Najboljše spletne loterije, ki sprejemajo RuPay 2023

RuPay je prvo svetovno plačilno sredstvo te vrste v Indiji. Kot že ime pove, izhaja iz dveh besed: rupija in plačilo. Uvedla ga je Nacionalna plačilna korporacija Indije leta 2012, da bi izpolnila poslanstvo Reserve Bank of India/RBI, da ustvari odprt in večstranski transakcijski sistem, ki spodbuja manj gotovine.

V zvezi s tem je povzročilo, da so številne indijske banke postale tehnološko podkovane, saj so morale olajšati elektronska plačila. Ne sprejema se le na prodajnih mestih in na bankomatih, temveč tudi na številnih spletnih mestih za e-trgovino. Več kot 100 javnih in zasebnih finančnih institucij ima dovoljenje za zagotavljanje kartic RuPay. Zanimivo je, da so kartice RuPay v Indiji bolj priljubljene kot Visa. To pojasnjuje, zakaj se mnogi igralci spletne loterije odločijo za to metodo za polog in dvig svojega denarja.

Kako narediti depozit z RuPay
Kako narediti depozit z RuPay

Kako narediti depozit z RuPay

Različna spletna mesta za loterije so vključila RuPay v svoje bančne možnosti, da bi oboževalcem loterije olajšali začetek svojih dogodivščin. Na voljo je kot kreditna/debetna kartica, ki uporabnikom omogoča ponovno polnjenje gotovine za enostavne transakcije na spletnem mestu za loterije. Druga možnost je, da se plačila RuPay izvedejo prek mobilne aplikacije ali aplikacije za pametno uro. Indijski igralci ne bi smeli biti v temi, ko gre za uporabo RuPay, in indijska spletna mesta za loterije RuPay so izjemno enostavna za uporabo storitve.

Preden nakaže RuPay depozit, mora igralec pridobiti Rupay račun. Najlažji način je, da obiščete uradno stran RuPay in zahtevate kartico. Drugi način je, da se obrnete na banko izdajateljico RuPay in sledite navodilom. Plačilne kartice RuPay so na voljo v večini indijskih bank, vključno z Bank of Baroda, Punjab National Bank in State Bank of India. Debetna kartica RuPay se poveže neposredno z bančnim računom, kar omogoča brezhibna spletna nakazila.

Igranje na spletnem mestu za loterije, ki sprejema RuPay, je preprosto. Novi igralci naj začnejo z enim od priporočenih spletnih mest na tej spletni strani. Prvi korak do uživanja RuPay je odpiranje računa na spletnem mestu za loterije z uporabo e-pošte, uporabniškega imena in gesla. Po potrditvi računa lahko uporabnik nadaljuje na svojo najljubša loto igra in naredite stavo za pravi denar. Kot večina mobilnih načinov nakazila tudi RuPay za varnostne namene pošlje kodo OPT.

Uporaba RuPay za nakazila na loteriji

Najlažji način za nakazilo RuPay je naslednji:

 • Na spletnem mestu za loterije, igralec, je gumb »Igraj zdaj«, ki vodi do strani blagajne
 • Na strani za blagajno mora igralec klikniti povezavo za nakazilo in med razpoložljivimi načini plačila izbrati RuPay. Nato izpolnijo znesek za prenos s svojega računa RuPay na spletno mesto loterije
 • Pri uporabi kartice RuPay bo plačilni procesor zahteval 16-mestno številko, kodo CVV in datum poteka veljavnosti
 • Igralec prejme enkratno geslo – OPT- prek SMS-a za potrditev plačila

Depoziti RuPay so brezplačni in takojšnji. So varni in varni, dokler igralec izbere licenčno in ugledno spletno mesto za loterije. Če želite vedeti, ali je bila transakcija uspešna, igralec prejme SMS na mobilno številko, povezano z njegovim računom RuPay. Čeprav je omejitev depozita določena s strani loto, je v veliki meri odvisna od banke izdajateljice. Na splošno veliko spletnih mest za loterije sprejema vse od 10 USD.

Kako narediti depozit z RuPay
Kako narediti dvig z RuPay

Kako narediti dvig z RuPay

Večina spletnih mest z RuPay obdeluje izplačila loterije v 24 do 72 urah. Odvisno od banke izdajateljice lahko denar prispe na igralčev račun isti dan, ko ga ponudnik loterije sprosti. Rahle zamude so običajne za tiste, ki prvič igrajo loto. V skladu s predpisi o igrah na srečo bi morala vsa mesta za loterije preveriti osebne dokumente svojih strank v postopku, znanem kot Know Your Customer ali KYC. To je potrebno za boj proti spletnim goljufijam in igranju na srečo mladoletnih. Zato ne bi smelo biti presenečenje, ko spletno mesto zahteva nacionalno osebno izkaznico, vozniško dovoljenje ali podoben dokument. Nadaljnji dvigi bodo hitrejši, saj postopek KYC ne bo več izveden.

