Novice

April 2, 2024

Jackpot Powerball se dvigne na 1 milijardo dolarjev: kaj morate vedeti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Ključni Takeaway One: Jackpot Powerball je dosegel neverjetno milijardo dolarjev, kar ga je označilo za petega največjega v zgodovini igre.
  • Ključni odhod dva: Zmagovalne številke za ogromen jackpot bodo razkrite v ponedeljek kmalu po 23.00 ET.
  • Ključni zaključek tri: Pavšalni zmagovalec bi lahko domov odnesel 483,8 milijona dolarjev po davkih, če bi se odločil za denarno izplačilo.

Pričakovanje je doseglo vrhunec, ko je glavni dobitek Powerball za ponedeljkovo žrebanje narasel na osupljivo milijardo dolarjev. Ta osupljivi znesek uvršča nagrado med pet najboljših Powerballovih jackpotov vseh časov, kar spodbuja sanje o nepredstavljivem bogastvu po vsej državi.

Jackpot Powerball se dvigne na 1 milijardo dolarjev: kaj morate vedeti

Ritual izbiranja številk v ponedeljek malo po 23. uri po srednjeevropskem času spremljajo milijoni, ki zadržujejo dih zaradi možnosti, da se jim življenje čez noč spremeni. Obljubljamo, da bomo rezultate posredovali tukaj, takoj ko bodo na voljo.

Za srečnega posameznika ali posameznike, ki uspejo premagati kvote, je odločitev o pavšalnem plačilu donosna. Z 483,8 milijona dolarjev, ki so na voljo po plačilu davkov, je to znesek, ki spremeni življenje v vsakem merilu.

Kako odigrati svoj strel na milijardo

Vas zanima metanje klobuka v ring? Tukaj je opisano, kako se lahko vključite v akcijo. Če želite kupiti vstopnico Powerball v vrednosti 2 USD, morate obiskati lokalne točke, kot so trgovine z mešanim blagom, bencinske črpalke ali trgovine z živili. V izbranih državah digitalna doba omogoča spletne nakupe, kar še bolj poenostavi postopek.

Izbiranje vaših srečnih številk vključuje izbiro petih belih kroglic (od 1 do 69) in ene Powerball (od 1 do 26). Za tiste, ki želijo povečati svoje možnosti, je na voljo možnost »Power Play« za dodaten 1 $, ki pomnoži dobitke za vse nagrade, ki niso jackpot, za 2X, 3X, 4X, 5X ali celo 10X.

In za tiste, ki raje prepuščajo svojo usodo naključju, možnost "Hitra izbira" omogoča blagajniku, da zagotovi računalniško ustvarjene številke, brez muke in napora.

Jackpot Dreams in kje kupiti

Z žrebanji, ki potekajo vsak ponedeljek, sredo in soboto zvečer, jackpot raste le, če ni zmagovalca, in nagradi vsakič doda milijone. Vstopnice so na voljo na bencinskih črpalkah, v trgovinah z mešanim blagom, trgovinah z živili in celo na nekaterih letaliških terminalih.

Digitalni navdušenci se lahko zanesejo na Jackpocket, uradnega kurirja digitalne loterije mreže USA TODAY, ki je na voljo v več zveznih državah in ozemljih ZDA. Ta aplikacija poenostavlja loterijsko izkušnjo, saj omogoča igralcem, da izberejo svojo igro, številke in celo zbirajo dobitke iz udobja svojega telefona ali računalnika.

Ne pozabite, Jackpocket je prehod v ta svet sanj, uradni partner, ki prinaša loterijo v moderno dobo. (Prvič poročal: USA TODAY Network)

Medtem ko čakamo na zmagovalne številke, ostaja milijardno vprašanje vredno: kdo bo postal najnovejši član kluba milijarderjev? Ura tiktaka, narod čaka in čas bo pokazal svoje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice