Novice

August 7, 2023

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

BetGames, vodilni ponudnik spletnih iger na srečo, je napovedal še en dodatek k svojemu naraščajočemu seznamu, Instant Lucky 7. To je takojšnja loterija, ki označuje vstop BetGames na loterijski trg. Družba je dejala, da je igra zasnovana tako, da zadovolji vse večje potrebe strank po tej igralni storitvi.

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7

Dobavitelj programske opreme je objavil načrte za lansiranje Instant Lucky 7 na vseh svojih reguliranih trgih. Igra bo igralcem ponudila edinstveno visokofrekvenčno loterijsko izkušnjo z visokimi jackpoti za povečanje angažiranosti in zadrževanja.

V tej novi izdaji BetGames prevzela enega svojih najbolj priljubljenih igralniške igre in ga predelali v dinamičen, hiter izdelek, ki je usmerjen v zadovoljevanje potreb strank, ki hrepenijo po tej izkušnji. Instant Lucky 7 si sposodi navdih pri daljši vodilni različici podjetja, klasičnem loterijskem izdelku.

Instant Lucky 7 je prvi popolnoma animirani film podjetja loterija, ki se ponaša z malo podatkovnim paketom s samo 3 MB. Ta loterija, ki je preprosta za igranje, daje igralcem možnost, da zadenejo 200.000-kratni prvotni znesek. Žrebanja v igri potekajo vsako minuto in bodo na voljo 24/7 ob regulirana spletna mesta za loterije.

BetGames je bil v veliki meri, da bi pustil svoj pečat v sektorju spletne loterije. aprila 2022 BetGames in BetWay sta podpisali pogodbo operaterju dobaviti loterijski studio z blagovno znamko.

Podjetje je izjavilo, da namerava leta 2023 uvesti več iger, predvsem igralniške igre v živo. Knjižnica trgovcev v živo BetGames trenutno vsebuje najbolj uspešne naslove, kot so:

  • Kolo sreče
  • Stavite na Baccarat
  • Vojna stav

Ian Catchick, CPO BetGames, je komentiral novo loterijsko igro:

»Uporabljamo tisto, kar smo se naučili iz naše poglobljene tržne raziskave z izjemno uspešnim lansiranjem Twain Sport, in ta vpogled uporabljamo v naših tradicionalnih izdelkih. Visokofrekvenčna narava Instant Lucky 7 je slog igre, ki postaja vse bolj prevladuje med igralci v njihovi porabi zabave, zato je imeti loto izdelek, ki izpolnjuje te zahteve, ključni del naše strategije za preostanek leta 2023. To je prva v nizu novih iger, nad katerimi smo resnično navdušeni in pripravljeni da uživate v polnem H2 objav vsebin."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Desetletje sanjanja: kako 30-letno zmagovanje v višini £10.000 mesečno spremeni življenja
2024-05-07

Desetletje sanjanja: kako 30-letno zmagovanje v višini £10.000 mesečno spremeni življenja

Novice