Najboljša OZ Lotto Loterija v 2024

Loterije in loto igre so sinonim za industrijo iger na srečo. Loterije so med najstarejšimi oblikami iger na srečo v človeški zgodovini. Vendar pa je priljubljenost loterij izjemno narasla šele v 19. stoletju, ko so v večini mest narasle majhne loterijske prodajalne, namenjene prodaji srečk. Danes so loterijske prodajalne hitro v zadnjem času, večina igralcev pa se preseli na splet. Države, kot je Avstralija, so na primer uvedle nacionalne loterije, kot je Oz Lotto, ki je danes verjetno ena izmed najbolj igranih in nagrajevalnih spletnih loterij.

Vsak torek igralci Oz Lotto čakajo v pričakovanju, da so pravilno predvideli, da se iz skupine 1 – 45 izžreba sedem žogic. Igralci, ki naredijo pravilne napovedi, lahko zmagajo od 2.000.000 $ do 100.000.000 $, odvisno od velikosti jackpota v glavni diviziji. Izberejo lahko tudi več številk za zmago v več nagradnih delitvah.

Najboljša OZ Lotto Loterija v 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kako kupiti srečke Oz Lotto

Nakup srečk Oz Lotto je hiter in enostaven. Vstopnice lahko kupite na spletu ali pri pooblaščenih prodajalcih. Če se odločite za spletno igranje, preprosto ustvarite račun z a ugledno spletno mesto loterije, položite sredstva in izberite svoje številke. Nastavite lahko tudi ponavljajočo se naročnino, da nikoli ne zamudite žrebanja.

Če imate raje tradicionalno metodo, obiščite pooblaščenega prodajalca in izpolnite igralni listek z izbranimi številkami. Prodajalec vam bo nato izdal listek, ki bo služil kot dokaz o vašem sodelovanju v žrebanju. Ne pozabite hraniti vstopnice na varnem, saj je potrebna za prevzem morebitnih nagrad.

Kako deluje Oz Lotto?

Oz Lotto je vznemirljiva loterija, ki igralcem daje priložnost osvojiti nagrade, ki jim spremenijo življenje. Igra poteka tako, da se izbere sedem številk iz skupine 45. Za osvojitev jackpota morajo igralci ujemati vseh sedem izžrebanih številk. Vendar ne skrbite, obstaja več delitev nagrad, zato ste lahko še vedno zmagovalec, tudi če se ne ujemate z vsemi številkami.

Žrebanje poteka vsak torek zvečer, zmagovalne številke pa so naključno izbrane z avtomatom za loterijo. Poleg sedmih glavnih številk se izžrebata še dve pomožni številki. Te dodatne številke se uporabljajo za določitev zmagovalcev nižjih nagrad.

Pomembno je vedeti, da vrstni red, v katerem so izžrebane številke, ni pomemben. Dokler imaš pravilno kombinacijo številk, se poteguješ za nagrado. Ne glede na to, ali številke izberete na podlagi rojstnih dni, srečnih številk ali naključnega izbora, bodo možnosti za dobitek enake.

Pravila in predpisi igre Oz Lotto

Za sodelovanje v igri Oz Lotto morate biti stari najmanj 18 let. Igra je odprta za prebivalce Avstralije in jo je mogoče igrati na spletu in pri pooblaščenih prodajalcih. Če želite igrati na spletu, preprosto ustvarite račun na akreditiranem spletnem mestu loterije, depozitna sredstva, in izberite svoje številke. Če vam je ljubši tradicionalni način, lahko vstopnice kupite osebno na pooblaščenih prodajnih mestih.

Ko izbirate svoje številke, imate možnost izbrati svoje ali uporabiti funkcijo QuickPick, ki ustvari naključni izbor. Cena ene igre je 2,30 $, na vstopnico pa lahko igrate do 18 iger. Več iger kot igrate, večje so vaše možnosti za zmago.

Omeniti velja tudi, da ima Oz Lotto zgornjo mejo jackpota 50 milijonov dolarjev. Če jackpot preseže ta znesek in ni zmagovalcev Divizije 1, se presežna sredstva prenesejo v naslednjo divizijo nagrad. To zagotavlja, da so vedno zmagovalci, in ohranja visoko raven navdušenja.

Kvote za zmago Oz Lotto

Vsak igralec lota mora biti pozoren na kvote. V idealnem primeru ta igra sledi formatu 7/45 za jackpot prve divizije. Za nagrade v nižjih divizijah se upoštevata dve dodatni žogici. Delitve nagrad se običajno zmanjšajo za nižje kategorije. Vendar pa se možnosti za zmago drastično povečajo za nižje divizije.

Loterije Oz običajno ponujajo spletno srečko Super Combo, ki igralcem omogoča, da povečajo svoje možnosti za dobitek.

Na splošno so možnosti za dobitek jackpota divizije 1 1 proti 45,379, 620. To se nedvomno zdi dolga šansa, vendar je tam zunaj več spletnih loterij s 'slabšimi' kvotami. Poleg tega imajo igralci Oz razmeroma višje možnosti za zmago.

Igralci morajo razumeti možnosti za dobitek v vsaki od divizij lota Oz:

 • Divizija 1 - 1 v 45.378.620
 • Divizija 2 (ujemanje 6 + I dodatna številka) - 1 v 3.241.401
 • Divizija 3 (6. tekma) - 1 v 180.078 - 1 v 180.078
 • Divizija 4 (ujemanje 5 + 1 dodatni) - 1 v 29.602
 • Divizija 5 (5. tekma) - 1 proti 3.430
 • Divizija 6 (4. tekma) 1 v 154
 • Divizija 7 (tekma 3 + 1 dodatna) - 1 v 87

Možnosti izplačil, ko igralec zmaga pri OZ Lotto

Kot smo že omenili, Oz Lotto ponuja eno najbolj radodarnih nagrad v Avstraliji. Divizija High običajno ima najvišje izplačilo, čeprav z nekaterimi ne preveč prijaznimi kvotami.

Glede na to, da je izplačilo divizije ena pred nekaj leti preseglo mejo 100 milijonov dolarjev, je treba omeniti tudi, da izplačila v vsaki diviziji niso fiksna. Vendar minimalno izplačilo za zmago v diviziji ena znaša 2 milijona dolarjev.

Glavni dobitek lahko ostane brez dobitka največ 25 zaporednih žrebanj. Če se noben igralec ne ujema s številkami do 26. žrebanja, se glavni dobitek v vrednosti 2 milijona dolarjev doda Diviziji 2 in se enakomerno porazdeli med igralce v tej kategoriji. V bistvu Ox Lotto deluje na enaki vzajemni obliki, ki vključuje razdelitev prodaje vstopnic na podlagi odstotkov na mizi.

Oz Lotto Jackpot Zgodovina in pomembni zmagovalci

Oz Lotto je bil predstavljen februarja 1994 in je postal prva nacionalna loto igra. Čeprav je razmeroma nov, ima OZ Lotto veliko obredov, legend in čarovnic, ki jih avstralski igralci lota zelo cenijo.

Prvotno je bila Oz Lotto igra s 6 številkami, pri kateri so morali igralci napovedati šest od 45 možnih izbir. Vendar pa je deset let pozneje, oktobra 2005, loto uvedel sedmo številko. Zaradi tega novega razvoja je podjetje preoblikovalo blagovno znamko, s poudarkom na sedmi krogli ali številki, kot je npr Loto oz 7 in Super 7's OZ Lotto.

V preteklih letih je priljubljenost igre Oz Lotto mogoče pripisati velikim jackpotom in preprostim pravilom. Ko govorimo o velikih jackpotih, največji znesek jackpota v zgodovini lota OZ znaša 111.972.151,04 $, ki so ga leta 2012 osvojili štirje zmagovalci divizije 1.

Od leta 2013 je bilo v zgodovini igre osvojenih skoraj 5,7 milijarde dolarjev denarnih nagrad. Ta znesek je bil razdeljen med več kot 120 milijonov v 19 letih, odkar je igra obstajala. Ni trajalo dolgo, leta 2018 je bilo osvojenih 70 milijonov dolarjev, leta 2019 150 milijonov dolarjev in leta 2021 55 milijonov dolarjev.

Če je zgodovina te igre kaj videti, bo Oz Lotto nedvomno ostal priljubljena spletna loterija v Avstraliji.

Nasveti in triki za igro Oz Lotto

Izkušeni igralci lota, ki razumejo, kako igrati loterijo na spletu, uporabljajo različne strategije, da izboljšajo svoje možnosti za dobitek, če ne, da postanejo igra prijetna. Tukaj je nekaj trikov, ki jih pogosto uporabljajo loto igralci.

 • Včlanitev v sindikat: A sindikat je skupina igralcev, ki skupaj združijo svoj denar za predvajanje številnih vnosov. Ta možnost pomaga igralcem lota povečati svoje možnosti za dobitek.
 • Uporaba super kombinacij: Super kombinacije igralcem v bistvu omogočajo, da izberejo več kot standardni vnosi sedmih iger. Ta možnost prav tako izboljša igralčeve možnosti za zmago, vendar prinaša tudi dodatne stroške.
 • Izkoriščanje vročih številk: Nekateri igralci lota se zelo potrudijo pri analizi prejšnjih rezultatov, da bi poskušali narediti popravke. Čeprav so izidi lota OZ naključni, se nekatere številke (vroče številke) pogosto pojavljajo pri žrebanjih kot ostale.
 • Ponavljajoči se zadetki na loteriji: Ugotovljeno je bilo, da se vsaj ena številka v prejšnjem žrebanju loterije ponovno pojavi v naslednjem žrebanju približno 50% časa.
 • Imeti pozitiven odnos: Nihče ne igra loterije iz obupa, da bi dobil denar. Medtem ko so misli nabite z energijo, igranje s pozitivnim odnosom običajno pritegne pozitiven odziv. Vendar morajo igralci vedno igrati odgovorno, saj bodo izidi vedno naključni.
About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson ali "Lucky Evie", kot jo poznajo pri LottoRankerju, združuje svojo britansko analitično miselnost s strastjo do številk, da bi bralcem ponudila najboljše loterijske strategije. Z očarljivih londonskih ulic brska po podatkih o loteriji in zagotavlja, da imajo igralci vse, kar potrebujejo za sprejemanje premišljenih odločitev.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Oz Lotto in kako deluje?

Oz Lotto je priljubljena avstralska loterija, pri kateri igralci izberejo sedem številk iz skupine 45, da bi se ujemali z vsemi sedmimi izžrebanimi številkami in osvojili glavni dobitek. Žrebanje poteka vsak torek zvečer, izžrebani pa sta tudi dve pomožni številki, ki se uporabljata za določanje dobitnikov v nižjih nagradnih razdelkih.

Koliko stane igranje Oz Lotto?

Igranje Oz Lotto je cenovno ugodno, saj je cena posamezne igre 2,30 $. Igralci imajo možnost odigrati do 18 iger na listek, kar poveča možnosti za dobitek.

Kakšne so možnosti za dobitek Oz Lotto?

Možnosti za dobitek jackpota Oz Lotto so približno 1 proti 45.379.620. Vendar pa obstaja več razdelitev nagrad z ugodnejšimi kvotami, kar omogoča igralcem, da osvojijo druge nagrade, tudi če ne zadenejo glavnega dobitka.

Ali lahko sam izberem svoje številke v igri Oz Lotto?

Da, igralci imajo možnost izbrati lastne številke, ko igrajo Oz Lotto, ali uporabiti funkcijo QuickPick za naključno izbiro.

Katere strategije lahko uporabim, da povečam svoje možnosti za zmago na Oz Lotto?

Nekatere strategije za povečanje vaših možnosti za zmago vključujejo igranje s sindikatom za združevanje virov, uporabo sistematičnega vnosa za igranje več kombinacij in upoštevanje najpogosteje izžrebanih številk pri izbiri vaših številk.

Kako lahko kupim srečke Oz Lotto?

Oz Lotto vstopnice lahko kupite na spletu prek akreditiranih loterijskih spletnih mest ali pri pooblaščenih prodajalcih. Pri spletnem nakupu morate ustvariti račun, položiti sredstva in izbrati svoje številke. Če kupujete osebno, izpolnite igralni listek z izbranimi številkami.

Kaj se zgodi, če glavni dobitek Oz Lotto preseže 50 milijonov dolarjev?

Če glavni dobitek Oz Lotto preseže 50 milijonov dolarjev in ni zmagovalcev Divizije 1, se bodo presežna sredstva prenesla v naslednjo divizijo dobitkov, kar zagotavlja, da so vedno zmagovalci.

Kaj naj storim, če zadenem nagrado Oz Lotto?

Če zadenete nagrado Oz Lotto, poskrbite, da boste varno shranili svojo vstopnico, saj jo morate prevzeti. Imate do šest let, da zahtevate svojo nagrado, odvisno od države ali ozemlja, kjer je bila vstopnica kupljena.

Ali so dobitki Oz Lotto obdavčljivi v Avstraliji?

Ne, loterijski dobitki v Avstraliji, vključno s tistimi iz igre Oz Lotto, so na splošno neobdavčeni.

Ali obstajajo druge možnosti za igranje Oz Lotto v Avstraliji?

Da, v Avstraliji je na voljo več drugih loterijskih iger, kot so Powerball, Saturday Lotto in Set for Life, od katerih vsaka ponuja edinstvene funkcije in razdelitve nagrad, ki jih igralci lahko raziskujejo.