Najboljša SuperEnalotto Loterija v 2023

SuperEnalotto je najbolj igrana loterija v Italiji, ki deluje že več kot dve desetletji. Ta spletna loterija je zelo privlačna, saj ponuja nekaj največjih jackpotov v igri. V loteriji lahko sodelujejo vsi, ki so stari 18 let ali več, ne glede na nacionalnost. Igralci morajo za sodelovanje v loteriji kupiti vstopnice samo na spletu. Tudi nakupna cena vstopnic je precej poštena, sploh glede na to, kako veliki so jackpoti. Za razliko od mnogih drugih loterij jackpot običajno ne raste iz enega žrebanja v drugega.

Najboljša SuperEnalotto Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Zgodovina SuperEnalotta
  Zgodovina SuperEnalotta

  Zgodovina SuperEnalotta

  Italijanska loterija Enalotto je bila ustanovljena v Italiji že v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Loterija je potekala približno štiri desetletja do leta 1996, ko je njeno delovanje prevzel upravljavec loterije SISAL. SISAL je loterijo spremenil v trenutno znani SuperEnalotto. Takrat ni bilo posebnega žrebanja za določitev šestih glavnih zmagovalnih številk. Namesto tega so bile številke prve izžrebane številke v loto žrebanjih v Bariju, Firencah, Milanu, Neaplju, Palermu in Rimu v tem posebnem vrstnem redu.

  Podvojene številke so onemogočale osvojitev jackpota. SuperEnalotto je uporabil drugo številko mestnega žrebanja, če je bila prva številka že uporabljena. To je pomagalo pri reševanju izziva dvojnosti številk. Zaradi tega je bila verjetnost, da sta številki dveh mest enaki, zelo majhna.

  SuperEnalotto je 30. junija 2009 predstavil svoje žrebanje, ki se uporabljajo do danes. Danes žrebanja potekajo trikrat na teden. Vsa žrebanja potekajo v Rimu ob torkih, četrtkih in sobotah. Vsa prodaja vstopnic se običajno zaključi točno pol ure pred žrebanjem.

  Zgodovina SuperEnalotta
  Kje kupiti spletne srečke za SuperEnalotto

  Kje kupiti spletne srečke za SuperEnalotto

  Vsakdo, ki prebiva v Italiji, lahko kupi SuperEnalotto v izbranih poslovalnicah v državi. Glavna skrb med igralci je, kako kupite loterijsko vstopnico na spletu. Vendar je enostavnejša in bolj priročna možnost za vse po vsem svetu nakup vstopnic za igre prek spleta.

  Več spletnih platform za prodajo vstopnic ponuja vstopnice SuperEnalotto mednarodnim prodajalcem. Takšne platforme delujejo kot posredniki, ki olajšajo nakupni postopek. Imajo lokalne predstavnike, ki kupijo dejanske vstopnice v imenu prodajalcev.

  Kupci morajo samo izbrati svoje srečne številke in plačati vstopnice. Dobitki se pošljejo na račun lastnika vstopnice z ustreznimi metodami, če vstopnica zmaga. V primeru večjih dobitkov bo zmagovalec morda moral odpotovati v Italijo, da bi osebno prevzel nagrado.

  Igralci morajo biti izjemno previdni pri izbiri spletne platforme za nakup vstopnic SuperEnalotto. To je zato, ker številna spletna mesta za prevare izkoriščajo priljubljenost loterije za goljufanje nič hudega slutečega igralca. Preprost način, da se izognete prevaram spletnim mestom, je preverjanje resničnih pregledov in uvrstitev spletnih mest. Dobra ideja je tudi vztrajati pri spletnih mestih, ki delujejo že dolgo in so ustvarila trden ugled.

  Kje kupiti spletne srečke za SuperEnalotto
  Je SuperEnalotto zakonit?

  Je SuperEnalotto zakonit?

  SuperEnalotto je zakonito delujoča loterija. Ima vsa delovna dovoljenja, ki jih je izdala vlada. Prav tako ga urejajo italijanski organi za igre na srečo, ki zagotavljajo, da je vse njegovo poslovanje pošteno in v skladu z zakonodajo. SuperEnalotto plača tudi vse veljavne davke, kot zahteva zakon. 20 % vseh dobitkov se običajno odšteje kot davek.

  Je SuperEnalotto zakonit?
  Kako igrati SuperEnalotto

  Kako igrati SuperEnalotto

  Igranje SuperEnalotto na spletu je precej enostavno. Za začetek morajo igralci najti zanesljivo in ugledno spletno mesto za prodajo vstopnic, ki ponuja vstopnice SuperEnalotto. Naslednji korak je nakup vstopnic. Postopek nakupa vstopnic se lahko razlikuje od mesta do mesta, zlasti glede načini plačila uporabljeno. Vsaka vstopnica običajno stane približno 1 €. Vendar pa je na nekaterih spletnih mestih morda nekoliko dražje zaradi stroškov storitev.

