Najboljša New York Lotto Loterija v 2023/2024

New York Lotto je spletna loterija s sedežem v ZDA, ki je bila ustanovljena leta 1967. Bila je tretja te vrste v državi, takoj za New Hampshirom in Portorikom. Komisija za igre na srečo zvezne države New York upravlja loterijo in vsa sredstva iz nje gredo v javno izobraževanje. Sedež državne loterije je v Schenectadyju, na voljo pa je samo igralcem, starim najmanj 18 let. Za različico Quick Draw, ki je vrsta kena, je najnižja starost določena na 21 let. Vsi dobitki te loterije so predmet državnih in zveznih davkov.

Najboljša New York Lotto Loterija v 2023/2024
Kaj je New York Lotto?

Kaj je New York Lotto?

New York Lotto je znana loterijska igra, ki jo ponuja New York State Gaming Commission. Je ena od več iger, ki so na voljo v New York Lottery. Znan je po velikih jackpotih in različnih nagradah, ki jih igralci lahko osvojijo.

Za igranje igre New York Lotto morajo igralci izbrati šest številk v razponu od 1 do 59. Izžrebana je tudi dodatna številka, ki lahko vpliva na igralčev dobitek v določenih nagradnih razredih. Žrebanja za New York Lotto potekajo dvakrat tedensko.

Za osvojitev jackpota morajo igralci ujemati vseh šest izžrebanih številk. Nagrade nižje stopnje so na voljo tudi za ujemanje manjšega števila številk, pri čemer število ujemanih številk določa velikost nagrade. Vključitev dodatne številke ustvari dodatne načine za zmago igralcev.

Kar loči New York Lotto od drugih loterij je, da prispeva k izobraževalnemu sektorju v zvezni državi New York. Pomemben del prihodkov od prodaje vstopnic je namenjen izobraževalnim pobudam. Z igranjem New York Lotto torej igralci ne dobijo le priložnosti za velik dobitek, ampak se tudi dobro počutijo, saj vedo, da prispevajo k dobremu cilju.

Zakonitost lota New York

New York Lotto je državna loterija, ki je zakonita v New Yorku in jo upravlja Newyorška komisija za igre na srečo. Ta komisija zagotavlja, da je loterija poštena in v skladu z vsemi pravili. Za sodelovanje v loteriji morajo biti igralci stari najmanj 18 let, kar je pomembna starostna meja za odgovorno igranje. Denar, ustvarjen s prodajo loterijskih srečk, je namenjen več kot le nagradam. Kljub temu je pomemben del namenjen podpori javnih šol v New Yorku. To pomeni, da ko ljudje igrajo loterijo, prispevajo tudi k izobraževanju. Loterija je zasnovana tako, da je pregledna, kar pomeni, da se vse izvaja odprto in pošteno, tako da lahko igralci zaupajo igri. Izvajajo se redni pregledi, da se zagotovi, da loterija deluje pravilno in da so vsi obravnavani pošteno.

Kaj je New York Lotto?
Zgodovina lota v New Yorku

Zgodovina lota v New Yorku

Loterijski sektor v ZDA je začel pridobivati ​​na priljubljenosti leta 1966, ko so prebivalci New Yorka glasovali za ustavni amandma, ki je vladi dovoljeval vodenje lota. Sprememba je bila sprejeta s 60 % volivcev za, kar je privedlo do ustanovitve komisije za loterijo v okviru ministrstva za obdavčenje in finance. Izkupiček od loterije je bil namenjen podpori izobraževanja, slogan prve loterije pa je bil "Vaša življenjska priložnost za pomoč izobraževanju". Loterija je od svoje ustanovitve zbrala več kot 34 milijard dolarjev, vse to pa je bilo porabljeno za financiranje izobraževanja.

Vendar pa pot loterije ni bila brez izzivov. Na primer, leta 1976 je bila prodaja vstopnic prekinjena za približno devet mesecev po škandalu, ko so bile neprodane vstopnice izbrane za zmagovalne. V drugem incidentu so bili nekateri vladni uslužbenci vpleteni v manipulacijo vstopnic za pošiljanje po pošti v predalu za pošto.

Leta 2013 se je New York Lotto združil z New York State Racing and Wagering Board, da bi oblikoval New York State Gaming Commission, ki zdaj nadzira vse dejavnosti iger na srečo v državi.

Zgodovina lota v New Yorku
Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 kroglic, 7 kroglic)

Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 kroglic, 7 kroglic)

Če želite biti upravičeni do možnosti za vstopnice New York Lotto na spletu, morate pridobiti vstopnico, ki jo samodejno uvrsti v žrebanje. `Če je igralec zahtevane starosti, je upravičen do loto listka. Srečke se običajno pridobijo na spletu prek namenskih mobilnih aplikacij. Druga možnost je, da kupite loterijsko srečko pri priporočenih prodajalcih. Nekateri trgovci imajo sedež v lokalih, kjer prodajajo alkohol. V takih mestih morajo biti kupci vstopnic stari vsaj 21 let.

Vstopnice je treba kupiti na priporočenih prodajnih mestih, da se izognete ponaredkom. Med najbolj iskanimi spletnimi trgovci s srečkami New York Lotto so Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli in Market INC ter lucky Lotto Gourmet Deli&Groc, ki se nahajajo v Brooklynu.

Igralci v New Yorku se soočajo z izzivom, da ne morejo kupiti spletnih vstopnic. Za različne igre so vstopnice na voljo ob določenih dnevih. Vstopnice za Powerball so na primer na voljo v ponedeljek, sredo in soboto, medtem ko so vstopnice za MegaMillions naprodaj samo ob torkih in petkih.

Kje kupiti vstopnice za New York Lotto (6 kroglic, 7 kroglic)
Kako igrati New York Lotto

Kako igrati New York Lotto

Ko igrajo New York Lotto, morajo igralci izbrati šest številk v razponu od 1 do 59. Številke lahko izberete ročno ali z možnostjo Quick Pick, ki ustvari naključna števila. Žrebanje loterije poteka dvakrat tedensko. Med vsakim žrebanjem je izžrebanih šest glavnih številk, dodatna dodatna številka pa se izbere izmed preostalih številk v skladu.

Za osvojitev jackpota mora igralec pravilno ujemati vseh šest glavnih izžrebanih številk. Vendar lahko bonus številka pomaga igralcem, ki se ujemajo z manj kot šestimi glavnimi številkami, da povečajo svoje dobitke. V igri New York Lotto je več nagradnih stopenj in igralci lahko osvojijo nagrade, če se ujemajo z najmanj tremi številkami.

V primeru več zmagovalcev jackpota bo denarna nagrada enakomerno razdeljena med vse zmagovalne listke. Pomembno je vedeti, da so vsi dobitki predmet državnih in zveznih davkov. Poleg tega morajo igralci svoje dobitke prevzeti v določenem roku od datuma žrebanja. Časovni okvir za prevzem nagrad se razlikuje glede na znesek nagrade.

Kako igrati New York Lotto
Kvote za zmago na lotu New York (6 kroglic, 7 kroglic)

Kvote za zmago na lotu New York (6 kroglic, 7 kroglic)

New York Lotto vključuje izbiro šestih številk v razponu od 1 do 59. Možnosti za dobitek pri tej loteriji se razlikujejo glede na to, ali gledate standardno žrebanje 6 žogic ali upoštevate vpliv 7. izžrebane dodatne žogice.

Kvote za dobitek v lotu New York Lotto s 6 kroglicami:

  • Če želite osvojiti glavni dobitek v žrebanju s 6 kroglicami, morate ujemati vseh šest številk. Možnosti, da se to zgodi, so 1 proti 45.057.474.
  • Obstajajo tudi nižje stopnje nagrad za ujemanje manj številk. Ko se število ujemajočih se številk zmanjša, se možnosti za dobitek povečajo, vendar se znesek nagrade zmanjša.

Kvote pri žrebu s 7 kroglicami:

  • 7. žogica v igri New York Lotto je bonus žogica, ki vpliva samo na določene stopnje dobitkov. Bonus žoga se izžreba iz preostalih 53 številk po tem, ko je izžrebanih prvih šest številk.
  • Vključitev bonus žoge ustvari dodatne nagradne stopnje. Na primer, ujemanje 5 navadnih števil in bonus žoga ima drugačne kvote in običajno ponuja višjo nagrado kot ujemanje 5 običajnih številk samega.

Kvote za vsako nagradno stopnjo se razlikujejo, višje nagrade pa je težje osvojiti. Obstoj bonus žoge poveča skupne možnosti za osvojitev nagrade, saj ponuja več kombinacij, s katerimi lahko igralci zmagajo. Vendar si je treba zapomniti, da je loterija igra na srečo in te kvote predstavljajo statistično verjetnost dobitka, ki je lahko precej majhna, zlasti za glavne dobitke.

Kvote za zmago na lotu New York (6 kroglic, 7 kroglic)
Možnosti izplačila pri zmagi na lotu New York

Možnosti izplačila pri zmagi na lotu New York

Newyorški loto je še ena oblika žrebanja, v katerem lahko sodelujete. Žrebanje je bilo deležno le malo pozornosti zaradi slabih izplačil. Tukaj morajo igralci izbrati šest številk iz skupine 59 številk. Najmanjši Jackpot v tem žrebanju se začne pri 2 milijonih dolarjev. Številka lahko sčasoma naraste zaradi prevračanja. Prevračanje pomeni scenarije, ko se izvede žrebanje in noben igralec ni osvojil jackpota.

