Najboljša Mega Millions Loterija v 2023

V tem priročniku o loteriji Mega Millions izvedite vse o stavah na eno največjih loterij v Združenih državah. Največji dobitek Mega Millions je znašal ogromnih 1,537 milijarde dolarjev. Za začetek je Mega Millions spletna loterija, ki je na voljo igralcem v 45 zveznih državah Združenih držav, poleg okrožja Columbia in Deviških otokov Združenih držav Amerike. Na žalost trenutno Mega Millions ni na voljo v petih državah; Alabama, Havaji, Aljaska, Utah in Nevada.

Čeprav gre za loterijo s sedežem v ZDA, lahko igralci zunaj Združenih držav igrajo Mega Millions. To velja, če vstopnice kupijo fizično, medtem ko obiščejo katero koli državo ali regijo, kjer je na voljo Mega Millions.

Najboljša Mega Millions Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti Mega Millions online loterijsko vstopnico
  Kje kupiti Mega Millions online loterijsko vstopnico

  Kje kupiti Mega Millions online loterijsko vstopnico

  Loterijske vstopnice Mega Millions so na voljo za nakup v 45 državah, kjer je loterija zakonita, ter v okrožju Columbia in na Deviških otokih Združenih držav Amerike. Vstopnice lahko med drugim kupite v trgovinah z živili, na bencinskih črpalkah. Pomembno je omeniti, da se vstopnice Mega Millions ne prodajajo na Aljaski, Utahu, Mississippiju, Havajih, Nevadi in Alabami.

  Kako kupiti loterijsko vstopnico na spletu

  Nakup vstopnic za igro Mega Millions je možen tudi prek spleta. Obstaja veliko spletnih mest, kjer lahko igralci znotraj ali zunaj Združenih držav Amerike kupijo vstopnice te loterije. Po opravljenem nakupu na takih straneh se vstopnice kupijo v imenu igralca.

  Kje kupiti Mega Millions online loterijsko vstopnico
  Zgodovina Mega Millions

  Zgodovina Mega Millions

  Zgodovina loterije Mega Millions sega v leto 1996, ko je bila znana kot Velika igra. Po jackpotu Big Game v vrednosti 363 milijonov dolarjev leta 2000 se je zanimanje za loterijske igre povečalo. Nato sta se New York in Ohio pridružila New Jerseyju, Georgii, Marylandu, Illinoisu, Massachusettsu, Michiganu in Virginiji, da bi ustvarila Mega Millions.

  Prodaja vstopnic za Mega Millions se je uradno začela 15. maja 2002, prvo žrebanje pa je bilo 17. maja 2002. Danes je Mega Millions skupaj s Powerballom eden od dveh največjih jackpotov v ZDA.

  Največji zmagovalci Mega Millions

  Tako kot vse druge loterije je tudi Mega Millions spremenila premoženje mnogih igralcev. Trenutno je največji zmagovalec anonimni igralec iz Južne Karoline, ki je zbral ogromnih 1,537 milijarde dolarjev. Drugi največji dobitek je bil kul 1,05 milijarde, ki ga je osvojil štiričlanski loterijski klub iz Michigana.

  Zgodovina Mega Millions
  Ali je Mega Millions zakonit?

  Ali je Mega Millions zakonit?

  da. Mega Millions je zakonit v 47 jurisdikcijah v Severni Ameriki. Vendar loterija ni zakonita v Alabami, Havajih, Aljaski, Utahu in Nevadi. Potem pa lahko igralci v teh državah sodelujejo v Mega Millions z nakupom vstopnic, ko obiščejo države, kjer je Mega Millions zakonito.

  Mega Millions starostne omejitve

  Medtem ko številne države dovoljujejo Mega Millions, ne morejo vsi igrati te loterije. Kdor kupi srečko Mega Millions, mora biti star 18 let.

  Megamilijonski davki

  Tako kot vse druge loterije obstajajo davki, ki jih morajo zmagovalci plačati tako zvezni vladi kot državni vladi. Zvezni davek je standardni, medtem ko se državni davki razlikujejo od ene države do druge.

  Ali je Mega Millions zakonit?
  Kako igrati Mega Millions

  Kako igrati Mega Millions

  Mega Millions je po igranju precej podoben Powerballu. Za vstop v igro igralci ne potrebujejo posebnih veščin.

  V Mega Millions sta dva bobna; prvi s številkami (bele kroglice), od 1 do 70, drugi bazen pa s številkami (Gold Mega Ball/GMB), od 1 do 25.

  Za vstop v akcijo morajo igralci najprej kupiti vstopnico. Vsaka vstopnica Mega Million stane 2 $. Po nakupu vstopnice je naslednji korak izbiranje petih številk iz prvega bobna in ene številke iz drugega bobna. Za tiste, ki številk ne želijo izbirati ročno, ima Mega Millions funkcijo generatorja naključnih števil, ki samodejno izbere številke za igralce.

