Mnenja strokovnjakov o Bingu proti loterijam

Novice

2022-07-12

V zadnjem času se med igralci veliko govori o bingu in loterijah. Razburjenje povzroča predvsem potreba, da igralci najdejo najprimernejšo možnost, glede na možnosti za zmago, znesek dobitka, razpoložljivost igre in številne druge dejavnike. Več strokovnjakov je predvajalo to temo in ta zapis zajema nekaj njihovih "mnenj" o tej temi. Najprej pa je krasen pogled v obe igri za začetek.

Mnenja strokovnjakov o Bingu proti loterijam

Bingo

Obstaja več različic binga, pri čemer skoraj vse uporabljajo enaka načela igranja. Vendar se bo ta vsebina osredotočila na ameriško različico binga. Bingo je igra s kartami, ki se zanaša zgolj na srečo. Igralci začnejo z nakupom kartic, ki vsebujejo naključna števila. Nato poskušajo povezati številke, ki jih je poklical gostitelj, s številkami na njihovih kartah. Igralec osvoji jackpot tako, da dobi polno hišo, kar pomeni, da se vse številke na njegovi kartici ujemajo s tistimi, ki jih je poklical gostitelj.

loterija

Loterije se od binga razlikujejo po tem, da igralci igrajo igro z nakupom vstopnic za določeno žrebanje loterije. Vsaka vstopnica ima kodo ali serijsko številko, zaradi katere je edinstvena in prepoznavna. Igralci morajo nato izbrati svoje srečne številke za vsako vstopnico. Igralec osvoji jackpot, če se vse izbrane številke ujemajo s številkami rezultatov žrebanja. Večina loterij ima običajno nagrado za manjkajoče nekaj številk.

Katere so glavne razlike: mnenje strokovnjaka

Nagrade

Večina strokovnjakov se strinja, da je denarna nagrada glavna razlika med tema dvema igrama. Na splošno je znano, da loterije podeljujejo bistveno večje nagrade v primerjavi z bingom. Razlog za to je, da število igralcev loterije daleč presega število igralcev binga. Loterija ima več igralcev, ker jih je lažje igrati. Prav tako je manj loterij kot bingo iger, z vrhom spletna mesta za loterije ki jih predstavljajo mesta za razvrščanje. Manj loterij pomeni, da več igralcev igra isto loterijo, s čimer hitreje raste jackpot. Veliko število kupljenih vstopnic prispeva k višjim denarnim nagradam.

Frekvenca

Druga pomembna razlika je pogostost žrebanja. Loterije se običajno zgodijo manj pogosto, večina jih ima žrebanje le enkrat ali dvakrat na teden. Po drugi strani se večina iger bingo igra vsak dan, kar pomeni, da lahko igralci vsak dan osvojijo znesek jackpota. Nekateri strokovnjaki menijo, da je visoka frekvenca ugodna za igralce zaradi možnosti pogostejšega igranja, kar pomeni povečane možnosti za zmago na trajanje.

Kvote

Ena od stvari, s katerimi se skoraj vsi strokovnjaki strinjajo kot bistvena razlika med loterijami in bingom, so kvote. Možnosti za zmago na loteriji so precej nizke. To velja tudi za nagrade drugega ali tretjega reda, ki jih v nekaterih žrebanjih običajno osvoji le peščica ljudi. Glede na velikost loterije so možnosti za zmago lahko ena proti milijon, če ne celo slabše.

Tudi možnosti za zmago v spletnem bingu so nizke, vendar niso takšne, kot jih ponujajo loterije. Poleg tega lahko igralci še vedno osvojijo nižje zneske nagrad, tako da se ujemajo samo z eno vrstico. Kvote za zmago so odvisne od števila igralcev, vendar so vedno boljše od loterij.

Več drugih razlik, ki bi lahko vplivale na odločitve igralcev, katero igro naj igrajo, vključujejo postopek izbire številk, socialno interakcijo, kategorije nagrad in cene vstopnic.

Zadnje misli

Mnenja strokovnjakov kažejo, da imajo igralci boljše možnosti za zmago na bingu, vendar lahko z loterijami osvojijo bistveno višje nagrade. Loterije so veliko bolj priljubljene kot bingo, razmere pa naj bi zaradi privlačnih zneskov jackpotov trajale še dlje. Vendar pa je izbira igre odvisna od želja igralca.

Zadnje novice

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023
2023-05-09

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023

Novice

Promocija igralnice

AgentLotto:50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Igraj zdaj