Mega Sena

Mega-Sena je uvrščena kot največja loterija v Braziliji. Igralnica deluje že več kot dve desetletji pod vodstvom Caixa Economica Federal Bank. Kljub temu, da ima sedež v Braziliji, loterija omogoča igralcem z vsega sveta, da preizkusijo srečo. To je omogočeno z nakupom srečk na spletu. Loterija pritegne številne igralce, in to z dobrimi razlogi, kot bo poudarjeno v tem članku.

Mega Sena
Zgodovina Mega-Sene
Zgodovina Mega-Sene

Zgodovina Mega-Sene

Mega-Sena je marca 1996 ustanovila zvezna banka Caixa Economica, ki še vedno vodi loterijo. V Braziliji je postalo zelo priljubljeno takoj, ko se je začelo, in še naprej je hitro raslo. Približno desetletje pozneje je že pridobil popularnost na mednarodnem trgu.

Poslovanje in igranje loterije sta vsa leta ostala relativno enaka. Edina razlika je bila sprememba opreme, ki se uporablja za žrebanje, da bi dobili bolj moderen videz, ne da bi to vplivalo na celovitost žrebanja. Mega-Sena še danes raste.

Zgodovina Mega-Sene
Kje kupiti vstopnice za Mega-Sena

Kje kupiti vstopnice za Mega-Sena

Na žalost Mega-Sena ne prodaja svojih vstopnic neposredno igralcem na spletu. Podjetje prodaja vstopnice samo v številnih maloprodajnih mestih po Braziliji. Vstopnice Mega-Sena so na voljo na spletu na različnih spletnih mestih, specializiranih za prodajo loterijskih srečk. Takšna spletna mesta imajo običajno lokalne predstavnike, kjer se igra loterija v lokalni državi.

Zastopniki opravljajo nakupe spletne srečke v imenu igralca. Ulov je v tem, da operaterji spletnih mest običajno zaračunajo majhno pristojbino za storitev. Za priložnost za sodelovanje v loteriji, ki ponuja do milijone dolarjev, cena, zaračunana za nakup vstopnice, večino igralcev običajno ne zanima.

Igralci morajo biti prizadevni, ko iščejo spletno mesto, ki prodaja vstopnice Mega-Sena, da se izognejo goljufanju. Prevaranti tržijo številna spletna mesta kot najboljša za ponujanje storitev prodaje vstopnic. To je lahko precej privlačno za nove igralce, ki želijo prvič kupiti vstopnice Mega-Sena, in povzročijo izgubo denarja. Igralci naj izberejo spletne platforme za prodajo vstopnic z dobrim ugledom, ki jim igralci po vsem svetu dobro zaupajo.

Kje kupiti vstopnice za Mega-Sena
Ali je Mega-Sena zakonit?

Ali je Mega-Sena zakonit?

Loterija Mega-Sena deluje zakonito, v skladu z vsemi brazilskimi zakoni in predpisi o igrah na srečo. Podjetje, ki stoji za tem, Caixa Economica Federal Bank, ima vse ustrezne licence in certifikate za vodenje loterije v skladu z državnimi zakoni. Podrobnosti o licenciranju in ureditvi so jasno navedene na uradni spletni strani loterije. Loterijo ureja regulativni organ za igre na srečo v Braziliji, da se zagotovi upoštevanje vseh zakonov in predpisov.

Mega-Sena je prav tako na trgu dovolj dolgo, ne da bi bili proti njim sprejeti kakršni koli pravni ukrepi na podlagi statusa zakonitosti operaterja. To je jasen znak, da loterija deluje zakonito.

Ali je Mega-Sena zakonit?
Kako igrati Mega-Sena na spletu?

Kako igrati Mega-Sena na spletu?

Igralci morajo za sodelovanje v loteriji kupiti vstopnice Mega-Sena. Za začetek morajo igralci izbrati šest številk od skupno 60 številk. Izbira se lahko izvede ročno ali z orodjem Quick Pick, ki izbira naključno in samodejno. Igralci morajo vsako številko izbrati le enkrat. Z orodjem Quick Pick morajo igralci najprej izbrati število vstopnic, ki jih nameravajo kupiti. To je lahko 1, 3, 5, 10 ali 15 vstopnic na nakup.

Po izbiri srečnih številk lahko igralci izberejo število žrebanj, v katerih želijo sodelovati z istimi srečkami. Več kot je število žrebanj, več bodo stale vstopnice. Tehnično gledano izbira več žrebov prav tako poveča možnosti igralcev za zmago.