  Igralci morajo nato izpolniti kupljene vstopnice tako, da izberejo šest od 90 razpoložljivih številk. Igralci lahko to storijo ročno ali se odločijo za uporabo funkcij hitrega izbora, ki samodejno izbere naključna števila v imenu igralcev.

  Ko so številke izbrane in vstopnica oddana, morajo igralci le počakati na naslednji žreb. Če so vse izžrebane številke podobne igralčevim izbranim številkam, igralec osvoji jackpot. Igralci lahko osvojijo tudi več sekundarnih nagrad z ujemanjem nekaj številk.

  SuperEnalotto ima šest nagradnih stopenj, ki dajejo igralcem veliko možnosti za zmago. Igralci morajo upoštevati, da se v primeru državnega praznika lahko žrebanje prestavi na naslednji dan ali izvede dan pred urnikom. Zato morajo svoje vstopnice dobiti pravočasno.

  Kako igrati SuperEnalotto
  Kakšne so možnosti za zmago v SuperEnalottu

  Kakšne so možnosti za zmago v SuperEnalottu

  Kljub velikemu dobitku jackpota ima SuperEnalotto nekaj najnižjih zmagovalnih kvot med vsemi loterijami po vsem svetu. Možnosti za izenačenje vseh številk za osvojitev jackpota so 1 proti 622.614.630, možnosti za ujemanje petih številk pa 1 proti 103.769.105. Kljub slabim kvotam je še vedno zelo možno zmagati. To je razvidno iz številnih igralcev, ki so zmagali v preteklih letih loterije.

  Najmanjši znesek, ki ga igralec lahko osvoji, je 5 €. Za to mora igralec ujemati le dve številki. Kvote za to so 1 proti 21, kar je precej dobro. Ujemajoče se tri številke imajo kvoto 1 proti 327 in minimalno nagrado Є26. Zneski nagrad se običajno razlikujejo za različna žrebanja, odvisno od zneska, ki je na voljo v bazenu.

  V SuperEnalottu se jackpoti običajno ne prevrnejo. Če noben igralec ne osvoji jackpota, se denar, ki je na voljo za pot, razdeli na odstotke in se zniža na druge nagradne stopnje. Če druge stopnje nagrade ne osvojite, se zgodi enako. Z drugimi besedami, skupni nagradni sklad je treba osvojiti v vsakem žrebanju. To pomeni, da lahko igralci osvojijo znatne zneske tudi z ujemanjem le nekaj številk. To nekoliko kompenzira nizke možnosti za zmago na loteriji.

  V vsakem žrebanju je skupni denarni dobiček osvojen slabo. V idealnem primeru jackpot nikoli ne raste, kot je to v primeru večine drugih loterij. Vendar je jackpot običajno dovolj velik, da pritegne večino igralcev. Igralci lahko kupijo tudi več kot eno vstopnico. Več vstopnic ko kupi igralec, večje so možnosti za zmago. Vendar ni možnosti, da bi dobičkonosno pokrili vse kvote.

  Možnosti izplačila SuperEnalotto

  Možnosti izplačila SuperEnalotto so odvisne od dejavnikov, kot sta način plačila, uporabljen za nakup vstopnice, in osvojeni znesek. Plačila za nizke zneske se običajno izvedejo z istim plačilnim sredstvom, ki se uporablja za nakup vstopnic. Plačila visokih zneskov se lahko izvedejo kot neposredna bančna nakazila ali pa se lahko ponudijo osebno prek bančnega čeka. Igralci morajo svoje dobitke zahtevati v 90 dneh po žrebanju.

  Kakšne so možnosti za zmago v SuperEnalottu
  Nasveti in triki za igranje SuperEnalotto

  Nasveti in triki za igranje SuperEnalotto

  Igralci lahko uporabijo več nasvetov in trikov, da povečajo svoje možnosti za zmago SuperEnalotto. Prvi in verjetno najbolj očiten nasvet je, da kupite veliko vstopnic za isto žrebanje. Vsaka vstopnica mora imeti različne številke. S tem se poveča verjetnost, da dobite zmagovalne številke, zlasti za nižje nagradne stopnje.

  Drug nasvet je uporaba zanesljive metode vnosa v sistem. Primeri vključujejo sistem Multistella, sisteme baze in različice ter redukcijski sistem. Takšni so zasnovani tako, da povečajo možnosti za zmago.

  Edini možni način za zmago SuperEnalotto je igranje loterije. S pogostejšim igranjem se tako povečajo tudi možnosti za zmago. Igralci naj si zato prizadevajo odigrati čim več neodločenih izidov. Drug očiten nasvet je, da po žrebanju natančno preverite vse vstopnice in ugotovite, ali je katera od vstopnic zmagala.

  Igralci tudi ne smejo pozabiti zahtevati svojih nagrad v dovoljenih 90 dneh. Za uveljavljanje dobitkov morajo igralci predložiti dobitne liste in dokazilo o nakupu vstopnice. To običajno ni velik problem za igralce, ki igrajo na spletu.

  Nasveti in triki za igranje SuperEnalotto