Celoten seznam 10 American Express mest loterije 2024

Večina igralcev iger zdaj daje prednost spletni loteriji pred tradicionalnim lotom, saj so izpostavljeni velikemu številu jackpotov po vsem svetu, kot so EuroMillions, US Powerball in MegaMillions. Na srečo je mogoče spletne loterijske vstopnice kupiti s storitvami s karticami, kot je American Express. American Express, znan tudi kot AmEx, je uspešna finančna organizacija, ki se ukvarja s kreditnimi karticami, potovalnimi čeki in plačilnimi karticami.

Leta 1850 so jo v New Yorku ustanovili John Warren Butterfield, William Fargo in Henry Wells. Priljubljeno se uporablja v ZDA, vendar je dostopen tudi v več kot 160 drugih državah in ozemljih. Kartice AmEx so se razvile v nekatere najbolj razširjene bančne kartice, ki predstavljajo približno 24 % poslovanja s kreditnimi karticami v ZDA.

Celoten seznam 10 American Express mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako narediti depozit pri American Expressu

Banka American Express ponuja ločene račune za kartice in prihranke. Oboje je mogoče povezati, tako da lahko uporabnik uporablja sredstva s svojega varčevalnega računa prek podatkov o kreditni kartici, ne da bi se vsakič prijavil in odjavil. Nakazovanje denarja z American Express na spletnem mestu za loterije je tako preprosto kot uporaba katere koli kreditne kartice.

Postopek je podoben nakupu blaga in storitev na spletnem mestu za e-trgovino priljubljeni načini plačila kot MasterCard ali Visa. Igralci spletnih loterij, ki imajo raje mobilne naprave, ne naletijo na težave. Tukaj je opisano, kako to storiti.

 1. Prijavite se na spletno mesto loterije z registriranim uporabniškim imenom in geslom
 2. Pojdite na Moj račun in kliknite Blagajna/Plačila
 3. Odprite zavihek Depozit in na spustnem seznamu načinov pologa izberite American Express
 4. Dodajte številko kartice AmEx
 5. Določite državo, iz katere deluje spletno mesto loterije
 6. Vnesite znesek depozita
 7. Sledite navodilom na zaslonu (2-faktorsko preverjanje in pozivi OTP)
 8. Potrdite plačilo in počakajte nekaj sekund

Dokler je na računu AmEx dovolj sredstev, bo polog takoj premaknjen na ustrezni spletni loto račun. Financirani loto račun lahko sodeluje v loterijskih jackpotih za pravi denar in drugih igrah. Nekatera spletna mesta za loterije imajo relativno nizke omejitve depozitov, na primer 10 $. Imetniki kreditnih kartic American Express imajo srečo, ker podjetje za kartice ne nalaga najvišje omejitve prenosa.

Igralci spletne loterije, ki radi kupujejo številne vstopnice ali dajo velike stave, lahko svoje račune naložijo s poljubnim zneskom. Poleg tega AmEx nasprotuje temu, da loterijska mesta zaračunavajo provizije za transakcije, zato so vsi depoziti American Express brezplačni.

Kako narediti umik z American Expressom

Tako kot pri depozitih so izplačila na loteriji z American Express enostavna. Loto igralci lahko brez težav izplačajo denar prek mobilnega telefona. Postopek umika poteka takole:

 1. Obiščite stran za izplačilo na spletnem mestu za loterije
 2. Med razpoložljivimi načini plačila izberite American Express
 3. Vnesite dobitek za izplačilo
 4. Ker je bil AmEx že uporabljen za nakazilo, ni treba izpolnjevati podatkov o kartici
 5. Preverite prenos in pošljite podrobnosti v odobritev ponudniku loterije

Prenos ni tako takojšen kot nakazilo, vendar je razmeroma hitrejši od večine dvigov s kreditnih kartic. Ko je loto stran odobrila zahtevo, lahko traja približno 72 ur, da denar prispe do zmagovalca.

