Metode pologa

Če iščete odlično spletno mesto za loterije, ste se verjetno vprašali, 'ali so razpoložljivi načini plačila varni?' Zahvaljujoč široki paleti spletnih plačilnih metod so izplačila na loteriji postala bolj dostopna kot kdaj koli prej.

Vse, kar potrebujete, je najti zakonito spletno mesto za loterije na spletu, narediti depozit, kupiti srečko in izbrati svoje številke. Če ustrezajo številkam žrebanja, je nagrada na loteriji vaša. Pri nekaterih loterijah lahko dobite manjše nagrade, če se vaše številke ujemajo z določenimi številkami v jackpotu. Od e-denarnic do MasterCard in Visa, obstaja veliko načinov za dvig dobitka na loto z vrhunskih spletnih mest. Tukaj je vse, kar morate vedeti o varnih načinih plačila.

Metode pologa
Visa

Spletna mesta za loterije sprejemajo najrazličnejše možnosti plačila. Visa je pogosto ena izmed najboljših izbir. Kot običajen in dostopen plačilni sistem Visa izkorišča svoj mednarodni doseg za zagotavljanje možnosti denarnih nakazil za skoraj neomejeno število izdelkov in storitev, vključno z loterijami in drugo zabavo pri spletnih igrah. 

Prikaži več…
MasterCard

MasterCard je multinacionalna družba za finančne storitve z globalno stranko. Trenutno je drugo največje podjetje za e-plačilne kartice na svetu. Vendar družba svojih kartic ne izdaja neposredno uporabnikom, temveč finančnim institucijam, ki jih nato izdajajo svojim strankam v njihovem imenu. MasterCard je lahko debetna ali kreditna kartica.

Prikaži več…
Bitcoin

Bitcoin je kriptovaluta, ki obstaja že desetletje in postaja vse bolj priljubljena. Njegova vrednost je bila leta 2010 vredna le 0,05 $, zdaj pa je dosegla vrednost več kot 58.000 $ za en Bitcoin. Ko je bila ustvarjena leta 2009, se je hitro razširila in postala ena največjih virtualnih valut na svetu. Bitcoina ne nadzoruje nobena posamezna organizacija, ampak ga skupaj upravljajo ljudje, ki ga uporabljajo. Trenutno je v obtoku več kot 18 milijonov valute, večino pa imajo vlagatelji.

Prikaži več…
PayPal

PayPal je eden najvarnejših in najhitrejših načinov spletnega plačila. Sprejema ga več spletnih mest za loterije, kot sta Megarush in Crazy Lottos. PayPal, ki je bil ustanovljen pred petnajstimi leti, je ena najučinkovitejših e-denarnic in ima na milijone registriranih uporabnikov po vsem svetu. Igralci lahko uporabljajo PayPal za nakup loterijskih vstopnic, stave, pologe in dvige. Prav tako je precej enostavno odpreti račun PayPal. 

Prikaži več…
Paysafe Card

Paysafecard, predplačniška spletna transakcijska metoda, sega v leto 2000, ko jo je ustanovila skupina podjetnikov z Dunaja v Avstriji. Od uvedbe omogoča lažja spletna plačila, tako kot uporaba gotovine. Sčasoma so ga prevzela različna podjetja, kot je Skrill leta 2013. Dve leti pozneje je Optimal Payments Group prevzela Skrill in se preimenovala v Paysafe Group. Podjetje ima licenco Urada za finančno ravnanje Združenega kraljestva (FCA) in je partner s svetovno znano Mastercard.

Prikaži več…
Apple Pay

Apple Pay se je uveljavil med najpogosteje uporabljenimi metodami nakazila na loteriji. V idealnem primeru je Apple Pay rešitev za mobilno plačevanje in digitalno denarnico, ki se uporablja samo v napravi Apple ali iOS, običajno pametnem telefonu, ki je povezan z internetom. Naprave Apple vključujejo iPhone, iPad, Apple Watch in Mac. Apple Pay je bil prvotno predstavljen v ZDA, trenutno pa je na voljo uporabnikom v več kot 70 državah po vsem svetu. Število vsako leto narašča.

Prikaži več…
Neteller

Večina spletnih kupcev ima Neteller na svojem seznamu prednostnih plačilnih sredstev. To plačilno sredstvo je privlačno zaradi enostavnosti uporabe. Neteller je v lasti in upravljanju britanskega podjetja Paysafe Group. Ustanovljena je bila leta 1999. Vendar je šele leta 2000 začela obdelovati plačila spletnih iger na srečo, vključno z loterijami.

Prikaži več…
Skrill

Kot priljubljena spletna e-denarnica Skrill še naprej privablja potrošnike, ki iščejo poceni način za prenos denarja po internetu. S samo nekaj kliki lahko kupec nakaže in razprši sredstva prek ponudnika plačil, ki je zdaj ena vodilnih plačilnih storitev po vsem svetu. 

Prikaži več…

American Express

Varni načini plačila

Varni načini plačila

Varna plačilna sredstva zagotavljajo varna sredstva za polaganje in dvig na spletnem mestu za loterije. Če pa ste loto igralec, potrebujete zagotovilo, da na blagajni ni nevarnosti goljufije. Naslednje funkcije pomagajo zmanjšati ranljivost plačilnih načinov loterije.

Protokol SSL

SSL je akronim za Secure Socket Layer, šifrirni protokol za zaščito spletnega mesta. Najboljša spletna mesta za loterije imajo potrdila SSL, njihovi URL-ji pa se začnejo s HTTPS namesto HTTP. Poleg URL-ja boste opazili tudi ikono ključavnice. S šifriranjem SSL so vaši finančni podatki varni pri igranju spletne loterije.

Skladnost s PCI DSS

Industrija plačilnih kartic ali PCI je regulativni organ, ki spremlja varnostne standarde za elektronske transakcije. DSS je kratica za standarde varnosti podatkov. Vsako loto podjetje, ki omogoča plačila s kreditnimi karticami, mora biti skladno s smernicami PCI.

3D avtentikacija

Ta funkcija zavira goljufive dejavnosti med plačilno kartico. S 3D secure avtentikacijo ponudnik plačil upravlja postopek preverjanja identitete. Recimo, da uporabljate Visa za polaganje gotovine na spletno mesto za loterije. Visa bo obravnavala zahteve za kodo PIN in biometrične potrditve. To zagotavlja, da lahko samo dejanski imetnik kartice kupi srečke s kartico Visa.

Storitev preverjanja naslova (AVS)

AVS uporablja naslov za izstavitev računa, ki ste ga vnesli na spletno mesto, da preveri vaše plačilno sredstvo. AVS zagotavlja, da se ta naslov ujema z naslovom na vašem bančnem računu ali kreditni kartici.

Drugi varnostni ukrepi vključujejo posodobljen operacijski sistem in tokenizacijo, ki nadomešča zaupne podatke z naključnimi znaki.

Varni načini plačila
Izbira bančne metode

Izbira bančne metode

Najboljša spletna mesta za loterije ponujajo obilo načinov polog in dvigov. Upoštevajte, da so nekatere možnosti samo za depozite. Toda v večini primerov spletno mesto za loterije igralcem omogoča izplačilo z izbranim načinom depozita. Pred prvo transakcijo preberite pogoje in določila. Ko se odločate med možnostmi, upoštevajte naslednje dejavnike.

 • Varnost: Varna obdelava plačil je bistvenega pomena za preprečevanje kršitev podatkov in finančnih izgub. Ostanite dobro obveščeni z razumevanjem varnostnih ukrepov, ki jih je uvedel ponudnik plačilnih storitev.
 • Hitrost prenosa: Ker želite takoj financirati svoj loto račun, začnite z raziskovanjem, koliko časa potrebuje finančni ponudnik, da sprosti sredstva. Za vaše udobje izberite način, ki omogoča hitrejša izplačila na loteriji.
 • Provizije za transakcije: Večina depozitov na spletnih loterijah je brezplačnih, vendar vam bodo morda zaračunali dvig dobitka na določene načine. Najbolje je, da izberete način plačila z najnižjimi provizijami, da povečate svojo stopnjo dobička. Kalkulator za izplačilo loterije vam omogoča, da vidite, koliko vam bodo zaračunali za izplačilo.
 • ublažitev goljufij: Pametno je uporabiti transakcijsko metodo, ki lahko zazna sumljive spletne dejavnosti. Morali bi imeti možnost omejiti, koliko lahko porabite za spletne loterije.
 • Lokalna pristojnost: Različne države imajo različne kontrole finančnega upravljanja za spletno loterijo. Prepričajte se, da je vaš nakup srečke v skladu z lokalnimi zakoni.
 • Menjalni tečaj: Nekatere možnosti so omejene na določene regije in valute. Pri uporabi takih metod se vaš denar pretvori v globalno sprejeto valuto in lahko se zaračuna provizija za menjavo.
 • Bančni limiti: Običajno spletno mesto za loterije določa omejitve depozita in dviga. Vendar pa so nekateri elektronski plačilni sistemi postavili omejitve glede tega, koliko lahko porabite na spletu. Velikokrat se boste morali za odpravo te omejitve obrniti na bančnega ponudnika.
 • Vendar je bil vzpostavljen zaradi varnosti. Ne pozabite potrditi dnevne omejitve največjega dviga za vaš bančni način na mestu loto, da preprečite kršitev določil in pogojev. Najboljša možnost omogoča manjše dvige, tako da vam ni treba predolgo čakati, da uživate v svoji nagradi.
 • Bonus za način plačila: Morda ste upravičeni do posebnega bonusa, odvisno od načina pologa. Vse e-denarnice, banke in kartice ne izpolnjujejo pogojev za to posebno promocijo. Ena od možnosti, ki pritegne ta bonus, je Bitcoin. Preden začnete igrati loto na spletu, pojdite na promocijsko stran in preberite pravilnik o bonusih.
 • Mobilna prilagodljivost: Ali spletni trgovec dovoljuje transakcije prek mobilnega telefona? Večina spletnih mest za loterije je danes optimiziranih za mobilne naprave. Prepričajte se, da ima vaš finančni ponudnik prilagodljivo izkušnjo blagajne za različne mobilne operacijske sisteme in omrežja.
Izbira bančne metode
Kako narediti depozit pri igranju loterije

Kako narediti depozit pri igranju loterije

Za polog in plačilo spletne loterije morate biti registriran igralec. Vsako spletno mesto ima seznam bančnih metod. Primeri so PayPal, Visa, elektronski ček ACH, MasterCard, Discover Credit Card, WebCash, PayNearMe, PA Lottery Play+ itd. Sledite tem navodilom, da financirate svoj loterijski račun:

 • S svojim e-poštnim naslovom/uporabniškim imenom in geslom se prijavite v račun loterije
 • Pomaknite se do razdelka Blagajna in izberite »Plačilo/Polog«
 • Na seznamu, ki je na voljo, izberite želeni način pologa
 • Vnesite znesek, s katerim želite napolniti račun
 • Sledite navodilom na zaslonu, da potrdite svojo identiteto

Spletna mesta za loterije uporabljajo sodobne tehnologije šifriranja, da ostanete anonimni med vplačilom. Zagotovljena vam je zasebnost in varnost finančnih podatkov. Nato želite kupiti vstopnice za sodelovanje v loteriji. Sledite korakom.

 • Za svoj prvi nakup obvezno dokončajte registracijo in izberite možnost plačila v zgornjih korakih
 • Izberite želeno loterijo
 • Izpolnite vstopnice, ki jih želite kupiti, in možnosti igranja (naključne številke)
 • Kliknite gumb za predvajanje in izberite, koliko želite porabiti
 • Potrdite nakup vstopnice in počakajte na potrditveno sporočilo

Če transakcija ne uspe, poskusite z drugim plačilnim sredstvom. Ko uporabljate PayPal, poskrbite, da je povezan z bančnim računom in ne s kreditno ali debetno kartico. Drugi ponudniki, kot je PA Lottery Play+, vam omogočajo povezavo z vašim bančnim računom, kreditno in debetno kartico.

Kako narediti depozit pri igranju loterije
Uporaba PayPal pri igranju lota

Uporaba PayPal pri igranju lota

PayPal je ena najbolj zanesljivih e-denarnic za takojšnje nakazilo na spletnih mestih za loterije. Je zelo spoštovan po vsem svetu in zagotavlja hitra izplačila na loteriji. Varnost je najpomembnejša prednost uporabe PayPal na spletnem mestu za loterije.

Podjetje ima dolgo zgodovino varnih spletnih transakcij, podprtih s šifriranjem od konca do konca in dvofaktorsko avtentikacijo. Na blagajni se vaši podatki nikoli ne delijo z nikomer, razen s PayPalom. Večina spletnih loterij, ki sprejemajo PayPal, ima ponudbo dobrodošlice za nove igralce. Vendar je dobro preveriti, preden zahtevate bonus.

Kako narediti depozit s pomočjo PayPal

Nakazovanje sredstev na spletno mesto loterije z vašim stanjem v PayPal je preprosto. Lahko traja dlje kot pri debetni kartici, ker je PayPal posredniška trgovska storitev. Nahaja se med vašim bančnim računom in spletnim mestom za loterije. Toda postopek poteka po teh preprostih korakih:

 • Na nadzorni plošči blagajne izberite PayPal za depozite
 • Vnesite znesek, ki ga želite nakazati
 • Odpre se novo okno, kjer se morate prijaviti v svoj račun PayPal
 • Denar se nakaže takoj, tako da lahko začnete igrati loto

Kako dvigniti dobitke na loteriji s PayPal

Spletno mesto za loterije želi, da izplačate s plačilnim sredstvom, ki ste ga izbrali za polog. Če izberete PayPal, ne boste imeli težav z dvigom dobitkov. Tukaj je postopek.

 • Pojdite na razdelek za dvig in zahtevajte izplačilo
 • Kliknite PayPal (to bo prva možnost)
 • Vnesite svoje prijavne poverilnice in geslo
 • Ponudnik loterije bo zahtevo potrdil
 • Prejmite sredstva na svoj račun PayPal po 12 do 24 urah

Ko imate denar na računu PayPal, ga lahko uporabite za nakup blaga in storitev na spletu ali dvig na svoj bančni račun. Morda vam bodo zaračunali provizijo za prenos sredstev na banko.

Uporaba PayPal pri igranju lota
Kako narediti umik

Kako narediti umik

Čestitamo za zmago na lotu! Preden umaknete nagrado, se prepričajte, da je spletno mesto preverilo vašo identiteto. Prijavite se v svoj račun in sledite spodnjim korakom.

 • V meniju računa pritisnite gumb »Dvig sredstev« ali podoben gumb
 • Kliknite bančni račun ali e-denarnico, na katero želite dvigniti, da začnete postopek
 • Če ste že navedli želeno plačilno sredstvo, se bo prikazalo na spustnem seznamu
 • Vnesite dobitke na loteriji, ki jih želite unovčiti, in izpolnite vse zahtevane podatke
 • Kliknite Pošlji za nadaljevanje postopka
 • Prejeli boste sporočilo, ki potrjuje vašo zahtevo za umik

Pred izplačilom upoštevajte omejitve dviga. Kot del nadzora proti goljufijam boste morali med prvim zahtevkom za umik predložiti nekaj dokumentov. S tem zagotovimo, da je denar pravilno in zakonito prenesen.

Svojo identiteto lahko dokažete z osebno izkaznico, potnim listom ali vozniškim dovoljenjem, ki jo je izdal državni organ. Kot dokazilo o naslovu lahko predložite veljaven račun za komunalne storitve, vendar ne sme biti starejši od treh mesecev.

Medtem ko se izplačilo obdeluje, bo prikazano kot čakajoča zahteva na vašem loto računu. Po odobritvi bo premaknjen v zgodovino transakcij. Če v procesu naletite na izzive ali želite nekaj vprašati, se ne oklevajte in se obrnite na podporo za stranke.

Na splošno ne morete dvigniti zneska, ki presega vaše depozite. To je v skladu s praksami proti pranju denarja.

Nekatere spletne loterije ponujajo aplikacije loto, ki jih lahko prenesete na svoj pametni telefon. Postopek umika je enak. V povprečju lahko traja dva do pet delovnih dni, da dvignejo tako v namiznih računalnikih kot v aplikacijah, da dosežejo vaš bančni račun.

Kako narediti umik
Najboljši načini plačila loterije

Najboljši načini plačila loterije

Ljudje igrajo loterije, ker želijo dobiti denar. Izjemnega pomena je hiter in varen postopek plačila. Z najnovejšim razvojem v finančni industriji so se pojavili številni načini plačila na loteriji. Razumemo, da ni enostavno izbrati enega, saj ima svoje prednosti in slabosti.

Najboljši načini plačila loterije
Kako ocenjujemo in pregledujemo možnosti plačila

Kako ocenjujemo in pregledujemo možnosti plačila

Preden na našem spletnem mestu predstavimo bančno metodo, jo temeljito pregledamo in ocenimo glede na naše znanje v industriji in izkušnje igralcev. Naše priporočene metode morajo izpolnjevati posebna merila.

