Najboljša OZ Lotto Loterija v 2023

Loterije in loto igre so sinonim za industrijo iger na srečo. Loterije so med najstarejšimi oblikami iger na srečo v človeški zgodovini. Vendar pa je priljubljenost loterij izjemno narasla šele v 19. stoletju, ko so v večini mest narasle majhne loterijske prodajalne, namenjene prodaji srečk. Danes so loterijske prodajalne hitro v zadnjem času, večina igralcev pa se preseli na splet. Države, kot je Avstralija, so na primer uvedle nacionalne loterije, kot je Oz Lotto, ki je danes verjetno ena izmed najbolj igranih in nagrajevalnih spletnih loterij.

Vsak torek igralci Oz Lotto čakajo v pričakovanju, da so pravilno predvideli, da se iz skupine 1 – 45 izžreba sedem žogic. Igralci, ki naredijo pravilne napovedi, lahko zmagajo od 2.000.000 $ do 100.000.000 $, odvisno od velikosti jackpota v glavni diviziji. Izberejo lahko tudi več številk za zmago v več nagradnih delitvah.

Najboljša OZ Lotto Loterija v 2023
Kje kupiti vstopnice za Oz Lotto
Kje kupiti vstopnice za Oz Lotto

Kje kupiti vstopnice za Oz Lotto

Avstralski igralci lahko vstopnice kupijo tudi v lokalnih trgovinah z zakonitimi licencami ali na spletu. Večina OZ loto igralcev raje kupi uradno srečko prek spleta. To lahko enostavno storite pri katerem koli od uradnih spletnih prodajalcev loterijskih vstopnic v Avstraliji. Vendar pa morajo igralci predhodno preveriti pravni status spletnega mesta polog.

Dobra stvar pri nakupu loterijskih vstopnic prek spleta iz verodostojnih virov je, da igralci igrajo z zaupanjem, da imajo njihove vstopnice zagotovljen vstop v žrebanje. Še bolje, osebne in finančne podrobnosti ne bodo ogrožene.

Kje kupiti vstopnice za Oz Lotto
Zgodovina igre Oz Lotto

Zgodovina igre Oz Lotto

Oz Lotto je bil predstavljen februarja 1994, kar je bila prva nacionalna loto igra. Čeprav je relativno nov, OZ Lotto uživa v množici obredov, legend in čarov, ki jih avstralski loto igralci zelo cenijo.

Prvotno je bila igra Oz Lotto 6-številčna igra, ki je zahtevala, da igralci napovedujejo šest od 45 možnih izbir. Toda deset let pozneje, oktobra 2005, je loto predstavil sedmo številko. S tem novim razvojem se je podjetje preoblikovalo, s poudarkom na sedmi krogli ali številki, kot je npr Oz 7 loto in OZ Lotto Super 7.

Z leti je priljubljenost Oz Lotto mogoče pripisati velikim jackpotom in preprostim pravilom. Ko govorimo o velikih jackpotih, največji znesek jackpota v zgodovini loto OZ znaša 111.972.151,04 $, ki so ga leta 2012 osvojili štirje zmagovalci divizije 1.

Od leta 2013 je bilo v zgodovini igre nagrajenih skoraj 5,7 milijarde dolarjev. Ta znesek je bil razdeljen med več kot 120 milijonov v 19 letih obstoja igre. Ni trajalo dolgo, 70 milijonov osvojenih je bilo leta 2018, 150 milijonov dolarjev leta 2019 in 55 milijonov dolarjev leta 2021.

Če gre za zgodovino igre, bo Oz Lotto nedvomno ostala priljubljena spletna loterija v Avstraliji.

Zgodovina igre Oz Lotto
Ali je OZ Lotto zakonit?

Ali je OZ Lotto zakonit?

Zakonitost tako offline kot spletnih loterij v Avstraliji je relativno nezapletena. Edina zahteva med operaterji spletnih loterij je pridobiti licenco na ravni države ali ozemlja. Kar zadeva zakonitost loterij OZ, so lahko igralci mirni, saj vedo, da je v tej igralnici varno igrati.

Ali je OZ Lotto zakonit?
Kako igrati OZ Lotto

Kako igrati OZ Lotto

OZ loto lahko igrate tako, da kupite stavni listek v lokalnih trgovinah ali na spletu. Omeniti velja, da skoraj vsaka avstralska igralnica z licenco ponuja loto OZ. Igralci morajo začeti tako, da ustvarijo račun na verodostojnem spletnem mestu, se odločijo za nakup loterijske karte na spletu in izberejo svoje vnose za spletno igro.

Igralci naj začnejo tako, da se odločijo, kako bodo izbrali svoje številke. Igralci lahko izberejo največ devet številk med 1 in 45. Igralci s srečno kombinacijo lahko izberejo ročni vnos in dodajo svoje "srečne" številke.

V drugih primerih lahko igralci izberejo možnost hitrega izbora, algoritem, ki jim pomaga izberite naključna števila. Ko igralec kupi vstopnice za igro na spletu in konča z izbiranjem številk, ostane le počakati na tedensko žrebanje v torek.

