Yggdrasil odpira vrata pekla z režo Devour the Weak

Novice

2023-05-04

Benard Maumo

Yggdrasil Gaming, znan dobavitelj igralnih avtomatov in igre na srečo, je vedno v studiu, da objavi nove tedenske video slote. Njegov najnovejši naslov je Devour the Weak, ki je postavljen v brezna pekla, kjer so demoni in vroč pekel na dnevnem redu. Toda tisti, ki bodo lahko pobegnili iz pekla, bodo prejeli nagrado, ki jim bo spremenila življenje. 

Yggdrasil odpira vrata pekla z režo Devour the Weak
  • Devour the Weak se igra na 5 kolutih in 3 vrsticah z 243 dobitnimi načini. To očitno pomeni igralce pri najboljša spletna mesta za igre na srečo se mora ujemati s simboli na sosednjih kolutih namesto uporabe stavnih linij.
  • Igralci morajo zbrati vsaj tri plačilne simbole, da prejmejo izplačilo. Ikone kartic 10-A so nizko plačane ikone, medtem ko so rdeča, rumena, modra in zelena hell monstered vrhunske ikone. Ti simboli lahko igralce nagradijo z do 2-kratno stavo.

Žgoča vroča akcija se šele začenja. Po ustvarjanju dobitne kombinacije se bo aktiviral mehanik Avalanche, ki bo odstranil vse dobitne simbole in jih nadomestil z novimi. To se nadaljuje vedno, ko imate dobitno kombinacijo, ki vas popelje bližje velikemu dobitku.

Medtem vsi simboli vklopljeni Požreti šibke imajo svoje šestnajstiške različice in če katera po uspešnem vrtenju izgine, jo bo zamenjal divji simbol. Če je v enem plazu uničenih šest heksiranih simbolov, je nagrada deset brezplačnih vrtljajev.

Med način brezplačnih vrtljajev, množitelj x6 sproži Avalanche, ki se poveča na 666x z vsako uspešno zmago. In če se na treh osrednjih kolutih pojavijo šestnajstiški simboli, se bodo pretvorili v divje simbole, kar lahko povzroči izplačilo do 10.000-kratnega vložka.

Igralci, ki se želijo hitro premakniti na naslednjo stopnjo, lahko aktivirajo Zlato stavo in jim podelijo enega od šestih heksiranih simbolov, ki jih potrebujejo za zagon brezplačnih vrtljajev. Ta bonus se lahko sproži z nakupom bonusa, ki stane 100x za brezplačne vrtljaje s 7x množiteljem ali 666x za 33x množitelj.

Vodja izdelkov in programov Yggdrasil Gaming, Stuart McCarthy, je komentiral:

»Ta vznemirljivi novi igralni avtomat ni za tiste s slabim srcem, z odlično temo, ki vključuje demonske like, ki so čudovito oblikovani za izjemno izkušnjo. Komaj čakamo, da vidimo igralce, kako požrejo nizko plačane simbole in začnejo nabirati impresivne dobitke prek šestnajstiške ikone, množitelji dobitkov in brezplačni vrtljaji".

Zadnje novice

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023
2023-05-09

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023

Novice

Promocija igralnice

AgentLotto:50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Igraj zdaj