Celoten seznam 10 Payz mest loterije 2024

Payz, ki je med najbolj priznanimi načini plačila z e-denarnicami, lahko uporabljajo igralci loterije za financiranje svojih računov. Gre za prilagodljiv način plačila, ki podpira 54 valut in je na voljo v več kot 200 državah po vsem svetu. Payz podpira nakupe loterijskih srečk v državah, kjer so dovoljene spletne igre na srečo.

Je registrirana blagovna znamka PSI-Pay Ltd in ima dolgo zgodovino v industriji spletnih plačil od leta 2000. Payz je pred tem izdajal kartico, imenovano ecoCard, ki jo je pred kratkim nadomestila Payz Mastercard. Čeprav je kartica še vedno v uporabi, novi uporabniki Payz kartice EcoCard ne potrebujejo več za spletni nakup srečk.

Celoten seznam 10 Payz mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako narediti depozit s Payzom na spletnih loterijah

Ker ga upravlja Urad za finančno ravnanje Združenega kraljestva in je partner družbe Mastercard, si je pridobil močan sloves odgovornosti. Način plačila ecoVirtualcard uporabniku omogoča pošiljanje plačil po vsem svetu brez skrbi, da bi vas nadzorovale oblasti.

Stranke lahko do svojih računov dostopajo tudi prek aplikacije Payz, ki jim omogoča nadzor mobilnih digitalnih denarnic. Od depozitov do denarnih nakazil ima mobilna aplikacija Payz vse funkcije namizne različice. Večina spletnih mest za loterijo sprejema neposredna plačila Payz, vendar bodo nekatera od strank morda potrebovala povezavo svoje eko kartice s kreditno kartico.

Payz je odlična možnost plačila za povečanje stanja na računu spletno mesto loterije kjer je ta oblika iger na srečo zakonita. Dopolnitev računa bi morala biti hiter in poenostavljen postopek.

Za nakazilo denarja na loto račun prek Payz igralci sledijo vrsti korakov. Najprej se mora stranka prijaviti na katero koli loterijsko platformo Payz. Nato lahko dostopajo do svojega računa tako, da se prijavijo in nato odprejo področje »blagajna«. Med predstavljenimi načini pologa naj uporabnik kot prednostno možnost plačila izbere Payz.

Ko je možnost plačila nastavljena, mora igralec zdaj izpolniti želeni znesek pologa in podatke o Payzu. Nekateri zahtevani osebni podatki vključujejo telefonsko številko, naslov in državo prebivališča. Po preverjanju lahko uporabnik pritisne gumb "potrdi", da pošlje denar. Stanje na njihovem loterijskem računu se posodobi takoj, ko je transakcija zaključena.

Kako deluje Payz

Kartica Payz MasterCard se neposredno poveže z ustreznim računom ecoAccount. Tako bo imel uporabnik na voljo sredstva za igranje spletne loterije. Čeprav se lahko digitalna denarnica ecoCard financira z bančnim nakazilom, je ni treba povezati z bančnim računom.

Dnevna omejitev depozita je odvisna od stopnje stranke. Novi uporabniki, ki so pravkar odprli račun Payz, so postavljeni na klasično raven in počasi prehajajo na srebrno raven. Najvišja dnevna omejitev depozita za račun Payz je 200 EUR na klasični ravni in 3.000 EUR na srebrni ravni.

Ali lahko uporabnik položi depozit prek mobilnega telefona?

ja Nakazilo je možno prek aplikacije Payz, ki ima enake zmogljivosti kot namizna različica. Aplikacijo podpirata različici za Android in iOS. Poleg tega lahko uporabnik spletno stran obišče tudi preko mobilnega telefona, kadar koli mora nakazati polog.

Kako narediti dvig s Payzom

Oboževalci lota uživajo v dvigovanju izplačil na loteriji po uspešni stavi. Denar lahko dvignejo s svojega računa s pomočjo Payz takoj, ko izpolnijo zahteve za dvig. Vendar se morajo zavedati, da se lahko postopek dviga razlikuje glede na ponudnika spletne loterije. Nekatera spletna mesta izplačajo sredstva na glavni račun ecoAccount, druga pa na Payz Mastercard.

Za to se igralec najprej prijavi v svoj račun loterije. V spustnem meniju kot način plačila izberejo Payz. Nazadnje morajo vnesti zahtevani znesek in nato nadaljevati s potrditvijo. Z izplačili Payz je povezana majhna provizija, ki je zanemarljiva in se lahko razlikuje od enega mesta do drugega.

Kakšna je dnevna omejitev dviga?

Največji dnevni dvig na srebrni ravni je 750 EUR, medtem ko je najvišji znesek, ki ga lahko dvignete v eni transakciji, 250 EUR. Za zlato, platinasto in VIP raven je dnevna omejitev dviga do 1.500 EUR, posamezna transakcija pa lahko vključuje do 500 EUR. Največje število dvigov na bankomatu, ki jih stranka lahko opravi dnevno, je 10-krat za vsa stanja računa.

Kakšni so časi obdelave?

Postopek izplačila je običajno hiter, saj nekatera spletna mesta z loterijo trajajo manj kot en dan, druga pa lahko trajajo do 3 dni.

Ali je mogoče dvigniti prek mobilnega telefona?

ja Zahvaljujoč priročnosti aplikacije Payz je mogoče dvigniti denar z mobilnim telefonom. Stranke lahko obiščejo tudi spletno stran Payz in nakažejo svoja sredstva na druge bančne račune.

Varnost in varnost pri Payzu

Današnji igralci lota so izpostavljeni zlonamernim dejanjem goljufov ali prevarantov, ki delujejo na spletu. Varnostni dejavnik mora priti v poštev, zlasti ko gre za transakcije spletne loterije. Da bi se izognili padcu v past, morajo ljubitelji loterije preveriti, ali je njihov želeni način plačila odobril Organ za finančno ravnanje Združenega kraljestva.

Denarna nakazila z uporabo Payz so zelo varna in pokrivajo vse varnostne vrzeli, ki jih goljufi lahko ogrozijo. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje zaupnosti in varnosti občutljivih podatkov svojih strank. Njihovi strežniki izvedejo vsako transakcijo v skladu s sporazumi z uradom za finančno poslovanje, da bi preprečili goljufije in dejavnosti pranja denarja.

Payz uporablja 3D Secure (3DS) v eko karticah, kar omogoča preglednost in varnost pri premikanju denarja k in iz spletnih trgovcev in drugih računov. Dodatno zaščito zagotavlja preverjanje v dveh korakih, ki zagotavlja, da lahko do računa dostopa le pooblaščeni lastnik.

Pri preverjanju v dveh korakih stranka prejme SMS ali kodo na svojo telefonsko številko in vnese geslo za potrditev svoje identitete. Tak postopek je obvezen vsakič, ko uporabniki dostopajo do svojih računov. Stranka bo bodisi prejela edinstveno kodo od Google Authenticator ali pa bo poslana neposredno na telefon.

Možnosti podpore strankam Payz za loterije

Stranke imajo na voljo nekaj načinov, kako hitro stopiti v stik s podporo za Payz, ko se soočajo s težavami. Domača stran Payz ima kontaktni obrazec, funkcijo klepeta v živo in e-poštni naslov. Stranke spodbujamo, da sporočijo svoj ID računa, če želijo biti obveščeni prek e-pošte ali kontaktnega obrazca.

Pri uporabi teh dveh kanalov se pričakuje odgovor v 1-2 dneh. Funkcija klepeta v živo Payz je najenostavnejši in najhitrejši način za vzpostavitev stika s spletnimi agenti. Predstavnik podpore je običajno dosegljiv prek klepeta v živo v nekaj minutah in je dostopen 24/7.

Stran s pogostimi vprašanji je na voljo za pomoč uporabnikom, ki so nasedli in želijo dobiti hitre odgovore na splošna vprašanja. Strankam svetujemo, da uporabijo funkcijo klepeta v živo ali e-pošto, če naletijo na težave pri prijavi v svoje račune ali jih skrbi varnost računa.

Če je kartica Payz MasterCard izgubljena ali ukradena, je priporočljivo, da težavo rešite prek virtualnega računa Payz. To storite tako, da v levem meniju izberete »ecoCard« in kliknete »Prekliči kartico«. Kontaktni podatki Payz so naslednji:

  • E-naslov: Customersupport@Payz.com
  • Telefonska številka: pokličite 08718981012
  • Za klepet v živo se je treba prijaviti v račun
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak