Najboljša Super Lotto Loterija v 2023

Medtem ko ruske vojaške akcije trenutno (od leta 2022) morda grizejo Ukrajino, ljubezen v državi do spletnih loterij še ni usahnila. Zato je Super Lotto, ena najbolj priljubljenih loterijskih iger v državi, še vedno močna. Z žrebanji, ki potekajo dvakrat na teden ob sobotah in sredah, je očitno, da ta igra pritegne milijone Ukrajincev in drugih državljanov. Super Lotto organizira Ukrajinska nacionalna loterija (UNL), eden od edinih dveh državnih operaterjev v državi.

Ta objava je polna sočnih podrobnosti o tej igri, vključno z njeno zgodovino, kje kupiti vstopnice, kako jo igrati, možnosti za zmago in njen pravni status v državi. Obstajajo tudi nasveti in triki za pomoč igralcem v tej igri.

Najboljša Super Lotto Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za Super Lotto (Ukrajina)

  Kje kupiti vstopnice za Super Lotto (Ukrajina)

  Omeniti velja, da Ukrajina daje možnost igranja vsem, ne glede na narodnost. Ni pomembno, od kod nekdo igra; igra ponuja več preprostih in priročnih načinov nakupa vstopnic. Igralci, zlasti iz drugih držav, lahko kupijo vstopnice prek spleta internetni loto agenti.

  Vse, kar morajo igralci storiti, je izbrati svoje številke in dokončati plačilo. Spletno mesto bo naredilo ostalo. Za prebivalce je najmanj 5200 prodajalcev vstopnic po vsej Ukrajini. Sprehod v katerega koli od njih in nakup vstopnice bi moral biti zelo enostaven.

  Kje kupiti vstopnice za Super Lotto (Ukrajina)
  Zgodovina ukrajinskega Super Lota

  Zgodovina ukrajinskega Super Lota

  Zgodnje dni igre Super Lotto lahko zasledimo v letu 2001, ko je igro prvič predstavil loto navdušencem v Ukrajini UNL, operater državne loterije, ustanovljen leta 1997. Operater je pozneje spremenil matriko igre (6/39) v sedanji (6/52) leta 2008.

  V laičnem jeziku to pomeni, da morajo lovci na jackpot zdaj izbrati šest številk v razponu od ena do 52. Glavni dobitek se začne pri 3.000.000 UAH in raste, dokler glavni dobitek ni osvojen.

  Največji jackpot Super Lotto je padel leta 2007 in je bil vreden 15,2 milijona UAH (0,57 milijona USD). Temu sledi 14.128 UAH, osvojenih leta 2012.

  Zgodovina ukrajinskega Super Lota
  Ali je Super Lotto (Ukrajina) zakonit?

  Ali je Super Lotto (Ukrajina) zakonit?

  Za dvomljive, Super Lotto je zakonit v Ukrajini in ga priznava država. Prvič, igro organizira in vodi UNL, subjekt države. Subjekt je namenoma ustanovila ukrajinska vlada za vodenje različnih iger v imenu države.

  Država v celoti ureja UNL in kot taka so vse njene igre legitimne. Poleg Super Lotto je operater organiziral vrsto drugih iger, vključno z Lotto Maxima, Keno, Second Luck in Lotto Triyka. Vsi ti izdelki so v Ukrajini priznani kot zakoniti.

  Poleg tega je UNL eden izmed Svetovno združenje loterije(WLA) člani. Združenje je globalna avtoriteta, ki zagotavlja, da vsi operaterji člani delujejo po njegovih strogih pravilih in etičnih načelih. To pomeni, da so vse igre UNL, vključno s Super Lotto, zajamčeno brezplačne in poštene.

  Ali je Super Lotto (Ukrajina) zakonit?
  Kako igrati ukrajinski super loto

  Kako igrati ukrajinski super loto

  Ukrajina Super Lotto ima enojno matriko 6/52. To pomeni, da vsako žrebanje vključuje šest zmagovalnih številk v razponu od 1 do 52. Torej, prva stvar, ki jo morajo igralci narediti, ko igrajo igro, je, da izberejo šest številk iz razpona. Obstajata dva načina za izbiro številk.

  Igralci lahko uporabijo funkcijo Quick Pick, pri kateri sistemu omogočijo, da naključno izbere številke v njihovem imenu. Drugi je, da sami izberejo srečne številke. Ker je izid vsakega žrebanja naključen, način izbire številk na noben način ne določa izida.

  Super Lotto ponuja šest nagradnih stopenj. To pomeni, da igralcem ni treba ujemati vseh šest zmagovalnih številk, da bi osvojili nagrado. Večji nabor številk, kot se igralec ujema za določen žreb, večja je nagrada. Za osvojitev najnižje nagrade morajo igralci ujemati vsaj dve številki izmed izžrebanih šestih.

