Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Bitcoin 2023

Bitcoin je kriptovaluta, ki obstaja že desetletje in postaja vse bolj priljubljena. Njegova vrednost je bila leta 2010 vredna le 0,05 $, zdaj pa je dosegla vrednost več kot 58.000 $ za en Bitcoin. Ko je bila ustvarjena leta 2009, se je hitro razširila in postala ena največjih virtualnih valut na svetu. Bitcoina ne nadzoruje nobena posamezna organizacija, ampak ga skupaj upravljajo ljudje, ki ga uporabljajo. Trenutno je v obtoku več kot 18 milijonov valute, večino pa imajo vlagatelji.

Prihodnost Bitcoina je težko napovedati z nenadnimi povečanji vrednosti in več padci, vendar bo zagotovo še naprej rasla, ko se bodo ljudje bolj seznanili z virtualno valuto in ko jo bo vse več podjetij začelo sprejemati kot možnost plačila.

Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Bitcoin 2023
Kako uporabljati Bitcoin kot način depozita
Kako uporabljati Bitcoin kot način depozita

Kako uporabljati Bitcoin kot način depozita

S povečanjem števila kriptovalut in blockchaina lahko igralci zdaj uporabljajo Bitcoin kot eden od načinov deponiranja. Svoj denar lahko nakažejo na digitalni račun za nakup vstopnic za spletne loterije z uporabo Bitcoina.

denarnice

Prva stvar je nastavitev denarnice. Za nakazilo Bitcoin pojdite na spletno mesto loterije in uporabite možnost "depozit z uporabo Bitcoin". Polog lahko izvedete tako, da vnesete znesek in nadaljujete na stran za potrditev plačila. Nato vnesite zahtevane podatke in potrdite plačilo.

Ni neposrednega načina za povezavo vaših Bitcoinov z bančnim računom niti z denarnico. Vendar pa obstajajo storitve, ki bodo vaš račun povezali z denarnico s kartico na bankomatu. Tisti, ki ne želijo čakati na bankomatsko kartico, se lahko prijavijo tudi v račun ponudnika iz katerega koli računalnika in nakažejo sredstva z možnostjo bančnega nakazila.

Bankomati, menjalnice in P2P

Možno je deponirati Bitcoin z uporabo bankomatov, menjalnic in med enakovrednimi transakcijami. Najbolj priljubljena oblika depozita je prek menjalnic Bitcoin. Ko naložite Bitcoin na spletno mesto za loterije prek menjalnice, jih boste morali poslati iz svoje denarnice na borzo in jih nato pretvoriti v USD ali evre.

Na svoj račun morate položiti bitcoine, ki bodo nato uporabljeni za nakup vstopnic.

Uporaba mobilnih telefonov

Če želite nakazati nakazilo s svojim mobilnim telefonom, lahko uporabite aplikacijo za nastavitev računa. Ko se prijavite in potrdite svoj račun, boste morali svoj bančni račun ali kreditno kartico povezati s podatki za nakup bitcoina. Nato lahko uporabite svoj račun aplikacije za nakazilo Bitcoin.

Kako uporabljati Bitcoin kot način depozita
Kako dvigniti Bitcoin

Kako dvigniti Bitcoin

Če bi radi dvignili z možnostjo kriptovalute, je Bitcoin tudi eden od načinov plačila. Za izplačila na spletnem mestu loterije boste morali poznati uporabo vaše denarnice Bitcoin.

Najprej se prijavite v svoj račun in kliknite možnost dviga.

To vas bo pripeljalo na stran z dvema možnostma – eno za dvig Bitcoinov in eno za umik vseh drugih možnosti. Če želite dvigniti samo Bitcoin, izberite "Dvigni Bitcoin". Če želite umakniti vse svoje možnosti, izberite "Umik vse".

Za dvig z uporabo Bitcoin možnosti potrebujete denarnico. Če želite umakniti bitcoine s spletnega mesta, bi morali poiskati menjavo, ki sprejema sredstva s spletnega mesta spletna stran za loterije.

