Najboljša Melate Loterija v 2024

Melate je izjemno priljubljena loterija, ki jo igrajo v njeni rodni Mehiki in drugi igralci po vsem svetu. Loterija ima dva žrebanja na teden, z dovoljenimi neomejenimi premiki in zagotovljenimi minimalnimi jackpoti. Obstaja devet nagradnih stopenj, pri čemer najnižja stopnja potrebuje dve številki za ujemanje z možnostjo 1 proti 10 za zmago. Obstajajo tudi možnosti dodajanja dveh bonus iger, da imate še več možnosti za zmago.

Melate nima najboljših možnosti za zmago, vendar so cene vstopnic poceni, saj ena vstopnica stane 15 MXN, manj kot en USD, če jo kupite v Mehiki.

Najboljša Melate Loterija v 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kje kupiti vstopnice za Melate

Melate vstopnice lahko kupite Mehika ali na katerem koli spletnem mestu za loterije, kjer so na voljo vstopnice za to igro. Melate vstopnice lahko kupite osebno pri več kot 9.000 agencijah Pronostics po vsej Mehiki ali na njihovem spletnem mestu ter na drugih spletnih mestih za loterije.

Igralci morajo kupiti vstopnice pred enournim presekom, če kupujejo v Mehiki, kar pomeni pred 20.15. Drugi igralci zunaj Mehike, ki igrajo Melate na spletu, bodo morali zagotoviti, da dovolijo nekaj ur pred tem časom, da agentom dajo čas fizično oditi in kupiti vstopnice.

Preprosto je vedeti, kako kupiti srečko Melate na spletu. Preprosto izberite spletno mesto za loterije, ki ponuja vstopnice Melate, registrirajte račun pri njih, financirajte račun, izberite šest številk in nato počakajte, da preverite žreb.

Zgodovina melate

Mehika ima dolgo zgodovino igre tipa loterija. Prvo nacionalno loterijo v Mehiki je ustanovil španski kralj Carlos III v poznem osemnajstem stoletju. V tem času je igral predvsem višji razred Mehike. Zaradi njegove priljubljenosti je bilo ustanovljenih veliko več žreb in loterij, saj je bil to dobro sredstvo za dvig prihodkov za državo. Loterije so imele tudi ključno vlogo pri zbiranju sredstev za vojno za neodvisnost, kar je povzročilo širjenje priljubljenosti igre, zlasti med vojaki.

Leta 1920 je bila prej imenovana Mehiška nacionalna loterija spremenjena v Loteria Nacional para la asistencia Publica ali Nacionalna loterija za javno pomoč. Nato je Melate leta 1984 uvedel vladni Pronosticos. Prvotno so to loterijo smeli igrati samo mehiški državljani, vendar se je to spremenilo leta 2008, ko je Pronosticos dal loterijske vstopnice na voljo na spletu in druge spletna mesta za loterije začel ponujati igro.

Prvotna igra Melate je imela nabor žogic z 39 števili, ki so jih kasneje spremenili v 56 številk. V letih 1997 in 2010 sta bili Melateju dodani še dve igri, Revancha in Revanchita, da bi zagotovili več priložnosti za zmago še vedno z istimi Melate številkami.

Ali je Melate zakonit?

Melate je popolnoma zakonit, vendar morajo biti mehiški državljani stari vsaj 21 let, da lahko igrajo na kopnem ali na spletu. Če igralci igrajo prek spletnih mest loterijskega agenta, morajo preveriti minimalno starost, ki je potrebna za igranje v državi, kjer ima spletno mesto sedež. Če imajo zastopniki tretjih oseb ustrezno licenco, potem je zakonito, da prodajajo srečke, ker kupijo vstopnice v imenu stranke in ne prodajajo na vstopnicah, ki jih je kupil.

Kako igrati Melate

Melate loterija se izžreba dvakrat na teden, v sredo in nedeljo ob 21.15 v Mexico Cityju z eno vstopnico, ki stane 15 MXN, kar je manj kot en USD. Izvleče se sedem žogic, šest običajnih ali naravnih žogic in ena dodatna žogica. Če igralec izpolni vseh šest običajnih številk, je osvojil jackpot.

Dodatna žogica se uporablja za določitev nekaterih drugih osmih nagradnih stopenj. Jackpoti lahko dosežejo precej visoke zneske, saj so prevračanja dovoljena, in ni omejitve za jackpot, ki ima minimalno izplačilo 30 milijonov MXN.

