Novice

November 8, 2022

Zmagovalci loterije igrajo kot profesionalci

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Dobiti glavni dobitek je dolga pot, vendar kvote pogostim igralcem loterije ne preprečijo, da bi izkoristili priložnost. Pravzaprav se prodaja vstopnic vsako leto povečuje. Ker je več denarja namenjeno projektom javnih del, izobraževanju in dobrodelnim organizacijam, je nakup vstopnice kot donacija vrednemu cilju. Medtem ko vrednost nagrad eksponentno narašča, igralci loterije iščejo načine, kako izboljšati kvote. 

Zmagovalci loterije igrajo kot profesionalci

Pameten igralec uporablja preproste strategije, da spremeni kvote v svojo korist. To je razlog, da profesionalni igralci loterije zmagajo večkrat. Raziščimo nekaj načinov, kako lahko kupec vstopnice izboljša svoje možnosti za dobitek.

Kupite dodatne vstopnice

Logično je, da več vstopnic kot igralec kupi, večja je njegova možnost za zmago. Vstopnice stanejo 2 $. The loterija je igra s številkami. Odvisno od pravil lahko igralec ugotovi, koliko vstopnic bo moral kupiti za zmago. Na primer, verjetnost, da posamezni kupec vstopnice zmaga v igri US Mega Millions, je velika. S samo enim zmagovalcem od 302.565.350 je velika verjetnost, da večina igralcev ob nakupu vstopnice preprosto prispeva v dobrodelne namene.

Vendar pa lahko en srečni kupec vstopnice izboljša svoje možnosti z nakupom desetih ali več vstopnic. Po nakupu 20 vstopnic se igralčeva verjetnost za zmago poveča na 1 proti 15.128.768. Nakup 100 vstopnic poveča kvoto na 1 proti 302.575. Po nakupu tisoč vstopnic je verjetnost za dobitek 1 proti 30.257.

Z 10.000 Mega Millions vstopnice v igri ima igralec možnost za zmago ena proti 3025. Kako dobro je osvojiti vsaj 20 milijonov dolarjev, potem ko ste porabili le 20.000 dolarjev? Ker je začetni jackpot za Mega Millions 20 milijonov dolarjev, lahko igralec osvoji vsaj minimalno nagrado. Čeprav ni zanesljivega načina za zagotovitev zmage, je to mogoče. Izboljšanje kvot daje igralcu boljše možnosti.

Na srečo jackpot ni edina nagrada za Mega Millions. Pravzaprav obstaja 1 od 24 možnosti, da osvojite eno od nižjih nagrad. Nakup 24 vstopnic zagotavlja, da lahko igralec nekaj osvoji. 

Vendar zmagati manj kot 10 $, potem ko ste porabili 48 $, ni fiskalno dober način igranja. Pomembno je, da igralec pregleda svoj proračun, da se prepriča, da si lahko privošči več nakupov srečke na spletu. Tako kot pri vseh igrah na srečo, morajo igralci porabiti samo razpoložljivi dohodek, kar ne bo vplivalo na njihovo kakovost življenja. (npr. igralec ne sme zapravljati denarja za najemnino za srečke.)

Izbira številskih kombinacij

Najpomembnejši vidik igranja na loteriji je odločitev, katere številke izbrati za listek. Zmagovalci loterije imajo pogosto enake skupne strategije izbiranje številk.

Izključite vzorce

Administratorji običajno izžrebajo naključne številke. Med risanjem se vzorci redko pojavijo. Igralci, ki izberejo številke v vzorcu, zmanjšajo kvote. Izbiranje številk iz nizkega in visokega obsega za naključno mešanje izboljša možnosti imetnika vstopnice. Igralec, ki izbere številko vzorca, ima 1 proti 1000000 možnosti za zmago. Druga možnost je 1 proti 10000 možnosti, da je zmagovalna številka naključna.

Igrajte isto številko

Vsakič, ko igralec kupi zmagovalni listek z isto številko, ima možnost zadeti na loteriji. Kvote se ne spremenijo veliko. Vendar pa lahko z več kot 300 milijoni kombinacij za Mega Millions številka na koncu zmaga. Tudi številke, ki so jih administratorji že izžrebali, se ponavljajo pogosteje, kot se ljudje zavedajo. Torej igranje na isto številko poveča možnosti kupca vstopnice za dobitek.

Pogosto kupujte vstopnice

Nakup vstopnice je edini način za zmago. Profesionalni kupec vstopnic sistematično in dosledno igra loterijo, da izboljša svoje možnosti za dobitek.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice