Celoten seznam 10 GiroPay mest loterije 2024

GiroPay je nemško spletno plačilno sredstvo, ki temelji na spletnem bančništvu. Deluje od februarja 2006. Stranke lahko varno izplačujejo spletne loterije z uporabo neposrednih spletnih nakazil prek svojih bančnih računov s tem načinom plačila. Način plačila je med najvidnejšimi ponudniki spletnih plačil. Ponuja domače in mednarodne storitve finančnih transakcij.

V programu sodeluje več kot 1.500 nemških bank, ki dosega 17 milijonov strank spletnih plačil. To predstavlja več kot 85 % nemškega bančnega trga.
Stranke potrdijo plačila GiroPay z drugim načinom preverjanja ali s PIN-kodo, odvisno od njihove banke.

Celoten seznam 10 GiroPay mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

O GiroPay

Ta način plačila predstavlja 10 % vseh spletnih transakcij. Ko ga uporabljate na spletnem mestu za loterije, so stranke preusmerjene na spletno mesto Giropay, da preverijo pristnost plačila, o uspehu ali neuspehu plačila pa se takoj sporoči. Še vedno je eden izmed najbolj priljubljenih načinov depozita, ki ga uporabljajo igralci spletnih loterij v Nemčiji in Avstriji.

Varnost in sprejete države

Ker mora stranka potrditi plačilo pri svoji banki, je nevarnost goljufije ali neprepoznanih plačil omejena. Zaradi tega igralci zaradi sporov ne bodo imeli nobenih povratnih bremenitev ali sredstev iz njihovih spletnih loterij. Zlasti plačila, opravljena z GiroPay, se lahko vrnejo do 180 dni po tem, ko so bila opravljena.

Trenutno sta edini Nemčija in Avstrija držav ki sprejemajo GiroPay. V letu 2014 je družba sodelovala s sistemom EPS, ki ga uporabljajo avstrijske banke za omogočanje čezmejnih plačil. Če mu banka ne dovoli uporabe GiroPay za pošiljanje denarja, lahko uporabi drugo možnost plačila, ki je na voljo za različna spletna mesta za loterije.

Kako narediti depozit z GiroPay

Ko gre za združevanje uglednih blagovnih znamk spletnih igralnic z dostopnimi bančnimi metodami, so igralnice GiroPay rastoča industrija. Običajno je ta ponudnik načina depozita povezan z bančnim računom. Uporabniki se morajo samo ukvarjati s svojo banko in spletno loterijo, ko uporabljajo spletno mesto za igre GiroPay. Uporabniki lahko naredi depozit uporabljajo svoje mobilne telefone. Vse, kar potrebujejo, je nemški bančni račun z dostopom do spletnega bančništva.

Koraki, ki jim je treba slediti

Za neposredno nakazilo pri ponudniku storitev bodo uporabniki šli na blagajno, bodisi na spletno stran ali prek spletne aplikacije za loterije na svojem telefonu. Nato bodo izbrali »Več načinov plačila« na strani »Depozit«, da si ogledajo vse razpoložljive možnosti. V spustnem meniju izberite "GiroPay" in nato izberite enega od predlaganih zneskov depozita ali vnesite znesek po meri v območje "Drugo".

Nato vnesejo bonus kodo za prvi depozit, če je na voljo. Po preusmeritvi se prijavite na spletno mesto GiroPay in dokončajte postopek nakazila po navodilih na zaslonu. Po potrditvi transakcije se sredstva nakažejo na račun uporabnika.

Večina mest za loterije ne zaračunava nobenih pristojbin za uporabo te metode pologa. Vendar pa se poleg ponudnikovih 0,08 USD na transakcijo lahko razlikujejo tudi bančni stroški uporabnika. Trenutno je najvišji depozit GiroPay 5000 $ na transakcijo. Ta omejitev je lahko nižja, odvisno od tega, katero spletno mesto za loterije izberejo uporabniki, saj ima lahko vsak svoj nabor parametrov.

Če je treba vložiti večji depozit, bo to mogoče s preprostimi koraki. Izvesti bodo morali samo več transakcij v korakih po 5000 $, dokler ne dosežejo želenega zneska depozita. Najnižji znesek pologa pri GiroPay ni določen, vendar ga lahko uporabnik spletne loterije nastavi.

Kako narediti dvig z GiroPay

Ta tehnologija uporabnikom omogoča dvig denarja iz svojih telefonov, če imajo v Nemčiji odprt račun z dostopom do spletne banke. Uporabniki morajo najprej vzpostaviti spletno bančništvo pri svoji banki, da bodo uporabljali to plačilno sredstvo.

