Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Payz 2023

EcoPayz, ki je med najbolj priznanimi načini plačevanja z e-denarnico, lahko uporabljajo igralci loterije za financiranje svojih računov. Gre za prilagodljiv način plačila, ki podpira 54 valut in je na voljo v več kot 200 državah po vsem svetu. EcoPayz podpira nakupe loterijskih srečk v državah, kjer so spletne igre na srečo dovoljene.

Je registrirana blagovna znamka PSI-Pay Ltd in ima dolgo zgodovino v industriji spletnih plačil od leta 2000. Ecopayz je pred tem izdajal kartico, imenovano ecoCard, ki jo je pred kratkim nadomestila ecoPayz Mastercard. Čeprav je kartica še vedno v uporabi, novi uporabniki ecoPayz kartice EcoCard ne potrebujejo več za spletni nakup srečk.

Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo Payz 2023
Kako narediti depozit z EcoPayz na spletnih loterijah
Kako narediti depozit z EcoPayz na spletnih loterijah

Kako narediti depozit z EcoPayz na spletnih loterijah

Ker ga upravlja Urad za finančno ravnanje Združenega kraljestva in je partner družbe Mastercard, si je pridobil močan sloves odgovornosti. Način plačila ecoVirtualcard uporabniku omogoča pošiljanje plačil po vsem svetu brez skrbi, da bi vas nadzorovale oblasti.

Stranke lahko do svojih računov dostopajo tudi prek aplikacije ecoPayz, ki jim omogoča nadzor mobilnih digitalnih denarnic. Od depozitov do denarnih nakazil ima mobilna aplikacija ecoPayz vse funkcije namizne različice. Večina spletnih mest za loterijo sprejema neposredna plačila ecoPayz, vendar bodo nekatera od strank morda potrebovala povezavo svoje eko kartice s kreditno kartico.

EcoPayz je odlična možnost plačila za povečanje stanja na računu spletno mesto loterije kjer je ta oblika iger na srečo zakonita. Dopolnitev računa bi morala biti hiter in poenostavljen postopek.

Za nakazilo denarja na loto račun prek ecoPayz igralci sledijo vrsti korakov. Najprej se mora stranka prijaviti na katero koli loterijsko platformo ecoPayz. Nato lahko dostopajo do svojega računa tako, da se prijavijo in nato odprejo področje »blagajna«. Med predstavljenimi načini pologa naj uporabnik kot prednostno možnost plačila izbere ecoPayz.

Ko je možnost plačila nastavljena, mora igralec zdaj izpolniti želeni znesek pologa in podatke o ecoPayzu. Nekateri zahtevani osebni podatki vključujejo telefonsko številko, naslov in državo prebivališča. Po preverjanju lahko uporabnik pritisne gumb "potrdi", da pošlje denar. Stanje na njihovem loterijskem računu se posodobi takoj, ko je transakcija zaključena.

Kako deluje EcoPayz

Kartica ecoPayz MasterCard se neposredno poveže z ustreznim računom ecoAccount. Tako bo imel uporabnik na voljo sredstva za igranje spletne loterije. Čeprav se lahko digitalna denarnica ecoCard financira z bančnim nakazilom, je ni treba povezati z bančnim računom.

Dnevna omejitev depozita je odvisna od stopnje stranke. Novi uporabniki, ki so pravkar odprli račun ecoPayz, so postavljeni na klasično raven in počasi prehajajo na srebrno raven. Najvišja dnevna omejitev depozita za račun ecoPayz je 200 EUR na klasični ravni in 3.000 EUR na srebrni ravni.

Ali lahko uporabnik položi depozit prek mobilnega telefona?

ja Nakazilo je možno prek aplikacije ecoPayz, ki ima enake zmogljivosti kot namizna različica. Aplikacijo podpirata različici za Android in iOS. Poleg tega lahko uporabnik spletno stran obišče tudi preko mobilnega telefona, kadar koli mora nakazati polog.

Kako narediti depozit z EcoPayz na spletnih loterijah
Kako narediti dvig z EcoPayz

Kako narediti dvig z EcoPayz

Oboževalci lota uživajo v dvigovanju izplačil na loteriji po uspešni stavi. Z ecoPayz lahko dvignejo denar s svojega računa takoj, ko izpolnijo zahteve za dvig. Vendar se morajo zavedati, da se lahko postopek dviga razlikuje glede na ponudnika spletne loterije. Nekatera spletna mesta izplačajo sredstva na glavni račun ecoAccount, druga pa na ecoPayz Mastercard.