Odvisno od uporabljene kartice, America Express trgovcu (v tem primeru mesto loterije) zaračuna 2,5 % do 3,5 % zneska transakcije. Toda podjetje ne zaračunava stranki (loto igralec). Če igralec plača kakršne koli stroške dviga, bi to bila odločitev mesta loterije in ne AmEx.

Odvisno od igralčeve banke AmEx morda ne bo na voljo za dvig dobitkov na loteriji. Nujno se morate posvetovati z banko, preden izplačate denar na spletnem mestu za loterije American Express.

Primeri bank in kreditnih zadrug, ki ponujajo kartice AmEx, vključujejo American Express Bank, US Bank, Navy Federal, USAA, Wells Fargo itd. Kartice AmEx redko izdajajo tretje osebe, saj je American Express hkrati kartično omrežje in izdajatelj kartic. . Kljub temu je podjetje v partnerstvu z drugimi izdajatelji kreditnih kartic, tako da je možno pridobiti kartico AmEx pri drugih finančnih institucijah.

Varnost in zaščita pri American Expressu

American Express obstaja že skoraj dve stoletji in uživa velik ugled med strankami, kar pomeni, da je storitev vredna zaupanja. Spletne loterijske transakcije z AmEx veljajo za nekatere najvarnejše.

Podjetje upošteva stroge varnostne ukrepe in zahteva, da jim sledijo vsi njihovi trgovci. Sredstva se med prenosom nikoli ne izgubijo; zato uporabniki skoraj ne občutijo težav z denarjem, ki bi jih odšteli z njihovih kartic in ne dosegli mesta loterije.

The spletna stran za loterije se morda zdi strašljivo za igralce, ki so pozorni na varnost podatkov pri interakciji na spletu. Toda American Express je vložil v vrhunsko varnost, da bi zagotovil, da se vse grožnje tretjih oseb preprečijo, preden naredijo kakršno koli škodo. Njihova shema varstva potrošnikov zagotavlja povračilo denarnih izgub, ki presegajo 50 USD, ki so posledica kraje kartice.

American Express uporablja tehnologijo šifriranja za zaščito spletnih računov, ki varujejo osebne podatke potrošnikov. Samodejna prekinitev je omogočena na uporabniškem računu, če je bil neaktiven 10 minut.

To pomeni, da noben nepooblaščen uporabnik ne more dostopati do računa, tudi če uporablja javni računalnik ali pusti svojo napravo brez nadzora. Za kakršne koli spremembe podatkov za prijavo, kot je geslo, bo AmEx poslal potrditveno e-pošto, da zagotovi, da zahteva prihaja od pooblaščenega uporabnika.

Možnosti podpore strankam American Express

Pri American Expressu uporabniki pričakujejo, da bodo našli odgovore in da bodo svoja pričakovanja izpolnili z:

 • Klepet v živo
 • Iskalnik centra za pomoč
 • Telefon
 • pošta

Ko klepetate s spletnim agentom, se morajo stranke prijaviti s svojim uporabniškim ID-jem. Ta funkcija je bolj primerna za nujne zadeve. Stranke lahko uporabljajo tudi telefonske številke, navedene na strani Kontaktirajte nas. Vsaka linija je zasnovana za posebne storitve, kot so aplikacije za kartice in plačila. Nekatere telefonske številke delujejo ob določenem času, druge pa so dosegljive 24 ur na dan.

Stranke, ki iščejo podrobno pomoč in so pripravljene počakati nekaj dni, lahko brezplačno pišejo pošto na enega od treh navedenih naslovov. Omeniti velja, da imajo kartice AmEx na hrbtni strani telefonsko številko. Imetniki kartic lahko te številke pokličejo kadar koli.

Nazadnje, American Express ponuja center za pomoč, ki je glavno informacijsko središče za odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Tu bodo stranke našle koristne smernice za zamenjavo kartice, kreditno oceno, plačilne spore in odpiranje računa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak