Najboljša SuperLotto Loterija v 2023/2024

SuperLotto je priljubljena spletna loterija, ki poteka v Kaliforniji. Vsak teden sta v sredo in soboto zvečer dva žrebanja. Običajno se začnejo malo pred 20.00 po pacifiškem času. Igralci morajo svojo vstopnico kupiti pred 19:45, da so upravičeni. To je mejna točka za vsako žrebanje. V zadnjih letih so se ljudje odločili igrati SuperLotto na spletu zaradi dodatnega udobja. Vendar jih precejšnje število kupcev še vedno radi pridobiva pri prodajalcih na drobno.

Jackpoti se pogosto začnejo pri 7 milijonih dolarjev. Ta številka se vrti, dokler nekdo na koncu ne zmaga. Za koliko lahko jackpot naraste nobena omejitev ni postavljena. Leta 2002 je dosegel skupno 193 milijonov dolarjev.

Najboljša SuperLotto Loterija v 2023/2024
Kje kupiti vstopnice za SuperLotto
Kje kupiti vstopnice za SuperLotto

Kje kupiti vstopnice za SuperLotto

Če želi igralec vstopnico pridobiti na staromoden način, lahko gre pri izbranem prodajalcu. Povsod jih je vsaj 21.000 Združene države zvezna država Kalifornija. Internet je igralcem omogočil, da uživajo v tej igri, ne da bi zapustili hišo. Ljudje, ki želijo vedeti, kako kupiti srečko SuperLotto na spletu, bodo z veseljem prebrali, da je postopek preprost.

Obstajajo spletna mesta, ki ponujajo storitve, kjer bo agent kupil srečke v imenu strank. Varno so shranjeni do začetka žrebanja. Če je zmagovalec, bo spletno mesto igralca kmalu zatem obvestilo. Na žalost so bila v preteklosti poročila o spletnih mestih za prevare. Zaradi tega mora hazarder poskrbeti, da je storitev, ki jo izbere, legitimna.

Kje kupiti vstopnice za SuperLotto
Zgodovina SuperLotto

Zgodovina SuperLotto

Kalifornijska državna loterija je bila prvič ustanovljena leta 1984. Pred tem je bila sprememba zakonodaje. Volivci so imeli možnost, da se odločijo, ali želijo, da se ustvari nova loterija. Ko je predlog 37 izpolnjen, je omogočil CSL, da se premakne naprej. Začele so se razvijati številne različice standardne igre. To je vključevalo SuperLotto leta 1986. Zasnovan je bil tako, da ima podoben format kot Mega Millions.

Tisti, ki so zadolženi za izvajanje v Kaliforniji loterijske igre imajo zgodovino, da to počnejo zelo hitro. To je zato, ker Zakon o loteriji določa zelo kratke roke za dokončanje takšnih projektov. Posledično so se z leti nove spletne igre loterijske karte, kot je SuperLotto, v kratkem času premaknile iz faz načrtovanja v operativni status.

Zgodovina SuperLotto
Je SuperLotto zakonit?

Je SuperLotto zakonit?

Pred nakupom vstopnic SuperLotto na spletu je pomembno, da igralec zagotovi, da so zakonito upravičeni. Morajo biti stari 18 let ali več. Poleg tega morajo igralci na srečo predložiti dokaz o svoji identiteti. Številne druge loterije v Združenih državah omogočajo anonimnost. To ne velja za tiste s sedežem v Kaliforniji. Zaradi tega je neupravičenim osebam težje kupiti vozovnico.

Ljudje v skupnosti loterij vedno preverjajo legitimnost iger, ki jih igrajo. SuperLotto velja za varnega in zanesljivega. Vodi ga kalifornijska državna loterija, hkrati pa je tudi član združenja večdržavnih loterij. Vrhovno sodišče Kalifornije je v preteklosti sprejelo zakone, katerih cilj je ohraniti čim bolj pošteno SuperLotto. Zaradi tega lahko igralci menijo, da je to zelo zaupanja vredna oblika iger na srečo.

Je SuperLotto zakonit?
Kako igrati SuperLotto

Kako igrati SuperLotto

V vsakem žrebanju so številke od 1 do 47. Igralec mora izbrati pet izmed njih in MEGA številko. Ta se giblje od 1 do 27. Na spletu se je enostavno naučiti igrati SuperLotto. Obstajajo možnosti za izbiro določenih številk ali za vstop v srečo.

Stane 1 dolar na igro, z možnostjo, da to storite največ pet možnih krat na enem igralnem lističu. Nekateri ljudje radi uporabljajo funkcijo vnaprejšnjega predvajanja. Samodejno jih vnese v zaporedna bodoča žrebanja. To lahko storite skupaj 20-krat.

Ko bo igralec izvedel plačilo, bo prejel vstopnico SuperLotto. Za to morajo poskrbeti, saj bo služilo kot potrdilo v primeru zmage. Jackpoti so doseženi, če se ujema vseh pet glavnih številk in MEGA številka. Obstaja tudi osem nižjih nagradnih razredov.

Na primer, enega od njih dobite preprosto z ujemanjem številke MEGA. Pred kratkim je bila uvedena koda SuperLotto 2nd Chance. Igralci so upravičeni do dodatnega žrebanja, ki petim srečnim dobitnikom ponuja jackpot v višini 15.000 $.

Kako igrati SuperLotto
Kvote za zmago SuperLotto

Kvote za zmago SuperLotto

Z 9 možnimi možnostmi za zmago bi bil morda vabljiv nakup vstopnice za SuperLotto. Vendar pa višja kot je nagrada, manjše so možnosti za zmago. Ko gre za glavni jackpot, so kvote približno 1 proti 42 milijonov. Če igralci na loterijo gledajo na ta način, se bodo morda premislili o prijavi. Obstaja 1 proti 1.500.000 možnosti za ujemanje z vsemi glavnimi številkami, ne pa z MEGA številko.

Od tam so možnosti boljše z nižjimi nagradami. Pravzaprav je ujemanje številke MEGA brez katere od glavnih številk 1 proti 49. Te kvote so na splošno boljše kot pri loteriji Powerball in Mega milijoni. Poleg tega se z vsakim neodločenim žrebanjem v lonec doda več denarja. Milijoni dolarjev se lahko naberejo, ne da bi to vplivalo na možnosti za zmago.

Kvote za zmago SuperLotto
Možnosti izplačil

Možnosti izplačil

Ko je žrebanje končano, je 180-dnevno obdobje za vložitev zahtevka za zmagovalni list. Če je nagrada manjša od 600 $, lahko oseba obišče svojega lokalnega prodajalca in prejme izplačilo v gotovini. Lahko pa pošljejo obrazec za zahtevek skupaj z vstopnico na sedež loterije v Sacramentu. To je tudi možnost za zmago nad 600 $.

Nagrade Jackpot se izplačujejo v 30 obrokih letno. Znana je kot renta. Čeprav je to privzeta možnost izplačila, lahko oseba namesto tega zahteva alternativo denarne vrednosti. Za takšno zahtevo bodo imeli 60 dni po odobritvi zahtevka. Vendar pa bo na koncu nižji od oglaševanega jackpota. To je posledica dejstva, da vrednosti velike nagrade SuperLotto temeljijo na rentah, vloženih skozi čas.

Možnosti izplačil
Nasveti in triki pri igranju SuperLotto

Nasveti in triki pri igranju SuperLotto

Kdaj izbira številk za srečko na spletu nekateri igralci radi kombinirajo kvote in sode. Pri tej taktiki sta pogosta dva para in tri kvote. Za to obstaja pomemben razlog. Obstajajo zelo majhne možnosti za izenačenje z vsemi izenačenimi kvotami. Medtem sta lahko 2 sodi/3 kvote ali 2 kvote/3 sodi ustrezna kombinacija v 65 % iger SuperLotto.

Igrajte SuperLotto na spletu in zadenite tako, da zagotovite, da je seštevek številk listek med 89 in 151. Ko analiziramo pretekla žrebanja, postane jasno, da se številke v teh seštevkih pojavljajo v veliki večini zmag. Tudi redni igralci loterije radi izbirajo tako visoke kot nizke številke.

Običajno je izbirati obletnice in rojstne dneve. Težava je v tem, da bo to največje možno število omejilo na samo 31. Zato ta možnost morda ni tako posrečena, kot se zdi. Določene številke pogosto izbere veliko število ljudi. Ti vključujejo 7, 13 in 23. Če se jim izognete, boste zmanjšali možnosti, da bi morali jackpot razdeliti z nekom drugim.

Nasveti in triki pri igranju SuperLotto