Nacionalna loterija razkriva najbolj priljubljene številke

Novice

2022-08-16

Leta 2004 je priljubljena televizijska oddaja izdala niz številk in trdila, da so najverjetneje zmagale na kateri koli loteriji. Zahvaljujoč tej oddaji na stotine ljudi še vedno uporablja kombinacijo številk. Vendar se bo to verjetno spremenilo, saj je nacionalna loterija objavila najbolj priljubljene številke loterije, glede na statistiko, ki jo zbirajo že več let.

Nacionalna loterija razkriva najbolj priljubljene številke

Po podatkih Nacionalne loterije večina igralcev loterije običajno izbere kombinacije, ki vključujejo večkratnike sedmih, ki so 42, 35, 28, 21, 14 in 7. Del razlage je, da številka sedem v večini kultur velja za srečno številko. Kljub temu, da so večkratniki sedem priljubljeni, so le redko izžrebani v enem žrebanju. Če imate te številke, bo igralcu verjetno prinesel nižji znesek nagrade in ne loterijski jackpot.

Druge srečne številke

Poročilo o nacionalni loteriji tudi kaže, da večina igralcev običajno izbere tudi večkratnike petih in so drugo najbolj priljubljeno zaporedje številk. Zanimiv del poročila je bil, katero zaporedje številk je na tretjem mestu po priljubljenosti na podlagi priljubljene televizijske oddaje Izgubljeni.

Serija Lost temelji na skupini ljudi, ki so bili vpleteni v letalsko nesrečo in obtičali na otoku. Ena od žrtev je pred letalsko nesrečo zadela na loteriji s srečnimi številkami 4, 8, 15, 16, 23 in 42. Mnogi spletna loterija igralci uporabljajo isto številsko zaporedje, zaradi česar je to tretje najbolj priljubljeno številsko zaporedje v zgodovini loterij.

Druge kombinacije so večkratniki devet in deset ter ena do šest. 7, 17, 27, 37, 47, 57 je še ena pomembna kombinacija, imenovana »Vse 7«

Državna loterija je to informacijo delila tik pred žrebanjem 20 milijonov evrov, kar je jackpot, ki ga morate dobiti.

Mnenja nacionalne loterije

Višji svetovalec zmagovalcev, Carter Andy Camelot, je priljubljene srečne številke štel za skrivnost, o kateri je organizacija dolgo razpravljala, preden se je odločila za objavo. Njegova glavna skrb je bila, da bi objava informacij povečala število igralcev, ki bi izbrali številska zaporedja. Če bi bilo katero od zaporedij prikazano v izidu žrebanja, bi bilo preveč dobitnikov jackpotov, ki bi si delili nagrado, tako da znesek, ki bi ga prejel vsak, ne bi bil velik.

Po drugi strani pa izdajanje priljubljenih številk in številskih zaporedij ne vpliva na žrebanje. Poleg tega imajo igralci še vedno možnost izbire drugih številskih zaporedij, saj lahko katero koli zaporedje številk potencialno osvoji jackpot. Zaradi tega sklepanja se je loterija odločila, da informacije deli z javnostjo.

Priljubljena Punterjeva mnenja

Številni igralci, ki igrajo loterije, so delili svoja mnenja o poročilih, ki jih izdaja Nacionalna loterija. Mnenja kažejo na mešane občutke med igralci. Nekateri med njimi so precej nezadovoljni, da so bile informacije javno objavljene. Predvsem zato, ker se jim zdi, da imajo skrivnost najsrečnejših kombinacij številk, na katere so se zanašali, ki je zdaj razkrita vsemu svetu. Vendar pa nimajo podlage, saj se kombinacije številk nikoli niso pojavile v nobenem žrebanju nacionalne loterije in ni nobenega zagotovila, da se bodo pojavile.

Drugi igralci menijo, da je bila razkritje informacij odlična odločitev. To je zato, ker igralcem ponuja informacije o tem, katere številke veljajo za srečne, ali informacije o številskih zaporedjih, ki se jim je treba izogniti, če ne želijo deliti jackpota s številnimi drugimi igralci v primeru zmage.

Skratka, te številke ali zaporedja je treba uporabiti kot vodilo in jih ne smemo zamenjati za ključe za odklepanje dobitkov na loteriji.

Zadnje novice

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023
2023-05-09

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023

Novice

Promocija igralnice

AgentLotto:50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Igraj zdaj