Najboljša Pick 3 Loterija v 2023

Pick 3 Lottery je vsakodnevna igra žrebanja, ki jo organizira Državna loterija v Belgiji. Kot že ime pove, so v tej igri izžrebane tri naključne številke iz razpona od nič do devet. Čeprav so vse izžrebane številke kritične, je njihov vrstni red enako pomemben. Žrebanja potekajo vsak dan, razen ob nedeljah in praznikih. Zato igra igralcem omogoča nakup vstopnic in sodelovanje vsak dan.

Pick 3 ni na voljo vsem; samo tisti v Belgiji lahko igrajo igro, če so dosegli dovoljeno starost za igre na srečo. Vendar pa lahko v tej loto igri sodelujejo tudi drugi državljani, ki obiščejo Belgijo, če so znotraj meja države.

Najboljša Pick 3 Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za Pick 3 (Belgija)?
  Kje kupiti vstopnice za Pick 3 (Belgija)?

  Kje kupiti vstopnice za Pick 3 (Belgija)?

  Pick 3 ni na voljo vsem; samo tisti v Belgiji lahko igrajo igro dokler so dopolnili dovoljeno starost za igranje iger na srečo. Vendar pa lahko v tej loto igri sodelujejo tudi drugi državljani, ki obiščejo Belgijo, če so znotraj meja države.

  Ko se odločite za igro Pick 3, morate kupiti vstopnico, ki jo najdete na maloprodajni lokaciji, ki jo je odobrila državna loterija v Belgiji. Vstopnica stane 1 €. Ob nakupu vstopnice prodajalec igralcu izroči plačilni list, s katerega lahko izbere tri številke od nič do devet.

  Seveda mora biti vložek številk v obliki od 000 do 999. Ko trgovec obdela listek, bo igralcu izdal igralni listek, ki vsebuje igralčeve številčne kombinacije in datum žrebanja. To vstopnico morate predložiti ob prevzemu dobitkov.

  Za tiste, ki ne želite obiskati trgovcev z vstopnicami, obstaja možnost nakupa Pick 3 srečke na spletu. To je mogoče storiti le prek uradne spletne strani Nacionalne loterije. Stran je dostopna samo iz Belgije, ne glede na to, ali ste Belgijec ali tujec. Zato je mogoče igrati igro na spletu, ne da bi zapustili udobje svojega doma.

  Pomembno: Ko vstopnico kupite pri prodajalcu, jo zavarujte in overite s podpisom na zadnji strani. Če se to ne zgodi in jo najde nekdo drug, se lahko podpiše in z njo prevzame nagrado v primeru zmage.

  Kje kupiti vstopnice za Pick 3 (Belgija)?
  Zgodovina izbire 3

  Zgodovina izbire 3

  Državna loterija je igro Pick 3 uvedla septembra 2002. Državna loterija je državni subjekt z izključnimi pravicami za prirejanje loterijskih iger v državi, bodisi na spletu ali zunaj njega. Organizacija ima dolgo zgodovino, ki sega vse od belgijskega kolonialnega obdobja.

  Takrat je bila znana kot kolonialna loterija. Leta 1962 se je prestrukturirala in preimenovala v Državna loterija. Poleg Pick 3 ponuja tudi druge igre v državi, vključno z EuroMillions. Odkar je bila predstavljena Pick 3, je igra v bistvu ostala enaka glede pravil in formata.

  Zgodovina izbire 3
  Ali je Pick 3 zakonit?

  Ali je Pick 3 zakonit?

  Pick 3 je 100-odstotno zakonita igra v Belgiji. To je državna loterija, ki jo vodi Državna loterija, katere zgodovina je, kot je omenjeno, dobro dokumentirana. Dejstvo, da ponudnik organizira tudi druge igre, kot npr EuroMillions, mora igralcem dati mir, saj vsa podjetja nimajo vsega, kar je potrebno, da bi ponudila eno najbolj priljubljenih evropskih spletnih loterijskih iger. Kot taka je katera koli druga igra Nacionalne loterije, vključno z igro Pick 3, ne samo pristna, temveč tudi zakonita.

  Ali je Pick 3 zakonit?
  Kako igrati Pick 3

  Kako igrati Pick 3

  Ena stvar pri Pick 3 je, da so pravila igre precej enostavna. Kot je bilo že pojasnjeno, lahko igro igrate na spletu ali brez povezave.

  Vsaka vstopnica Pick 3 ponuja pet področij igre, znanih kot mreže ali rešetke. Vsaka mreža ima od nič do devet številk. Igralci morajo izbrati tri številke iz tega obsega, izbira pa mora ustrezati vrstnemu redu od 000 do 999. Igralci lahko igrajo vseh pet ali manj mrež.

  Več mrež ko igrate, večje so možnosti za zmago v igri. Vendar pa več omrežij prinaša več stroškov. Vsaka mreža stane 1 €, kar pomeni, da se morate pri igranju vseh petih mrež ločiti od 5 €. Čeprav imajo lahko vse mreže enake izbire, lahko igralci izberejo tudi različne številke za vsako mrežo, da povečajo svoje možnosti.

  Žrebanja vključujejo tri dobitne številke. Če igralec ujame vse tri števke v pravilnem vrstnem redu, dobi nagrado, ki od leta 2022 znaša 500 €. Igralci osvojijo 80 €, če dobijo številke pravilno, vendar zgrešijo pravilen vrstni red. Nagrada za pravilne prve dve števki je 50 €.

  Ena stvar, ki igralcem Pick 3 morda ne bo najbolj všeč, je, da so nagrade fiksne. Nič ni boljšega od ogromnega jackpota ali prevračanja. Toda več mrež kot lahko pravilno povežete, višja je nagrada.

  Kako igrati Pick 3
  Kakšne so možnosti za zmago Pick 3?

  Kakšne so možnosti za zmago Pick 3?

  V Pick 3 morajo igralci dobiti vse tri številke v pravilnem vrstnem redu, da osvojijo najvišjo nagrado. Verjetnost, da se to zgodi, je ena proti 1000. To morda niso najboljše kvote, toda evangelijska resnica je, da so te kvote veliko boljše od večina spletnih loterij ponudba.

  Ne smemo pa pozabiti, da obstajajo različne stopnje nagrad, kot je opisano v prejšnjem razdelku. Zato se kvote razlikujejo glede na stopnjo. Na primer, pravilno ugibanje prvih dveh števil je preprostejše kot pravilne vse tri številke.

  Kakšne so možnosti za zmago Pick 3?
  Možnosti izplačil, če zmagate Pick 3 (Belgija)

  Možnosti izplačil, če zmagate Pick 3 (Belgija)

  Odvisno od zneska dobitkov lahko igralci svoje nagrade prevzamejo na različne načine.

  • Dobitki do 1.000 €: Zmagovalci, ki spadajo v to območje, lahko prevzamejo svoj denar na katerem koli prodajnem mestu, ki ga je pooblastila Državna loterija. Igralci bodo morda pozvani, da se vrnejo pozneje, v primeru, da ni dovolj floata.
  • Dobitki od 1.001 € do 2.000 €: V tej kategoriji imajo zmagovalci tri možnosti. Denar lahko prevzamejo na prodajnem mestu, kateri koli območni izpostavi Državne loterije ali na sedežu operaterja. Eden mora priti s številko računa, zmagovalnim listkom in osebnim dokumentom.
  • Od 2.001 € do 25.000 €: Igralci lahko prevzamejo svoje dobitke v regionalni pisarni Nacionalne loterije ali na njenem sedežu. Pisarne so odprte ob delavnikih od 9. do 16. ure po belgijskem času.
  • Dobitki nad 25.000 €: Ta kategorija je za velike zmagovalce. Iz varnostnih razlogov je mogoče njihove dobitke prevzeti samo na sedežu Nacionalne loterije v Bruslju, glavnem mestu Belgije. Igralec mora imeti pri sebi osebno izkaznico, vstopnico in številko računa.
  Možnosti izplačil, če zmagate Pick 3 (Belgija)
  Nasveti in triki za igranje Pick 3

  Nasveti in triki za igranje Pick 3

  Nič ni boljšega od zanesljivega načina za dobitek na loteriji Pick 3. Ne glede na to, ali igrate na spletu ali brez njega, se ena stvar, ki se nikoli ne spremeni, je, da so izidi loterije odvisni od sreče.

  Da, nobena igralna spretnost ne more spodbuditi nobenega igralca k zmagi. Kljub temu, da je pravilno napovedovanje dobitnih številk zahtevno, lahko igralci opazujejo posebne vzorce in trende iz zgodovine žrebanj v igri.

  Z določitvijo teh ponavljajočih se vzorcev lahko modro izločite nekatere številke iz svojega igralnega sklada. Kljub temu ta strategija morda ne bo delovala v vseh primerih, saj so zmagovalne številke ustvarjene naključno.

  Kljub temu je tukaj nekaj praktičnih nasvetov in trikov, ki bodo igralcem Pick 3 pomagali do najboljše igralne izkušnje.

  • Zmanjšanje dveh števk na vsakem mestu 3-mestnega števila. S tem je verjetnost za zmago ena proti 512. Če izločite več kot dve števki, se možnosti za zmago še povečajo.
  • Za igralce spletne loterije je nakup srečk Pick 3 samo na uradni spletni strani Nacionalne loterije edini zanesljiv način, da se izognete prevarantom.
  • Nakup več mrež. Igralci z več kot eno mrežo imajo večje možnosti za zmago kot igralci z eno samo mrežo. Vendar pa igralci nikoli ne smejo pretiravati, ko gre za porabo denarja za igre na srečo.
  Nasveti in triki za igranje Pick 3