Poleg tega lahko zahtevajo napravo za ustvarjanje varnostne kode, potrebne za avtorizacijo transakcije. Nekatere banke uporabljajo svoje aplikacije za izdelavo te kode. Če uporabniki raje dvignejo prek GiroPay, bodo za dokončanje transakcije preprosto sledili navodilom na zaslonu. Postopek dviga je skoraj enak kot polaganje s tem plačilnim sredstvom.

Koraki umika

Prvi korak bo, da uporabnik potrdi, da igralnica, iz katere želi dvigniti svoj dobitek, sprejema GiroPay. Nato bodo šli v oddelek za umik spletna stran za loterije. Nato izberejo GiroPay kot izbrano plačilno sredstvo in vnesejo znesek, ki ga želijo dvigniti.

Če želite dokončati izplačila loterije, potrdite sprožilec potrditvenega polja, ki se prikaže na zaslonu, in nato kliknite gumb za pošiljanje. Čas, ki je potreben za obdelavo vsakega dviga, in odtegnjene provizije večinoma določi banka.

Ponudnik praviloma nima dnevne omejitve dvigov. Ker je GiroPay povezan z bančnim računom, ni omejitev glede tega, koliko transakcij lahko opravite z njim. Vendar pa čas, ki je potreben, da se denar pojavi na uporabniškem računu, določi banka, ki jo ta uporablja.

Ta način plačila potrošnikom zaračuna vsako transakcijo, zaradi česar ni primeren za igralce z omejenim proračunom. Ta način umika se lahko uporabi kadar koli. Vendar pa imajo lahko nekatere spletne loterijske igralnice omejitve obdelave dvigov. Zato se morajo uporabniki pred kakršnimi koli dvigi posvetovati z njimi.

Varnost in zaščita pri GiroPay

Plačilni procesor je dobro znan po strogih varnostnih ukrepih. Kupcem je zagotovljeno, da bodo z GiroPay opravili popolnoma varne spletne bančne transakcije. Vse transakcije in občutljive informacije so zaščitene z najnaprednejšimi varnostnimi metodami, ki so na voljo. Ta možnost plačila je edinstvena ne le z vidika enostavnosti, temveč tudi z vidika varnosti.

Za varen prenos GiroPay vedno uporablja 256-bitne šifrirane kode AES pod TLS 1.2. V sistemu se uporabljata tudi kodi PIN in TAN (dva faktorja). Ti zagotavljajo, da uporabniki ne bodo ogoljufani, poleg tega zagotavljajo največjo varnost pri dostopu do spletne banke. Imetniki računov lahko brezplačno uporabljajo plačilno sredstvo, vendar se morajo trgovci o morebitnih dodatnih stroških storitev preveriti pri svoji banki ali posredniku. Posredniki lahko zaračunajo pavšalno provizijo ali sorazmerno število transakcij.

Ker se uporabnikom ni treba registrirati za nakazilo, se sredstva v trenutku premaknejo z njihovega bančnega računa na njihov spletni loterijski račun. Plačila se izvajajo takoj, ker je to možnost plačila v realnem času. Vendar bi morali biti uporabniki previdni, saj se lahko čas, ki je potreben za obdelavo sredstev na spletnem loterijskem računu, razlikuje, zato je vredno, da se z njimi pred časom še enkrat pozanimajte.

Možnosti podpore strankam GiroPay

Način plačila je precej priročen, ekipa za pomoč strankam pa zelo odzivna. Uporabniki se lahko obrnejo na službo za pomoč uporabnikom na različne načine. Vendar pa obstaja veliko neskladje v času, ki je potreben za dokončanje različnih nalog pri uporabi alternativnih pristopov. Večinoma je podpora strankam dosegljiva od 8. do 22. ure, od ponedeljka do petka, in od 10. do 18. ure ob vikendih in praznikih.

V nujnih primerih so na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Izven delovnega časa so klici podpore poslani na 24-urno telefonsko številko za pomoč v sili v pripravljenosti, ki je plačljiva. Ker so nemško podjetje, je njihov primarni jezik nemški. Toda podpora za telefonske klice je na voljo tudi v več drugih jezikih.

Uporabniki se lahko obrnejo na ekipo za podporo tudi tako, da oddajo prijavnico prek razdelka O spletnem mestu, ki se nahaja na dnu njihove strani. Poleg tega lahko banka, ki vodi račun, uporabnikom zagotovi več informacij. Eden bo dobil kontakte svoje banke, tako da se obrne na njihove strani v družbenih medijih.

Kontaktni podatki

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak