Novice

October 23, 2023

Znanstvene igre uvajajo igre na srečo Punch N' Play v Severni Ameriki

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Scientific Games, vodilni dobavitelj tehnoloških rešitev iLottery, je napovedal, da bodo tri severnoameriške loterije ponudile svojo popolnoma novo takojšnjo igro scratch, Punch N' Play. Louisiana Lottery, Loto-Quebec in Atlantic Lottery bodo zagotovili novo takojšnjo igro scratch. 

Znanstvene igre uvajajo igre na srečo Punch N' Play v Severni Ameriki

Igra Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, bo izšla novembra. V začetku avgusta je loterija Louisiane izdala svojo igro Punch N'Play, imenovano USD$5 New Orleans Saints, preden ji je Loto-Quebec sledil z izdajo igre na temo športa, CAN$5 Le billet. 

Izid teh loterijskih iger prihaja ravno v času konference Severnoameriškega združenja državnih in provincialnih loterij 2023. Ti izdelki so najnovejši dodatek k inovativnemu portfelju Strategic Product Enhancements at Znanstvene igre. Po besedah ​​razvijalca igre imajo ti izdelki privlačna črnila, zaključke, sloge igranja in edinstvene kombinacije, ki se dobro prodajajo v maloprodaji izvajalci loterije

 "Gradnja portfelja takojšnjih iger, ki odgovorno maksimira dobiček za prejemnike loterije, je resnično ravnovesje med umetnostjo in znanostjo. Pri Scientific Games podatki pomagajo doseči to ravnovesje. Igralna izkušnja za vsako ceno, slog igranja in izboljšave izdelkov v portfelju bi morali biti strateško načrtovano za zabavo igralcev in zagotavljanje prodajne uspešnosti." je dejala Danielle Hodges, direktorica globalnih inovacij in razvoja izdelkov za znanstvene igre.

Znanstvene igre so največje takojšnje loterijske igre oblikovalec, proizvajalec in ponudnik storitev na svetu. Njihovi izdelki predstavljajo 70 % maloprodaje družbe takojšnje praskalke po vsem svetu. Skoraj vsaka loterija v Severni Ameriki se za igre, tehnologijo, analitiko in storitve zanaša na korporacijo.

Na začetku tega meseca je zmagal razvijalec igre dve nagradi Communitas 2023 za svojo odličnost v družbeni odgovornosti. Podjetje je tudi objavilo a uspešno podaljšanje pogodbe z loterijo Ohio konec prejšnjega meseca.

Zadnje novice

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi
2023-11-21

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi

Novice