Najboljša TattsLotto Loterija v 2023

TattsLotto je glavna avstralska tedenska loterija, vendar jo v različnih delih države omenjajo z različnimi imeni. V Novem Južnem Walesu, Južni Avstraliji in Zahodni Avstraliji se imenuje Saturday Lotto. V Queenslandu je znan kot Gold Lotto. Odlikuje ga, da je prva loterija v Avstraliji, ki uporablja evropski slog loterijskih iger. Žrebanja potekajo vsako soboto in jih predvajajo različne televizijske postaje po vsej državi, čeprav so se iz glavnih televizijskih postaj preselile na manjše lokalne postaje.

Tisti, ki želijo vstopnice za TattsLotto kupiti osebno, se lahko odpravijo k enemu od pooblaščenih prodajalcev. Te je mogoče kupiti z gotovino, debetno kartico, kreditno kartico ali eno od novih mobilnih plačilnih aplikacij, odvisno od vrste plačilnega sredstva, ki ga bo trgovec sprejel. Druga možnost je, da se prijavite na spletno mesto TattsLotto in kupite vstopnice na spletu.

Najboljša TattsLotto Loterija v 2023
Kje kupiti vstopnice za TattsLotto
Kje kupiti vstopnice za TattsLotto

Kje kupiti vstopnice za TattsLotto

Nakup vstopnic za loterijo na spletu daje kupcu več možnosti, ko gre za plačilo. Igralci lahko nakažejo sredstva na svoj spletni račun z bančnim nakazilom, debetno ali kreditno kartico. Igralci lahko uporabljajo tudi sistem BPAY ali PayPal. Tisti, ki prebivajo zunaj Avstralije, se morajo zavedati, da so nekateri načini plačila na voljo samo tistim, ki živijo v Avstralija, čeprav lahko nekatere prebivalci Nove Zelandije uporabijo za nakup vstopnic za TattsLotto.

Kje kupiti vstopnice za TattsLotto
Zgodovina TattsLotto

Zgodovina TattsLotto

TattsLotto ni nedavna loterija, saj je začela delovati leta 1972, ko je bilo prvo žrebanje predvajano po televiziji. Je v lasti skupine Tatts, leta 2016 pa se je preselila pod blagovno znamko 'The Lott'. Prvotno ga je ustvarila vlada v državi Victoria, z namenom zbiranja dodatnih sredstev za zdravstvene storitve. Najvišja nagrada, ki je bila ponujena v prvem žrebanju, je bila 50.000 AUD. Z leti so nagrade rasle.

Z leti, ki so sledila, je loterija postala priljubljena in se razširila na druge države in ozemlja, čeprav z različnimi imeni, ki smo jih že omenili. Seveda različica spletne loterije ni nastala več desetletij.

Zgodovina TattsLotto
Ali je TattsLotto zakonit?

Ali je TattsLotto zakonit?

Igranje loterije v Avstraliji je zakonito. Obstajajo predpisi, ki urejajo tako spletne kot nespletne loterije. Vsi operaterji morajo imeti licenco, ki je izdana prek države ali ozemlja, v katerem želijo delovati. To operaterju omogoča prodajo vstopnic tako prek spleta kot prek trgovcev na drobno. TattsLotto je na voljo igralcem po vsej državi, obstajajo pa tudi drugi operaterji, ki ponujajo loterijske storitve. Obstajajo nacionalni in državni zakoni, ki urejajo dejavnosti iger na srečo in pokrivajo tudi loterijske storitve.

Celo zasebne loterije morajo pridobiti pravilne licence od držav, v katerih želijo delovati, preden jim je dovoljeno prodajati vstopnice javnosti. Vsaka država bo imela drugačno zakonodajo in merila, ki jih morajo podjetja upoštevati, preden jim bo podeljena licenca.

Ali je TattsLotto zakonit?
Kako igrati TattsLotto

Kako igrati TattsLotto

Igra je sestavljena iz soda, v katerem je 45 številk. Žreb bo izvlekel šest glavnih številk in dve dodatni dodatni številki. Igralec mora izbrati šest številk med 1 in 45, vendar ima možnost, da izbere svoje številke ali pusti, da jim loterijski računalnik naključno ustvari šest številk. To se imenuje vnos za hitri izbor. Igralci imajo tudi možnost igrati TattsLotto v blokih po 12, 18, 24, 36 iger in tako naprej.

TattsLotto ima šest "razdelkov" za dobitke. V diviziji 1 je igralec pravilno predvidel šest pravilnih številk. To lahko izplača karkoli med 1 in 20 milijoni avstralskih dolarjev. Vendar pa so nekateri 'megažrebanji' ponudili jackpot 30 milijonov avstralskih dolarjev ali celo več.

Kako igrati TattsLotto
Kakšne so možnosti za zmago TattsLotto

Kakšne so možnosti za zmago TattsLotto

Možnosti za zmago na TattsLotto se zelo razlikujejo. Kvote prve delitve, da bo vseh šest glavnih številk pravilnih, je 8.145.060:1. V drugi diviziji mora igralec dobiti pravilnih pet številk glavnega žreba plus eno ali dve dodatni številki. Kvote za nagrado na tej ravni so 678.755:1. Tretja delitev zahteva pravilno ugibanje petih številk iz glavnega žreba. Možnosti, da bo to pravilno, so 36.689:1.

Nagrada četrte divizije, kjer mora igralec pravilno uganiti štiri od številk, ki se pojavijo v glavnem žrebu, ima kvoto 733:1. Nagrada v peti diviziji, sestavljena iz treh pravilnih številk iz glavnih številk in ene ali dveh dodatnih številk, ima kvoto 297:1. Nagrada šeste lige je na voljo za 3 številke iz glavnega žreba in ima kvoto 45:1.

Kakšne so možnosti za zmago TattsLotto
Možnosti izplačila, če zmagate na TattsLotto

Možnosti izplačila, če zmagate na TattsLotto

Tisti, ki vstopnico kupijo prek spleta, bodo nagrade izplačane na njihov spletni račun. Za glavne nagrade lahko traja dva tedna, da se nakažejo na račun. Vse manjše nagrade se izplačajo na račun dan po opravljenem žrebanju. Igralec lahko nato dvigne sredstva na svoj bančni račun.

Če je igralec osebno kupil vstopnico v trgovini, lahko nekatere nagrade zahteva v trgovini. To se razlikuje glede na ozemlje, na katerem se igralec nahaja. V nekaterih državah lahko prodajalec izplača nagrado do 5000 $. Za večje nagrade bo moral zmagovalec nagrado prevzeti po pošti ali osebno oditi v eno od pisarn operaterja. Prodajalec lahko zagotovi obrazec za zahtevek, ki ga igralec vzame s seboj. Tukaj je seznam najbolj priljubljene možnosti plačila pri igranju TattsLotto.

Prevzem nagrade preko sedeža

Igralci se morajo zavedati, da so pisarne na splošno odprte med tednom od 8.30 do 16.30 le, če gredo tja osebno. Če zahtevajo po pošti, bo treba obrazec izpolniti in poslati skupaj z izvirno zmagovalno listko. The operaterji spletnih loterij priporočamo, da se to pošlje z zabeleženo dostavo, da ji je mogoče slediti.

Možnosti izplačila, če zmagate na TattsLotto
Nasveti in triki za igranje TattsLotto

Nasveti in triki za igranje TattsLotto

Kot pri vseh loterijah te narave gre za igro na srečo. Možnosti izžrebanja katere koli kombinacije šestih številk so enake kot pri kateri koli drugi kombinaciji. To pomeni, da v resnici ni pomembno, katero kombinacijo igralec izbere, možnosti za pridobitev nagrade v kateri koli posamezni diviziji ostanejo enake. Nekateri strategi priporočajo, da pazite na izžrebane številke, da lahko izberete številke, ki se že nekaj časa niso pojavile. Vendar pa je še vedno čista sreča, če si izberite prave številke.

Nekateri igralci se bodo pri vsakem žrebanju držali enakih številk, medtem ko bodo drugi vsakič izbrali drugačne številke. Obe strategiji ponujata enake možnosti za zmago, vendar lahko igralec naredi nekaj stvari, če želi zagotoviti, da ima dober izbor številk.

Prva stvar je, da se izognete kakršnim koli vzorcem številk. Poskusite se izogniti izbiri vseh lihih ali vseh sodih. Izogibajte se številkam, ki so samo iz nizkih ali visokih delov. Pri naključnem žrebanju bodo številke, ki bodo izšle, točno to – naključne.

Nasveti in triki za igranje TattsLotto