 • Biti mora široko dostopen in sprejet na vseh področjih
 • Zagotavljati mora varnost in zaupnost
 • Moral bi biti priljubljen med igralci
 • Imeti mora močne standarde šifriranja za preprečevanje kršitev podatkov
 • Potrebuje zanesljivo podporo strankam

Ugledne loterijske organizacije sprejemajo depozite in izplačujejo dobitke brez zamude. Nekatera spletna mesta ponujajo boljše transakcijske metode kot druga. V naših poudarkih navajamo le tiste z visokimi prodajnimi točkami.

Vrhunski ponudniki izvajajo varnostne ukrepe, ki zagotavljajo varnost vaših finančnih in osebnih podatkov. Dober primer je 128-bitno šifriranje, ki kodira informacije za zaščito vaših sredstev pred hekerji. Tukaj je nekaj najvarnejših možnosti za igranje spletne loterije.

Visa

Visa je eno najuspešnejših omrežij z globalnim dosegom, idealnim za plačilo spletnih loto vstopnic. Podjetje ohranja odličen ugled glede varnosti. Ni presenetljivo, da skoraj vse loterije sprejemajo kreditne kartice Visa za depozite in dvige.

Podjetje je znano po strogih ukrepih proti sumljivim dejavnostim, zato se morate počutiti varne pri uporabi. Z Viso lahko na svoj loto račun položite relativno velike zneske. Na drugi strani pa vse loterije ne dovoljujejo dvigov s kreditnimi karticami Visa. Pred obdelavo izplačila preverite drobni tisk.

MasterCard

MasterCard konkurira Visi, ko gre za varnost in zaščito kreditnih kartic. Številna spletna mesta za loterije jo sprejemajo, izbirate pa lahko med različnimi elitnimi karticami, odvisno od banke izdajateljice. Vaši podatki ostajajo zaupni, zato vas ne bi smeli skrbeti morebitne goljufije. Prav tako boste imeli razkošje, da na svoj loterijski račun nakažete velike depozite. Včasih se lahko zaračunajo stroški glede na vrsto kartice.

Skrill

To je plačilni način v Angliji, ki je prisoten zadnji dve desetletji. Običajno se uporablja v Združenem kraljestvu, vendar mu je uspelo pridobiti mednarodno bazo strank.

Skrill zaračunava majhne provizije za polog in dvig. Depoziti so takojšnji, dvigi pa lahko trajajo do dva dni. Vaši podatki so varni, saj jih Skrill ne posreduje tretjim osebam. Številnim loto igralcem je všeč, ker omogoča takojšen dostop do svojih bank prek interneta.

Poleg tega lahko uporabljate 40 različnih valut iz več kot 200 držav. Za razliko od nekaterih storitev spletnih trgovcev ima Skrill ugleden sistem za podporo strankam, kjer lahko kadar koli vprašate kar koli prek klepeta v živo. Edina omejitev je, da vse loterije ne sprejemajo plačil Skrill.

Bančno nakazilo

Skoraj vsa spletna mesta za loterije sprejemajo neposredna bančna nakazila. Odvisno od vaše banke lahko plačate provizijo za transakcijo. Čas obdelave lahko traja od enega do petih delovnih dni. Zavzeti igralci ne marajo predolgega čakanja in zato jih večina raje uporabljajo e-denarnice kot bančna nakazila.

Spet večina bank ne odobri zahtev, ki izhajajo iz iger na srečo. To bi lahko bila težava, če ste izbrali novo spletno mesto loterije, katerega ugled ni znan.

Kako ocenjujemo in pregledujemo možnosti plačila
Odgovorno igranje iger

Odgovorno igranje iger

Upoštevajte, da so žrebanja loterije naključna in vsaka vstopnica, ki jo kupite, ima enake možnosti za zmago. Jackpoti se menjajo vsak teden, nagrade pa se povečajo, da bi igralcem omogočili večji možni donos.

V idealnem primeru lahko kupite več vstopnic, da povečate svoje možnosti za zmago. Toda kot odgovoren igralec loterije bi morali določiti mejo porabe in se je držati. V tem primeru lahko pomaga tudi pridružitev spletnemu loterijskemu sindikatu.

Drugi nasveti, ki vam bodo pomagali pri odgovornem igranju, so:

 • Nikoli ne vzemite posojila za igranje loto na spletu
 • Vzemite ga kot prosti čas in ne kot vir dohodka
 • Izogibajte se lovljenju izgube
 • Ne igrajte, ko ste preveč vznemirjeni ali depresivni
 • Uporabite odgovorna sredstva za igre na srečo
 • Če menite, da ste zasvojeni z igrami na srečo, poiščite strokovno pomoč
Odgovorno igranje iger