Oz Lotto vnosi

Omeniti velja, da morajo biti igralci pozorni na vnose, ki so jim na voljo. V idealnem primeru razumevanje, kako igrati loterijo Oz na spletu, zahteva, da igralci razumejo tri glavne vnose, ki so jim na voljo. Tej vključujejo:

 • Standardni vnos: Ta vnos omogoča igralcem, da izberejo sedem številk med številkami med 1 in 45.
 • Sistem in izberite vnos: Ta možnost daje igralcem možnost osvojiti osem številk namesto sedmih, kar bi lahko pomenilo dodatno priložnost za zmago.
 • Vnos vnaprej: Ta izbira daje igralcem svobodo izbire naprednih vnosov do 10 tednov. To je priročno za igralce z natrpanimi urniki ali ima nekaj, kar bi jih lahko oviralo pri uvrščanju naprednih vnosov.
Kako igrati OZ Lotto
Kakšne so možnosti za zmago na Oz Lotto?

Kakšne so možnosti za zmago na Oz Lotto?

Vsak igralec loto bi moral biti pozoren na kvote. V idealnem primeru ta igra sledi formatu 7/45 za prvoligaški jackpot. Dve dodatni žogi se upoštevata za nagrade v nižjih divizijah. Nagradne divizije se običajno zmanjšajo za nižje divizije. Vendar se možnosti za zmago drastično povečajo za nižje divizije.

Loterije Oz običajno ponujajo spletno srečko Super Combo, ki igralcem omogoča, da povečajo svoje možnosti za zmago.

Na splošno so možnosti za zmago v jackpotu divizije 1 1 proti 45.379.620. To se nedvomno zdi dolga priložnost, vendar obstaja več spletnih loterij s "slabšimi" kvotami. Poleg tega imajo igralci Oza relativno višje možnosti za zmago.

Igralci morajo razumeti možnosti za zmago v vsaki diviziji Oz loto:

 • Divizija 1 - 1 v 45.378.620
 • Divizija 2 (tekma 6 + I dodatna številka) - 1 v 3.241.401
 • Divizija 3 (tekma 6) - 1 proti 180.078 - 1 na 180.078
 • Divizija 4 (tekma 5 + 1 dodatna) - 1 v 29.602
 • Divizija 5 (5. tekma) - 1 proti 3.430
 • Divizija 6 (4. tekma) 1 v 154
 • Divizija 7 (tekma 3 + 1 dodatna) - 1 proti 87
Kakšne so možnosti za zmago na Oz Lotto?
Možnosti izplačil, ko igralec zmaga na OZ Lotto

Možnosti izplačil, ko igralec zmaga na OZ Lotto

Kot smo že omenili, Oz Lotto ponuja eno najbolj radodarnih nagrad v Avstraliji. Visoka divizija ima običajno najvišje izplačilo, čeprav z nekaj ne tako prijazen kvote.

Glede na to, da je izplačilo prve divizije pred nekaj leti preseglo mejo 100 milijonov dolarjev, je treba omeniti tudi, da izplačila v vsakem oddelku niso fiksna. Vendar pa minimalno izplačilo za zmago v diviziji ena znaša 2 milijona dolarjev.

Jackpot lahko ostane brez zmage pri največ 25 zaporednih žrebanjih. Če se noben igralec ne ujema s številkami do 26. žrebanja, se jackpot v vrednosti 2 milijona dolarjev doda v Divizijo 2 in se enakomerno porazdeli med igralce v tej kategoriji. V bistvu, Ox Lotto deluje na a pari vzajemni format, ki vključuje razdelitev denarne prodaje vstopnic na podlagi odstotkov tabele.

Možnosti izplačil, ko igralec zmaga na OZ Lotto
Nasveti in triki za igranje Oz Lotto

Nasveti in triki za igranje Oz Lotto

Izkušeni loto igralci, ki razumejo, kako igrati loterijo na spletu, uporabljajo različne strategije za izboljšanje svojih možnosti za zmago, če ne, da bi igro naredili prijetno. Tukaj je nekaj trikov, ki jih loto igralci običajno uporabljajo.

 • Pridružite se sindikatu: Sindikat je skupina igralcev, ki združujejo svoj denar in igrajo veliko vlog. Ta možnost pomaga igralcem loto povečati možnosti za zmago.
 • Uporaba super kombinacij: Super kombinacije v bistvu omogočajo igralcem, da izberejo več kot standardni vnosi za sedem iger. Ta možnost tudi izboljša igralčeve možnosti za zmago, vendar ima tudi dodatne stroške.
 • Izkoristite vroče številke: Nekateri loto igralci se zelo potrudijo, da analizirajo prejšnje rezultate, da bi poskušali popraviti. Čeprav so izidi loto OZ naključni, se nekatere številke (vroče številke) pojavljajo bolj na žrebanju kot ostale.
 • Ponavljajoči se loteriji: Ugotovljeno je bilo, da se vsaj ena številka iz prejšnjega žrebanja ponovno pojavi v naslednjem žrebanju približno 50 % časa.
 • Imeti pozitiven odnos: Nihče ne igra loterije iz obupa, da bi dobil denar. Medtem ko so misli napolnjene z energijo, igranje s pozitivnim odnosom običajno pritegne pozitiven odziv. Vendar bi morali igralci vedno igrati odgovorno, saj bodo izidi vedno naključni.
Nasveti in triki za igranje Oz Lotto