Postopek umika

Pomembno je omeniti, da spletna mesta RuPay obdelujejo dvige z uporabo plačilnega sredstva deponiranja sredstev. Tako si bodo zapomnili podrobnosti, ko bo prišel čas, da zmagovalec izplača denar. Izplačila loterije, ki vključujejo RuPay, ne potrebujejo OTP, vendar jih je mogoče obdelati na mobilnih telefonih. Preden zahteva plačilo, mora igralec zagotoviti, da je njegov loterijski račun dosegel minimalni znesek, ki ga je mogoče dvigniti, in da izpolnjuje vse pogoje za stave. Za izplačilo z RuPay morajo igralci:

 • Prijavite se v njihov spletni račun za loterije
 • Pojdite do blagajne in pritisnite gumb »Prejmite plačilo« ali dvig
 • Na zaslonu poiščite logotip RuPay
 • Navedite potrebne finančne podatke, kot sta telefonska številka in naslov
 • Preglejte podrobnosti, preden kliknete »Pošlji«
 • Počakajte na denar na njihovi kartici RuPay

Uspešen umik bi moral odražati strankino zgodovino transakcij. Glavna valuta dvigov RuPay je rupija. Provizije za dvig niso vključene.

Kako narediti dvig z RuPay
Varnost in varnost pri RuPay

Varnost in varnost pri RuPay

Ker spletne goljufije oblikujejo zapletene sheme za napad na spletne igralce na srečo, so močni varnostni ukrepi ključnega pomena za zaščito njihovih podatkov. Na srečo to ne bi smelo skrbeti za omrežje RuPay. Tukaj je razlog.

Sistem RuPay je neverjetno varen. Uporablja 256-bitno šifriranje SSL in je avtoriziran s postopkom dvofaktorske avtentikacije. Prva obrambna linija pred spletnimi goljufijami pri deponiranju pri RuPay je OTP. Edinstvena koda se pošlje na registrirano mobilno številko. Brez OTP stranka ne more dokončati svoje transakcije na spletnem mestu za loterije.

RuPay se drži strogih standardov zasebnosti, ki jih je določila Nacionalna plačilna korporacija Indije. To bi moralo omogočiti igralcem mir, ker so njihovi zaupni podatki rezervirani na varnih strežnikih. Za maksimalno zaščito strežnika spletna mesta RuPay uporabljajo varnostno utrjevanje, to je kombinacijo naprednih varnostnih vdorov za boj proti ranljivostim operacijskih sistemov in strežniške programske opreme. Pogoste metode utrjevanja strežnikov vključujejo šifriranje podatkov, namestitev protivirusnih in požarnih zidov, redno posodabljanje operacijskih sistemov in odpravljanje neželenih aplikacij tretjih oseb.

Podobno so mesta za loterije RuPay varna, ker uporabljajo skoraj enake varnostne protokole. Poleg tega se redno testirajo glede varnosti. Značilnosti zelo varnih spletnih mest loto vključujejo certifikate, licence za igre in močne varnostne plasti, kot je SSL.

Varnost in varnost pri RuPay
Možnosti podpore strankam RuPay

Možnosti podpore strankam RuPay

Stranke RuPay pogosto ne morejo vložiti depozitov, ko morajo igrajte spletno loterijo. Nekateri so poročali o zavrnjenih transakcijah in napakah pri plačilu pri uporabi svoje kartice RuPay. Ni treba panike, ko se pojavijo takšne težave, saj je podpora strankam pri RuPay pripravljena z rešitvami. Treba je vedeti, kje se z njimi obrniti. Tu so najlažji načini za vzpostavitev stika s predstavniki strank RuPay:

 • Osebni digitalni pomočnik: To je spletni klepetalnica, ki se nahaja v spodnjem desnem kotu spletne strani za stike RuPay. Avtomatizirana funkcija odgovarja na najpogostejša vprašanja, kot je internetni bot. Obstaja prostor za vnos določene poizvedbe. Pri uporabi virtualnega pomočnika lahko izberete angleščino ali hindujščino.
 • Telefon: Na zadnji strani kartic RuPay so različne brezplačne telefonske številke za pomoč. Te so bolj primerne za nujne storitve, kot je kraja ali izguba kartice
 • Obisk poslovalnice banke: Če stranke ne morejo priti do predstavnikov strank RuPay, je najbolje, da se za nadaljnjo pomoč obrnejo na poslovalnico banke izdajateljice.
Možnosti podpore strankam RuPay