Najboljša Magnum 4D Loterija v 2023

Magnum 4D je znana klasična loterija, ki je že nekaj časa priljubljena v Maleziji. Magnum Berhad, prvo podjetje, ki je dobilo licenco za delovanje 4D iger v Maleziji, ima v lasti in upravlja loterijo. Klasično igro je enostavno razumeti in igrati, zato je primerna za igralce vseh ravni izkušenj.

Žrebanje loterije Magnum 4D poteka trikrat tedensko – ob sobotah, nedeljah in sredah. Obstajajo tudi časi, ko potekajo posebna žrebanja, vendar za ta žrebanja niso določeni vnaprej določeni datumi. Večina posebnih loterijskih žrebanj poteka med dogodki, kot so rojstni dnevi vladarjev in kitajsko novo leto. Igralci so o posebnih žrebanjih obveščeni prek blagajn in imajo sedem dni časa za sodelovanje v žrebanju.

Najboljša Magnum 4D Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za loterijo Magnum 4D
  Kje kupiti vstopnice za loterijo Magnum 4D

  Kje kupiti vstopnice za loterijo Magnum 4D

  Za igralce, ki razmišljajo o tem, kako kupiti srečko Magnum 4D Lottery na spletu, ta loterija ponuja dve glavni možnosti. Prvič, kupijo jih lahko prek katerega koli prodajnega mesta Magnum, ki je razporejeno po vsej Maleziji na strateških mestih. Vendar se morajo igralci za nakup teh vstopnic obrniti na ta prodajna mesta.

  Ta metoda je idealna za igralce z enostavnim dostopom do prodajnih mest Magnum. Na voljo je brez dodatnih stroškov za nakup vstopnic, kot je to v primeru druge metode, ki je obravnavana spodaj. Glavna slaba stran nakupa vstopnic na določenih prodajnih mestih je nedvomno težavno potovanje do trgovin za nakup vstopnic.

  Drugič, vsakdo, ki razmišlja o tem, kako kupiti vstopnico za loterijo Magnum 4D, bi moral razmisliti tudi o nakupu na spletnih platformah. Vendar pa Magnum Berhad ne prodaja 4D vstopnic prek svojega spletno mesto ali mobilno aplikacijo. Vendar pa nekateri agenti prek spleta kupijo vstopnice za loterijo Magnum 4D od svojih strank.

  idealno, nakup loterije na spletu odpravlja nevšečnosti zaradi obiska fizičnih trgovin in omogoča ljudem, ki nimajo dostopa do trgovine, da lahko igrajo igro Magnum 4D Lottery na spletu. Vendar pa njihove storitve običajno pritegnejo provizijo, kar pomeni, da igralci zapravijo več za spletno loterijsko srečko.

  Kje kupiti vstopnice za loterijo Magnum 4D
  Zgodovina loterije Magnum 4D

  Zgodovina loterije Magnum 4D

  Magnum Berhad, prej znan kot Magnum Corporation, je bil ustanovljen leta 1968. Podjetje je znano predvsem po komercialnih igrah na srečo. Vendar so mu leta poslovanja pomagala pridobiti zaupanja vreden med igralci in dovolj izkušenj za ponudbo najboljšega 4D loterije v državi.

  Podjetje je bilo prvo, ki je dobilo licenco za promocijo in vodenje 4D loterije. Poslovati je začela s 143 prodajnimi mesti in število prodajnih mest še povečuje. Trenutno je v Maleziji približno 450 prodajnih mest.

  Zgodovina loterije Magnum 4D
  Ali je loterija Magnum 4D zakonita?

  Ali je loterija Magnum 4D zakonita?

  Magnum 4D loterija deluje zakonito v Maleziji. Podjetje, ki stoji za loterijo, ima veljavno operativno dovoljenje, ki ga je izdala malezijska vlada. Številka licence podjetja je Bhd (8272-D). Nacionalni organ za urejanje iger na srečo, znan kot enota Kawalan Perjudian, spremlja loterijo.

  To igralcem zagotavlja, da so vse operacije zakonite in poštene. Vsi prebivalci Malezije so zakonito upravičeni do spletnega igranja loterije Magnum 4D, če so stari 18 let ali več.

  Ali je loterija Magnum 4D zakonita?
  Kako igrati loterijo Magnum 4D na spletu

  Kako igrati loterijo Magnum 4D na spletu

  Prvi korak pri igranju loterije Magnum 4D je nakup vstopnice. Igralci lahko nato izberejo standardno vstopno ali 4D metanje.

  Standardni vnos

  Za standardni vnos morajo igralci izbrati določeno štirimestno število. Ta možnost ima dve delitvi, majhno in veliko. Mala stava je upravičena samo do prve, druge in tretje nagrade. Po drugi strani pa stava na možnost Big pomeni, da lahko igralec osvoji prvo, drugo in tretjo nagrado ter dodatno nagrado za svetovanje.

  Majhne stave igralcem zagotavljajo višje dobitke kot velike stave. Vendar pa imajo velike stave deset drugih posebnih številk, ki igralcem nagradijo 180 RM za posamezno stavo, in deset tolažilnih številk, ki plačajo 60 RM. Stane samo 1 malezijski ringit (RM) za vsak standardni vnos.

