Najboljša New York Lotto Loterija v 2023

New York Lotto online je loterija s sedežem v ZDA, ki je bila ustanovljena leta 1967. To je bila tretja tovrstna organizacija v državi po New Hampshiru in Portoriku. Loterija je podvig, ki ga vodi država, posebej s strani komisije za igre na srečo države New York. Izkupiček, zaslužen s to loterijo, se usmeri v javno izobraževanje. Državna loterija ima sedež v Schenectadyju in je strogo omejena na igralce, stare najmanj 18 let.

Za različico Quick Draw, ki je oblika keno, je najnižja starost določena na 21 let. Dobitki iz te loterije so predmet državnih in zveznih davkov

Najboljša New York Lotto Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)

  Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)

  Če želite biti upravičeni do spletne vstopnice New York Lotto, morate kupiti vstopnico, ki jih samodejno uvrsti v žrebanje. `Pod pogojem, da je igralec zahtevane starosti, je upravičen do loto vstopnice. Loterijske vstopnice se običajno pridobijo prek spleta prek določenih mobilnih aplikacij. Lahko pa tudi kupite srečko pri priporočenih prodajalcih. Nekateri trgovci na drobno imajo sedež v lokalih za prodajo alkohola. V takih krajih morajo biti kupci vstopnic stari najmanj 21 let.

  Vstopnice je treba kupiti na priporočenih prodajnih mestih, da se izognete ponaredkom. Nekateri izmed najbolj iskanih spletnih trgovcev z vstopnicami New York Lotto so Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli in Market INC ter srečni Lotto Gourmet Deli&Groc, ki se nahajajo v Brooklynu.

  Kupci v New Yorku se soočajo z izzivom, da ne morejo kupiti spletnih vstopnic. Za različne igre so vstopnice na voljo ob določenih dneh. Vstopnice za Powerball so na primer na voljo v ponedeljek, sredo in soboto, medtem ko se vstopnice MegaMillions prodajajo samo ob torkih in petkih.

  Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)
  Zgodovina New York Lotto

  Zgodovina New York Lotto

  Prvi opazen razvoj loterijskega sektorja v ZDA je bilo leta 1966, ko so prebivalci New Yorka glasovali za ustavno spremembo, ki je omogočala vladno loto. Z 60 % volivcev za je bila ustanovljena komisija za loterije v okviru Ministrstva za davke in finance. Po zakonu naj bi izkupiček od loterije pomagal pri izvajanju izobraževanja.

  Prvi slogan te srečke na spletu je bil "Vaša življenjska priložnost za pomoč pri izobraževanju". Do danes je loterija dosegla svoj cilj, saj ji je uspelo zbrati več kot 34 milijard dolarjev, vse pa je bilo porabljeno za financiranje izobraževanja.

  Pot loterije ni potekala gladko. Na neki točki leta 1976 je bila prodaja vstopnic ustavljena za približno devet mesecev po škandaloznem dogodku. Za zmagovalce so bile izbrane neprodane vstopnice. Ob neki drugi priložnosti so bili državni uslužbenci vpleteni v vpliv na vstopnice v poštni sobi.

  Pred kratkim leta 2013 je New York Lotto združil dejavnosti z New York State Racing and Wagering Board in ustanovil New York State Gaming Commission.

  Zgodovina New York Lotto
  Zakonitost New York Lotto

  Zakonitost New York Lotto

  Ker je New York Lotto državna operacija, je samoumevno, da je podvig zakonit. Če so udeleženci polnoletni, se lahko udeležijo. Državni zakoni se uporabljajo za urejanje lota, ki pomaga pri zbiranju prihodkov. Dejavnosti, ki se štejejo za nezakonite in kaznive, vključujejo prodajo vstopnic mladoletnikom.

  Zakonitost New York Lotto
  Kako igrati New York Lotto

  Kako igrati New York Lotto

  Kako igrati New York Lotto na spletu je za igralce precej lahka naloga, ostalo pa je prepuščeno loteriji, da izvede žrebanje. Igralec mora izbrati svoje želene srečne številke. Zmagovalne številke se samodejno izberejo z mehansko žogico. Medtem ko potekajo žrebanja, neodvisni sodniki želijo nadzorovati postopek.