Mega-Sena ponuja tudi 5% popust na ceno vstopnice za igralce, ki izberejo 20 žrebanj. Igralci lahko nato kliknejo na možnost blagajne in plačajo vstopnice. Ponavadi obstajajo različne možnosti plačila na voljo, kar igralcem omogoča, da izberejo najbolj primerno zanje.

Ko igralci kupijo vstopnice, ne morejo na noben način spremeniti svoje izbire. Naslednji korak je počakati na žrebanje in preveriti, ali ima katera od srečk številke, ki se ujemajo s tistimi iz žrebanja. Ujemajoče se številke vodijo do zmag. Več kot se ujemajo številke, večji je dobitek. Rezultati žrebanja so običajno poslani kot e-poštna sporočila vsem igralcem, ki kupijo vstopnice prek spleta, kar je zelo priročno za tiste, ki ne morejo spremljati žrebanja.

Kako igrati Mega-Sena na spletu?
Kvote za zmago Mega-Sena

Kvote za zmago Mega-Sena

Mega-Sena ima razmeroma dobre zmagovalne možnosti v primerjavi s številnimi drugimi loterijami, ki se igrajo na spletu. Za začetnike ponuja tri stopnje nagrad, kar igralcem daje zelo dobre možnosti, da nekaj osvojijo. Prva nagradna stopnja, imenovana Sena, ima zmagovalno kvoto 1 proti 50.063.860. Nagrado prejmejo igralci, ki ujamejo vseh šest številk in imajo 35-odstotni delež nagradnega sklada.

Druga nagradna stopnja se imenuje Quina in ima kvoto za zmago 1 proti 154.518. Igralci morajo ujemati pet številk, da pridejo do tega nagradnega sklada. Quina ima 19-odstotni delež nagradnega sklada. Quadra je tretja raven nagrade, s kvoto 1 proti 2,332. Ima tudi odstotek nagradnega sklada 19%. Preostali odstotek nagradnega sklada se uporablja za financiranje loterije in raznih drugih žrebanj.

Kvote za zmago Mega-Sena
Znesek nagrade

Znesek nagrade

Mega-Sena ponuja minimalni jackpot v višini približno 1 milijona evrov. Če nihče ne osvoji zneska jackpota, se ta prenese na naslednje žrebanje. To pomeni, da glavni dobitek narašča, dokler ga ne osvoji srečni igralec. Ni omejitev, koliko lahko zraste v loncu.

Če jackpot osvoji več kot en igralec, si igralci znesek enakomerno razdelijo. Najnižji znesek, ki ga igralci lahko osvojijo, je običajno približno 120-krat višji od cene vstopnice. Zaradi zneskov nagrad je loterija Mega-Sena precej privlačna za večino igralcev, vključno z začetniki.

Treba je opozoriti na to loterijski sindikati običajno vplivajo na zmagovalne kvote na loteriji. Loto sindikat poveča število kupljenih listkov in tako izboljša zmagovalne možnosti. Na primer, 1 proti 50.063.860 zmagovalnih možnosti za glavni dobitek loterije Mega-Sena se bo izboljšalo na 1 proti 50.068,86 za sindikat, ki kupi 1000 vstopnic. Vendar si sindikati običajno razdelijo nagrade med vse člane in tako zmanjšajo znesek, ki ga lahko osvoji vsak posameznik.

Znesek nagrade
Namigi in triki za igranje Mega-Sena

Namigi in triki za igranje Mega-Sena

  • Za izbiro številk uporabite formulo: Pri loteriji Mega-Sena ni mogoče napovedati pravilnih številk. Vendar bi morali igralci še vedno najti formulo ali strategijo, ki dobro deluje pri izbiranju številk. To še posebej velja pri nakupu velikega števila vstopnic. Formula mora zagotoviti, da so izbrane številke dovolj razširjene, da nudijo največje možnosti za zmago v kateri koli nagradni stopnji.
  • Nakup čim več vstopnic: Druga skrivnost je, da kupite čim več vstopnic na žrebanje. Več kot je kupljenih vstopnic, večje so igralčeve možnosti za dobitek. Vendar ima ta nasvet slabo stran. Vrednost vseh dobitkov včasih morda ne bo nadomestila denarja, porabljenega za nakup vstopnic.
  • Izbira neobičajnih številk: Igralci Mega-Sena pogosteje izbirajo določene številke. Izbira številk ki jih redko izberejo, je odlična ideja. To zmanjša možnosti za delitev nagrad v primeru zmage. Prav tako na noben način ne vpliva na možnosti za dobitek, saj imajo vse številke enake možnosti, da bodo izžrebane.
Namigi in triki za igranje Mega-Sena