  4D zvitek

  4D met se igra skoraj kot standardni vstop, z eno ključno razliko, da je izbira številke. Igralci lahko eno od štirih števk nadomestijo s črko R. Črka R predstavlja vse števke od 0 do 9. To pomeni, da en izbor predstavlja deset običajnih vnosov.

  Črko R lahko postavite na prvo ali zadnje mesto štirimestne številke. Ko je nastavljena kot prva številka, se imenuje 1. krog. 4. krog je, ko je črka nastavljena kot zadnja številka.

  Kako igrati loterijo Magnum 4D na spletu
  Kakšne so možnosti za zmago Magnum 4D

  Kakšne so možnosti za zmago Magnum 4D

  Možnosti za zmago v igri Magnum 4D so relativno višje kot pri mnogih drugih oblikah loterije. Vendar to velja za nagrade nižje stopnje. Vendar so možnosti za dobitek jackpota razmeroma nizke, vendar še vedno boljše od možnosti za dobitek jackpota pri drugih loterijah.

  Za osvojitev jackpota mora biti vrstni red izbranih štirih števk popolnoma podoben vrstnemu redu izžrebanih števk, zaradi česar so kvote nizke. Vendar pa loterija nadomesti nizke kvote s tem, da je bolj razburljiva in enostavna za igranje.

  Matematična verjetnost zmage v 4D se razlikuje glede na vrsto izbrane stave. Stave na mete 4D ponujajo boljše možnosti za zmago s kvoto 1 proti 13.983.816. Točne kvote vseh drugih nagradnih stopenj se razlikujejo glede na številne dejavnike. To je razen verjetnosti, da dobite tolažilno nagrado, ki je 1 proti 10000.

  Kakšne so možnosti za zmago Magnum 4D
  Možnosti izplačil za zmago Magnum 4D

  Možnosti izplačil za zmago Magnum 4D

  Možnosti izplačila loterije Magnum 4D so odvisne od zneska zahtevka. Majhne dobitke lahko izplačate v gotovini, večje dobitke pa v čekih. Vsa plačila se izvedejo osebno, kar pomeni, da morajo biti zmagovalci fizično prisotni, da prevzamejo svoje dobitke.

  Zahtevke lahko vložite naslednji dan po remiju in do šest mesecev. Igralci morajo za prevzem nagrad predložiti svoje originalne dobitne listke in osebne dokumente.

  Za nagrade v višini 60.000 RM ali manj lahko igralci svoje dobitke prevzamejo v kateri koli trgovini Magnum 4D. Ni nujno, da je prodajno mesto tisto, kjer so vstopnice kupili. Dobitke do 2.000.000 RM lahko zahtevate v kateri koli regionalni pisarni Magnum 4D.

  Vsekakor pa lahko morebitne dobitke, ki presegajo 2.000.000 RM, zahtevate le pri glavni pisarni Magnum 4D. Igralci se morajo pred obiskom, da prevzamejo nagrade, dogovoriti za sestanek v glavni pisarni. Sedež loterije je v Kuala Lumpurju.

  Možnosti izplačil za zmago Magnum 4D
  Nasveti in triki za igranje Magnum 4D

  Nasveti in triki za igranje Magnum 4D

  • Prvi profesionalni nasvet, ki ga igralci lahko uporabijo za povečanje svojih možnosti za dobitek na loteriji Magnum 4D, je povečanje števila vstopnic, ki jih kupijo. Če na spletu kupite več srečk za loterijo Magnum 4D na žrebanje, povečate matematične možnosti za dobitek, kar daje igralcu večjo verjetnost za dobitek. Zlasti igranje spletne loterije pogosto poveča možnosti za dobitek, čeprav matematična verjetnost vsakega listka ostaja enaka.
  • Igralci, zlasti tisti, ki ugotavljajo, kako igrati Magnum 4D Lottery na spletu, se morajo izogibati uporabi očitnih vzorcev številk, ko izbirajo svoje srečne številke. Namesto tega lahko uporabijo učinkovito formulo. Na spletu so na voljo številne formule in programska oprema za izbiranje števil. Formule pomagajo razširiti številke in tako povečajo možnosti za dobitek.
  • Še en nasvet, ki bi ga morali upoštevati igralci, je učinkovito upravljanje svojega denarja. Igralci bi morali določiti strog proračun za svoja sredstva za igre na srečo in se ga držati. To jim bo pomagalo zmanjšati možnosti, da postanejo zasvojeni z igro, in se izogniti finančnim težavam. Loterija Magnum 4D je igra na srečo in noben trik ne more zagotoviti dobičkonosnega dobitka.
  • Nazadnje, igralci bi morali zagotoviti, da preverijo svoje listke po žrebanju, da ugotovijo, ali so zmagali. S tem se boste izognili, da njihove nagrade ne bodo prevzete. Poleg tega morajo nagrade prevzeti v šestih mesecih po žrebanju, kar je rok, ki je dovoljen za prevzem nagrad.
  Nasveti in triki za igranje Magnum 4D