Najboljša SuperStar Loterija v 2023

SuperStar izstopa kot eden najbolj vznemirljivih dodatkov k najbolj znani italijanski loteriji SuperEnalotto. Igralcem ponuja možnost, da osvojijo dodatne nagrade, vendar z doplačilom. Če se odločite za možnost SuperStar, se število nagrad poveča na 15 v primerjavi s sedmimi, ponujenimi za SuperEnalotto. Ujemanje številke superzvezdnika prav tako poveča velikost jackpota in lahko poveča redne nagrade do 100-krat.

Večina spletnih loto igralcev, zlasti novih, običajno izrazi nekaj pomislekov glede nakupa loterijske karte SuperStar na spletu. Za začetek lahko igralci s prebivališčem v Italiji kupijo vstopnice SuperStar pri številnih prodajalcih loterijskih vstopnic po vsej državi. To je lahka alternativa, vendar je lahko za marsikoga neprijetno, saj je potreben čas, da pridete do prodajalcev in včasih celo čakalna vrsta za vstopnice.

Najboljša SuperStar Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti vstopnice za SuperStar
  Kje kupiti vstopnice za SuperStar

  Kje kupiti vstopnice za SuperStar

  Kar zadeva spletno igranje SuperStar, kar je prav za nerezidente, je vstopnice mogoče kupiti samo pri pooblaščenih spletnih prodajalcih. Hitro spletno iskanje lahko igralcem pomaga najti zanesljive prodajalce loterijskih srečk in kupiti srečke SuperStar. Treba je omeniti, da lahko nekateri prodajalci zaračunajo olajšave, drugi pa imajo lahko skrite stroške. Tudi načini plačila se lahko med prodajalci razlikujejo.

  Igralci dobijo tudi možnost nakupa vstopnic prek a loterijski sindikat. To se nanaša na skupino igralcev, ki združijo svoj denar in skupaj kupijo več vstopnic, kar poveča možnosti za zmago na loteriji. Igralci morajo biti zelo izbirčni, ko se pridružijo sindikatu, da zagotovijo, da ne bodo prevarani.

  Kje kupiti vstopnice za SuperStar
  Zgodovina SuperStar

  Zgodovina SuperStar

  Loterija SuperStar in SuperEnalotto na splošno je v lasti in upravljanju podjetja SISAL. Podjetje SISAL je bilo ustanovljeno leta 1945, vendar je šele leta 1997 ustanovilo SuperEnalotto. SuperEnalotto je nasledil SuperEnalotto, ki se je pojavljal in izklopil od petdesetih let prejšnjega stoletja. Prvo žrebanje je bilo 3. decembra 1997. SuperEnalotto je hitro postal najboljša loterija v Italiji in Evropi. SuperStar je bil predstavljen 28. marca 2006, da bi povečali število dobitnikov nagrad.

  Loterija SuperStar je poskrbela za navdušenje, saj je igralcem ponudila veliko priložnosti za dobitke, vendar je večina elitnih igralcev še vedno nekoliko skeptična do 'nerealnih kvot'. Vendar se je šele 2. decembra 2008 srečka ujemala z vsemi glavnimi šestimi loterijskimi številkami in številko SuperStar. Listek je pritegnil glavni dobitek v višini 45 milijonov evrov in dodatna 2 milijona evrov za ujemanje številke SuperStar. Glavni dobitek je zadel sindikat 30 igralcev v Cosenzi.

  Zgodovina SuperStar
  Ali je loterija SuperStar zakonita?

  Ali je loterija SuperStar zakonita?

  Loterija SuperStar je zakonita. Vodi ga podjetje, ki ga je malteški urad za igre na srečo pooblastil za zagotavljanje storitev iger na srečo pod številko licence MGA/B2C/609/2018. Vendar pa obstajajo omejitve glede tega, kdo lahko igra loterijo zaradi vprašanj glede pristojnosti.

  Igralci iz več držav ne smejo sodelovati v loteriji, še posebej tisti iz jurisdikcij, kjer so igre na srečo prepovedane. Obstaja tudi starostna omejitev za igralce, ki lahko igrajte loterijo na spletu. Igralci morajo biti stari 18 let ali več ali 21 let v nekaterih državah.

  Je SuperStar pošten?

  SuperStar je poštena loterija. Vsa žrebanja potekajo pregledno in jih nadzorujejo ustrezni regulativni organi. Prav tako ni bilo vloženih primerov goljufij ali drugih podobnih zadev v zvezi z loterijo.

  Ali je loterija SuperStar zakonita?
  Kako igrati loterijo SuperStar

  Kako igrati loterijo SuperStar

  Igranje loterije SuperStar je povsem preprosto. Igralci morajo začeti z nakupom vstopnice SuperEnalotto na kateri koli zgoraj opisan način. Nato morajo izbrati šest srečnih številk od 1 do 90. Ujemanje vseh šestih številk prinese glavni dobitek.

  Lahko pa plačajo dodatno pristojbino v višini 0,50 € na prijavo, da dobijo priložnost za sodelovanje v loteriji SuperStar. To jim omogoča, da izberejo dodatno številko iz različnih naborov številk od 1 do 90. To pomeni, da lahko igralci izberejo isto številko za svoj začetni izbor in izbor SuperStar. Igralci lahko uporabljajo tudi različna orodja za hitro izbiro ali generatorje naključnih števil.

  Po izbiri številk morajo igralci počakati na ustrezno žrebanje. Žrebanja loterije SuperStar običajno potekajo trikrat na teden, ob torkih, četrtkih in sobotah. Žrebanje določi zmagovalne številke.

  Če se vse izžrebane številke ujemajo s tistimi, ki jih je igralec izbral ob nakupu listka, dobi glavni dobitek in dodatnih 2 milijona evrov za številko superstar. Obstaja tudi več drugih nagradnih stopenj za loterijo, kar pomeni, da lahko igralci zmagajo tako, da se ujemajo samo s tremi glavnimi številkami in številko SuperStar.

  Kako igrati loterijo SuperStar
  Kakšne so možnosti za osvojitev SuperStar?

  Kakšne so možnosti za osvojitev SuperStar?

  Kvote za zmago na loteriji SuperStar so odvisne od možnosti za zmago v glavnem žrebanju SuperEnalotto. Kvota za ujemanje vseh šestih glavnih številk in številke SuperStar je 1:56.035.316.700. Dobitek za to je glavni dobitek plus 2 milijona evrov. Ujemanje petih glavnih številk, jolly in številke SuperStar ima kvote 1:9,339,219,450.

  Ujemanje petih številk in številke SuperStar ima kvote 1:112,520,716. Nagradne stopnje so tako nizke, da se ujemajo samo s številko SuperStar, ki ima kvoto 1:138. Skupne možnosti, da igralec osvoji nagrado superzvezda, so 1:90.

  Nagrade

  Dobitki za ujemanje številke SuperStar se razlikujejo glede na število glavnih šestih ujemanih številk za loterijo SuperEnalotto. Če ujemate vseh šest številk, dobite glavni dobitek in dodatna 2 milijona evrov. Ujemanje petih številk, vesele številke in številke SuperStar prinese zmagovalcu 25-kratno nagrado Match 5.

  Štiri in tri ujemajoče se številke ter številka SuperStar imajo 100-kratno nagrado Match 4 oziroma Match. Igralci, ki se ujemajo samo s številko SuperStar in nobeno od glavnih številk, si prislužijo nagrado 5 €.

  Kakšne so možnosti za osvojitev SuperStar?
  Možnosti izplačil

  Možnosti izplačil

  Možnosti izplačila so odvisne od priigranega zneska in načina plačila, uporabljenega za nakup srečke. Nekaj, kar je treba opozoriti, je, da morajo igralci prevzeti svoje nagrade v 90 dneh po opravljenem žrebanju listkov, potem pa izgubijo nagrado. Poleg tega so vse nagrade nad 500 € predmet 20-odstotnega davka.

  Igralci lahko vedno zahtevajo nagrade manj kot 520 € pri prodajalcih vstopnic ali 39.000 prodajalcih po Italiji. Igralci lahko znesek prejmejo v gotovini ali čeku. Nagrade med 521 € in 5.200 € lahko prevzamete samo v zadevni trgovini, kjer je bila vstopnica kupljena, ali poslovalnicah SISAL. Končno, nagrade, ki presegajo 52.000 €, lahko zahtevate samo v pisarnah SISAL, plačila pa se izvedejo z bančnimi nakazili.

  Možnosti izplačil
  Nasveti in triki za igranje loterije SuperStar

  Nasveti in triki za igranje loterije SuperStar

  Ni posebnih nasvetov ali trikov, ki bi jih igralci lahko uporabili in ki bi zagotovili zmago na loteriji SuperStar. Vendar pa lahko nekateri znatno povečajo možnosti za zmago, nekaj jih je izpostavljenih spodaj.

  Kupite več vnosov

  V idealnem primeru igralci, ki igrajo SuperStar na spletu, povečajo svoje možnosti za dobitek z nakupom več vstopnic. Vendar pa izbrane srečne številke na kateri koli dan srečka na spletu za isto žrebanje mora biti različno.

  Stroški nakupa preveč srečk za spletno loterijo so lahko za mnoge igralce ogromni. Pridružitev loterijskim sindikatom je preprost način za znižanje stroškov in hkrati povečanje možnosti za dobitek, čeprav bo treba denarno nagrado razdeliti med vse člane sindikata.

  Igrajte pogosto

  V idealnem primeru igralci, ki ne kupijo spletne srečke za žrebanje, nimajo nobenih možnosti za dobitek na loteriji. Pogosto igranje daje igralcem več možnosti za zmago, čeprav so možnosti za zmago enake za vsako žrebanje.

  Uporabite učinkovito strategijo za izbiro srečnih številk

  Obstajajo številne strategije, ki jih lahko igralci uporabijo za izbiranje srečnih številk. Večina strategij je zasnovanih tako, da razporedijo številke, tako da imajo igralci največje možnosti za ujemanje z izžrebanimi številkami. Strategije so učinkovitejše za igralce, ki prek spleta kupijo več vstopnic SuperStar za žreb.

  Nasveti in triki za igranje loterije SuperStar