Čas obdelave dvigov se razlikuje glede na spletno mesto. Nekatera spletna mesta bodo obdelala umike v 48 urah, druga pa lahko trajajo do dva tedna. Vendar pa lahko večina spletnih mest obdela umike v enem tednu.

Mobilne dvige lahko izvedete tudi tako, da obiščete spletno mesto v telefonu in poiščete razdelek »Izplačilo«.

Kako dvigniti Bitcoin
Ali je uporaba Bitcoina varna?

Ali je uporaba Bitcoina varna?

Varnost borze Bitcoin je v veliki meri odvisna od države, v kateri deluje. V državah z močnim pravnim sistemom in kjer kriptovalute niso urejene, imajo borze na splošno več možnosti, da so varne. Vendar pa je v državah, kjer obstaja kakršna koli negotovost glede zakonitosti digitalnih valut, verjetno, da bodo menjave manj varne.

Na splošno je najbolje, da se držite zanesljivih menjalnic z dobrim ugledom in shranite svojo kriptovaluto brez povezave.

Bitcoin je ena najbolj varnih platform na svetu. Bitcoin blockchain je javna knjiga, ki beleži vsako transakcijo, ki se je kdaj zgodila v njegovem omrežju. Skoraj nemogoče je, da bi kdor koli vdrl vanj in spremenil kakršne koli informacije zaradi načina, kako je bil zasnovan.

Transakcije z bitcoini so nepopravljive, kar pomeni, da uporabnike ne morejo prevarati lažna spletna mesta z lažnim predstavljanjem ali da jim vdrejo račune in ukradejo sredstva. Pri bitcoinih ni nobenih provizij za namestitev, mesečnih stroškov ali minimalnega stanja.

Je kriptovaluta z odprtokodno programsko opremo, kar pomeni, da ni centralne banke ali organa, ki bi jo nadzoroval. Blockchain vzdržujejo rudarji, ki so ljudje, ki uporabljajo svoje računalnike za reševanje matematičnih težav za potrditev transakcij in ustvarjanje novih blokov, ki se nato dodajo v blockchain.

Ali je uporaba Bitcoina varna?
Podpora strankam za Bitcoin

Podpora strankam za Bitcoin

Plačilo z bitcoini je eden izmed najbolj priljubljenih načinov za nakupe. Te digitalne, decentralizirane valute ne nadzoruje nobena vlada ali banka. Transakcije se izvajajo med dvema osebama v okolju enakovrednih brez sodelovanja tretjih oseb.

Plačila z bitcoini niso le poceni, ampak omogočajo tudi hitre transakcije, ki se obdelujejo brez postopka preverjanja ali provizij.

Ali obstaja kakšna podpora za It?

Ker gre za decentralizirano digitalno valuto, ki je ne ureja nobena država ali bančna institucija, javna knjiga, imenovana blockchain, shranjuje vse transakcije Bitcoin. Najpogostejši način za nakup Bitcoina je prek borze, zato se boste morali za kakršno koli podporo obrniti na borzo, tako da se sklicujete na kontaktne podatke na njihovem spletnem mestu.

Uradna podpora strankam

Bitcoin ima svojo podporo za stranke, čeprav ni vedno na voljo 24 ur na dan. Njihova podpora za stranke je dosegljiva na bitcoin@contact-us.bitcoin. The Bitcoin Foundation je neprofitna organizacija, ki spodbuja in ščiti uporabo kovanca. Na svoji spletni strani imajo tudi kontaktni obrazec za splošna vprašanja, vendar nimajo telefonske številke.

Neformalne metode podpore

Pomoč in podporo lahko dobite tudi na forumih o kriptovalutah od članov, na družbenih omrežjih in kanalih IRC na Freenode. Bitcoin.org je uradna spletna stran omrežja.

Podpora strankam za Bitcoin