Najboljša UK National Lotto Loterija v 2023

V Angliji so spletne srečke UK National Lotto zelo razširjene. Več kot tri četrtine Britancev pogosto kupuje vstopnice. Igralec lahko sodeluje in osvoji ogromen jackpot za samo dva funta (2 USD). Loterije so izvzete iz pravila, ki prebivalcem, mlajšim od 18 let, prepoveduje sodelovanje pri igrah na srečo, kar je prednost že tako močni prodaji vstopnic.

Britanski državljani, stari 16 let, lahko kupijo srečke na spletu. Zaželena funkcija za igralce, ki jim ni treba sprejemati obročnega odplačevanja, je možnost zmagovalca, da izbere pavšalne zneske.

Najboljša UK National Lotto Loterija v 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kako kupiti srečko za loterijo UK National Lotto na spletu

  Kako kupiti srečko za loterijo UK National Lotto na spletu

  Za igranje lota mora biti igralec star najmanj 16 let. čeprav obstaja uradna aplikacija, uporablja se le v informativne in marketinške namene. Igralci lahko vstopnice kupijo samo prek pooblaščenih loterijskih prodajaln po vsej Veliki Britaniji ali na spletu. Prek spletnih mest, ki jih vodijo loterijski agenti, igralci iz drugih držav lahko igrate na spletu.

  Obstajajo izjeme od pravila, da se davek ne plača na dobitke na loteriji v Združenem kraljestvu. Če so obresti, zaslužene za nagrado, dovolj visoke, so lahko obdavčene kot del redne dohodnine. Če pa se zmagovalci odločijo, da svoje dobitke razdelijo komurkoli, se morajo zavedati, da bodo morda odgovorni za plačilo davka na dediščino, če umrejo v sedmih letih.

  Udeleženci iz tujine so lahko odgovorni za davčne odtegljaje v svoji državi. V primeru dvoma o davkih je treba obiskati finančnega strokovnjaka, ker je to zapletena tema, ki je odvisna od določenih okoliščin.

  Kako kupiti srečko za loterijo UK National Lotto na spletu
  Zgodovina nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Zgodovina nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Loto je bil prvič predstavljen leta 1994 pod imenom Državna loterija v Združeno kraljestvo. Leta 2002 je bilo ime skrajšano v Loto. Nacionalna loterija je zdaj najprimernejši izraz za vse loterijske igre v Združenem kraljestvu. V času ustanovitve so igralci kupili komaj 10 % od 400.000 vstopnic, ki so bile ponujene v prodajo.

  Angleška vlada je v naslednjem desetletju posrednikom prodala pravice do loterijskih srečk. Za prodajo vstopnic so posredniki zaposlovali tekače. Posredniki so pogosto ponujali stavnice, ki so želele staviti, a niso imele sredstev za skupno ceno listkov.

  V loterijo so bile narejene številne spremembe formata, vključno z dodajanjem novih iger ter uvedbo jackpota in omejitev prevračanja. Pomembna sprememba je bila uvedba vnaprej določenih zneskov dobitkov na vsaki stopnji in povečano število žogic s 49 na 59 v letu 2015. Zasebne loterije so poleg javnih zaslužile tudi v dobrodelne namene.

  Zgodovina nacionalnega lota Združenega kraljestva
  Ali je UK National Lotto zakonit?

  Ali je UK National Lotto zakonit?

  Nacionalni zakon o loteriji Združenega kraljestva je leta 1993 vzpostavil okvir za urejanje angleške loterijske infrastrukture. Pravno gledano je loterija pomemben del družbe Združenega kraljestva. Prva loterija je bila izvedena novembra 1994.

  Loterija, ki je bila ustanovljena za zbiranje denarja v dobrodelne namene, je zdaj ustvarila več kot 35 milijard funtov in igralcem podelila več kot 59 milijard funtov nagrad. Prvi urad državne loterije, ki nadzoruje razdeljevanje izkupička loterije, je bil ustanovljen v skladu z zakonom o državni loteriji.

  Ali je UK National Lotto zakonit?
  Kako igrati UK National Lotto na spletu

  Kako igrati UK National Lotto na spletu

  Udeleženci za vstop izberejo šest številk iz lonca od 1 do 59 ali pa se odločijo za Lucky Dip za naključno izbrane številke. Vsaka vrstica stane 2,00 GBP za vstop. Prodaja vstopnic se konča 30 minut pred žrebanjem in se nadaljuje takoj po žrebanju. Uradna spletna stran Nacionalne loterije prenaša žrebanje v živo in nato predvaja rezultate na nacionalni televiziji in radiu.

  Žrebanja potekajo vsako sredo ob 20.00 in soboto ob 21.00 po lokalnem času. Minimalna nagrada za žrebanja loterije je 2 milijona £ ob sredah in 3,8 milijona £ ob sobotah.

  Čeprav ni zgornje meje jackpota, je omejitev prevračanja dovoljena samo za pet žrebanj, po katerih se jackpot zmanjša na vse druge stopnje denarnih nagrad, če nihče ne ujame vseh šest številk v žrebanju "Must Be Won".

  Najvišji glavni dobitek Lota, vreden 66.070.646 funtov, sta si 9. januarja 2016 razdelila dva srečna imetnika listka. En mesec kasneje, 13. februarja 2016, je posamezen listek osvojil najpomembnejši dobitek v skupnem znesku 32,5 milijona funtov.

  Kako igrati UK National Lotto na spletu
  Kvote za zmago na nacionalnem lotu Združenega kraljestva

  Kvote za zmago na nacionalnem lotu Združenega kraljestva

  Ujemanje izbranih Loto številk z zmagovalnimi številkami omogoča igralcem, da osvojijo nagrade; vsako žrebanje ponuja milijone funtov denarnih nagrad. Možnosti za ujemanje vseh šestih številk so ena proti 45.057.474.

  Čeprav sorazmerno velike začetne nagrade uravnotežijo verjetnost zmage, so to nekatere najdaljše kvote na celem svetu. Z možnostjo zmage 1 proti 9 lahko igralci osvojijo nagrade na šestih različnih ravneh, zaradi česar je to ena izmed najboljše spletne loterije.

  Igralci morajo imeti kombinacijo vsaj dveh od šestih glavnih številk. Vendar pa se vrednost nagrad poveča, ko udeleženci ujamejo več številk.

  Nacionalni loto Združenega kraljestva ponuja številne druge nagrade. Ujemanje 5 + Bonus Ball ima kvoto 1 proti 7.509.579 in dobi 1 milijon £.

  Kvota za ujemanje petih številk je 1 proti 144.415, s čimer dobite 1.750 £. Kvota 4 ujemajočih se številk je 1 proti 2.180 in igralci dobijo 140 GBP. Številke 3 in 2 imajo kvoto 1 proti 97, zmagovalci pa prejmejo 30 GBP. Če se ujemata samo dve številki, igralec osvoji nagrado Free Lotto Lucky Dip s kvoto 1 proti 10,3.

  Kvote za zmago na nacionalnem lotu Združenega kraljestva
  Možnosti izplačil za zmagovalce nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Možnosti izplačil za zmagovalce nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Pri nagradah do dveh ujemajočih se številk je verjetnost za dobitek pri UK National Lotto 1:9,3. Jackpot se začne pri dveh milijonih funtov v sredo, v soboto pa pri 3,8 milijona funtov. Če v trenutnem žrebanju ni zmagovalcev, se žrebanje prenese na naslednje žrebanje ali pa se razdeli med vse igralce, ki se ujemajo s šestimi številkami.

  Fiksne cene v vsaki stopnji pod jackpotom segajo od brezplačnega Lucky Dipa za ujemanje samo dveh številk do milijona funtov za ujemanje petih glavnih številk in Bonus žoga. Bonus žogica vstopi v igro šele, ko se poklopi pet primarnih žogic.

  Število, kolikokrat lahko jackpot še naprej raste, je omejeno na pet žrebanj. Naslednje žrebanje bo vključevalo žrebanje Must Be Won, ki bo zagotovilo razdelitev jackpota, ko ni zmagovalcev šestih iger. V primeru znižanja se lahko nižje nagrade precej povečajo.

  Možnosti izplačil za zmagovalce nacionalnega lota Združenega kraljestva
  Nasveti in triki za igranje nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Nasveti in triki za igranje nacionalnega lota Združenega kraljestva

  Čeprav obstaja veliko dejavnikov, na katere igralci ne morejo vplivati, obstaja nekaj načinov, kako izboljšati svoje možnosti za dobitek glavnega dobitka na veliki loteriji. Verjetnost zmage na lotu je enaka za vsako vrstico številk. Povečanje vnosov je eden od načinov, da udeleženci povečajo kvote.

  Igranje v sindikatu je cenovno dostopna metoda, saj lahko igralci razdelijo stroške z drugimi in hkrati povečajo svoje kvote.

  Vsakdo ima drugačen sistem za izbiro spletnih loterijskih številk. Nekateri igralci menijo, da jim bo bolj premišljena izbira ponudila večjo možnost, kot da bi nekaj izbrali naključno.

  Čeprav izbira številk na podlagi nepozabnih datumov olajša priklic vrstic, bodo udeleženci izgubili glavni dobitek, če bodo izbrane številke 32 in višje. Poleg tega, ker veliko ljudi uporablja to strategijo, obstaja večja verjetnost, da bi zmagovalci morali razdeliti nagrado, če bi bile njihove številke izžrebane.

  Druge uporabne strategije

  Sistemi lahko povečajo možnosti za zmago tako, da udeležencem omogočijo, da pokrijejo vse številčne kombinacije znotraj določenega obsega. Na primer, igralci se lahko naučijo, kako kupiti vstopnice za UK National Lotto, tako da izberejo sedem ali več številk in vsako možno kombinacijo vnesejo v drugo vrstico. V tej situaciji bi imel eden sedem možnosti za zmago.

  Nasveti in triki za igranje nacionalnega lota Združenega kraljestva