  Pri vsakem žrebanju se iz glavnega bazena izbere šest številk in izbere se bonus žogica. Glavni lonec številk je med 1 in 59. Če kdo želi sodelovati v žrebanju, mora zagotoviti, da kupi vstopnice 15 minut pred žrebanjem, da preseže rok. Če želite sodelovati v žrebanju, se morate ločiti s približno 1 dolarjem. 1 dolar daje igralcu dve različni vrstici številk.

  Kako igrati New York Lotto
  Kakšne so kvote za zmago na New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)?

  Kakšne so kvote za zmago na New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)?

  Ta loterija se ponaša s številnimi žrebanji, ki jih lahko igralci zmagajo. Powerball in Megamillions sta med razpoložljivimi žrebanji. Na tej loteriji so na voljo tudi igre, kot so Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 in Quick Draw. Igre in žrebanja prinašajo različne kvote in izplačila. Igralec ima možnost 1 proti 46,02, da dobi eno od petih nagrad, ponujenih v tej loteriji.

  Za jackpot so kvote za zmago nižje in znašajo 1 proti 45.057.474. Kvote za drugo mesto, ki se ujema s 5 številkami in a bonus so na 1 od 7.509.579. Tretja pozicija s petimi ujemajočimi se številkami ima kvoto 1 v 144.415. Ujemanje štirih številk ima tudi nagrado in igralčeve kvote s to možnostjo so 1 proti 2180. Da bi imel tukaj možnost za katero koli nagrado, mora igralec izenačiti tri številke in kvote so 1 proti 96.

  Kakšne so kvote za zmago na New York Lotto (6 žogic, 7 žogic)?
  Možnosti izplačil pri zmagi na lotu New York Lotto

  Možnosti izplačil pri zmagi na lotu New York Lotto

  New York Lotto je še ena oblika žrebanja, v katerem lahko sodelujete. Žrebanje je zaradi slabih izplačil deležno minimalne pozornosti. Tukaj morajo igralci izbrati šest številk iz skupine 59 številk. Najmanjši Jackpot v tem žrebanju se začne pri 2 milijonih dolarjev. Številka se lahko s časom dvigne zaradi prevračanja. Premik pomeni scenarije, ko se izvede žrebanje in noben igralec ni osvojil jackpota.

  Z vsakim žrebanjem brez zmage se številka poveča za 300.000 $. tole spletna loterija nima meja. To pomeni, da lahko dobitek doseže neskončno število, če noben igralec ne izenači šestih številk. Tri ujemajoče se številke so nagrajene z 1 dolarjem, kar je najmanjši znesek, ki ga lahko dobite.

  Žrebanja potekajo vsako sredo in soboto ob 20.15 po vzhodnem času. Denarne nagrade v višini do 600 $ je mogoče zahtevati in prevzeti pri katerem koli prodajalcu loterije, če ga je predhodno obvestil. Vsako višjo številko je treba zbrati v centru za terjatve New York Lotto.

  Možnosti izplačil pri zmagi na lotu New York Lotto
  Nasveti in triki za igranje New York Lotto

  Nasveti in triki za igranje New York Lotto

  Igralci igrajo New York Lotto Online z zmagovalno miselnostjo. Dobitki niso nikoli zagotovljeni na spletu New York Lotto. Spletna loterija je igra na srečo, a vseeno lahko uporabite nekaj strategij pri izbiranju številk. Uporabite lahko znanstveno združene številke, ki jih ustvarijo loterijski sistemi. Drugi triki, ki jih igralec lahko uporabi, da zagotovi, da kar najbolje izkoristi New York Lotto (6 žogic, 7 žogic), vključujejo:

  Mešanje številk

  Pri izbiranju številk je priporočljivo, da igralci ne izbirajo skupin z enim številom, kot je izbiranje samo 20 ali celo enomestne številke, kot sta 1 in 5. To naj bi zagotovilo, da igrate uravnoteženo igro in tako povečate igralčeve zmagovalne možnosti. Mešanica številk mora enakomerno vsebovati visoke in nizke številke v danem številskem polju.

  Mešajte sodo in liho število

  Ko izbirate kombinacijo šestih številk, je dober trik, da enakomerno izberete tako liha kot soda števila, recimo tri liha in tri soda števila. Pri takšnem razporedu številk ima igralec med žrebom več možnosti.

  Nasveti in triki za igranje New York Lotto