Melate je zelo enostavna igra, tako kot mnoge druge loterije na svetu. Igralci Melate morajo samo izbrati šest številk od številk 1-56. Izbrane številke so lahko igralčeva lastna izbira ali pa jih naključno ustvari spletno mesto.

Obstaja tudi možnost igranja dveh bonus iger Revancha in Revanchita, pri čemer še vedno uporabljate istih šest prvotno izbranih številk. Za ti dve igri je izžrebanih več žogic in lahko na koncu dobite minimalni jackpot 20 milijonov MXN za ujemanje vseh šestih številk ter več vrst nagrad.

Kakšne so možnosti za zmago Melate?

Zaradi razmeroma širokega razpona številk so možnosti za zmago Melate jackpot precej visoke. To niso najslabše kvote na svetu in se precej dobro primerjajo s številnimi mednarodnimi loterijami. Nekatere ali te loterije ponujajo višje jackpote, vendar so tudi cene njihovih vstopnic višje. Lepota loterije Melate je v njenih poceni vstopnicah in številnih različnih ravneh nagrad, ki jih ponuja, ter v zagotovljenem minimalnem jackpotu, ki se lahko prevrne neomejeno število krat.

Teh devet stopenj ponuja veliko načinov za osvojitev na tisoče nagrad pri vsakem žrebanju. Kvote se zmanjšujejo, ko se nagradne stopnje zmanjšujejo, dokler ne doseže ena od desetih možnosti za ujemanje dveh številk. Skupne možnosti za zmago so ena proti petnajst. Sedma žoga ali dodatna žogica daje priložnost za zmago na štirih ravneh nagradne stopnje.

Možnosti izplačila, če zmagate v igri

Dobitki na loteriji v Mehiki so obdavčeni po stopnji 7 %, medtem ko se nekateri dodatni davki lahko plačajo za mednarodne igralce v njihovih državah. Nagrade je treba prevzeti v 60 koledarskih dneh od dneva po zmagovalnem žrebanju. Vse nagrade se izplačajo kot enkratna plačila brez možnosti rent. Mehiški igralci lahko zahtevajo katero koli nagrado pri številnih agencijah Pronosticos ali na njihovem sedežu v Mexico Cityju ali neposredno na spletni strani.

Spletni igralci, ki igrajo zunaj Mehike, bodo prejeli svoje dobitke neposredno na svoj račun na spletnem mestu. Vendar se pri nekaterih čas razlikuje od mesta do mesta plačila traja do nekaj dni, da se sprosti. Nekatera spletna mesta lahko od igralcev zahtevajo, da preverijo svoj ID in domači naslov, a ko bo to storjeno, v prihodnosti ne bo več potrebno. Igralci naj preberejo tudi Ts in Cs strani, saj bodo nekateri zaračunali provizijo za velike nagrade.

Nasveti in triki za igranje Melate

Čeprav vse loterije ustvarjajo naključna števila, statistiko lahko uporabite za izboljšanje igralčevih možnosti za zmago. Statistični podatki iz prejšnjih iger kažejo, da mora igralec zagotoviti ravnovesje med lihimi in sodimi števili, saj je malo verjetno, da bodo vse zmagovalne številke sode ali lihe.

Najverjetneje bo mešanica 2/4, 4/2 ali 3/3, saj se ti pojavijo več kot 80 % časa. Zmagovalne številke se prav tako najverjetneje pojavijo v celotnem razponu številk z visokimi in nizkimi številkami, bolj verjetnimi v istih mešanicah kot zgoraj za liha in soda števila.

Lahko se tudi izkaže, da določeni razponi številk (npr. najstniki, dvajseta itd.) niso bili izžrebani v preteklih zmagovalnih številkah, kar pomeni, da ima igralec, če te izpusti iz svoje mešanice, morda boljše možnosti.

Druga strategija je, da seštejete vse številke, ki jih je igralec izbral za igro, in poskusite zagotoviti, da seštejejo med 131 in 211, saj 70 % vseh dobitkov Melate jackpot spada v to območje. Obstajajo tudi druge strategije, a na koncu dneva je loterija še vedno igra na srečo.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson ali "Lucky Evie", kot jo poznajo pri LottoRankerju, združuje svojo britansko analitično miselnost s strastjo do številk, da bi bralcem ponudila najboljše loterijske strategije. Z očarljivih londonskih ulic brska po podatkih o loteriji in zagotavlja, da imajo igralci vse, kar potrebujejo za sprejemanje premišljenih odločitev.

Send email
More posts by Evelyn Thompson