Za to se igralec najprej prijavi v svoj račun loterije. V spustnem meniju kot način plačila izberejo ecoPayz. Nazadnje morajo vnesti zahtevani znesek in nato nadaljevati s potrditvijo. Z izplačili ecoPayz je povezana majhna provizija, ki je zanemarljiva in se lahko razlikuje od enega mesta do drugega.

Kakšna je dnevna omejitev dviga?

Največji dnevni dvig na srebrni ravni je 750 EUR, medtem ko je najvišji znesek, ki ga lahko dvignete v eni transakciji, 250 EUR. Za zlato, platinasto in VIP raven je dnevna omejitev dviga do 1.500 EUR, posamezna transakcija pa lahko vključuje do 500 EUR. Največje število dvigov na bankomatu, ki jih stranka lahko dnevno izvede, je 10-krat za vsa stanja računa.

Kakšni so časi obdelave?

Postopek izplačila je običajno hiter, saj nekatera spletna mesta z loterijo trajajo manj kot en dan, druga pa lahko trajajo do 3 dni.

Ali je mogoče dvigniti prek mobilnega telefona?

ja Zahvaljujoč priročnosti aplikacije ecoPayz je mogoče dvigniti denar z mobilnim telefonom. Stranke lahko obiščejo tudi spletno stran ecoPayz in nakažejo svoja sredstva na druge bančne račune.

Kako narediti dvig z EcoPayz
Varnost in varnost pri EcoPayz

Varnost in varnost pri EcoPayz

Današnji igralci lota so izpostavljeni zlonamernim dejanjem goljufov ali prevarantov, ki delujejo na spletu. Varnostni dejavnik mora priti v poštev, zlasti ko gre za transakcije spletne loterije. Da bi se izognili padcu v past, morajo ljubitelji loterije preveriti, ali je njihov želeni način plačila odobril Organ za finančno ravnanje Združenega kraljestva.

Denarna nakazila z uporabo ecoPayz so zelo varna in pokrivajo vse varnostne vrzeli, ki jih goljufi lahko ogrozijo. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje zaupnosti in varnosti občutljivih podatkov svojih strank. Njihovi strežniki izvedejo vsako transakcijo v skladu s sporazumi z uradom za finančno ravnanje, da bi preprečili goljufije in dejavnosti pranja denarja.

EcoPayz uporablja 3D Secure (3DS) v eko karticah, kar omogoča preglednost in varnost pri premikanju denarja k in iz spletnih trgovcev in drugih računov. Dodatno zaščito zagotavlja preverjanje v dveh korakih, ki zagotavlja, da lahko do računa dostopa le pooblaščeni lastnik.

Pri preverjanju v dveh korakih stranka prejme SMS ali kodo na svojo telefonsko številko in vnese geslo za potrditev svoje identitete. Tak postopek je obvezen vsakič, ko uporabniki dostopajo do svojih računov. Stranka bo bodisi prejela edinstveno kodo od Google Authenticator ali pa bo poslana neposredno na telefon.

Varnost in varnost pri EcoPayz
Možnosti podpore strankam EcoPayz za loterije

Možnosti podpore strankam EcoPayz za loterije

Stranke imajo na voljo nekaj načinov, kako hitro stopiti v stik s podporo ecoPayz, ko se soočajo s težavami. Domača stran ecoPayz ima kontaktni obrazec, funkcijo klepeta v živo in e-poštni naslov. Stranke spodbujamo, da sporočijo svoj ID računa, če želijo biti obveščeni prek e-pošte ali kontaktnega obrazca.

Pri uporabi teh dveh kanalov se pričakuje odgovor v 1-2 dneh. Funkcija klepeta v živo ecoPayz je najenostavnejši in najhitrejši način za vzpostavitev stika s spletnimi agenti. Predstavnik podpore je običajno dosegljiv prek klepeta v živo v nekaj minutah in je dostopen 24/7.

Stran s pogostimi vprašanji je na voljo za pomoč uporabnikom, ki so nasedli in želijo dobiti hitre odgovore na splošna vprašanja. Strankam svetujemo, da uporabijo funkcijo klepeta v živo ali e-pošto, če naletijo na težave pri prijavi v svoje račune ali jih skrbi varnost računa.

Če je kartica ecoPayz MasterCard izgubljena ali ukradena, je priporočljivo, da težavo rešite prek virtualnega računa ecoPayz. To storite tako, da v levem meniju izberete »ecoCard« in kliknete »Prekliči kartico«. Kontaktni podatki ecoPayz so naslednji:

Možnosti podpore strankam EcoPayz za loterije