Novice

June 14, 2022

6 preprostih načinov za izbiro številk loterije

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Loterije so postale priljubljene v današnjem času. To je zato, ker imajo igralci možnost, da z eno samo vstopnico čez noč postanejo milijonarji. Toda zadeti veliki jackpot ni lahek podvig, saj se morajo igralci ujemati z vsemi številkami. Torej, slon v sobi je, kako igralci izberejo številke loterije? No, obstaja več načinov, kot je opisano spodaj.

6 preprostih načinov za izbiro številk loterije

1. Poskusite s srečnimi številkami

Vsakdo ima to srečno številko(e). Lahko je datum rojstva, številka dresa najljubšega igralca ali katera koli druga številka, o kateri je ena sentimentalna. Izbira te številke je lahko eden najlažjih načinov igraj loterije.

Za tiste, ki nimate srečnih številk, je možnost, da uporabite tradicionalne srečne številke. Na primer, sedem velja za srečno število, ker je v tednu sedem dni, sedem celin, sedem morij, sedem čudes sveta itd. Poleg sedmih je tri priljubljena tudi srečna številka, ki jo popularizirajo z izrekom: "dobre stvari pridejo v trojkah." Za več si oglejte srečne in nesrečne številke z vsega sveta.

2. Naključna izbira

Drug način za izbiro številk loterije je naključna izbira. Tu ni treba razmišljati o srečnih številkah ali prejšnjih statistikah. Igralci si lahko omislijo poljubno številko, jo zapišejo in to bo prva izbira. Naslednji korak je ponoviti ta postopek, dokler ne dobijo vseh zahtevanih številk loterije.

Naključna izbira številk loterije je precej enostavna in igralce razbremeni pritiska pretiranega razmišljanja.

3. Uporaba samodejnega izbiranja / hitrega izbiranja

Najlažji način za izberite številke loterije uporablja funkcijo samodejnega izbiranja, ki je na voljo na večini loterij, vključno z največjimi loterijami na svetu, kot sta Powerball in Mega Millions. Kot že ime pove, funkcija samodejnega izbira naključno izbira in izbere številke za igralce.

Zanimivo je, da več kot 70 % zmagovalcev loterije uporablja funkcijo hitrega izbora. To je dovolj razloga, da se nehate truditi s številkami loterije in namesto tega prepustite računalniku, da opravi težko delo.

4. Preverjanje prejšnje statistike

Raziskovanje vročih številk, izžrebanih v prejšnjih loto žrebanjih, je tudi pametna ideja za izbiro loto številk. Za začetek so številke vročega lota številke, ki so bile največkrat izžrebane na različnih loterijah. Na primer, 38 in 39 sta bili med najbolj izžrebanimi številkami v Powerballu 2021, vsaka sta bila izžrebana 15-krat. Po drugi strani je bilo 20, 22 in 40 v istem letu izžrebanih 14-krat, 1, 21, 61 in 63 pa po 13-krat.

No, ni nobenega zagotovila, da bo z izbiro teh vročih številk kdorkoli zmagovalec. Pravzaprav ima vsaka številka enake možnosti za izžrebanje. Obstajajo tudi hladne kroglice, ki se skoraj ne vlečejo.

5. Uporaba horoskopov

Dnevni horoskop se lahko uporablja tudi za izbiro loto številk. Številni horoskopi napovedujejo, kdaj ima nekdo srečo, zato bi igranje lota ob takšnih dneh lahko naredilo čarovnijo.

Dobra stvar te metode je, da si številna spletna mesta delijo srečne loterijske številke za vsako zvezdno znamenje.

6. Numerologija

Za tiste, ki verjamejo v moč vesolja, lahko numerologija pomaga pri izbiri loto številk. Enako kot imajo astrološke rojstne karte ključna metafizična spoznanja, je tudi, kako lahko numerologija ponudi igralcem vpogled v to, katere številke izbrati za naslednji žreb.

Čeprav je to dolg proces, veliko spletnih virov pojasnjuje, kako uporabiti numerologijo za izbiro loto številk.

Zavijanje

To je to, ljudje, šest preprostih načinov za izbiro številk loterije. Za zapisnik, ne obstaja en sam način, ki bi zagotovil dobitke. Zadeti jackpot ali katero koli drugo nagrado na lotou je odvisna od sreče. Tako lahko igralci preizkusijo katero koli od zgornjih metod, prekrižajo pesti in upajo, da je ženska sreča na njihovi strani.

Zadnje novice

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi
2023-11-21

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi

Novice