Z vsakim žrebom brez zmage se številka poveča za 300.000 $. to spletna srečka nima meja. To pomeni, da se dobitek lahko poveča do neskončne številke, pod pogojem, da se noben igralec ne ujema s šestimi številkami. Tri ujemajoče se številke so nagrajene z 1 $, kar je najmanjši znesek, ki ga lahko dobite.

Žrebanje poteka vsako sredo in soboto ob 20.15 po vzhodnem času. Denarne nagrade v vrednosti do 600 $ lahko zahtevate in prevzamete pri katerem koli prodajalcu loterij, pod pogojem, da ste ga predhodno obvestili. Vse zneske nad tem je treba prevzeti v centru za zahtevke loterije New York Lotto.

Možnosti izplačila pri zmagi na lotu New York
Nasveti in triki za igro New York Lotto

Nasveti in triki za igro New York Lotto

Igralci igrajo New York Lotto Online z zmagovalno miselnostjo. Dobitki pri spletni igri New York Lotto niso nikoli zagotovljeni. Spletna loterija je igra na srečo, vendar je vseeno mogoče uporabiti nekaj strategij pri izbiranju številk. Lahko uporabimo znanstveno kombinirane številke, ki jih ustvarijo sistemi loterije. Drugi triki, ki jih igralec lahko uporabi, da kar najbolje izkoristi New York Lotto (6 žogic, 7 žogic), vključujejo:

Mešanje številk

Pri izbiranju številk je priporočljivo, da igralci ne izbirajo skupin z enim številom, na primer samo 20, ali celo enomestnih števil, kot sta 1 in 5. To naj bi zagotovilo uravnoteženo igro in s tem povečalo igralčeve možnosti za zmago. Mešanica številk mora enakomerno vsebovati visoka in nizka števila v danem številskem polju.

Zmešajte soda in liha števila

Ko izbirate kombinacijo šestih števil, je dober trik, da enakomerno izberete liha in soda števila, recimo tri lihe in tri sode številke. S takšnim razponom številk ima igralec med žrebanjem boljše možnosti.

Nasveti in triki za igro New York Lotto

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je New York Lotto?

New York Lotto je loterija, pri kateri igralci izberejo šest številk od 1 do 59. Znana je po velikih jackpotih in raznih nagradah. Žrebanja potekajo dvakrat na teden, na voljo pa je tudi bonus številka, ki lahko poveča dobitke za določene stopnje nagrad.

Kako igrate New York Lotto?

Če želite igrati, izberite šest številk med 1 in 59 ali uporabite možnost hitre izbire za naključna števila. Če se vse vaše številke ujemajo z izžrebanimi, zadenete glavni dobitek. Obstajajo tudi nagrade za ujemanje manj številk.

Ali lahko igrate New York Lotto na spletu?

Da, lahko igrate New York Lotto na spletu, če ste v New Yorku. Vstopnice lahko kupite prek določenih mobilnih aplikacij ali na pooblaščenih prodajnih mestih.

Kaj se zgodi, če je dobitnikov jackpota več?

Če je zmagovalcev več, se glavni dobitek lota New York Lotto enakomerno razdeli med vse dobitne listke.

Ali so dobitki pri lotu v New Yorku obdavčeni?

Da, vsi dobitki pri igri New York Lotto so predmet državnih in zveznih davkov.

Kako deluje bonus številka v New York Lotto?

Dodatna številka se izžreba za začetnimi šestimi številkami. Ujemanje skupaj z nekaterimi glavnimi številkami lahko vodi do višjih dobitkov v določenih nagradnih razredih.

Kakšne so možnosti za dobitek jackpota New York Lotto?

Možnosti za dobitek jackpota z izenačenjem vseh šestih številk v igri New York Lotto so 1 proti 45.057.474.

Kam gre denar od prodaje vstopnic New York Lotto?

Velik del prihodkov od prodaje vstopnic se porabi za podporo javnemu izobraževanju v zvezni državi New York.

Kako se prevzemajo nagrade v igri New York Lotto?

Za nagrade do 600 $ jih lahko zahtevate pri katerem koli prodajalcu loterij. Večje zneske je treba zahtevati v zahtevkovnem centru New York Lotto.

Katere so nekatere strategije za igranje New York Lotto?

Dobra strategija vključuje mešanje visokih in nizkih števil ter kombiniranje sodih in lihih števil v vaši izbiri. Izogibajte se izbiranju številk v eni sami skupini, na primer vseh 20 ali enomestnih, da uravnotežite igro.