Splošna politika

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterLuka NovakWriter

Politika zasebnosti

V LottoRanker vemo, da je lahko zbiranje osebnih podatkov naših uporabnikov pomembno, vendar je enako pomembno zaščititi podatke naših uporabnikov in zagotoviti, da so njihovi zasebni podatki varni. Podatke uporabljamo samo za obvezne namene.

Vsi, ki obiščejo spletno stran LottoRanker, se strinjajo z našimi pogoji, pravilniki o zasebnosti in piškotkih. Tukaj lahko ugotovite, zakaj uporabljamo podatke naših obiskovalcev.

Uporabnik ima pravico prenehati uporabljati to spletno mesto, če se ne strinja z nobeno od naših politik, navedenih v naši Politiki zasebnosti. Pridržujemo si pravico, da po potrebi spremenimo naše politike. Obiskovalcev našega spletnega mesta nismo dolžni obveščati o spremembah naše politike, vendar z uporabo naše spletne strani samodejno sprejemajo spremembe.

Politika piškotkov

Naša politika piškotkov velja za naše glavno spletno mesto lottoranker.com in vse druge domene LottoRanker, povezane s to blagovno znamko. Piškotke uporabljamo samo za zagotovitev nemotenega delovanja našega spletnega mesta. Piškotki, ki jih imamo na naših spletnih mestih in različnih domenah, ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov o nobenem od naših uporabnikov. Vendar imajo naši uporabniki pravico, da kadar koli onemogočijo piškotke, ki jih uporabljamo, tako da jih izklopijo v nastavitvah brskalnika. Izklop piškotkov lahko povzroči težave pri nekaterih funkcijah, ki smo jih uporabili na našem spletnem mestu.

Piškotki, ki se uporabljajo na tem spletnem mestu

Google Analytics - Google Analytics je orodje za optimizacijo trženja, ki ga uporabljamo za zbiranje splošnih informacij o uporabnikih ob obisku naše spletne strani. To orodje se uporablja za ogled, katere strani obiskujejo naši uporabniki in kako dolgo ostanejo na našem spletnem mestu. Google Analytics nikoli ne shranjuje zasebnih podatkov o naših obiskovalcih.

Matomo - Matomo je tudi orodje za optimizacijo trženja, ki je precej podobno Google Analytics. To orodje zbira splošne informacije o naših uporabnikih, ki nam pomagajo pri optimizaciji spletnega mesta LottoRanker.

Druge politike

Vedno bodite pozorni na deljenje osebnih podatkov na tem ali katerem koli drugem spletnem mestu. Kakršni koli podatki, ki jih zagotovijo uporabniki v spletni dobi, postanejo javne informacije. Poskrbite, da boste osebne podatke posredovali samo na zaupanja vrednih spletnih mestih in ljudem, ki jih poznate.

Podatki o vašem računu morajo biti vedno varni – vaš e-poštni naslov, geslo in drugi podatki za prijavo. Nikoli ne dajajte svojih podatkov za prijavo nikomur, ki ga ne poznate ali jim zaupate.

LottoRanker vam lahko občasno pošlje informacije ali obvestila, ki jih naši uporabniki lahko izklopijo. Obvestila pošiljamo le za obveščanje obiskovalcev o novicah, novih bonusih, novih ponudnikih loterij, spremembah na naši spletni strani ali naši politiki zasebnosti.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly iz avstralskih obal, obsijanih s soncem, je glavni mož LottoRank. Z analitičnim umom in hazarderskim srcem je preoblikoval način, kako ljubitelji loterije pristopijo k svoji strasti, in ponudil vpoglede in strategije kot nihče drug.

Send email
More posts by David O'Reilly