  Tisti, ki se ujemajo z vsemi šestimi številkami, izbranimi v žrebanju, gredo domov z glavnim dobitkom Super Lotto, ki je najvišja dobitna stopnja. Ena vznemirljiva stvar pri igri je, da jackpot ni omejen, kar pomeni, da ni največje omejitve glede zneska, ki ga lahko dobite. Jackpot raste po vsakem žrebanju, dokler igralec ne zmaga.

  Kako igrati ukrajinski super loto
  Kakšne so možnosti za zmago na Super Lotto Ukrajina?

  Kakšne so možnosti za zmago na Super Lotto Ukrajina?

  Super Lotto Ukrajina ponuja igralcem pet različnih stopenj za zmago vsako sredo in soboto zvečer. Igra je znana po tem, da ponuja nekatere najbolj privlačne kvote v industriji lota, pri čemer vsaka raven ponuja različne kvote.

  Možnosti za osvojitev jackpota (najvišja nagrada), ki od igralcev zahteva, da ujamejo vseh šest izžrebanih številk, so ena proti 20.358.520. Kvote za drugostopenjsko nagrado so ena proti 73.763. Ta stopnja zahteva, da igralci pravilno ujamejo pet številk od šestih.

  Za lovce na nagrade tretje lige je kvota ena proti 1.311 za ujemanje štirih od šestih izžrebanih številk. Za četrto raven je igralčeva verjetnost za zmago ena proti 67. Tukaj morajo igralci izkoristiti 3 zmagovalne številke. Na peti stopnji igralci zmagajo, če se ujamejo samo dve številki od šestih. Kvota te stopnje je ena proti osem.

  Iz zgornjih kvot lahko sklepamo, da je zadeti glavni dobitek Super Lotto najtežje. Kot pri vsaki drugi igri, večja kot je nagrada, manjše so možnosti za zmago. Torej bi modri igralci morda želeli dvakrat premisliti, preden poskušajo osvojiti najvišjo nagrado. Vendar to ne pomeni, da je velika zmaga nemogoča. Točka, ki jo je vredno poudariti, je, da so rezultati Super Lotto naključni, prav tako rezultate vsake spletne loterijske igre.

  Skupne kvote

  Ker poznamo kvote na vsaki ravni, je pomembno poznati skupne možnosti za dobitek nagrade Super Lotto Ukrajina. Igra ponuja skupne kvote 1 proti 7. Čeprav to morda niso najboljše kvote v svetu spletne loterije, so odlične za nacionalno loterijo.

  Kakšne so možnosti za zmago na Super Lotto Ukrajina?
  Možnosti izplačila za zmagovalce igre

  Možnosti izplačila za zmagovalce igre

  Ukrajinski Super Lotto ponuja plačilo v enkratnem znesku kot edino razpoložljivo možnost. Vsako nagrado v vrednosti 500 UAH ali manj lahko zahtevate pri katerem koli od 5200 trgovcev z licenco v okrožju. Nagrade med 500 in 25.000 UAH lahko svoj denar prevzamejo v eni od regionalnih pisarn UNL, vključno s pisarnami v Simferopolu, Harkovu, Lvovu, Donecku, Dnepropetrovsku in Odesi.

  Igralci, ki osvojijo katero koli nagrado nad 25.000 UAH, morajo obiskati sedež UNL, da prevzamejo svoj denar. Mednarodni igralci morajo načrtovati obisk Ukrajine, da prevzamejo svoj denar, če zadenejo jackpot ali kateri koli pomemben znesek.

  Možnosti izplačila za zmagovalce igre
  Nasveti in triki za igro Super Lotto

  Nasveti in triki za igro Super Lotto

  Loterijske igre so igre na srečoin ukrajinski Super Lotto ni izjema. Vendar pa najboljši igralci spletne loterije ne kupujejo samo srečk in vsega prepuščajo sreči. Da, ni trika ali nasveta, ki bi zagotovil zmago, vendar obstajajo načini, kako lahko igralci povečajo izkušnjo in celo zmanjšajo izgube. Tukaj je nekaj teh nasvetov in trikov.

  • Nakup več vstopnic: Za povečanje možnosti za dobitek je priporočljivo, da igralci kupijo več kot eno spletno loterijsko srečko, čeprav to pomeni večjo porabo. Če nekdo kupi manj listkov, se njegova verjetnost dobitka zmanjša.
  • Nakup spletnih srečk pri pooblaščenih prodajalcih loterij: Zaradi številnih loterijskih prevar na spletu lahko igralci zlahka nasedejo eni. Da bi se temu izognili, naj igralci Super Lotto vstopnice kupujejo le pri pooblaščenih prodajalcih.
  • Naj bo zabavno: Super loto je igra na srečo, kar pomeni, da dobitek ni zagotovljen. Zato zmaga le nekaj srečnih igralcev. Da bi se izognili razočaranju, naj igralce motivira zabavna narava igre in ne denarne nagrade.
  • Ciljanje na nižje nagrade: Kot razloženo v tem priročniku, je večje nagrade težje osvojiti kot manjše. Ker so možnosti za dobitek jackpota ena proti 20.358.520, je pametneje loviti nagrade nižje ravni.
  Nasveti in triki za igro Super Lotto