Najbolj zmagovalne loterije

Novice

2022-04-05

Vsakdo vedno želi vedeti – katere loterije je najlažje dobiti?

Najbolj zmagovalne loterije

Odgovor na to je tekoč in bo odvisen od različnih dejavnikov:

Lokacija Vaša lokacija lahko omejuje, katere loterije boste morda lahko sodelovali. Zakoni o igrah na srečo so zelo specifični za področje in morda vam bodo preprečili igranje loterije v drugi regiji ali državi. Glede na to je vse več spletnih mest, ki vam omogočajo, da stavite na izid tuje loterije, kar vam omogoča, da sodelujete v tej loteriji in osvojite določen jackpot, tudi če strogo gledano ne kupujete srečke v tem loterija. 

To pomeni, da lahko sodelujete v loterijah z vsega sveta, da običajno ne morete igrati in lahko celo sodelujete v nekaterih od spodaj navedenih loterij.

Velikost jackpota Nekatere manjše loterije je lažje zmagati, vendar je zaradi manjših ali manj priljubljenih jackpot bistveno manjši kot pri drugih večjih ali bolj priljubljenih loterijah.
Poleg tega lahko dobite nagrado, vendar to morda ni tista, ki ste jo pričakovali. Na primer, France Lotto vam daje eno proti šestim možnostim za zmago, sledi mu španski loto ena proti deset. 

Ampak preprosto zmaga nagrada ne pomeni nujno zmage na jackpotu - lahko je preprosto vrnitev cene vaše vstopnice. Poljski mini loto ima zelo visoke možnosti za zmago v jackpotu, vendar jackpot znaša le šestdeset tisoč evrov – kar je precejšnja razlika od drugih evropskih loterij, vendar je tudi ena najcenejših loterij za vstop. 

Švedski loto velja za eno najboljših loterij glede na kvote za zadetek velike nagrade. Ko raziskujete kvote za zmago na loteriji, je zato pomembno, da pogledate možnosti za zmago v jackpotu (ali nagrado z višjim apoenom) in ne le na možnosti za zmago kaj nagrado.

Kvote Vaše možnosti so tiste, ki določajo vaše možnosti za zmago. Preprosto povedano, vaše kvote se izračunajo na podlagi različnega števila možnih različic izbranih številk. Zato, manj kot je številk, med katerimi morate izbirati, višje so vaše možnosti za zmago. Loterije, ki imajo na izbiro manj številk (na primer, če izberete 6 številk od 30), bodo verjetno prinesle večji uspeh kot loterije, ki imajo na izbiro višje številke (na primer 6 številk od 49).

Poleg tega loterije tipa powerball, kjer morate imeti vse izbrane številke poleg Powerball številka, močno zmanjšajo vaše možnosti in so najtežje zmagati. Pri običajnih igrah powerball ima vsak igralec le eno proti 292 milijonom možnosti za zmago. Primerjajte to z možnostjo ena od šestih, ki jo ponuja France Lotto, in videli boste, kako je ključnega pomena izbrati pravo loterijo za sodelovanje.

Število kupljenih vstopnic Eden od glavnih dejavnikov za povečanje vaših možnosti za zmago je nakup številnih vstopnic različnih številk za žreb. Glede na vašo izbiro loterije lahko to močno poveča vaše kvote. Ne pozabite, da kvote temeljijo na eni kupljeni vstopnici, zato za vsako kupljeno vstopnico povečate svoje možnosti za zmago.

Število žrebov Nekatere loterije imajo samo tedenska žrebanja, druge pa lahko večkrat na teden. Več kot je žrebanj, več možnosti imate za zmago in sodelovanje.

Preprosto povedano, vse loterije so igra na srečo. Medtem ko je na loteriji zelo mogoče dobiti nagrado, je težko osvojiti veliko nagrado. Zaradi tega bi morali opraviti raziskavo in razmisliti, katere loterije imajo boljše možnosti za zmago glede na obliko loterije in igre ter izboljšati svoje možnosti za zmago. Na koncu vedno nekdo zmaga in nekega dne bi to lahko bil ti!

Zadnje novice

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023
2023-05-09

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023

Novice

Promocija igralnice

AgentLotto:50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Igraj zdaj