Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Ethereum 2023

Druga največja na svetu, Ethereum je odprtokodna kriptovaluta. Številna spletna mesta za loterije in igralnice so sprejela Ethereum kot del svojih plačilnih sredstev. Glavni razlog za to je, da je Ethereum enostaven način za prenos sredstev, medtem ko igralci uživajo v anonimnosti, ki jo prinaša. Številna spletna mesta za loterije in igralnice dovoljujejo depozite in dvige v obliki kriptovalut. Običajno je shranjen v e-denarnicah in igralec lahko kupi Ethereum pri različnih finančnih trgovcih na trgu.

Ethereum je na trgu od leta 2015. Uporablja javni trg blockchain kot odprtokodno. To mu omogoča praktično delovanje med računi. To jo loči od drugih oblik kriptovalut. Ko se uporabnik seznani z Ethereumom, ga postane enostavno uporabljati kot način pologa na spletnih mestih za loterije, ki jih uporablja.

Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Ethereum 2023
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Uporabite za igre s pravim denarjem
  Uporabite za igre s pravim denarjem

  Uporabite za igre s pravim denarjem

  Spletna mesta za loterije dandanes omogočajo igralcem, da vložijo Ethereum v igre za pravi denar. Igralci prejmejo celo velike bonuse, ko kupijo srečko s to možnostjo kriptovalute. Do njih so upravičeni tako zvesti kot novi igralci spletne loterije depozitni bonusi, bonusi brez pologa, popusti in še veliko več. Spletna mesta za loterije običajno omogočajo igralcem, ki uporabljajo Ethereum ali druge kriptovalute, igranje vseh iger z ničelno jurisdikcijo, saj večina vlad še ne ureja kriptovalut.

  Ker so kriptovalute prihodnost, se bo Ethereum še naprej povečeval v številu spletnih loterij, ki ga uporabljajo kot izvedljivo plačilno sredstvo.

  Uporabite za igre s pravim denarjem
  Kako narediti depozit z Ethereumom

  Kako narediti depozit z Ethereumom

  Vloge kriptovalute so neomejene za razliko od vlog fiat valute, ki so omejene glede na metode depozita. Število vstopnic, ki se jih igralec lahko odloči za nakup na spletnih mestih za loterije z uporabo Ethereuma, ni omejeno. Če pa želite uporabiti Ethereum kot prednostno plačilno sredstvo, mora zadevno spletno mesto za loterije to kriptovaluto navesti kot plačilno sredstvo.

  Če je naveden na spletnem mestu loterije, se prijavite v račun in kliknite Ethereum, da nakažete nakazilo na platformo za spletno loterije. Igralec mora nato klikniti možnost Ethereum, kjer se bo moral prijaviti v svojo e-denarnico Ethereum, da samodejno prenese kovance na spletno mesto za loterije. Depoziti so običajno takojšnji.

  Povežite denarnico Ethereum z bančnim računom

  Za povezavo Ethereuma z bančnim računom bo uporabnik potreboval storitve platforme za izmenjavo kriptovalut. To uporabniku omogoča, da kupi eter, valuto Ethereum z uporabo želene bančne kreditne kartice. Uporabnik mora opraviti naslednje korake:

  • Odprite račun platforme za izmenjavo kriptovalut
  • Dodajte želeni način plačila; kreditna kartica ali bančni račun
  • Po vmesniku se pomaknite do možnosti takojšnjega nakupa in izberite Ethereum
  • izberite količino Ethereuma, ki jo želite kupiti
  • Kliknite na možnost nakupa in dokončanja nakupa.

  Ko uporabnik opravi nakup Ethereuma, ga spodbujamo, da poskrbi, da so kovanci zaradi varnosti shranjeni v svoji osebni denarnici.

  Kako narediti depozit z Ethereumom
  Neposreden depozit

  Neposreden depozit

  S platformo za izmenjavo kriptovalut lahko igralec spletne loterije neposredno nakaže sredstva v Ethereum. Platforma za menjavo kriptovalut, kot je osnova kovancev, omogoča uporabniku, da v svojo denarnico Ethereum naloži poljuben znesek, ki ga želi. Uporabniku omogoča, da izbere vrsto kriptovalute, v katero želi, da se njihova sredstva pretvorijo, ali obdrži gotovino v denarnici kot običajno valuto. Najnižji znesek depozita je 0,01 ETH na večini spletnih loterij.

  Možnost depozita za mobilni telefon

  Uporaba mobilnega telefona za nakazovanje kriptovalut je lahko nekoliko težavna za uporabnike, ki prvič uporabljajo. Za lažji postopek pologa morajo prenesti več aplikacij. Na pametnem telefonu bo morda igralec moral prenesti aplikacijo platforme za izmenjavo kriptovalut, aplikacijo za kriptovaluto Ethereum in aplikacijo spletnega mesta za loterije, če je na voljo.

