Najboljša Mark Six Loterija v 2024

Predani igralci spletne loterije v Hongkongu vložijo svoj čas v izbiranje najboljših iger za stavo in pogosto se zadovoljijo z Mark Six. Morda pa so nagnjeni k igranju te loterije, ker nima zapletenih pravil. Namesto tega hongkonški Jockey Club (HKJC) določa korake, ki jih morajo igralci upoštevati, da sodelujejo in odidejo z glavnim dobitkom, če imajo srečo.

Poleg tega je Mark Six prisoten že desetletja (to je najdlje igrana loterija na Kitajskem), zato lahko rečemo, da je pridobil zaupanje številnih igralcev v regiji. Ker je temu tako, ne obotavljajo staviti nanj, ker vedo, da je legitimno.

Najboljša Mark Six Loterija v 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kje kupiti vstopnice za Mark Six

"Kje in kako kupiti loterijsko srečko Mark Six na spletu" je poizvedba, ki jo postavljajo mnogi Hongkonžani, ko želijo staviti na to igralniško možnost. Tukaj je fantastična novica – obstaja več zanesljivih načinov za to.

Za začetek lahko igralci dobijo svoje spletna srečka z dirkališč Happy Valley in Sha Tin. Igralci, ki ne morejo priti na ti dve lokaciji, lahko prosto obiščejo katero koli od HKJC stavnih poslovalnic zunaj igrišča, vendar je vredno omeniti, da je njihov delovni čas odvisen od tega, ali je na isti dan na sporedu nogomet. Vstopnice za Mark Six lahko kupite tudi na spletu ali po telefonu.

Cena standardnega vnosa Mark Six je 10 HK$, igralcem pa je dovoljena tudi delna naložba v višini 5 HK$. Na dneve, ko je predvideno žrebanje, običajno ob torkih, četrtkih in sobotah, morate vstopnico kupiti pred 21.15. Žrebanje se prestavi na nedeljo, če bo na slednjem konjska dirka.

Kratka zgodovina Marka Sixa

The Jokejski klub Hong Kong prvi teden septembra 1975 lansiral Mark Six, v upanju, da bo odpravilo naraščajoče nezakonite žrebanja nagrad v tistem času. Vendar pa je ta igra prevzela številne igralce, ker je predstavljala priložnost za hiter zaslužek.

Na primer, prvo žrebanje Mark Six je imelo glavni dobitek v višini 120.000 HK$, kar je bilo dovolj za nakup stanovanja v nekaterih mestnih območjih Hongkonga v poznih sedemdesetih letih. Vendar so igralci v kratkem času spoznali, da so možnosti za zmago v igri majhne, zato so stavili nanjo za zabavo.

Sprva je Mark Six prišel s formatom 6-od-14, ki je bil leta 1976 spremenjen v risbo 6-od-36. Danes se ponaša z formatom 6-od-49, ki velja od 2002

Je Mark Six zakonit?

Da, loterija Mark Six je dovoljena z Uredbo o igrah na srečo (glava 148) v Hong Kongu. Vendar je zakonito le za igralce, stare 18 let in več; ti posamezniki lahko stavijo nanj na spletu ali v fizičnih igralnicah, kjer sprejemajo njegove stave.

Omeniti velja, da lahko turisti stavijo na Mark Six tudi v Hongkongu, ne pa tudi, ko so zunaj regije. Toda spet je ta loterija med redkimi zakonitimi oblikami iger na srečo v slednjem. Torej igralci ne bi smeli zamenjevati njegove zakonitosti z drugimi prepovedanimi možnostmi, kot je na primer offshore spletne stave.

Kako igrati Mark Six Lotto?

Kot je pričakovano, mora vsak zainteresiran igralec najprej vedeti, kako kupiti vstopnico za Mark Six, preden sodeluje. Potem, ko jo pridobijo, se lahko naučijo postopka igranja igre.

Torej, tukaj je, kako se to naredi. Igralci začnejo z izbiro vrste vstopa; razpoložljive možnosti so:

 • Samski
 • Večkraten
 • Bankir
 • Hitra izbira

Vnos igralca običajno določa naslednje korake. En sam vnos na primer zahteva, da izberejo šest številk v razponu od 1 do 49. Vendar pa lahko izberejo sedem ali več številk v istem obsegu, če ustvarijo druge vnose, na primer Več ali Bankir.

Na primer, ko igralec naredi en vnos, izbere šest žogic ali številk in še eno (bonus žogico) izžreba izmed neizbranih 43 žogic; sedmerica sestavlja zmagovalno kombinacijo. Če zrcalijo tiste izžreban na loteriji, si igralec zagotovi glavni dobitek.

Nekateri igralci ne vedo, kako igrati Mark Six na spletu, vendar naj jih to ne skrbi, ker je postopek enak zgoraj razloženemu. Obstaja pa še ena zahteva; če želite staviti na loterijo, morate registrirati stavni račun pri HKJC.

Če to storijo, bodo morali iti v eno od stavniških poslovalnic institucije z osebno izkaznico, bankomatom za svoj hongkonški tekoči ali varčevalni račun in pologom v višini 100 HK$.

Kakšne so možnosti za zmago Mark Six?

Stavniki vedno želijo vedeti svoje možnosti za nagrado, ko igrajo Mark Six. No, ta loterija ima sedem nagradnih stopenj, možnosti za dobitek jackpota pa so 1 proti 13.983.816. Po drugi strani pa je verjetnost, da dobite nagrade v drugih divizijah, 1 proti 54.

Mark Six ponuja minimalni glavni dobitek v višini 8 milijonov HK$, vendar so zmagovalci v zgodovini tega lota prejeli veliko več, zahvaljujoč žrebanjem Snowball. Na primer, igralec je septembra 2017 osvojil 86,8 milijona HK$, drugi pa je istega meseca leta 2014 prejel 164,49 milijona HK$.

Možnosti izplačila, če igralec osvoji Mark Six

Hongkong Jockey Club je zmagovalcem Mark Six precej olajšal prejemanje izplačil. Torej, če je nekdo vstopil prek spleta, se glavni dobitek izplača neposredno na njegov račun za igre na srečo; lahko ga dvignejo, kadar jim ustreza, če so preverjeni.

 • Nepreverjeni stavni računi lahko sprožijo izplačila šele, ko njihovi lastniki predložijo dokazilo o osebni izkaznici in naslovu.
 • Zmagovalci Mark Six, ki so vstopnice kupili brez povezave, naj gredo po svoje nagrade v stavno poslovalnico HKJC zunaj igrišča v njihovi bližini. Predvsem morajo to storiti v 60 dneh po zmagi.
 • Jackpoti Mark Six se izplačajo le kot enkratni veliki zneski in niso obdavčeni.

Kaj pa, če je zmagovalec tujec?

Če je zmagovalec jackpota zunaj Hongkonga, lahko še vedno zahteva svojo nagrado. Tisti, ki so vstopnice kupili v regiji, lahko za prevzem nagrad najamejo storitve pooblaščenega loterijskega agenta. Seveda je tistim, ki igro igrajo na spletu, lažje, saj je denar položen na njihove preverjene stavne račune.

Tuji zmagovalci Mark Six se morajo seznaniti z lokalnimi zakoni svoje države, da vedo, ali so njihovi dobitki obdavčeni ali ne.

Nasveti in triki za igranje Mark Six

 • Ni zanesljivega načina za zadetek Mark Six, ker so zmagovalci tako kot pri vseh drugih spletnih loterijah naključni. Kljub temu se lahko igralci, ki so pripravljeni tvegati in staviti nanj, oborožijo vsaj z več triki, da uživajo v gladkih stavnih izkušnjah.
 • Torej, prva stvar, ki jo mora udeleženec Mark Six storiti, je obvladati igro. Seveda, zelo enostavno je igrati! Je pa tudi edinstven, kar pomeni, da njegova pravila niso podobna pravilom drugih možnosti. Na primer, če hazarder ne ve, kaj se od njega pričakuje, je nesmiselno kupiti listek, saj so tudi z njim njegove možnosti za dobitek nične.
 • Nekaj drugega, kar lahko storijo igralci spletnih stav Mark Six, da se ob igranju igre odlično zabavajo, je uporaba orodij za napovedovanje za ustvarjanje številk, ki bodo verjetno zmagale v naslednjem žrebanju. Običajno ta programska oprema opazuje vzorce, kot so številke, ki se vedno pojavijo v vseh zmagovalnih kombinacijah, da pride do hladnih in vročih številk. Slednji so tisti, katerih verjetnost, da bodo izžrebani, je velika.
 • Poglabljanje v Mark Six je prav tako dragocen nasvet za igralce stav, tudi če vedo, kako igrati. To jim daje vpogled v kritične stvari, kot so vrsta vnosov, ki jih lahko naredijo, kaj storiti, če zmagajo, in kako pogosto lahko stavijo na loteriji.
About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, ki jo pri LottoRanker radi imenujejo 'Lucky Lotti', združuje svoj južnoameriški duh z globokim strokovnim znanjem na področju svetovnih loterij. S soncem obsijanih plaž v Riu Isabella dekodira zapletenost loterije in igralcem prinaša najboljše nasvete in trike.

Send email
More posts by Isabella Garcia