Kako zmagati na loteriji sedemkrat

Novice

2022-02-15

Pravijo, da strela ne udari dvakrat na isto mesto. Kako je torej mogoče, da bi lahko nekdo dobil na loteriji ne enkrat, ne dvakrat, ampak rekordnih SEDEM?

Kako zmagati na loteriji sedemkrat

To je bila resničnost za moškega s Floride Richarda Lustiga. V obdobju dveh let je sedemkrat zmagal na državni loteriji s skupnim nagradnim skladom 1.047.060,50 $. Glede na to, da je bil pred uspehom na loteriji premočen v dolgovih, je varno reči, da so ti dobički spremenili življenje.

Te zmage se niso zgodile čez noč

Igral je več kot dvajset let, preden je dosegel uspeh. Lustig navaja, da se moraš zavezati k zmagi, igranje loterije pa obravnavati kot delo – zahteva čas in trud.

Lustig se je odločil, da bo svojo zmagovalno strategijo objavil v svoji knjigi "Naučite se, kako povečati svoje možnosti za zmago na loteriji". Tu navaja orodja, ki jih je razvil v letih igranja loterije, in katera so mu pomagala pri doseganju ciljev zmage.

Nasveti za zmago na loteriji 7-krat

Nekateri njegovi nasveti, ki so opisani v njegovi knjigi in se osredotočajo na to, da vam povedo, so naslednji:

Ne kupujte srečk z denarjem, ki ga nimate. Lustig navaja, da za srečke nikoli ne bi smeli porabiti vsega svojega denarja ali na primer najemnine ali denarja za živila.

Ustanovite loterijski sindikat. Združevanje s prijatelji in družino pomeni, da lahko kupite veliko število vstopnic in povečate svoje možnosti za zmago. To pa bo pomenilo, da morate denarno nagrado razdeliti, vendar je to denarna nagrada, ki je morda ne bi imeli, če ne bi ustanovili sindikata.

Igrajte manj priljubljene loterijske igre z manj igralci. To bo pomenilo, da boste imeli manj tekmecev in povečali vaše možnosti za zmago. Za pomoč pri iskanju prave igre lahko uporabite spletno mesto, kot je lottoranker.com.

Ne sledite množicam. Tako kot zgornji nasvet je ključno, da pazite na manj priljubljene igre z manj igralci. Kjer je v igri ogromen jackpot, bo na tisoče ljudi igralo isto igro, kar bo zmanjšalo vaše možnosti za večji dobitek.

Opravite svoje raziskave. Poskrbite, da boste nekaj raziskali tako o igrah, ki jih želite igrati, kot o številkah, ki jih želite uporabiti. Poiščite, kakšne so bile zmagovalne številke v preteklosti, in to vam bo dalo namig, ali bi bile vaše izbrane številke lahko zmagovalne številke. To bo trajalo nekaj časa, vendar se bo zagotovo obrestovalo in je eden od ključnih načinov, ki lahko prinese uspeh.

Ne izbirajte hitrega izbora. Raje izberite svoje številke na podlagi vaše raziskave predhodno uspešnih številk, kot je poudarjeno zgoraj. Hitri izbor vam bo dal številke, ki temeljijo na nobenem vzorcu ali zgodovini zmag, in je bolj verjetno, da vam bo dal zaporedne številke, kar Lustig tudi odsvetuje.

Držite se svojih številk. Ne obupajte nad svojimi številkami samo zato, ker z njimi niste zmagali ob prvi uporabi. Potrpežljivost je ključnega pomena. Če vprašate številne uspešne zmagovalce loterije, vam bodo povedali, da imajo nastavljen izbor številk, s katerimi redno igrajo. Če vsak teden izberete različne številke, se vaše možnosti za uspeh zmanjšajo. Če se držite enakih številk, boste imeli večje možnosti za uspeh, še posebej, če ste jih izbrali na podlagi raziskav, saj bodo te številke morale biti na koncu zmagovalne številke!

Če ste redni igralec loterije, zakaj ne poskusite uporabiti Lustigovih priporočil in preverite, ali ste lahko naslednji večkratni zmagovalec loterije.

Zadnje novice

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7

Novice