  Ko je to storjeno, se prijavite v vsak od računov. V aplikaciji za menjavo kriptovalut mora igralec kupiti kovance, ki jih bo kasneje prenesel v svojo e-denarnico, ki je neposredno povezana z njegovim želenim spletnim mestom za loterije. Z uporabo svoje spletne aplikacije za loterije lahko izbere možnost pologa in sledi navodilom, prikazanim v mobilni aplikaciji, da olajša postopek nakazila.

  Neposreden depozit
  Kako narediti umik z uporabo Ethereuma

  Kako narediti umik z uporabo Ethereuma

  Med izplačilom ali dvigom na loteriji z uporabo Ethereuma bo igralec morda moral uporabiti enak postopek kot pri polaganju sredstev. Igralec mora najprej potrditi, da ima njegov/njen račun na spletnem mestu za loterije dovolj denarja za olajšanje dviga v obliki Ethereuma.

  Spletna loterijska platforma lahko zaračuna provizijo za dvig in konverzijo za dvige kriptovalut. Obiščite plačilno stran na spletnem mestu za loterije in začnite postopek dviga. Ker je bila možnost Ethereum že izbrana med fazo depozita, kliknite možnost Ethereum e-denarnice, prikazano na platformi. Izpolnite podatke o e-denarnici Ethereum, znesek dviga in kliknite na dvig.

  Čas obdelave dobitkov v kriptovalutah je običajno v minutah po vložitvi zahteve za umik. To lahko traja od 5 do 20 minut od vložitve zahteve. Najvišja omejitev dviga za Ethereum je 100 ETH.

  Ta hiter postopek dviga olajša dejstvo, da transakcija Ethereum na spletnem mestu za loterije ni odvisna od nobene banke ali katerega koli drugega posrednika. To učinkovito odpravlja morebitno čakalno dobo v primerjavi z uporabo kreditnih ali debetnih kartic.

  Dvigi prek mobilnega telefona

  Igralec s svojim spletnim mestom za loterije in aplikacijami za e-denarnico Ethereum na svojem pametnem telefonu lahko izvede umik. Postopek je praktično enostaven in hiter, če je igralec svoj račun e-denarnice povezal s svojim spletno mesto za loterije račun. Igralec, če želi, lahko svoj Ethereum pretvori v fiat valuto, preden dokonča zahtevo za umik.

  Kako narediti umik z uporabo Ethereuma
  Varnost in varnost v Ethereumu

  Varnost in varnost v Ethereumu

  Ethereum je bolj priročen način plačila in depozita na spletnih mestih za loterije, saj zagotavlja večjo zaščito zasebnosti igralcev. Njegove transakcije so anonimne. Z Ethereumom igralec ne more podvojiti prenosa sredstev, saj sistem obdeluje eno transakcijo naenkrat.

  Ker tehnologija hitro spreminja denarne transakcije, postajajo spletne loterijske platforme in igralnice vse bolj dovzetne za Ethereum in druge oblike kriptovalut. Ker je za mnoge nov način plačila, so izpolnjeni vsi varnostni protokoli in igralcu oteži, da bi bil prevaran s svojimi kovanci Ethereum, ko so v e-denarnici ali računu spletnega mesta za loterije.

  Z Ethereumom lahko uporabnik kupi kovance kriptovalute s katerim koli bančnim plačilnim sredstvom. Sem spadajo VISA, MasterCard, kreditne in debetne kartice. Vse, kar mora uporabnik narediti, je izbrati število kovancev, ki jih želi kupiti v platformi e-denarnice Ethereum, in jih povezati s svojo želeno banko.

  Varnost in varnost v Ethereumu
  Možnosti podpore strankam Ethereum

  Možnosti podpore strankam Ethereum

  Večina digitalnih kovancev v primerjavi s tradicionalnimi načini plačila nima posebnega podpornega sistema. Kot igralec je pomembno vedeti, da je Ethereum decentraliziran. To pomeni, da nobena osrednja organizacija, oseba ali subjekt ni lastnik Ethereuma.

  Glede na to zanj ni uradnega kanala za podporo. Za imetnika e-denarnice Ethereum, za dostop do podpore za stranke v primeru težav, ima večina teh e-denarnic namenske skupine za podporo. To je pomanjkljivost, saj se uporabnik ne more pritoževati zaradi zamud pri transakcijah, menjalnih razmerjih in nepravilnih prenosih kovancev.

  Možnosti podpore strankam Ethereum