  Cilj te loterije je izenačiti vse zmagovalne številke. Če želite zadeti jackpot, se morajo igralci pravilno ujemati z vsemi številkami iz obeh skupin. Za zapis ni treba, da je prvih pet številk v popolnem vrstnem redu.

  Kaj je Mega Millions Megaplier?

  Megaplier, ki je bila predstavljena januarja 2011, je funkcija, ki igralcem omogoča, da svoje nagrade, ki niso jackpot, povečajo za 2, 3, 4 ali 5-krat, vendar z doplačilom 1 USD za vsako vstopnico. Za zapisnik, Mega Millions Megaplier je na voljo v vseh državah in jurisdikcijah, kjer se prodajajo vstopnice Mega Millions, razen v Kaliforniji.

  Kako igrati Mega Millions
  Kvote in možnosti izplačila Mega Millions

  Kvote in možnosti izplačila Mega Millions

  Vsi kupci vstopnic Mega Million upajo, da bodo dosegli velik jackpot ali vsaj nekaj osvojili. Toda slon v sobi je, kakšne so možnosti za zmago na jackpot ali katero koli drugo nagrado v tej loteriji? No, možnosti za osvojitev glavne nagrade so zelo majhne.

  Kvote in možnosti izplačila Mega Millions
  Kakšne so možnosti za zmago v Mega Millions?

  Kakšne so možnosti za zmago v Mega Millions?

  V Mega Millions je skupno 9 načinov za zmago, začetni jackpot pa se razlikuje glede na prodajo vstopnic. Začetni jackpot je objavljen pred vsakim žrebanjem.

  Spodaj je devet načinov za zmago v Mega Millions in ustrezne kvote.

  • Velika nagrada (jackpot) - Match 5WB in GMB: Kvote so 1 proti 302.575.350
  • 1.000.000 $ - tekma 5WB: Kvote so 1 proti 12.607.306
  • 10.000 $ - ujemanje 4WB in GMB: Kvote so 1 proti 931.001
  • 500 $ - Match 4WB: Kvote so 1 proti 38.792
  • 200 $ - ujemanje 3WB in GMB: kvote so 1 proti 14.547
  • 10 $ - Match 3WB: Kvote so 1 proti 606
  • 10 $ - Ujemanje 2WB in GMB: Kvote so 1 proti 606
  • 4 $ - Ujemanje 1WB in GMB: kvote so 1 proti 89
  • $2 - Match GMB: Kvote so 1 proti 37

  Skupne možnosti za osvojitev nagrade v Mega Millions so 1 proti 24

  Poleg zgornjih devetih zmagovalnih načinov obstaja ekskluzivna funkcija, imenovana Just the Jackpot. Ta vstopnica velja za 3 $ in oznake skupaj z dvema igrama samo za jackpot. Kot že ime pove, se Just the Jackpot uporablja samo za glavno nagrado.

  Mega Millions žrebanja in možnosti izplačil

  Žrebanja Mega Millions potekajo dvakrat tedensko, v torek in petek ob 23:00 ET. Ko gre za izplačila, sta na voljo dve možnosti. Zmagovalci lahko gredo za denar ali rento.

  Kakšne so možnosti za zmago v Mega Millions?
  Mega Millions nasveti in triki

  Mega Millions nasveti in triki

  V tem zadnjem razdelku tega priročnika o loteriji Mega Millions ta objava obravnava nasvete in trike, ki bodo igralcem pomagali osvojiti vsaj nagrado v tej loteriji.

  Prvi nasvet je, da kupite veliko srečelov Mega Millions. Prednost nakupa številnih vstopnic je, da igralci povečajo svoje možnosti za zmago. Toda potem bi morali igralci poskrbeti, da igrajo odgovorno. Glavno pravilo je določiti proračun za nakup vstopnic in se ga strogo držati.

  Drug nasvet je, da se pridružite loterijskemu združenju. Nakup številnih vstopnic je lahko finančno izčrpan, a kaj, če bi igralci oblikovali loterijske skupine, igrali skupaj in si delili plen? No, to je trik, ki je deloval v preteklosti.

  Druga strategija je tudi osredotočanje na skupne številke Mega Millions. Več številk je bilo večkrat izžrebanih.

  Zgornji nasveti lahko povečajo možnosti za zmago igralcev v Mega Millions. Toda potem ne jamčijo za dobitek.

  Mega Millions nasveti in triki
  Zavijanje

  Zavijanje

  To je to, ljudje, najboljši vodnik o igranju loterije na spletu. Dejansko je Mega Millions ena najbolj donosnih loterij. Premoženje mnogih igralcev se je čez noč spremenilo. Vendar pa se morajo igralci pri igranju Mega Millions vedno držati pravil in predpisov o odgovornem igranju na srečo. Loterije ne smejo biti alternativa šoli ali službi.

  Zavijanje