za sodelovanje. To je lahko eno ali več žrebanj na določene datume do tri mesece vnaprej. Po postopku izbire številke lahko igralec doda vstopnice v svoje virtualne vozičke in nadaljuje s plačilom.

  Po uspešnem plačilu spletne vstopnice na spletu se igralcu pošlje e-poštno sporočilo z vsemi podatki o kupljenih vstopnicah. Od tam lahko igralci uporabijo ploščo za preverjanje, da ugotovijo, ali imajo dobitke do zadnjih 90 dni.

  Kako igrati loto Indija
  Kakšne so možnosti za zmago na Lotto India?

  Kakšne so možnosti za zmago na Lotto India?

  Možnosti za dobitek nagrade Lotto India so 1 proti 3, kar je precej privlačno. Te kvote so boljše od večine konkurenčnih loterij v Indiji, vključno s tistimi, ki ponujajo nižje minimalne zneske jackpota.

  Privlačne zmagovalne kvote so posledica številnih nagradnih stopenj Lota. Na voljo je 12 nagradnih stopenj, od jackpota do stopnje 0,50 €. Posebne kvote za vsako od nagradnih stopenj so označene spodaj.

  Zmagovalne kvote nagradne stopnje

  Za prvo nagradno stopnjo, ki je jackpot, morajo igralci ujemati vseh šest številk in jokerja. Možnosti za to so 1 proti 79.453.500. Nagrada druge stopnje zahteva natančno napoved vseh šestih glavnih številk, ki imajo kvoto 1 proti 19.863.375.

  Poleg tega so kvote tretje stopnje za ujemanje petih glavnih številk in jokerja 1 proti 300.960. Končno se morajo igralci ujemati s samo petimi glavnimi številkami, da osvojijo nagrado četrte stopnje. Možnosti za to so 1 proti 75.240.

  Nagrade od pete do desete stopnje se podelijo igralcem, ki natančno napovejo štiri glavne številke in jokerja, štiri glavne številke, tri glavne številke in jokerja, tri glavne številke in tako naprej.

  Zadevne zmagovalne kvote so 1 proti 5.599, 1 proti 1.399, 1 proti 299, 1 proti 74, 1 proti 39 in 1 proti 10. Možnosti za zmago na 11. stopnji so 1 proti 12 za ujemanje ene glavne številke in jokerja. . Ujemanje samo z jokerjem igralcem prinese nagrado 12. stopnje, ki ima kvoto 1 proti 11.

  Kakšne so možnosti za zmago na Lotto India?
  Možnosti izplačil za indijski loto

  Možnosti izplačil za indijski loto

  Nagrade, podeljene za vsako nagradno stopnjo razlikujejo za različna žrebanja, pri čemer ima samo glavni dobitek najmanj 400 milijonov indijskih rupij.

  Večinoma igralci uporabljajo svoje bančne račune kot primarno možnost izplačila. Drugi sprejeti načini plačila vključujejo The sprejeti načini plačila vključujejo:

  • Abalone
  • Euteller
  • Mastercard,
  • Vizum
  • Multibanco,
  • Neosurf
  • Trustpay
  Možnosti izplačil za indijski loto
  Nasveti in triki za igranje Lotto India

  Nasveti in triki za igranje Lotto India

  Kupite veliko vstopnic

  Prvi in najbolj očiten nasvet za igranje Lotto India je kupite več srečk na spletu, če proračun to dopušča. Matematično gledano večkratno igranje poveča možnosti za zmago. Vendar drugače gledamo na to, da ni nobenih možnosti, če ne igrate Lotto India na spletu.

  Imejte proračun

  Še en bistven nasvet je, da morajo igralci narediti proračun, ki navaja največji znesek, ki ga lahko porabijo za igranje loterije v določenem obdobju, in kako pogosto lahko porabijo denar.

  S tem boste preprečili, da bi igralci zaradi iger na srečo padli v finančne težave. To je zato, ker je igranje Lotto India lahko tako zabavno, da izgubite sled nad finančnimi evidencami enostavno.

  Pridružite se sindikatu

  Igralci lahko razmislijo tudi o pridružitvi loterijskim sindikatom ali ustanovitvi enega, če ne najdejo primernega in najdejo dovolj članov, da se mu pridružijo. To bo pomagalo povečati verjetnost zmage, čeprav bodo priigrani zneski razdeljeni med vse člane sindikata. Prav tako sindikati omogočajo igralcem, da igrajo na nekaterih najboljših spletnih loterijah v drugih jurisdikcijah.

  Pravočasno zahtevajte dobitke

  Lotto India pošlje obvestila vsem zmagovalcem po vsakem žrebanju. Igralci bi morali zato pogosto preverjati obvestila, da ugotovijo, ali so zmagali. V primeru dobitka naj dobitke prevzamejo čim prej, saj bi lahko potekel čas odkupa. To še posebej velja za velike dobitke, ki imajo več zahtevkov.

  Nasveti in triki za igranje Lotto India